Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bme
tag
Sziasztok!
Vistánál lehet olyat csinálni, hogy megadott időközönként változzon a háttérképem?
Vagy ezt csak külön progival lehet? -
qwertly
addikt
válasz
petersonal #22294 üzenetére
Én ezt a Vista managerrel oldottam meg [link]
-
Criton
veterán
Melyik Antivirus progit érdemes felrakni ? Nod vagy Avast ? Az avast megy 64bites Vista alatt ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
petersonal #22294 üzenetére
szerintem a gpedit.msc ét hivd meg, csinálj egy startup scriptet, ennek a mikéntjéről nem tudok nyilatkozni, novell alatt startup scripttel lehet megoldani, hogy köszönjömn a gép mikor belépsz
-
petersonal
tag
válasz
Core2duo6600 #22280 üzenetére
Félek rosszul értelmezted a kérdésemet ami arra irányult hogy éppen felugorjon egy ilyen értesítő ablak,(akármilyen csak magától felugorjon: lehet hibaüzenet, vagy magától megjelenő explorer firefox akármi, csak megjelenjen magától) amikor egy felhasználó bejelentkezik. Valamit a startupban kellene állítgatni?
-
Morden24
nagyúr
válasz
DerStauner #22291 üzenetére
Jobban járnál, ha nem használnál ilyen Pistike edisön szarokat.
Automatikus aktiválás azt jelenti, hogy amint online leszel, a Win megpróbálja magát aktiválni.
Az automatikus frissítések meg logikusan azt jelentik, hogy amint online leszel, egyből próbálja leszedni a dolgokat (ez megy aktiváció nélkül is).Amúgy warez/crack kérdésekre itt úgysem fogsz választ kapni, lásd alapelvek.
-
DerStauner
senior tag
azért még egy kérdést engedjetek meg (a neten is néztem, de választ nem találtam rá)
a bie féle integrated sp1-es + havonta változós verziókban benne van minden frissítés pl augusztusig?? gondolok itt az optional meg a rec frissítésekre. (mert nekem az nem kell)
és telepített már fel valaki ilyet? mert az nfo-ban azt írják, hogy serialt nem kell megadni, és felhasználói jelszót sem kell. ez ok, de vannak olyan kérdések install során, hogy automatikus aktiválás (ezt be kell pipálni?), meg automatikus frissítés (ezt is be kell-e?).
köszi
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok
Most raktam új vistát fel és valamiért most kijött hogy amikor újraindítom vagy leállítom a gépet akkor cthelper es hibaüzenetet ír ki?
Tudtok rá megoldást? -
DerStauner
senior tag
mit jelöl az OEM a vista dvd-k esetében?
bocs, megint h voltam. már megvan.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Norbi.Sz #22283 üzenetére
Dell Inspiron 9400 Core2 Duo T5550 1.66Ghz laptop Windows Vista SP1 Business N operációs rendszerrel Norton Antivirus 2009, ZoneAlarm 8.0.020.000, és cFosSpeed 4.24 aut. indítással a teljes rendszerfelállásig az idő: 1 perc 32 másodperc, szóval sok a 4 perc, de még neked is bobace a 2-3 perc ... szerintem.
-
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Már régóta keresem a választ, de még sehol sem sikerült ráakadni. Hátha ti tudtok segíteni... Ahogy olvasgattam, elég sok hozzáértő ember van itt.
Szóval olyan problémám van, hogy a Vista teljes elindulása kb. 4 percig tart egy Core2Duo T5450-es gépen (2GB RAM). Ez még el is menne, mert elindítom, mindent betölt, aztán estig úgysem kapcsolom le
Amúgy nektek mennyi idő alatt indul el úgy, hogy mindent betölt (driverek, folyamatos töredezettségmentesítő, hálózatkezelő, webcam progi, stb.)?
Egy ThinkPad R61i laptopon fut egyébként...A nagyobb gondom az lenne, hogy néha csinál olyat, hogy indulás után pl. nem jelenik meg a systray-en a hangszóró, vagy a hálózati kapcsolatok ikon. Működni rendesen műxik, csak zavaró... Találkozott már valaki ilyesmivel? Mitől lehet ez? Jogtiszta Vista Home Premium...
Köszi mindenkinek!
-
modern5
tag
tegnap-tegnap előtt szenvedtem a Vistával (minden hibaüzenet nélkül rebootolt a gép kb 15 percenként) Azzal zárult a dolog hogy a ramoknál emeltem a feszültséget és le is írtam ide hogy ez megjavított mindnent.
Csak gondoltam szólok hogy végül nem javult meg a Vista de amikor a CPU-nak is adtam egy kis löketet csoda történt és most már 24 órája semmi baja a gépnek minden tökéletesen fut.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
petersonal #22279 üzenetére
Security centerben be lehet állítani, hogy sehogy se értesítsen, és ezutan ki is lehet tiltani.
-
-
nepszter1
addikt
egy kérdésem lenne hogyan lehetne megszüntetni pl: ha fel akarok rakni egy játékot vagy progit mindig megkérdezi engedélyzés , folytatás kezdem unni... köszönöm a választ előre is
-
petersonal
tag
Sziasztok!
Vistával kapcsolatos kérdésem lenne: amikor egy bizonyos felhasználó bejelentkezik a gépre, hogyan lehet azt megoldani hogy minden egyes bejelentkezésnél kapjon egy üzenetet? Pl szép napot, vagy valami aktuális üzit. Xpvel meglehetett csinálni gondolom itt is csak kérdés az hogy hogyan. (ha nem értitek teljesen a kérdésemet akkor megpróbálom majd újra fogalmazni)
-
mycso
veterán
válasz
Core2duo6600 #22267 üzenetére
Köszi, úgy néz ki működik a dolog ;)
-
Criton
veterán
Nálam a Vista alatt minden játék szebben megy mint XP alatt
-
szabolint
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #22231 üzenetére
Igen azzal szedtem le.
-
mycso
veterán
Hali az optikai meghajtóimmal lenne pici gondom...tegnap még működtek, azóta: este a hibernálást kikapcsoltam, majd éjszaka alvó állapotba helyeztem a gépet... (gondolom nincs hozzá köze, de leírom)
Erre ma látom, hogy se a pioneer dvd íróm se a DaemonTools-os meghajtóm nincs jelen --> restart: a helyzet ugyan az
Eszközkezelőben ott vannak szép sárga felkiáltójellel...és a tulajdonságokban ez írja:
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)Ha eltávolítom majd változások keresése, akkor valami olyat mond, hogy hiba lépett fel az eszköz illesztőének telepítése során, bla-bla...
Ez miért van, mit lehet ezzel csinálni, hogy ne így legyen???
Ja ha már itt járok, vezérlőpult: ha megnyitom nincs egy ikon sem benne (illetve ott vannak csak nem látszanak, mert ha vaktába elkezdek kattingatni akkor belelép abba a menübe, amit pont eltaláltam). Viszont ha lerakom tálcára majd vissza, akkor már ott van minden ikon....ez már régóta így van, amióta feltelepítettem a vistát....
-
Morden24
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #22262 üzenetére
Lehet, ott is van ám valami megoldás, megint csak a játék saját topicját tudom ajánlani, hátha megoldódik a szitu
-
Morden24
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #22260 üzenetére
Ja értem.
Hát én még azt tudom ajánlani, hogy ficcenj át a játékok topikjába, és kérdezd meg, hátha valami speckó beállítás/peccs/anyámkínja kell a boldogsághoz. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Morden24 #22259 üzenetére
annak is van egy története
a cod4 valami oknál fogva szaggat xp-n, patch és dx frissítés se segített...nemtudom mért de a single-ben teljesen jó,de a multiba valamiért akad...5fps..kegyetlen..persze volt kivétel amikor jó volt..xpreinstall se segített..
ezért kipróbáltam a vistát hogy ott mitcsinál..és itt jómeghát eddig úgyvolt hogy lecserélem a mostani karimat hd4870-re...de az eggyenlőre várat magára más okokból
-
Morden24
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #22257 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi nem kell hozzá.
Amúgy simán fennállhat valamennyi sebességvesztés (mondjuk a Crysis-ról ilyen téren megvan a véleményem, szóval... a Stalker pedig furcsamód nekem nagyon jól megy, bár a Clear Sky-t nem lesz sajna alkalmam soha játszani, merthogy bojkottáltam a gépemről minden olyan progit, aminek köze van a Starforce-hoz), de ha valami nagyon durva dolog van, az azért nem kóser.
Mondjuk nem akarlak eltántorítani, de amúgy ha ilyen játékosabb beállítottságú vagy, és DX10-es karid sincs, akkor miért váltottál Vistára? Mondjuk gondolom a 4Gb miatt, de akkor is... ezek szerint neked nem volt a legjobb választás.
-
Thrawn
félisten
válasz
Unbaised-Ben #22257 üzenetére
Nincs és nem is kell.
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #22253 üzenetére
Élményindex alatt a Windows-ban lévőre gondoltam.
Computer -> properties, és itt már fel fog tűnni. Nem árt, ha frissíted is.
Sajna egyik játékhoz sem tudok hozzászólni, mert a régi Stalker nekem kiválóan megy (ha a régiről van szó), a Crysist rühellem, a GTR Evo-val meg tán nem is játszottam. Mindenhez a legújabb peccs fent van?
-
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Morden24 #22250 üzenetére
elnézést...a legújabb dx9 telepítve van
az élményindex pl:
stalker 1024x768...medium...akkor 30fps jó ha van...
crysis warhead meg 1680x1050 felbontás...medium graf...úgy 20 fps...
gtr evolution maxon 1680-ba 20-25fps....és xp-n az ment 60-al...ugyanolyan beállítások mellet...
minden frissítés fentvan vistán
ja, és ati catalyst: 8.8-as... -
bobace
addikt
válasz
Szellem. #22249 üzenetére
Már mindegy. 3 perc használat után használhatatlan lett az XP valami vírus miatt. Szóval teljes full mega giga reinstall kell.
Amúgy működik a bootloader végre, van Vista és Xp is, csak XP malware detection miatt elszállt.
És igen, aki hülye/makacs saját kárán tanuljon -
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem. #22246 üzenetére
Wow.
• The computer uses more than 3 GB of RAM.
• The computer uses a storage system that is running the Storport miniport driver.
• The computer uses a controller that uses 32-bit direct memory access (DMA).Tehát ennek mind igaznak kell lennie, akkor fordul elő a hiba. De ahogy látom, nem csak az x64-es telepítőre igaz.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #22248 üzenetére
Konkrétumokat is írhatnál.
Először is, legújabb DX9 telepítve van-e?
Másodszor is, az élményindex mennyit mond a grafikus pontszámra?
Harmadszor is, amikor valamivel játszol (ami esetleg régebbi), akkor megnézed, hogy van-e hozá patch, mert sok játékhoz adott ki a cég ilyesmit. Pölö a Doom3 egészen konkrétan fele FPS-el megy Vistán az 1.3-as, vagy tudja tököm milyen patch nélkül.
Ja, és minden frissítés telepítve van Vistához? -
-
Unbaised-Ben
senior tag
sziasztok....vista 64-bites rendszerem van
a problémám a következő:
az mért van hogy a játékok sokkal, de sokkal rosszabban mennek mint xp-n?
a vista ennyire visszafogja a gépet?...mert azt nemhinném...
vagy driver hiányosság esetleg? -
bobace
addikt
Még mindig én...
Vista Boot Pro-t futtatom épp, és próbálom a dual bootot még mindig megoldani. Ha lefuttattom a diagnosztikát, akkor nem találja az XP-t, pedig épp arról írok... Ha megpróbálom felvenni mint új OS akkor hibahegyeket ír.. Help me plxMa már 2-szer raktam ujra az XP-t szóval erre ne kérjetek.
-
válasz
Szellem. #22217 üzenetére
Csak hogy mégegy pont legyen az igazad mellett
Haverom gépére mikor telepítettem a vistát, a 2x2giga kingmax-ból egyiket ki kellett vennem, mert nekem is kékhalálokkal köszönte meg az együttműködéstés egészen addig vissza sem tudtam rakni, mert akkor fagyott az egész, míg az sp1-et fel nem dobtam...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Criton #22243 üzenetére
Engem nem a veszélyessége zavar (mondjuk még sosem csesztem rá, ha egyszer megtörténne, lehet kicsit mélyebb tisztelettel viseltetnék a folyamat iránt
), hanem az, hogy kijön egy új, nem beta BIOS, és nem ritkán fos, és ezt nem arra értem, hogy utána nem megy a tuning, vagy 10mhz-vel lejjebb kell lökdösnöm a memóriákat.
Hanem pölö olyan, hogy beakad egy ext dvd-írótól
Meg mondjuk ki voltam bukva azon is, hogy a lapom a kiadásától számított egy év után kapott olyan BIOS-t, ami végre úgy kezeli az AHCI-módot, hogy nem ugrál a vinyósebesség fel-le.
Arra már mondjuk nem is akarok utalni, hogy az ASUS 40K-s hangkártyájához még mindig RC driver van, aminek az új verziója uscve egy hónappal-kettővel ezelőtt olyan csini kékhalált vágott rám, hogy öröm volt nézni. Másfél év szoftveres BSOD-mentes Vista-használat után egy márkás, bitangdrága cucc csinál nekem ilyet. Na akkor is felnyögtem -
Morden24
nagyúr
válasz
Criton #22240 üzenetére
Ja, nálam is volt olyan móka nemrégiben, hogy a legújabb BIOS-sal végre emberi lett az AHCI-kezelés.
A legnagyobb vicc az volt, amikor felraktam egy BIOS-t, és állandóan megállt bootupnál (már ott a perfiéria-detektálásnál). Aztán ha lehúztam a külső dvd-írót, akkor ment, ha rajta volt, akkor nem
Hiába no, tudnak a srácokDe lényeg, hogy minden működik.
-
bobace
addikt
válasz
Már mindegy, reinstall volt, az ntldr és egyéb állományok nem voltak már meg, és hiába másoltam másik gépről, nem tetszett neki...
-
Morden24
nagyúr
-
Criton
veterán
megoldódott az 5.1 -es probléma teljesen.
Felraktam a legújabb végleges BIOS-t, újra húztam Vistát meg a legújabb drivereket raktam fel mindenre, és most már működik. Érdekes mondjuk, hogy egy BIOS update kellett neki
Ha valakinek még Gigabyte EP35-DS4 rev 2.1 van, akkor ott az f5-öt érdemes használni.
Van már egy hónapos f6a -> béta BIOS ( de evvel nem indul el a gép rendesen ) -
razerka87
csendes tag
J-Micron eSata/pata
-enabled itt kell engedélyezni? biosban
-disabledvan rámek arra hogy enabled akkor pedig alatta lesz olyan hogy control panel vagymi
-raid
-ide
-ahci (asszem ezt írta ki)itt mire menjek rá?
valamit az esata környékén van egy pici fekete kapcsolóféleség vagy mi az mi lehet?
-
razerka87
csendes tag
heló
az lenne a gondom hogy összekötöm a wd hordozható winyómat esata-n keresztül de a gép nem ismeri fel driverek fentvannak de mégsem usb-n meg firewire-n keresztül felismeri jó lenne valaki tudna segíteni köszönöm előre is.
-
kovhaj
csendes tag
válasz
Köszi a címet, de az instrukciókat követve már ott elvérzett a dolog, hogy ahol lennie kellett volna, nem jelent meg az UpperFilters csak a LowerFilters. Tehát törölni sem tudtam.
Ki érti ezt...
Még ötlet? -
Core2duo6600
veterán
válasz
bobace #22210 üzenetére
Dobd fel ezt: Acronis Disk Director Suite 10.0
Lesz benne egy os selector na az megoldja neked
arra az os re telepítsed ami jelenleg gond nélkül indul.(#22226) tibcsi0407
Futtasd le a prevx et-
Nálam pont ez a szitu volt, ugy megette a gépet, hogy az egér is akadozva ment.(#22228) kovhaj
Próbáld meg hátha
http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us(#22230) szabolint
Ugye a winupdate el szedted le ? -
szabolint
csendes tag
A problémám az,hogy van egy asus x50sl laptopom vistával és amióta feltettem az sp1et azóta lefagy a net de a szobatársam nete megy. De ilyenkor egy év mire kilép a gép. Lefagy az IE a firefox az opera meg a bf2 én nem lehet őket a feladatkezelöből kinyomni. Miért.
Egy elkeseredett felhasználó -
kovhaj
csendes tag
Sziasztok!
Vista Ultimate progival rendelkezem, és eleinte minden rendben volt, de egy ideje nem ismeri fel a DVD-meghajtómat (LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B ATA). Ez lenne a gond: "A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)" A frissítés nem használt. Ezen az oldalon: http://support.microsoft.com/kb/320553/ található 2 megoldás közül a 2. nem segített, az 1. pedig Vistánál nem alkalmazható. A másik vinyómra XP van felrakva, ott gond nélkül működik az íróm.
Nagyon várom a javaslataitokat, mert így mondhatni használhatatlan a vistám. :-(
Köszönöm előre is! -
Morden24
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #22226 üzenetére
Hát így lövésem nincsen. Megpróbálhatod azt, hogy rendszervisszaállítással visszanyomod a rendszert egy baszkodás előtti állapotba, esetleg uninstallálod az update-eket, bár utóbbiban nagyon nem hiszek.
Én továbbra is valami retek skyware-re tippelnék, egy Spybot S&D-vel is kóstoltasd meg a rendszert. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Morden24 #22225 üzenetére
Nekem a superfetch,és az indexelés ki van kapcsolva.Ez nem olyan öltögetés,hanem teljesen megeszi a gépet.De a feladatkezelő semmit nem jelez.Max 1,5 hónapja volt rakva,de szerintem annyi sincs,szóval elég friss.Nem lehet valamelyik update miatt van?Valahol olvastam,hogy valamelyik gázos és fagyogat tőle a rendszer.Még egy játékot sem tudok felrakni,mert közben teljesen megőrül.De ha játszok,akkor nincs gond,szóval hardverhiba kizárva.
-
Morden24
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #22223 üzenetére
Ja.
Friss Vista telepítés? Akkor egyszerűen az indexelés+superfetch+naplózás megy akkor, amikor idle-ben van szabad erőforrása. Elég gyorsan végez vele, és akkor elkussol egy életre.vpeeter: Hát sajnálom, hogy nem tudtuk megoldani.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem. #22219 üzenetére
Értem én, de mégsem egy annyira "populáris" hiba, pedig erősen esélyesnek érzem, hogy x64-es Vistát igen sokan (mondjuk úgy 90%) telepítettek 4Gb+ ramos gépre, merthogy nomen est omen, erre való.
Ettől még nem mondom, hogy nincsen ilyen, de én inkább valami ritka hardverkombinációra vagy BIOS-gondra tenném a pénzemet, ha muszáj lenne.tibcsi0407: Az egy dolog, hogy vírus nincsen, és a spyware-ekkel hogy állsz? Mellesleg lehetséges, hogy valami böngésző extension okozza a bajt.
vpeeter: Keress rá a nyomtatódra guglin, hogy hátha valaki tudja a konkrét megoldást. Sajna a HP nyomikkal sok gond volt már itt a topikban is, mivel a tisztelt cég úgy gondolta, hogy a Vista kiadása egy remek alkalom lesz számára, hogy a régi printereiket lecseréltessék újabbakra. Magyarán b*sznak drivert írni, ha meg van, nem egyszer szar.
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!
32 bites vista sp1-em van és ha csak böngészek,vagy a windowsban ügyködök valamit,akkor néha gondol egyet elkezd világítani a töltésjelző lámpa és teljesen behal a gép.A feladatkezelőben nem jelez semmit,hogy mi fogyasztaná a procit vagy a ramot.Vírus tuti nincs.De a poén az,hogy játékok alatt nem csinál ilyesmit.Nem tudjátok mi lehet az oka?Már nagyon idegesít
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Siemens #22216 üzenetére
Ha ez tényleg egy létező hiba, akkor valószínűleg valami olyan hardver- vagy esetleg alaplapi BIOS-összeférhetetlenség okozza, amire az MS-nél 2006. végén egyszerűen nem számíthattak, mert ennyire brutális hibát nem szoktak azért véteni szerintem.
Ráadásul nem általános a hiba: nekem is 4Gb ramom van és pre-SP1 telepítő DVD-m. Semmi gond telepítésnél.
-
válasz
Siemens #22216 üzenetére
Miért? Mert egy szoftverről van szó, ami nem mindenható és nem tökéletes! Emberek készítik, embereknek.
Egyébként, nem az SP1 kiadásával jöttek rá a problémára. Mivel van már SP1-es lemez, amit te is beszerezhetsz, ott nincs ez.
Nem nehéz megoldani ezt a gondot. Bosszantó, és egy átlag usernek probléma lehet, aki telepíteni akar. Bár, aki maga telepít Vistat, az utánna tud járni a témának. Ez van.
A lényeg, hogy megoldották a problémát. -
-
bobace
addikt
Köszi megpróbálom mindjárt!
Használhatom a Manage Bootloader pont uninstall the Vista bootloadert (use to restore XP)? Mert ha bejön XP akkor Vista boot proval megoldanámPlag: köszi neked is azért, remélem nem kell reinstall. Az adatokat beállításokra, levelezésre ilyesmire értettem, nem annyira film és zene kategória.
-
válasz
bobace #22210 üzenetére
Biztos lehet mókolni vele, de nekem eddig nem vált be. Mondom, a két oprendszernél másként működik a boot egy kicsit.
De ha XP-n van minden cuccod, mentsd át a másik particióra az adataidat! Ha fent az XP, akkor átrak arra minden. Persze, ez csak egy ötlet a részemről a számodra. -
-
Siemens
csendes tag
-
válasz
bobace #22207 üzenetére
Akkor javaslom az egyetlen és biztos módot a számodra:
Először tedd fel az XP-t az egyik particióra. Ha ez megvan utánna a másikra a Vistat. Ezek után tuti nem lesz gondod. Én korábban így jártam el, és ez a módszer jött be frankón! A Boot folyamat egy kicsit más a Vista esetében mint az XP-nél. Ha bedobod az XP lemezt és kiadod a fixboot parancsot, csak az XP fog elindulni! -
bobace
addikt
Nem egyedi a probléma de nem tudom megoldani.
Elöljáróban: Ez alapján próbáltam megoldani, de reboot után az XP mint opció megjelenik ugyan a Vista mellett, de rákattolás után hibát ír, és azt kéri tegyem be a winfos lemezt, illetve még 2 másikat, de egyik sem az XP betöltése.A történet: Konfig adataimnél szereplő laptop. Vista volt az alap rajta. Nagy nehezen rányomtam XP-t is. Vista boot pro beizzít. Voilá megy a két rendszer. Bizonyos okok miatt Vistát recovery particiorol ujraraktam. És azután nem jelent meg a boot menü, gondoltam ennek így is kell lenni, örültem, hogy nem gyalulta le azt a partciót is, amin XP van. A fenti linken leírt módon a bdcedittel elszórakoztam. Újraindítás és a fentebb leírt hiba jön elő. Próbáltam C és D meghajtóra is állítani a bcdeditben a particiot. Valaki írja már le kérem, hogy hogyan lehet megoldani a dolgot, és XP-t újra szóra bírni. Köszönöm!
-
válasz
Morden24 #22205 üzenetére
Akkor vagy alapból tartalmaznia kéne a Driver könyvtárnak, vagy ott más a gond. Ez eléggé egyedi szitu. Szerintem kaki a HP drivere.
Nem kell ezen beszarni. Korábban említettem itt, és nem hittél nekem.
Lám, most előjött. Bár a srácnál keményebb a helyzet a BSOD miatt. A finomabb helyzet amikor nem indul újra és megáll a telepítés.
Nem tudni mitől van. Valszeg a 1066-os moduloknál témázik a Vista. Nekem 4*1 Giga Kingstonom van, 800-asok, és nem volt gond. Mondom az SP1-el megoldódott a hiba.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem. #22202 üzenetére
Szerintem ez azért van (hangsúlyozom, szerintem!), mert ezek általános célú driverek, tehát a cuccok bemásolódnak a Win driver listájába, és miután bekötöd a kütyüt, maga a Win ismeri fel az újonnan megszerzett tudásával
(#22204) Plag: Besz*arok ezen a 4Gb ~ fagyás mókán. Komolyan érdekelne, hogy mitől is van.
-
válasz
Siemens #22203 üzenetére
Hoppá!
Csak jelentkezett ez a probléma valakinél, amiről korábban írtam.
Ez előfordul a Vistával telepítéskor. Vagy vedd ki az 1 giga ramot, amíg telepíted, vagy szerezz be egy olyan telepítő dvd-t, ami SP1-es. Az SP1-el javították ezt a problémát.
Erre a gondra a Microsoftos barátom hívta fel a figyelmet. Nem mindenkinél jelentkezik a gond. -
Siemens
csendes tag
Sziasztok lenne egy problémám a vistával meg a ramommal...szóval vettem még 2Giga Ramot a meglévő 2 giga mellé igy 4x1giga Kingmax van benne,nos az a helyzet ha telepitem a 64bites vistát csapja a kékhalált de ha kiveszek egy giga ramot akkor jó,ez mitöl van?
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
vpeeter #22200 üzenetére
Run as admin módban telepítetted a drivert?
Vista alapból nem kezelte a nyomit?
Több HP modellnél úgy kell drivert telepíteni, hogy nyomi lehúz gépről, driver felrak, nyomi visszadug gépbe. Nem tudom, ennél így van-e, de pl. az én deskjetem csak így hajlandó települni és emberien működni (mondjuk le is van írva HP oldalán...).
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest