Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem. #22219 üzenetére
Értem én, de mégsem egy annyira "populáris" hiba, pedig erősen esélyesnek érzem, hogy x64-es Vistát igen sokan (mondjuk úgy 90%) telepítettek 4Gb+ ramos gépre, merthogy nomen est omen, erre való.
Ettől még nem mondom, hogy nincsen ilyen, de én inkább valami ritka hardverkombinációra vagy BIOS-gondra tenném a pénzemet, ha muszáj lenne.tibcsi0407: Az egy dolog, hogy vírus nincsen, és a spyware-ekkel hogy állsz? Mellesleg lehetséges, hogy valami böngésző extension okozza a bajt.
vpeeter: Keress rá a nyomtatódra guglin, hogy hátha valaki tudja a konkrét megoldást. Sajna a HP nyomikkal sok gond volt már itt a topikban is, mivel a tisztelt cég úgy gondolta, hogy a Vista kiadása egy remek alkalom lesz számára, hogy a régi printereiket lecseréltessék újabbakra. Magyarán b*sznak drivert írni, ha meg van, nem egyszer szar.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest