Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edween
őstag
-
Gerisz
addikt
Feltettem a Chrom-ot mikor megjelent. Eddig ment is tökéletesen, de ma reggel meghalt és nem tudom törölni.
Milyen progival lehet eltüntetni? -
JoHnni
senior tag
válasz
Core2duo6600 #21496 üzenetére
köszi, időközben sikerült megcsinálni!
-
JoHnni
senior tag
Üdv!!
AZ lenne a problémám, hogy adott egy vistás és egy xp-s gép, szeretném megosztani a fájlokat, sikerült is, csak az xp-s gép azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva meg stb! Viszont a vistás gépről simán tudom rendezgetni az xp-s gép fájlait! Mi lehet a gond?
-
Laca 012
őstag
Kipróbáltam, és nekem, ha itt nincs bepipálva a mediaplayer, akkor nincs képernyőkímélő, képernyőkikapcsolás, de alvó állapot vagy hibernálás sem, hiába időzítem. Bár most "csak azegyik laptopomon fut a vista 64bites, uh a 32 bitesben lehet van bug, és nem mükszik esetleg..
Üdv! -
Keksz
senior tag
Most kezdtem el ismerkedni vele. Egyből lett is egy zavaró gondom:
2 megjelenítőm van.
És beállítottam egy power plan-t hogy 5 perc után lőjje ki a display-t.Elkezdtünk filmet nézni, media playerrel, tvére át volt húzva a képe, majd 5 perc után szépen fekete lett minden. Kikapcsolta.
XP-nél nem volt olyan, a média player "ébren tartorra a gépet", logikus h nézem ha fut full screenben a másik kijelzőn.
Van erre vmi orvosság? mert az 5 perces kikapcsolási időről nem szeretnél lemondani, XP alatt is tökéletesn működött.
Köszi!
-
_ak_
addikt
válasz
Core2duo6600 #21390 üzenetére
Biztos bennem van a hiba, de nem teljesen értem a dolgot, az UAC be volt és be is van kapcsolva, de ott sosem tudtam megváltoztatni a beállításokat.
harry3: nem neked nem ment a sims 2 ? ha nem akkor sorry vmit félrenyomtam.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Core2duo6600 #21480 üzenetére
A normál doksikat itt lehet módoítani,de a public folder-nél ezt nem lehet átírni
-
twine
veterán
válasz
Mazka05 #21482 üzenetére
Nem rosszindulatból mondtam,,,csak segiteni akartam, de asszem hamar be is fejezem...erős ez a habitus nekem...nem vagyok hozzászokva! Mivel játékos konfigot láttam, nem tudhattam hogy dolgozol is a géppel! Ez a kérdés tul képp még ha árnyalva is de benne volt az előző hozzászólásomba! Ha nem melóznál vele ott állna két mag gyakorlatilag kihasználatlanul, én erre próbáltam rávilágitani!
Én melózom(Premire,Edius, Affter effects,Photoshop,) a sajátommal, igy a stabilitás nagyon fontos számomra!Játszani nem játszom egy ideje! Gondoltam megosztom a tapasztalataimat...Mivel a gépünk alapja merőben azonos...(P45+Q6600)
Ha stabilnak találod a rendszert hagyd csak azt a Prime-ot ....biztosan nincs rá szükség
További jó tuningolást
Üdv -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Eléggé meghízott a windows particíóm, mit törölhetek illetve milyen programot ajánlotok?
-
Mazka05
őstag
Nem tudom miért-ne lenne jó?! Most jösz azzal, hogy 8400 4.4 vagy, ha nem is annyin akkor 4 Ghz en jobban teljesít játékokban... Igaz, játékok nagy részében jobban teljesít.ami két magot lát. Valóban. De 1680X1050 észre vehető szerinted?! Én még nem láttam, olyan játékot, ami szagatott volna.Lekopogom,mert még nem próbáltam ki a Crysis-t... De az megint rossz példa, mert egy köztudotan,elnézést a kifejezésért szarul megírt játék...Játék mellett filmet szoktam még vágni, arra sokkal jobb a 4 mag...Hát lefutatok Small FFT-t, de szerintem, ha instabil egy gép az észre vehető lenne...
-
twine
veterán
válasz
Mazka05 #21472 üzenetére
Felmerül a kérdés...miért vetted az ilyen rendszert? MErt én úgy látom Gamer configot ratál össze, amibe ugyan nem rosz ez a procc...de nem is jó
E8200-8400-8500 való abba a deszkába, figyelembe véve a többi alkatrészed, és bizva abban hogy jól gondolom hogy játékra "építkeztél"! Ez a procc, melóra való!
Bár látom nem ma iratkoztál be a tagok közé, azért ha megengedsz egy jó tanácsot:
egy Prime95 25.6-ost kezdj el futtatni, azon belül is a Small FFT-t, hogy biztosan stabil e az a rendszer,,az hogy feláll a win és elindul egy játék, vagy lefut a trémárk, még közel sem jelent stabil rendszert! -
Mazka05
őstag
válasz
diablo1984 #21478 üzenetére
-
-
mcwolf79
veterán
Hali!
A publikus dokumentumot forrásmappáját meg tudom úgy változtatni,mint pl. a saját doksik forrásmappáját?
Vagy az fixen le van rögítve a users\publik mappába?
A rendszerpartícióm kicsit soványra lett méretezve (15 GB), az !
Namármost MP4 filmet akarok másolni a PS3-ra a media center segítségével.A PS3 csak a public mappát lázja,és oda nem fér el a 4 GB-os film.
Mit lehet tenni?
THX -
Kapcsold ki az előtöltést és csókolom. Már írtam korábban.
-
Laca 012
őstag
válasz
subaruwrc #21438 üzenetére
De gondolom te csak "natúr" telepítetted, és úgy jött elő. Nekem lehet, hogy ez az iata illesztő nyúlt bele,bár nem értem, hogy akkor utánna miért működött hibátlanul egész a frissítések letöltéséig... Na mindegy újrarakom hétfőn, aztán referálok!
(#21448) Core2duo6600 : Meglátjuk,bár subaruwrc-nek elvileg enélkül jelentkezett ugyanez a hiba, és erről a lemezről telepített vista már működött fél évet ezen a gépen, meg ezen kívül még pár gépen hiba nélkül... Hétfőn újrapakolom aztán meglátjuk..
-
-
Mazka05
őstag
válasz
Core2duo6600 #21471 üzenetére
Nem azért vettem ilyen rendszer, hogy 2,4 Ghz én használjam...
-
Mazka05
őstag
Egy kérdés:
Lehet nem ide való,de mindegy... Megpróbáljuk...
Adott Vista Ultimate 32 bit, majd váltók jövőhéten 64bitesre. De a lényeg. Ha a proci csak 328 FSB-én jár rammok dualban, akkor elindult a vista. Ha 333-on akkor nem. Ha átrakom az egyik a 4. slotba másik marad az elsőbe, így elvileg nem dual (Bár bootnál még mindig dualt ír ki). Akkor elindul a vista... Viszont további tuningnál betöltési csíknál megáll... Probléma mi lehet?!
-
o zsolo o
csendes tag
sziasztok
még a héten kaptam egy asus notit. első bekapcsoláskor felment a vista magátol +driverek...sima ügy. hát pár nap alatt nem nőtte a szivembe magát az oprendszer.
mondom ha esetleg nem sülne el jol a sima xp telepítés még megmarad a vista. másik particiora telepítettem az xp-t. erre akármit csinálok ez indul el. ami nem lenne baj/bootnál csak winyo, cd, meg lan közt lehet válassztani/ ha le lehetne formázni a vistás emghajtót.
de se formázás, se partition magic . utobbi el sem indul.
kérdésem lenne, hogy hogy lehetne letakaritani azt a particiot?
attol félek ha azt is az xp cdvel formázom és felmegy rá az xp (nem tudom hoyg lehet csak formázni dosbol v. biosbol) akkor majd nem tudok visszamenni a mostanira. remélem érthető.gyoprsformázást a win nem tudja csinálni, ha meg csak sima formázáson hagyom akkor a végén ira ugyanezt ki
köszi
zsolt
-
Morden24
nagyúr
Többek között rakd fel az MS honlapjáról a legfrissebb dx9-et (nem, semmi köze a dx10-hez).
És igen, az SP1-el jött a dx10.12008. augusztusi a legutóbbi dx9 frissítés. Amúgy ha esetleg van alaplapi hangkarid is, akkor kapd le az Audigy szirszarokat, rakd fel azt, és nézd majd meg úgy is.
-
Mankó
veterán
Ja igen, a legujabb Directx-et tartalmazza az SP1 nem? Nekem olyan Vista van fent, de ha tudotk ujabbat akkor jöhetne egy link.
Köszi -
Mankó
veterán
Komolyan kezdek az Audigy driverre gyanakodni, hogy amiatt szarakodik a Vista, plusz azért nem mennek a játékok.
-
Mankó
veterán
Hülye kérdés következik:
A homePremiumból kispórolták a dx10et? Mert egyszerűen eddig 1 játék se indult el. Bioshock-ot és a Halo 2-t próbáltam, de csak a kezdőlap jön be, utána fekete képernyő, amit a feladatkezelővel betudok zárni.
Valakinek 5let? -
Morden24
nagyúr
Éppen lehet, mert voltak ilyen fagyós problémák Creative driverrel.
Esetleg próbáld meg az ilyen Youp-pax féle moddolt driverekkel.diablo1984: Nálam nincsen gondja a µTorrent-nek, bár ettől még lehet gáz. Ellenben a tűzróka igencsak tud memóriát pazarolni, de nem tudom. Amúgy simán lehet valami szarul megírt sidebar gadget is, nekem volt olyan, ami szépen felélte az egészet, akkora memory leak volt benne.
-
Mankó
veterán
Elképzelhető, hogy a helytelen Audigy2 drivertől fagy, resetel nekem a Vista, vagy attól kapok kék halált a lekapcsoláskor? Tesztek alatt semmi gond, de ha megy a winamp néhány órát, akkor utána hasonló jelenséget produkál.
Valakinek van erre a problémára gyógyírje? -
Morden24
nagyúr
válasz
diablo1984 #21456 üzenetére
Nagyobb esélye van a rókának, hogy bugos.
Amúgy meg futtass vírusirtót/spyware-ellenőrzést is.
Meg egyébként is, ne egyszerre zárj be mindent, hanem külön-külön, és akkor majd meglátod, melyiktől esik lejjebb - mellesleg a Resource Monitor memory-fülén lehet többet látsz. -
pentium4
senior tag
valami nekem is rémlik erről, aszem illesztőprogram betöltése a neve, annak a cuccnak, majd megnézem hogy mi a hányás vele, de azért lementem a raid tömböt biztos ami biztos alapon, és következőleg ha ilyen van már nem kell mentegetni, hanem csípőből, megy majd a dolog! floppy már nincs, annak eltelt az ideje, száműztem a gépből a csúnya vastag ide kábeleket
hétfőn kapom vissza a pendriveomat igy addig marad a szopizás és óránkénti kékhalál, de valahogy csak kibírom majd
köszi a segítséget, még jelentkezem!P4
-
diablo1984
veterán
válasz
Core2duo6600 #21451 üzenetére
én valahogy aggódom, mikor egy 3200-on hajtott amd gép 3 gb rammal olyan gyors 100%-os memóhasználaton, mint 1 p3-as.....ablakok közti váltás is akad, meg hasonlók....
és most kezdte el vagy 2 napja, de nem tudom miért ill. mitől! igaz, ha bezárom a firefoxot, a commandert és a utorrentet, 30%-ra esik, úgyhogy valamelyiktől akad, lehet bugos a utorrent? -
Beowulf_78
addikt
válasz
diablo1984 #21450 üzenetére
Ez tuti nem normális dolog.
Nekem még sosem volt ilyen gondom.
Persze betölt magának elég nagy százalékot a fizikai ramból, de az nincs elhasználva, a jobb programindítás, és futtatás miatt csinálja, jó ötlet egyébként.
De amit írsz az nem normális.Vírus? Próbálj csökkentett módot indítani...nézd meg úgy is fenáll e a probléma.
Ha igen, telepíts új Vista-t és úgy nézd meg... majd sűrűn nyomkodd a rendszervisszaállítási pont létrehozást. Lehet valami rossz driver is akár...
-
törölt tag
válasz
-
twine
veterán
válasz
Core2duo6600 #21451 üzenetére
Na de ennyire?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Ne aggodj
Azért van a ram, hogy használatban legyen nem ? -
diablo1984
veterán
valaki belefutott már abba a hibába, hogy a memória fullon használva van neki, és közben szinte semmi sem fut? mert a feladatkezelőben a legtöbbet evő progi s csak 44mb-ot eszik.... a 3gb-ból meg mind teker....
-
twine
veterán
válasz
pentium4 #21444 üzenetére
Rémlik annó valami ilyen kékhalálos szivás,,,,de szerencsére csak egyszer kellet azt
megcsinálni utánna telepithettem akár hányszor az oprendszert, már nem kellet "varázsolni"!
Tehát az első 4 mondatodban egyet értünk, ugyanazt mondtam legfeljebb elbeszéltünk egymás mellet!
Szóval mivel a deszkádat nem ismerem, sem a biosát, de elképzelésem van a dologról én ezt tudom neked mondani:
Előszeded a deszkához kapott Raid vezérlő driveredet! EZ vagy Floppy-n van, vagy leszeded a netről a legfrissebet, és csinálsz belőle vagy egy Floppy-t, vagy egy Pendrive-ra készited a Drivert!
Fizikailag mindent úgy hagysz ahogy van, Sem a Raid bioshoz, sem a Deszka Biosához(marad Raid-ben a sata) nem nyulsz...
Bootolsz Vista CD-ről, kiválasztod a Raptort, törlöd a rajta lévő particiót!
Talán ugyanezen a képernyőn találsz valami olyasmit, hogy vezérlőprogram betöltése,,vagy valami hasonló jellegű...na itt felrakod a Raid drivert,amit készitettél Pendrive-ra, -next, next, next...-(nem tudom mik a lépcsők, követed az utasitásokat)
Ha ezzel elkészült, ugyanott leszel a Lemezeknél, kiválasztod hogy a Raptorra telepitesz, ***Fontos**** Partició törlés és Raid driver telepités után ne formázd a Raptort, csak egyszerüen add meg neki hogy arra telepited az oprendszert! next...
Elvileg ezek után nem szabadna kékhaláloznia! -
Core2duo6600
veterán
Nálam minden alapon van.
Amikor szuzen tettem fel a vistat kipróbáltam, nem ment, lemondtam róla.
Most ismét, és megy.
Nem tartom kizártnak, hogy az MS egyik frissitésében javított valamit.(#21408) TRitON
Az a gond, hogy 32 bites, nem olyan gáz angolul használni.
mindenképpen 64 bitest kell használnod, hogy használja is a ram ot.
Ultimate hez tudsz magyarÍtást leszedni.(#21409) subaruwrc
Ha warez a vistat akkor lehet az a gáz.
Vagy hibásan tölttötte le, de ezt elvben ellenörzi.Ha csökkentett módban nem indul el a gép, akkor format
(#21422) maru
Ezt nekem akkor csinálta mikor valami törölgető progi az ikon képek file jai közül kinyirta asszem a cd olvasót.
Amig nem tettem ujra ilyen is maradt.(#21426) qwertly
Fogod átteszed, majd a környezeti változokban beállítod az alapértelmezettet.Így nincs kedvem lefordítani.
Here's how:
Start>[User Name]
right click on a folder
click properties
click on the "location" tab.
type in a new location.
do that for all folders in your user folder.(#21437) Laca 012
Az illesztő eröltetett felrakása lehetett a gond.(#21443) pantholl
Ezt a hszt ki kéne innen szedni semmi értelme nincs, nem is ide tartozik. -
pentium4
senior tag
jólgondolod, de csak a 2db seagate van raid0 ba!
áhhh nem használok wines matrix ot, mert azzal történhet valami!
a bios oszt matix storage a legjobb, boot után ctrl+i és ott szépen meglehet csinálni mindent!
csak érted ha raid ről visszaállitom ide re a sata t, akkor nem törlődnek a beállitások??
mert oly kacifántosan van megcsinálva a dolog ha átállitom raidre akkor ha 1 vinyó is van az inteles portokon főleg ha a bootolós, egyből kékhalál ahogy elkezdi tölteni a windowst, addig a fekete marvelles porton van az oprendszer arról boot, egyből felismeri a vista, adod neki a driver elérést feltelepitt, kikapcsolod a gépet, és visszadugod az inteles portokra a vinyókat, igy már nem elsz kékhalál!
ezeket figyelembe véve is müködni fog a dolog?P4
-
pantholl
csendes tag
Ha akarsz cukorbeteg lenni és idegeskedni, akkor vedd fel a kapcsolatot a debreceni AXON-nal és máris sikerül.Nekem 3 hét várakozásba -750000 ftba egy széttört telefonomba, valamint szétrugdostam az autómat miattuk.ja és a halaszgatásaik és szabadságaik miatt felmondták a szerződésemet, ami havi 1000000 tiszta. Nagyon könnyedén veszik ezt,ami komoly dolog! 33000000 fedezetre nem adtak ki egy 3000000 ft camiont, csak hazudoztak az eladónak, hogy ne menjen az autó Moszkvába fuvarba, mert utalnak,de semmi még ezt is nekem kellett kifizetni.Közben 2 lizingelőt is vittem nekik. és előtte 2 db camiont fizettem ki nekik, és ez a hála. AZ IS HÜLYE AKI BEMEGY HOZZÁJUK!!! ........
-
twine
veterán
válasz
pentium4 #21433 üzenetére
Szia
Jól gondolom hogy a Raptoron lesz az oprendszer, és az 500-as WD illetve Seagate pedig Raid0-ban?
Ebben az esetben semmi extra dolgod nincs! Berakod a telepitő lemezt, Format Raptor, telepit,aztán oprendszer alól indítod a Matrix Storage managert! Bár nekem nem volt kimondottan rá szükségem,Win. látta manager nélkül is a Raid tömböt! Ha nagyon biztonságos akarsz lenni, addig míg telepitesz lehúzhatod a két HDD-t....Ha a Raid vezérlő Bios-ában nem törlöd vagy szeded szét a tömböt, telepités után ugyanúgy megmaradnak az adataid rajta! -
qwertly
addikt
Sziasztok ha az alaplapom támogatja és a winyót ACHI módban szeretnénk használni ezt megtehetjük a vista telepítése után? Mert én próbáltam váltani és nem indult el a vista úgy-hogy letiltottam újra az achi módot de szívesen használnám úgy a vistát mert a notin is úgy van és szerintem gyorsabban indul.
-
Sziasztok!
Hogy lehetne megoldani, nehogy visszavegye a procit, ha nincs semmi dolga van. Pl. 2Ghz -> 3Ghz
Mi a teendő?
Másik: Minden induláskor frissítette újra az asztalon lévő ikonokat, ki lehetne kapcsolni? Ez eléggé zavaró.
Üdv.: bolic
-
Laca 012
őstag
válasz
subaruwrc #21432 üzenetére
Nálam ugyanez van... bár nekem így kezdődött: hsz: #21356
Aztán jött ez:
Nos: újra terítéken a dolog. Tegnap legyalultam a hdd-t,újra raktam a vistát. újrapartícionálva-formázva...stb
Szépen feltelepült, mielőtt a windowson kívül bármit felraktam volna, teszteltem kicsit, és működött is szépen. Majd betettem az ominózus lemezt, megnéztem róla 3db file-t a windows media player-rel.
Semmi akadás vagy hasonló nem történt. ezekután telepítettem még 3db frissítést, amiután automatikusan újraindult.de be már nem jelentkezett... Állandóan újraindul,feltelepíti a 3db frissítést 100%-ig, majd a belelentkező képernyőt megvillantva kiírja, hogy leáll.. És úgy is tesz. Aztán újra és újra ismétlődik a ciklus... Most komolyan az a szitu, hogyha netán véletlen ilyen file kerül a gépre azonnal behal???? Legalább lehetne letiltani ezt a kiterjesztést!!!
Egyszerűen ne nyissa meg, hanem írjon rá hibát! DE a rendszert miért kell meghülyítenie??? És a 64bitesnek miért nincs semmi baja vele??Ezek után már nem tudom, hogy a file-ok okozták-e a hibát, vagy a frissítések... Én sehogy sem tudtam belépni,és mivel már visszahelyeztem az adataimat a helyükre, kénytelen voltam kivenni a hdd-t és külső házban a másik lapimon lementeni... ami tuti,hogy egyetlen ismeretlen eszköz volt az eszközkezelőben, amire azt hittem, hogy ahci sata vezérlő, és felraktam az intel iata70_enu.exe nevű illesztőjét, holott csak a quick launch button illesztőt hiányolta, amit meglepetésemre automatikusan az interneten találta! Első alkalom volt, hogy az automatikus illesztőkeresés a neten hasznos és eredményes volt!
Jövőhéten ha hazaérek újra legyalulom... -
pentium4
senior tag
hali
lenne nékem egy kis problémám!
adott a konfigom(lásd profil) vista ulti 64bit el!
sajna oda jutottam hogy kénytelen leszek ujratelepiteni az egész hóbelebancot, de a raid tömb miatt eléggé aggódom! intel storage vezérli a raid et, ugye a drivert feltettem vistáb, mert csak ugy volt hajlandó raidba indulni!
namár most a win telepités hogy müxik ebbe az esetbe?
vinyókat lehúzom, megjegyzem melyik melyik slotba volt, bios ba visszaállitom a sata-t raidről ide re, csak a rendzser vinyó marad, partició törlése, wintelepités, ha kész intel raid driver fel, bois ba visszaállitom a sata raidra, visszadugom a vinyókat ahol voltak és kész?
ugyanugy megmarad a tömböm??
vagy más az eljárás?
kösziP4
-
Morden24
nagyúr
válasz
harry3 #21425 üzenetére
Sajna már 8 éves játék, előfordul régi cuccokkal, hogy nem működnek együtt (ha jól tudom, patch-elni kellett XP alá is a Sims-t).
Ha az EA b*szott patch-et kiadni, akkor valszeg le kell nyelned a békát. Amúgy neten olvasgatva leginkább ezermillió fajta probléma van Sims-el a Vista alatt, szóval nem vagy egyedi eset, ha ez vígasztal.
Ha no patch, és a kompatibilitási mód sem működik, akkor szerintem esélytelen.
-
Gyusz
őstag
válasz
subaruwrc #21429 üzenetére
Esetleg próbálj meg csökkentett módban ügyködni valamit (boot közben F5 nyomva tartásával tudsz belépni). Mondjuk frissítést újra letölteni/telepíteni/uninstallálni, vagy egy rendszervisszaállítási pontot betölteni. Nem tudom, hogy ezek működnek-e ilyenkor, de jobb ötletem nincs.
-
subaruwrc
félisten
esetleg valaki tud segíteni?
-
qwertly
addikt
Sziasztok feltettem a vistát és szeretném ha a dokumentum mapákat áthelyezni egy másik partícióra mint az xp de itt nem tudom ugyanolyan módon áthelyezni van valamilyen trük vagy segéd program?Aszt meglehet oldani,hogy minden felhasználónak az összes dokumentum mappáját automatikusan a D meghajtóra tegye?
-
maru
aktív tag
Sziasztok!
Amikor csatlakoztatom a USB winchester a géphez az intézőben meghajtóikon helyett 1 teljesen más jelenik meg. Nem nagy dolog,de engem egy kicsit zavar. Meg lehet valahogy változtatni?
-
Morden24
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
Üdvözletem!
ma délután egy érdekes buggal szembesültem. vista ultimate sp1 32bit az alany. letöltött magának 3 új frissítést. 2 felment hibátlanul de a 3-nem. ez nem is lenne probléma de olyan szinten nem megy fel hogyha elindítom a gépet akkor eljut a bejelentkezés előttig. configuring updates 3/3 0% complete üzenet és forog az a kis izé. a vinyó dolgozik mint az állat majd egy kis idő múlva shuting down és restartol. van hogy egy fél mp-re bevillan a jelszavas ablak de nincs időm beírni és bejelentkezni mert restartol...esetleg tudtok segíteni? ha lehet a reinstallt elkerülném...
köszönöm. -
TRitON
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már elhangzott ez a kérdés, de sajnos nincs most időm végigolvasni a topic-ot... 4GB memóriám van, pár napja kérdeztem, hogy a 32, vagy a 64 bites vistát érdemes-e feltenni. Akkor azt válaszolták többen is, hogy a 64 bitest. Most vettem viszont észre, hogy az angol, így a 32 bites magyar mellett döntöttem. Ez viszont a 4GB-ból csak 3,2-t lát. Mi a gond? BIOS beállítás? Vagy a 32 bites Vista nem is tud többet látni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
twine
veterán
válasz
Core2duo6600 #21403 üzenetére
Úgy tudom igen! Bár én sem találkoztam még vele csak,S1-el(ami a tápot nem kapcsolja le, szóval lövésem sincs mire jó tul. képpen) és S3 ami lekapcsol "mindent"!
A hibernálást az energiagazdálkodási beállitásoknál tudod, engedélyezni vagy tiltani!
ha van elég helyed a HDD-n szvsz. érdemes bekapcsolni, mert ha sleep közben áramkimaradás van, vagy ilyesmi, akkor is onnan folytatja ahol abbahagytad! -
twine
veterán
válasz
Davey7 #21394 üzenetére
Szia
Én javaslom hogy minden frissitést rakj fel! Igaza van a kollegának, attól nem szabad hogy lassuljon a gép,,épp ellenkezőleg!
Én abból mérem le mekkora a különbség, hogy vannak ismerősök akik, nem vagy csak alig használnak frissitéseket! "Mindig" kapnak valami hibaüzit,vagy csak sima üzenetet, hogy ez vagy az hiányzik, ha valamit bedugnak, kihúznak, felraknak, vagy tudomisén....Nállam ilyenek nem jönnek elő...teszi a dolgát szó nélkül!
Én mindent frissitek online, amit csak lehet!
A kezdetektől használom a vistát, cca.1,5-2 éve, és a frissitéseknek csak a jó oldalát tapasztalom! Persze volt egy két Bug egy-két frissitésben, de azokat beismerték javították, és csak elenyésző hardveren jött elő! Ilyen van, horror mennyiségű hardvernek kell hogy megfeleljenek, de én mindig azt mondom, hogy nem "hülyegyerekek" ülnek azért a Microsoftnál!De legalábbis nállunk átlag felhasználóknál biztosan többet tudnak az oprendszerekről
Core2duo6600:
Nálam is pontosan ugyanez a hiba jelentkezett: Hónapokat kiabáltam itt a Ph-n hogy hogyan javítsam, de semmi nem használt, pedig volt egy P35C-DS3R lapom is, utánna egy EP35C-DS3R is, mindkettőnél ugyanaz, de csak a Quadnál...C2D6300-as alá 500-as FSB-t toltam mégis üzemelt a sleep funkció,, Quadnál 380 felett nem!
A megoldás egy ASUS P5Q volt8 fázis a 6 helyett, és sokkal finomabban hangolható Bios! Én ebben valami energiaellátás problémát látok, mert a DS4 és felette lévő lapok tulajainak nem voltak ilyen bajai! Azok azért erősseb deszkák!
-
harry3
őstag
válasz
Core2duo6600 #21403 üzenetére
Látjátok segítenétek(???????) ne csak a hibát keressétek...Ha megkérhetlek titeket.
Letöltöttem egy izét, ami frissítette. Már nagyon szeretnék játszani. -
Core2duo6600
veterán
válasz
harry3 #21402 üzenetére
A legujabb dx 10 et az sp1 tartalmazza tehát kézzel nem tudod telepíteni.
Most kipróbáltam, és most müködött , a fene sem érti
Sleep be tettem, minden leállt power led villogott.
S4 jelenti a hibrid sleepet, ami a hibernálással, kombinálva csinálja ?
Olyan nincs a biosomban amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Jövedelem
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest