Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #524 üzenetére
Ja,de egyébként nekem még jobban tetszene, ha nem a külön utas megoldást választanák, hanem a gyári Hírek alkalmazásba pakolnák be a hazai hírek szekcióba, ami nem létezik. Mert olyan nagy neveknek mint a The Guardian, BBC, Financial Times, az a felület is jó, akkor a hazai lapoknak miért nem?
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #244 üzenetére
Ezt hívják beetetésnek. Ősi trükk. Személy szerint engem nem lep meg az ilyesmi. De én is gusztustalannak tartom, és ebből egyenesen adódik ha ilyesmivel találkozom, akkor uninstall az appnak aztán jó napot.
Szerk: Interneten - legalábbis a hazai közönségből kiindulva - a tömegek a társkeresőknél szoktak ezzel leginkább találkozni. Induláskor ingyenes - általában, mert a legújabb ilyen például nem árult zsákbamacskát... - aztán jön, hogy most már fizetős, nem is gyengén évente 12 000 - 15 000 Ft -ot kérnek, vagy ha nem fizetsz kapod az ingyenes csonkolt verziót, ahol nem tudsz üzeneteket küldeni, rájuk válaszolni és egyéb nyalánkságok. Személy szerint engem az döbbent le, hogy a kizárólagosan hazai tulajdonú társkeresők is ilyen árakon operálnak, és mégis eltartják őket.
Amit még csodálok, hogy a hazai társkereső oldalak, még nem cuppantak rá a Windows 8 Store-ra. Legalábbis még nem láttam. Igaz nem is vagyok aktív az ilyen oldalakon, de a Windows Áruházban sem találkoztam egy hazaival sem. Mondjuk külföldivel semHa már itt tartunk az appoknál is úgy volt, hogy 1000 Ft alattiak lesznek, aztán már láttam 15 $-osat is PowerDVD példának okáért.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #244 üzenetére
De akkor lehet hogy meg se vennéd. Szerintem is kár hogy b*ziskodnak, de megértem őket. Kiadnak egy jó appot, ingyen raklámok nélkül, majd ha x ember letöltötte é megszokta, gyorsan hozzádobják a reklámot, akit meg zavar, fizessen. Így legalább azok megveszik, akik már megkedvelték, az új felhasználóknak meg csinálnak egy másik programot ugyanezzel a hozzáállással.
-
TRob1
veterán
válasz
Sub-ZeRo #229 üzenetére
Viszont ha leszeded mind az 5 felhőszolg hivatalos appját, még lehet hogy az se lesz méretben akkora mint ez a nem hivatalos.
(főleg hogy max 2-t vagy 3at használok/használnék az 5 féléből)
Úgy döntöttem nem adom meg neki a bejelentkezési adataim, és főleg nem fizetek nekik hogy használni is tudjam, hisz vannak ingyenes hivatalos appok is (amikben inkább bízok) De azért jó ötlet mindenképp...
-
pzstm
titán
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest