Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    Üdv urak és hölgyek!

    Windows 10 nem frissítés "friss" (~1 hetes) telepítés 1709-es verzió.
    A konfiguráció:
    Intel Core i5 6600
    16GB RAM
    Intel B150M Gigabyte mATX alaplap
    IDE-s LG DVD író IDE/SATA konverterrel
    SATA-s LG DVD író
    OCZ Vertex SSD
    WD Red 1TB HDD
    Seagate 2TB HDD

    Eleinte a .NET 2.0-val volt nyűgje, de az megoldódott. A napokban érkezett hozzám pár régebbi IDE és SATA HDD tesztelésre. 2 SATA-sal nem is volt problémája, felismerte és kezelte - az mellékes, hogy az egyik döglött) aztán az utolsónak próbált SATA-snál megállt a tudomány. A BIOS látta, de a gép már nem indult el vele.
    Lehúzva ment, de eléggé akadozósan, egy restart során a leállás a "A Task Host Window" nem áll le hibával megállt. Némi noszongatásra leállt, ujraindítás után semmi baja nem volt. Az említett HDD-t és a maradék IDE-seket külső USB-s eszközön keresztül felismerte és kezelte. Az egyik közben elfüstölt. (szó szerint, eléggé ordenáré szaga van a füstölő kondenzátornak ;] ) Tegnap este ugyanebből a forrásból jött egy rakat CD-RW és DVD-RW, de a 90%-át fel sem ismerte. Ekkor beletettem egy SATA-s DVD írót, azzal ment minden rendben, viszont onnantól kezdve nem működött a Start menü és a leállításra ismét előjött a "A Task Host Window" nem áll le hiba.
    Lehúztam az "új" DVD-t, utána helyrejött, működött. De aztán megint jött a hiba és azóta csinálhatok amit akarok, minden leállás így megy. Valamint üzemképtelen lett a Start menü, a Gépházba be sem tudok lépni. A gép viszont stabilan működik, nem melegszik, nem pörgeti semmi.

    Az ajánlott javítási módokkal nem jutok semmire. Rakhatom újra a frissen belakott rendszert?? (image sajnos nincs róla, most készült volna a napokban)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák