Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
Nem tudtok valami jó torrent alkalmazást? Letöltöttem a Torrent névre hallgatót, de fel se veszi a versenyt az utorrentel, ráadásul úgy tűnik, mintha nem is működne a háttérben.
-
Drag77
senior tag
-
cattus
addikt
SongArc elérhető immár Windows-os tabletekre is, universal app-ként.
-
Pikkolo^^
addikt
A Candy Crush Saga-hoz hasonló van WP-re?
-
Joker88
őstag
van valami olyan program ami "hírolvasó", frissülő csempén kiirja a híreket ?
mint pl androidon..
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Olyan appot/csempét bármit keresek 8.1 tabletemre, amivel egyszerűen le bírom választani a HDD-s dokkolóm, tehát nem kell az érintőkijelzővel körömmel bénázni az asztalon a tálcával!
Köszi a segítséget! -
Pikkolo^^
addikt
Van olyan alkalmazás amelyik az akciókra figyelmeztet?
-
törölt tag
Nem újdonság. Ott van például a Nightmares from the deep: the cursed heart. WP-n megvan a teljes verzió, asztali rendszeren megint fizetni kéne 1600 forintot érte.
Remélem hogy a nagy, közös áruházzal ezek a hülyeségek megszűnnek. Meg az is, hogy ha egyszer megvan egy app, akkor bármikor letölthessem, akkor is, ha törölték valamiért. -
törölt tag
-
vagamo
őstag
Szeretnék egy hasonló alkalmazást szerezni a Windows 8.1-es tabletemre (teljes értékű Win 8.1)
Context Camera - Stamp & overlay photos with info including GPS location, direction, date, time and comments (formerly Recon Camera)Androidra is kéne.
-
pzstm
titán
-
dejaris
addikt
Ugye megerkezett az aoe castle siege. Telefonon rendben van minden, de notebookon nem tud bejelentkezni, javasolja, hogy lepjek be az xbox.com-ba majd inditsam ujra a jatekot, beleptem bongeszbol, xbox appbol is, de semmi.
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok, és tudtok segíteni. (nem találtam megfelelőbb topicot)
Friss Win 8.1 használóként (Win7-ről tértem át kényszerből) ismerkedem az oprendszerrel.
A Win 8 számomra megszokhatatlan volt, a 8.1-el meg tudnék barátkozni, de valami veszettül hiányzik.
Ezek pedig a Widgetek. Sosem voltam a minimalista asztal része, és nagyon megszoktam win7 alatt, hogy az asztalon jobb oldalt nyomon tudtam követni a cpu/ram használatot (grafikonnal), hőmérsékleteket, meg még volt 1-2 hasznos dolog.Szóval a kérdéseim:
1., Win 8.1 alatt megoldható e, hogy néhány app (widget) fixen az asztalon fusson minden más app "alatt"
2., Ha megoldható, kérnék javaslatokat system monitor appokra, sticky note szerű post-it appra, esetleg időjárás/rss olvasóra.Próbáltam utánaolvasni, de nem nagyon jártam sikerrel.
Megoldásnak egyedül a "8Gadgetpack" nevű dolgot találtam, ám nem leltem egyetlen általam ismert/biztonságosnak hitt oldalon sem, így nem tettem fel. Esetleg ha van erről vélemény/tapasztalat, azt is megköszönöm. -
Szeptember 12-ig ingyenes Disney játékok:
"Where's My Water?" Featuring XYY
Toy Story: Smash It!
JellyCar 3
Lost Light
Disney Checkout Challenge
Disney Solitaire -
Sweet Lou 6
addikt
frissült a TrackSeries szinkronizálási képességgel, akinek ez hiányzott belőle, az vessen rá egy pillantást. most már tényleg csak a universal app támogatás hiányzik számomra belőle.
-
Drag77
senior tag
Network file explorer most ingyenes http://www.windowsphone.com/s?appid=e2b9c82e-eaa1-4a3b-9d4a-8a2933a8bdb4
Domain környezetben lévő file megosztásra is kapcsolodik
-
King Unique
titán
Használta már vki a Network Speed Test appot
Csak mert szerintem kicsit "félremér", teljesen más értékeket ad a böngészős speedtest.net-hez képest, v csak beállítás kérdése volna...? -
Воланд
titán
a torrex pro-nal az elocsempe megy valakinel?
-
Unbaised-Ben
senior tag
adott az xbox live, csinált nekem egy új, idióta névvel rendelkező fiókot, csak úgy random
miközben nekem van xbox/windows live fiókom, hogy tudok kijelentkezni a számomra rosszból, és bejelentkezni a régen használtba?
azért kérdezem, mert sehol nem látom, hol tudnék kijelentkezni.
(remélem jó helyre tettem a kérdést) -
kirjak
aktív tag
Hi!
Tudtok valami klassz stratégiai játékot az áruházban? Én nem találtam egyet sem. Stilusra a CC Zero Hour jön be a legjobban.
Köszi
-
törölt tag
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Nekem pár napja nem megy a Store.Csak tölt,de semmi.Minden frissítés fent van,Windows 8.1.
Mi lehet a baja?
Köszi -
cattus
addikt
válasz
Unbaised-Ben #757 üzenetére
Lehet benne valami, előtte telefononsem ment, ott mostmár jó, PC-n még nem néztem azóta.
-
cattus
addikt
MinDig TV app másnál megy? Nekem folyton elindul, aztán leteszi magát a tálcára.
-
Hammy
tag
A Disney-s játékok most korlátozott ideig ingyenes az Áruházban.
Disney Solitaire
Monsters University
Wreck-it Ralph
Toy Story: Smash It!
"Where's My Water?" Featuring XYY
Where's My Water?
Where's My Perry?
Where's My Mickey? XL -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Melyik app lenne a legtökéletesebb és legkönnyebben használható emlékeztetők kezelésére? Lehetőleg a fiókhoz kapcsolódva működjön, mert szeretném laptopról, PC-ről, és telómról is látni őket (mind3 ugyanahhoz a Live fiókhoz csatlakozik)
Köszi,
Üdv. -
-
ronson
őstag
Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni, hogy ha megveszek egy programot, akkor mind Windows 8.1 és Windows RT 8.1-en is tudom telepíteni egyszerre mindkét eszközön? Illetve esetleg a WP áruházba is van átjárás. Leginkább a GTA San Andreas miatt érdekelne.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #743 üzenetére
Na eddig bírtam, az előbb töröltem.
-
Maxentius
addikt
válasz
Bjørgersson #740 üzenetére
Most nézem, hogy a holdas kiegészítés még nincs benne, de legalább most már az összes pálya bejárható...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #740 üzenetére
Cserébe viszont úgy laggol, mint a kurva élet.
Biztos nehéz lett volna normálisan megírni a frissítéseket.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #739 üzenetére
Nincs is jobb, mint amikor 4000 banánnál fagy ki.
-
Maxentius
addikt
válasz
Bjørgersson #737 üzenetére
Nem nézted be, a PC-s Minion Rush is végre minden szintet és funkciót megkapott!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #736 üzenetére
Most nézem, hogy ez nem a Windows Phone Store topik, benéztem.
-
Bjørgersson
félisten
Megint frissítették a Minion Rusht, úgy néz ki végre mindent megkaptunk, ami az androidos verzióban régóta megtalálható.
-
daimonion
senior tag
nem müködik egyáltalán de Mini Radio Playeren legalább mutatja hogy nem tudja bebufferelni..Valszeg nem létezik a rádió.
-
kispx
addikt
Sziasztok,
a RádióM app-pal valakinek működik Sunshine rádió? -
cattus
addikt
A BetaTeam élőcsempéje megint nem akar jelezni...
-
Drag77
senior tag
VLC működik valkinek normálisan? Nekem indexelés közben folyton kidob, majd kezdi elöről ha vissza lépek.
-
-
satz18
őstag
Megjelent a FIFA 2014, ráadásul ingyenes.
-
ntomtb
tag
Vagy 3 hete már az alap időjárás appal Debrecennél csak a felhőst mutat. Volt már reinstall is.
Mi a frászt csináljak vele? -
NGA
addikt
válasz
#41133696 #705 üzenetére
Még nem néztem, de remélem ennél megszűnik a gyári videó alkalmazásnál lévő jelenség, ha egy videó fájl megtekintése közben elkattintok, akkor amikor visszatérek, elfelejti hol tartott, és kezdhetem keresni
Most néztem, ha csak átlépek másik programba, akkor megjegyzi a filmet, és a poziciót, ha ki is lépek belőle, és elinditom, majd az adott filmet indítom, akkor mindig folytatja.
-
törölt tag
válasz
Pikkolo^^ #702 üzenetére
Még nem néztem, de remélem ennél megszűnik a gyári videó alkalmazásnál lévő jelenség, ha egy videó fájl megtekintése közben elkattintok, akkor amikor visszatérek, elfelejti hol tartott, és kezdhetem keresni
Az időjárás az a gyári Windows 8.1-ben lévő.
Két féle valutaváltó van, szinte mindig mást mutatnak
-
hroberto
veterán
Sziasztok! Tabletre töltöttem le a Mindig TV alkalmazást, de azt RTL Klub és TV2 sem nézhető. Ez alapból így van, vagy nálam van valami gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest