-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
válasz RégiPC #157055 üzenetére
Laptop annyira olcsón, hogy szinte fillérekért és 16GB RAM-mal, Windows-zal
#157057efi99
Mert minden érdekel, de nincs időm mindent befejezni, és mindig jön valami új. Jelenleg csak 1889 oldalam van megnyitva. A könyvjelzőimet meg sem tudom már számolni. Oda csak azt teszem, amit nem akarok, hogy elvesszen. Nem a befejezetlen dolgokat, mert akkor elfeledkezem róluk. Ráadásul a könyvjelzők nagyon nehezen kezelhetők még Edgen is.[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Maelephant
aktív tag
válasz RégiPC #157055 üzenetére
Szia,
a használtpiac (szerintem az alkatrészek ritka jószág és keresleti piac jellege miatt) nagyon sajátos, valóban nincsenek igazán jó áron régebbi, de még használható, mármint relatíve friss, nem ősöreg alkatrészek, viszont ez a helyzet nem új, már jó ideje ez van, sajnos ezen a vonalon nemigen jársz sikerrel (én is mindig visszajutok a boltban vásárláshoz).
Ha viszont kiegyezel új, bolti cuccal, az SSD kapcsán van saját téma (SSD kibeszélő), a hardverek kapcsán meg az adott procik/alaplapoké.
Ha Intelt szeretnél, nem méregdrágán, akkor 12400-13400-14400 valamelyike, ezeknél drágább, 100E Ft környéke a 14600K, az már jóval gyorsabb, ezekhez párosíthatsz max 48 GB DDR5-öt sebességvisszafogás nélkül. Ami korszerű konfigból ajánlható volna, az mind elég húzós árral bír (Ryzen 9700X, Intel Ultra 265K vagy 285K munkához).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest