Új hozzászólás Aktív témák
-
monster95
tag
Sziasztok.Meg vettem a forza horizon 4 j8tökot.De mikor el kezdi letölteni,letölt p8r mb-ot
és ki írja hogy hiba és ezt a hibakodot dobja:0x80073CFB
Van erre valami megoldás? -
Fuel
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Windows 10-ben van-e olyan lehetőség hogy azok a programok amik már voltak telepítve és töröltem őket többé ne mutassa (Az összes tulajdonában lévő termékek)-nél, én csak elrejtést találtam.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Üdv.
-
zoltan6
addikt
válasz
RobbeV0201 #902 üzenetére
Póbáld meg a mappát saját tulajdonba venni ezen leírás alapján:
[link]
Ha így sem megy akkor pendriveról valami más oprendszer,pld linux,aztán az alól törölni. -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy újratelepítettem a gépem, de a windows store egy játékot sem lát, és a régi windowsapps mappát sem tudom törölni(200gb és az összes játék benne van,de ugye nem lehet sem xbox appon,se microsoft storeon betallózni, és újratelepíteni sem tudom, hiszen hiába megyek a telepítésre, semmi sem történik.
Xbox appon belül pedig nem tudom átállítani a meghajtót, mert egy windows hibaüzenetet dob fel, így mindig a rendszermeghajtóra töltené.
Teljesen összekavarodtam már, egy rakás szemét ez az egész mc store....Mi lenne a teendő?
Előre is köszönöm.
Szerk: átneveztem a régi windowsapp mappát, így enged újra letölteni, viszont a régit sehogy sem engedi törölni, jogosultságot kér de csak az enyém a gép/profil... -
-
dreampage
aktív tag
Valaki mondja meg nekem, hogy a Store-ból letöltött Messenger app miért mindig összehúzott ablakban indul el? Hiába teszem ki teljes képernyőre, ha bezárom, majd újra elindítom, megint kicsiben jelenik meg. Ez minden más programnál megfelelően működik.
-
törölt tag
-
cuebler
senior tag
üdv srácok,
a fiamnak megvettük a store-ban a halo wars 2 UE-t, majd mikor telepíteni akartuk, a "kiszolgáló megbotlott" és dobott egy 0x8000FFFF hibakódot is a biztonság kedvéért
szerintetek? szívem szerint szólnék a Mastercard-nak, hogy vonják vissza a tranzakciót, mert a MIcrosoft természetesen nem térít vissza, de igazából a játék kellene, nem a pénz.
minden segítséget köszönök előre is -
válasz
sz.atesz89 #894 üzenetére
Formázd a partíciot.
-
sz.atesz89
tag
Plz valaki help! Megvettem a Store-ban a Gears of War-t. Viszont felraktam korábban még és csinált magának telepítéskor egy Windows App mappát, a kiválasztott meghajtón. Amit azóta sem tudok törölni, van rá valami mód h le tudjam törölni? Volt már azóta párszor újra telepítve a gép is. Előre is köszönöm a segítséget!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Win 10 Home, PC. Olyan alkalmazást keresek ami a beszédem, amit a headset-be mondok, szöveggé alakítja. Arra szeretném használni hogy a doulingo feladatainak a megoldását ne begépeljem a billentyűzeten keresztül hanem kimondjam és azt alakítsa szöveggé.
Androidon is duolingoval tanulok angolul és a Gboard billentyűzetnek van egy ilyen szolgáltatása is ill ott a Google hang alapú gépelés. Szerintem hasznos. Pörgősebb a feladatok megoldása.
Nem vagyok pro. Az is lehet hogy a böngészőbe, amivel a doulingon gyakorlok, kellene letölteni ilyen kiegészítőt ?
-
-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Drag77
senior tag
most free ClipboardX
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy milyen hálózati tcp/udp portokat használ a windows store alkalmazás windows 10-en a kommunikációhoz?
Köszi
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Holnaptól a Microsoft az xbox játékokat leakciózza (a hírverés szerint lesznek jó árak...).
Kérdésem az, hogy a Windows store-os Xbox live cuccok is akciósak lesznek, vagy a PC szegmensre nem lesznek a storeban akciók?Kössz.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Olyan alkalmazásra van szükségem PC-re ami flashcard, tanuló kártya. Tanuláshoz kellene. Az English Irregular Verbs androidos app-ra hasonlítson. A választ be kelljen írni és több jó megoldást is elfogadjon. Köszönöm!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Alkalmazásokat keresek. Találatok szűkítése PC, oktatás. Szeretném a találatokat rendezni értékelés szerint és/vagy letöltések száma szerint. De akár a tálcáról nyitom meg az Áruház-t akár az Edge-ben, nem találok ilyet ilyen opciót. Nincs vagy csak én nem találom?
-
netpeti98
addikt
Ma frissült a Messenger, érezhetően gyorsabbnak tűnik.
-
gyugyo79
addikt
válasz
#42308056 #876 üzenetére
A Spotify pont nincs volt egy nem hivatalos app ami már nem elérhető ami csak akkor ment lekapcsolt kijelzővel ha megvetted aztán már az áruházban sincs azóta ... Ez a futtass asztali alkalmazást jól hangzik egész addig amíg nem akarod tabletként használni a tabletet. Ugye érezhető az ellentmondás ...
Szóval azt tudni kell, hogy csak modern appokal lehet azt megcsinálni, hogy lekapcsolod a kijelzőt és pld. hallgatod a zenét. Nem azt mondom, hogy nem jó csak érdemes utánajárni vásárlás előtt és felsorakoztatni pro és kontra mert nagyot lehet koppanni. -
törölt tag
Szó volt róla, hogy 8" alatti eszközökön a Windows Mobile futna, de végül egy ilyen termék sem került bemutatásra. Azóta ha jól tudom az MS le is vitte 7"-ra azt a korlátot.
Az egy dolog hogy futtathatóak, de egy tableten mennyire kényes a kezelése ezeknek? A Spotify pl. egész jónak tűnik, legalábbis amíg nem akar valaki valami eldugottabb funkciót használni. Nézegettem amúgy, nem is igen vannak Windows tabok, ezek a kínai gyártók nyomulnak leginkább, aztán 100 körül van pár Acer meg Asus. Pedig a 8-as időkben még egész sok készülék volt.
-
bon
őstag
válasz
#42308056 #873 üzenetére
Már nem is fognak szerintem, de Windows 8-as még létezik. Továbbra is tartom, hogy mindent lehet futtatni rajta, mert asztali oprendszer van rá telepítve. Billentyűzetes változat is létezik több féle, nekem Surface 3-as gépem van. Nem kötelező az Áruházi alkalmazások telepítése amikor sokszor van jobb asztali megoldás.
-
gyugyo79
addikt
válasz
#42308056 #873 üzenetére
Igen a dual boot lenne a legjobb. Én akkor vettem magamnak amikor a T-nél volt hűség nélkül Lenovo Mix 8" 3g -s 64GB-os 2GB ram-mal jogtiszta Office 2013-al 53 e Ft. Akkor még androidos tabot sem lehetett venni ilyet ennyiért. Ezért nem bántam meg csak. Win 8.1 -en már megszerettem a böngészőt is a végére és jól elvoltam vele a Win 10-en meg jött a vissza lépés. Vettem hozzá kis BT billentyűzetet ( RapooE6300 ) egeret is, hogy ha kell tudjam az asztali részt is használni ezért azt is tudom neked javasolni, hogy nézd meg milyen egy kis billentyűzeten gépelni (írogatni) mert én nem tudtam megszokni a bt bill a fiókban végezte már elő sem veszem ha nagyon a tabon kezdek el valamit beírni valahova és felbosszant a tapi bill akkor is inkább össze dugom az asztalomon lévő rendes billt és egeret tartalmazó hubbal ...
-
törölt tag
Még nem mutattak be ARM alapú Windows tabletet ha jól tudom.
(#872) gyugyo79: Lehet valami dual boot gép lenne a nyerő, csak az meg mind ilyen dzsunka kínai "márka". Volt Windows telefonom, az elején szerettem, aztán egyre inkább elegem lett a sok limitációból, az appok minőségéből. Bár egy tablet talán más lenne.
Írogatni rendes billentyűzettel szeretnék, 2in1 gépeket nézegetek elsősorban.
-
gyugyo79
addikt
Szerintem csak 1 fajta win 10 van ilyen szempontból.
Persze attól még nem lesz használható tableten max szenvedéssel. A 8.1 -hez képest a böngésző és a billentyűzet hatalmasat lépet vissza használhatóságban.(#870) erahurka
Képregény olvasgatásra, filmezésre van jó megoldás. Sok mindenre nincs. Rengeteg gyártó utolsónak csinál meg hozzá bármit ha egyáltalán megcsinálja.
Még a megvett alkalmazásokban is van, hogy várni kell rengeteget mire egy api, egyéb változásra reagál a fejlesztője ha egyáltalán megcsinálja. Nekem már 2 olyat is sikerült venni amit magára hagytak és volt olyan amit 2 hónap után javított a fejlesztő.Az írogatásra nem tudom mit értesz. Lehetni lehet vele írni csak ne zavarjon, hogy a bill. kitakarja sok esetben amit írsz ezért azt nem látod.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi a helyzet most app gap téren? Mennyire jól felszerelt a PC/táblagépes Windows áruház? És azok az appok, amik elérhetőek, mennyire rosszak?
Konkrétan képregény olvasgatásra, filmezésre, írogatásra használnám leginkább a gépet, ezekre szerintetek megfelelő egy Windows tablet?
Köszi!
-
Drag77
senior tag
Új Facebook app: link
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #864 üzenetére
None of the above method worked for me.
Often Reinstalling the Program or App resolves the problems and errors.
so I just uninstalled that default app and then reinstalled it.
The Question is how you uninstall and reinstall Default apps in Window 10?
This method needs 'No Download'.
Use PowerShell to Uninstall Built-in Apps
You can uninstall most of the built-in apps — even ones that don’t normally offer an “Uninstall” option — with a PowerShell cmdlet. This trick won’t allow you to remove a few of the most important built-in apps, including Cortana and Microsoft Edge. If you try, you’ll see an error message saying they can’t be removed.
First, open PowerShell as administrator. Open the Start menu, search for “PowerShell,” right-click the PowerShell shortcut, and select “Run as administrator.” Agree to the UAC prompt.
Image
Copy and paste one or more of the following commands into the PowerShell prompt, pressing Enter after each one to remove the apps you don’t want on your Windows 10 system:
Uninstall 3D Builder:
Get-AppxPackage *3dbuilder* | Remove-AppxPackage
Uninstall Alarms and Clock:
Get-AppxPackage *windowsalarms* | Remove-AppxPackage
Uninstall Calculator:
Get-AppxPackage *windowscalculator* | Remove-AppxPackage
Uninstall Calendar and Mail:
Get-AppxPackage *windowscommunicationsapps* | Remove-AppxPackage
Uninstall Camera:
Get-AppxPackage *windowscamera* | Remove-AppxPackage
Uninstall Contact Support:
This app can’t be removed.
Uninstall Cortana:
Uninstall Get Office:
Get-AppxPackage *officehub* | Remove-AppxPackage
Uninstall Get Skype:
Get-AppxPackage *skypeapp* | Remove-AppxPackage
Uninstall Get Started:
Get-AppxPackage *getstarted* | Remove-AppxPackage
Uninstall Groove Music:
Get-AppxPackage *zunemusic* | Remove-AppxPackage
Uninstall Maps:
Get-AppxPackage *windowsmaps* | Remove-AppxPackage
Uninstall Microsoft Edge:
Uninstall Microsoft Solitaire Collection:
Get-AppxPackage *solitairecollection* | Remove-AppxPackage
Uninstall Money:
Get-AppxPackage *bingfinance* | Remove-AppxPackage
Uninstall Movies & TV:
Get-AppxPackage *zunevideo* | Remove-AppxPackage
Uninstall News:
Get-AppxPackage *bingnews* | Remove-AppxPackage
Uninstall OneNote:
Get-AppxPackage *onenote* | Remove-AppxPackage
Uninstall People:
Get-AppxPackage *people* | Remove-AppxPackage
Uninstall Phone Companion:
Get-AppxPackage *windowsphone* | Remove-AppxPackage
Uninstall Photos:
Get-AppxPackage *photos* | Remove-AppxPackage
Uninstall Store:
Get-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage
Uninstall Sports:
Get-AppxPackage *bingsports* | Remove-AppxPackage
Uninstall Voice Recorder:
Get-AppxPackage *soundrecorder* | Remove-AppxPackage
Uninstall Weather:
Get-AppxPackage *bingweather* | Remove-AppxPackage
Uninstall Windows Feedback:
Uninstall Xbox:
Get-AppxPackage *xboxapp* | Remove-AppxPackage
Image
How to Reinstall All Built-in AppsIf you decide you want the pre-installed apps back, you can get them back with a single line of PowerShell code. Again, open a PowerShell window as Administrator. Copy and paste the following line into the PowerShell window and press Enter:
Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
This tells Windows to install those default apps again. Give it some time and allow it to finish, even if nothing appears to happen at first. Even if you see an error message, restart and examine your Start menu — you may just have all those default apps back again, anyway.
Image
First, It will do the job in all conditions but it will take some time so do not interfere with it while it is processing even it shows some errors but let it work and at the end your problem will be resolved.
Second, It will restore the default apps only and will do nothing to the optional apps.
15 people found this helpful
Image
CH
ChristopherRawle replied onVicy
I have had so many problems with win 10 upgrade. I do have a suggestion for you, as I type, it works for me.
I have had problems with Start Button, loading photos & music.
Suggest, in the first instance, that you change your default viewer to old fashioned 'Windows Photoviewer'. As default it is only set to open on 2/12 applications. I have set it to open all photo files.
On the 'sound side' of things if you have problems, then set good old Media Player as default.
TOTALLY FORGET WIN 10 PHOTOS & GROOVE MUSIC. These Apps have caused me grievance but it is a way round them.
I am totally confident, when issues sorted, win 10 will eventually be good. (have to hope so anyway)
Chris
3 people found this helpful
Image
1 2 3 Next Next
Still have questions?
Ask the community
Related Content
Show more content like this
Subscribe to this thread Tweet this question Share to Facebook
Ebből nekem csak a Store és a fényképek
amivel gondom van -
törölt tag
válasz
#41133696 #858 üzenetére
Csináltam egy videót az elhárításról:
How To Fix Stopped Windows Store Downloads in Windows 10 - Youtube
-
zoltan6
addikt
6500ft helyett 325ft a polarr photo editor pro
itt találtam -
törölt tag
válasz
#41133696 #856 üzenetére
Úgy néz ki, a jó öreg Software Distribution folder átnevezése a megoldás
How to rename or delete Software Distribution folder in Windows 10/8/7
-
Sharkweb
aktív tag
-
törölt tag
Az a gond, hogy nem indul el a letöltés...
WSReset.exe varázslat nem segít
Valakinek ötlet?
Ezt ki merjem próbálni?
Copy the following PowerShell command and paste it into the CMD window: PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}"
Mondjuk Acronis Ture Image HD backup-ot csinálok előtte
-
cannibal
senior tag
Sziasztok! Adott egy laptop egy win10 pro oprendszerrel. Bemegyek az áruházba és szeretnék egy játékot megvenni, de azt írja ki, hogy "Ez az alkalmazás nem kompatibilis ezzel az eszközzel." és szürke az ára, rá se tudok kattintani. Mi lehet a gond? Mit tudok tenni?
-
vandeminek
tag
válasz
vandeminek #849 üzenetére
Megoldódott a probléma
A Chrome böngészőben se jött be a microsoft.com oldal. Firefox alatt meg ment. Valami hálózatos probléma volt, újraindítás megoldotta -
Воланд
titán
-
Hogyan tudnám nézni az m1, m2,... adásait? Alapból a mindigtv app jutott eszembe, de pár 8-10perc után feladja a harcot, lefagy. Kibogarásztam, hogy ezzen a linken megkapom az 550kbites streamet. Mivel az .m3u8-hoz alapból hozzá sem szagol a WP, letöltöttem a VLC-t. Nagyon kezdetleges állapotban van, de van open stream menüpont, ahoba bemásolva a linket elindul a lejátszás, és akár 1 órával később is stabilan megy a lejátszás. Sajna a VLC nem jegyzi meg a linket, elmenteni sem tudom benne. Így elindítani a lejátszást, nem kicsit macerás.
Már arra is gondoltam, hogy a VisualStudioCommuntiy-vel faragok egy programot amin csak 3-4 gomb van, m1,m2,... De ezt hogyan tudom feltölteni a telefonra? Hisz az áruház fizetős...
Esetleg van itt olyan programozó akinek már van fiókja? -
Syl
nagyúr
Valami jó CBR/CBZ olvasóprogram?
Win10 tableten használnám, de amiket eddig próbáltam (Comicana, Cover, POW, Comics++) azok viccnek is rosszak. Androidon régóta nagy megelégedettséggel használom a Callanger Viewer-t, minden vackot be lehet benne állítani (pl. folytatólagos függőleges scroll), de ilyen tudásút Win-re (univerzális, touch-ra optimalizált) még nem találtam. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
A start menüben a csempék személyre szabásához van valami program?8.1-en az OblyTile volt.Van 10-re is?Néztem most egy progit ami az áruházban is fent van.TileCreator,de ez nekem bonyolult.
Amúgy nézegettem az áruházat még mindig elég szegényes.Vagy csak engem nem fogott meg semmi. -
samgar
őstag
Bármit szeretnék letölteni az áruházból, azt írja ki egy hete, próbálkozzon újra.
Mit tegyek? -
törölt tag
A Windows 8.1-es Modern UI-s Scannelés applikációból vajon lesz 10-re?
Paint szerencsére van, azzal tudok scannelni
-
lafaty80
addikt
Sziasztok!
Láttam volt már ilyen jellegű kérdés, csak nem tudom hogy most mi a helyzet...
A "Áruházban" vásárolt játékot csak én tudom majd használni, mármint az én fiókom a gépen? Vagy itt is van amolyan android-os egyszer megvettem bárhol használhatom dolog? Csak mert a fiamnak vennék játékot, de mivel őt családtagnak (gyermek) vettem fel, nem szeretnék neki fizetési lehetőségeket adni. Ha én veszem meg és a családtagok nem használhatják, főleg a gyermekek, akkor meg mi értelme?
-
Drag77
senior tag
Spotify és a Viber mint app nem elérhető windows 10-ről? Nekem csak az asztali verziókat dobja fel.
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #830 üzenetére
Köszönöm szépen! Így el tudtam távolítani, de újratelepítés után ugyanott vagyok sajnos. Próbáltam hogy közben restartolok, de akkor sem. Az időjáráshoz kapcsolódó felhasználói beállítások hol vannak? Még megpróbálom azt eltávolítani.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
littlemamba #827 üzenetére
powershell futtatása rendszergazdaként, utána:
Get-AppxPackage *bing* | Remove-AppxPackage
majd ha végzett, azután:
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
-
zoltan6
addikt
válasz
littlemamba #827 üzenetére
ha leveszed a kezdőképernyőről,meg kikapcsolod az élő csempét? úgysem engedi? most nem akarom az enyémen kipróbálni.
-
NGA
addikt
válasz
littlemamba #825 üzenetére
Miért? Jobb egér gombra kihozza a menüt
-
válasz
littlemamba #823 üzenetére
Törlés újratelepites talán megoldja.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Ha erre járna valaki... szeretnék segítséget kérni. Windows 10-en az időjárás alkalmazást nem tudom feltámasztani. Kattintásra rányit, de azonnal kilép mielőtt rendesen megnyitná. Egyébként működik, a csempe frissül, olyan mintha a nyitás pillanatában összeomlana.
Beállítás, javítás, bármilyen javaslat?
-
-
NGA
addikt
-
cattus
addikt
Tubecast immáron universal app-ként elérhető a Windows Store-ban is!
-
Ádám16
addikt
Elég fool kérdés, de hol találom a frissítéseket az alkalmazásokhoz? Az alkalmazásokba belépve kéne felajánlania? A Store-ban nem találom ezt az opciót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Windows 8.1 alá melyik a legjobb ingyenes ebook reader? ( epub, pubi, pdf könyveket olvasok általában)
Hozzám került egy Win8.1-es tablet és jó lenne könyveket olvasgatni rajta.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudok appoket telepíteni Windows Store-ból. Bekerülnek a listába, de pár % után megakadnak, aztán pending-be mennek át. Tegnap óta így áll az egyik alkalmazás. Van erre megoldás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest