Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
válasz
vandeminek #849 üzenetére
Megoldódott a probléma
A Chrome böngészőben se jött be a microsoft.com oldal. Firefox alatt meg ment. Valami hálózatos probléma volt, újraindítás megoldotta -
Воланд
titán
-
Hogyan tudnám nézni az m1, m2,... adásait? Alapból a mindigtv app jutott eszembe, de pár 8-10perc után feladja a harcot, lefagy. Kibogarásztam, hogy ezzen a linken megkapom az 550kbites streamet. Mivel az .m3u8-hoz alapból hozzá sem szagol a WP, letöltöttem a VLC-t. Nagyon kezdetleges állapotban van, de van open stream menüpont, ahoba bemásolva a linket elindul a lejátszás, és akár 1 órával később is stabilan megy a lejátszás. Sajna a VLC nem jegyzi meg a linket, elmenteni sem tudom benne. Így elindítani a lejátszást, nem kicsit macerás.
Már arra is gondoltam, hogy a VisualStudioCommuntiy-vel faragok egy programot amin csak 3-4 gomb van, m1,m2,... De ezt hogyan tudom feltölteni a telefonra? Hisz az áruház fizetős...
Esetleg van itt olyan programozó akinek már van fiókja? -
Syl
nagyúr
Valami jó CBR/CBZ olvasóprogram?
Win10 tableten használnám, de amiket eddig próbáltam (Comicana, Cover, POW, Comics++) azok viccnek is rosszak. Androidon régóta nagy megelégedettséggel használom a Callanger Viewer-t, minden vackot be lehet benne állítani (pl. folytatólagos függőleges scroll), de ilyen tudásút Win-re (univerzális, touch-ra optimalizált) még nem találtam. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
A start menüben a csempék személyre szabásához van valami program?8.1-en az OblyTile volt.Van 10-re is?Néztem most egy progit ami az áruházban is fent van.TileCreator,de ez nekem bonyolult.
Amúgy nézegettem az áruházat még mindig elég szegényes.Vagy csak engem nem fogott meg semmi. -
samgar
őstag
Bármit szeretnék letölteni az áruházból, azt írja ki egy hete, próbálkozzon újra.
Mit tegyek? -
törölt tag
A Windows 8.1-es Modern UI-s Scannelés applikációból vajon lesz 10-re?
Paint szerencsére van, azzal tudok scannelni
-
lafaty80
addikt
Sziasztok!
Láttam volt már ilyen jellegű kérdés, csak nem tudom hogy most mi a helyzet...
A "Áruházban" vásárolt játékot csak én tudom majd használni, mármint az én fiókom a gépen? Vagy itt is van amolyan android-os egyszer megvettem bárhol használhatom dolog? Csak mert a fiamnak vennék játékot, de mivel őt családtagnak (gyermek) vettem fel, nem szeretnék neki fizetési lehetőségeket adni. Ha én veszem meg és a családtagok nem használhatják, főleg a gyermekek, akkor meg mi értelme?
-
Drag77
senior tag
Spotify és a Viber mint app nem elérhető windows 10-ről? Nekem csak az asztali verziókat dobja fel.
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #830 üzenetére
Köszönöm szépen! Így el tudtam távolítani, de újratelepítés után ugyanott vagyok sajnos. Próbáltam hogy közben restartolok, de akkor sem. Az időjáráshoz kapcsolódó felhasználói beállítások hol vannak? Még megpróbálom azt eltávolítani.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
littlemamba #827 üzenetére
powershell futtatása rendszergazdaként, utána:
Get-AppxPackage *bing* | Remove-AppxPackage
majd ha végzett, azután:
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
-
zoltan6
addikt
válasz
littlemamba #827 üzenetére
ha leveszed a kezdőképernyőről,meg kikapcsolod az élő csempét? úgysem engedi? most nem akarom az enyémen kipróbálni.
-
NGA
addikt
válasz
littlemamba #825 üzenetére
Miért? Jobb egér gombra kihozza a menüt
-
válasz
littlemamba #823 üzenetére
Törlés újratelepites talán megoldja.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Ha erre járna valaki... szeretnék segítséget kérni. Windows 10-en az időjárás alkalmazást nem tudom feltámasztani. Kattintásra rányit, de azonnal kilép mielőtt rendesen megnyitná. Egyébként működik, a csempe frissül, olyan mintha a nyitás pillanatában összeomlana.
Beállítás, javítás, bármilyen javaslat?
-
-
NGA
addikt
-
cattus
addikt
Tubecast immáron universal app-ként elérhető a Windows Store-ban is!
-
Ádám16
addikt
Elég fool kérdés, de hol találom a frissítéseket az alkalmazásokhoz? Az alkalmazásokba belépve kéne felajánlania? A Store-ban nem találom ezt az opciót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Windows 8.1 alá melyik a legjobb ingyenes ebook reader? ( epub, pubi, pdf könyveket olvasok általában)
Hozzám került egy Win8.1-es tablet és jó lenne könyveket olvasgatni rajta.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudok appoket telepíteni Windows Store-ból. Bekerülnek a listába, de pár % után megakadnak, aztán pending-be mennek át. Tegnap óta így áll az egyik alkalmazás. Van erre megoldás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest