Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Köszönöm, akkor szoftveresen nem megya bal-jobb fordítás. Hardveresen meg tudom majd oldani, csak ez nem az én gépem, most csináltam és holnap reggel megyek haza, itt nincs semmi amivel "megfordítom" hardveresen. Majd legközelebb ha jövök hozok jack-et amit bekötök fordítva.
Más: Defender frissítésre ötlet? Ha pl a win update ki van lőve akkor a defender frissítsen automatikusan, csendben. Erre van ötlet? Ezt még jó lenne ma megoldanom valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Új ingyenes hirdetések
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Régi (Retro) Pc játékok
- Jogtiszta Windows 10 Home termékkulcs
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest