Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Van a gMusicW google play alkalmazás. Innen nem tudok dalokat böngészni? Csak azokat érem el belőle pl. amit lejátszási listához adok?
-
törölt tag
-
Sziasztok!
Van valami app, amivel a Google Play Zene előfizetésemet tudom használni Windows 8.1 alatt? Tudom, ott az XBox Music, de kettőre nem akarok előfizetni..
-
NGA
addikt
Kicsit fellenditem a topicot.
Emulátorok, amik futnak Surface RT-n is:
-
törölt tag
-
NGA
addikt
-
Hammy
tag
-
törölt tag
Modern UI-s Skype-nál tapasztalom mostanában, hogy táblagépen előbb megkapom az üziket mint a Windows 8.1 rendszeremen. Van amikor akár egy órát is késhet... úgy vettem észre, hogy ébresztés után ilyen. Az is érdekes, hogy olyanokat is online-nak jelez ilyenkor akik nem azok. Aztán ahogy rájuk írok offline-ok lesznek
-
Orlin
addikt
Szaisztok!
A store-ban nem tudom megnézni mikor melyik alkalmazásom frissült?Úgy olvastam Win 8.1-nél nem jelzi csak telepíti...Pedig én szeretem tudni mennyire foglalkoznak az alkalmazásokkal amik a gépemen vannak.
De a store-ban sem látom a fent levőknél mikor frissültekthx
-
Hammy
tag
-
Hammy
tag
Az értesítések mennyire működik rendesen ennek a Facebook appnak?
-
cattus
addikt
BetaTeam app nálatok megy rendesen? Nekem csak ennyi jön fel indítás után. Törlés - újratelepítés megvolt, nem változott semmi.
-
Polllen
nagyúr
álohá,
skype-nál van lehetőség, hogy egyszerre két chat "ablakot" lássak? Ugye több app-t is lehetne egymás mellé tenni, de 2 skype-t nem tudok egymás mellé varázsolni...
Sokat akarok?
-
törölt tag
Köszi, tényleg most hogy mondod!
Egyébként 8-1-ben ez az egészség és fitness nagyon bejön, főleg nekem, diagrammot készít a változó testsúlyról többek közöt, számomra nagyon hasznos.
-
törölt tag
Tud valaki olyan alkalmazást, amivel a feladatimat tudom feljegyezni ill. értesítést is kapok tőle ha lejár a feladat egy adott határidőig, lehetőleg nem a gagyi kategória, ha fizetős az se baj, de ne legyen túl drága.
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt topicon kívül van valami hely ahol szokták jelezni hogy melyik fizetős játék tölthető le ingyen Win8-ra?
-
Libri app-al van nékem problémám. Induláskor kiírja, hogy nincs kapcsolat. Ezt leokézva kilép.
Egyedi hiba, vagy központi? -
Воланд
titán
Increasing the app roaming limits
"Starting on October 9, Windows Store apps can be installed on up to 81 devices associated with a single Microsoft account. This will apply to all apps in the Store, for both Windows 8 and Windows 8.1."
-
delig
tag
Sziasztok!
Elméletileg Store-on keresztül már le lehet szedniük a hallgatói licence-eseknek a 8.1-et. Vkinek ez sikerült már, nekem nem jelez semmit.
Az Ugrade adivsor pedig nem támogatott régiót ír...Köszönöm a válaszokat!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet hülye kérdés, de nem úgy van hogy ha valamit megvesz az ember a Windows Phone 8 rendszerrel, akkor azt le tudja tölteni Windows 8-ra is? Haver megvette a Halo Spartan Ops-ot, és ezt szeretnénk letölteni az én notimra amin Windows 8 van. Vagy ez így felejtős?
-
törölt tag
-
cattus
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #533 üzenetére
Tényleg, erre nem is gondoltam. Köszi.
-
cattus
addikt
Modern UI-os Skype-pal sehogy sem sikerült hívásokat fogadnom vagy kezdeményeznem. Az első esetben ha rányomt az "elfogad" gombra, szétkapcsolt, ha én akartam hívni, akkor meg azt írta, hogy "Nem megfelelő a mikrofon. (Gép: Lenovo TP E430, beépített mikrofonnal ill. mikrofonos fülhallgatóval sem működött.)
-
VoidXs
nagyúr
Sehogy nem tudok Maestro kártyával vásárolni a Storeban?
-
Igaz már csak 1 hónap és eltűnik végleg az Üzenetek app, de pont most lenne egy problémám vele... Pár napja megnyitottam, de rájöttem, hogy mégse akarom használni és újból kikapcsoltam a beállításaiban. Na ezt nem hajlandó megjegyezni túl sokáig, és minden gép kikapcs-bekapcs után elfelejti és jelez, mikor üzenetem érkezett. Esetleg valami megoldás?
-
-
Hónapok óta ébreszt a telefon, de egyre inkább zavar. Miért olyan pici kikapcsoló gombot rajzoltak neki? Ott az a nagy képernyő tök üresen.
Vagy csak engem zavar, hogy még kómásan tapogatok a telefon után, és próbálom eltalálni a leállító gombot?
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #524 üzenetére
Ja,de egyébként nekem még jobban tetszene, ha nem a külön utas megoldást választanák, hanem a gyári Hírek alkalmazásba pakolnák be a hazai hírek szekcióba, ami nem létezik. Mert olyan nagy neveknek mint a The Guardian, BBC, Financial Times, az a felület is jó, akkor a hazai lapoknak miért nem?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Asphalt 7 win8
Csak Román és Spanyol régióbol érhető el. Mielőtt rákeresel vagy a store linkre kattintasz , vezérlőpultban állisd át a régiót valamelyikre (Románia vagy Spanyolország). Van kipróbálható demó és 1,5€ a full verzió. -
törölt tag
-
Drag77
senior tag
válasz
Psychonaut #519 üzenetére
nekem wp8 ra megvan a WeatherFlow véve, de asztalira 420 ft kéne fizetnem.
-
dejaris
addikt
válasz
Psychonaut #516 üzenetére
En mar akkor is irtam, hogy nekem a weatherflow is igyen lett meg laptopra
-
válasz
Psychonaut #516 üzenetére
elnézésed kérem, hogy nem olvastam vissza az egész beszélgetést, csak a végére kapcsolódtam be
-
Psychonaut
veterán
-
válasz
Psychonaut #514 üzenetére
Nem kell, ha már wp-re megvetted. Ugyanazzal az accouttal bejelentkezve megvettnek mutatja a surface-en is, gondolom a fejlesztő engedélyezte ezt. Működik még a fruit ninjával is, de pl. a bejeweled live-al nem.
-
válasz
Psychonaut #512 üzenetére
én tuti nem vettem meg w8-ra a fruit ninját, mégis megvásároltként szerepel, arra tudok még gondolni, hogy anno a win8 previewben talán bétaként-ingyen szerepelt még és megmaradt
-
Drag77
senior tag
-
cattus
addikt
Hát én kipróbálnám, csak valami nem stimmel Nem tudom, mi a gond, de ha el akarom indítani a Groove-ot, egy ideig látom a szép narancssárga hátteret, pörögnek körbe a pöttyök, aztán visszadob a Kezdőképernyőre minden lakalommal.
Esetleg valami más alternatívát tudtok ajánlani zenelejátszásra a gyárin kívül?
-
dejaris
addikt
válasz
Psychonaut #504 üzenetére
Igy jartal
-
dejaris
addikt
válasz
Psychonaut #502 üzenetére
Hat en trialkent toltottem le, mivel nem tudtam, hogy nem kell fizetni, es mostmar a store-ban nincs semmi gomb, csak a felirat, hogy own this app.
-
dejaris
addikt
válasz
Psychonaut #500 üzenetére
Hat kattints ra, hatha csak ugyanugy van megoldva mint wp-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest