- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Manjaro Linux
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
hálózattal kapcsolatban jöttek elő problémák a "nagy" frissítés után. elszállt az otthoni csoport, és csatlakozni már nem lehet a kimentett kóddal sem, viszont újat sem lehet létrehozni. ilyenkor mi van?
már ezerszer megbántam, hogy frissítettem a melós gépeket 7-ről, de ugye azt meg használhatatlanná tette a frissítés... (services.msc/winupdate letilt...). melós gépek használata frissítés nélkül meg kicsit para.
szóval milyen úton módon lehet új csoportot létrehozni, hogy legalább a nyomtatót tudjam használni mindegyik gépről. szerveren keresztül van megosztva. sajnos nem egy lépcsőben frissültek a gépek, így már egyszer megszendvedtem ezzel, de most rosszabb a helyzet.alapvetően van egy csavar a történetben, mert hdd-ssd csere volt a szerverben (is), és a win7-es hdd-n lévő rendszerrel lett létrehozva a csoport. ssd-re új win10 került, és tudtam csatlakozni a hálózathoz a kimentett kóddal, még az 1 éves javítás után is. viszont most a két kliens lett befrissítve, és teljesen elszállt a csoport.
vissza kéne rakni a régi vinyót, hogy töröljem a csoportot vagy wtf?azt írja a szerveren, hogy a "szerverpc" tulajdonosától kérjem el a kódot, ami el lett mentve, és mellesleg a "szerverpc"-n írja mindezt. ebből tippeltem arra, hogy a régi win 7-es szervepc-re gondolhat. vész esetére el lett rakva a vinyó komplett működő rendszerrel, de ez elég nagy állatság lenne az ms részéről. vagy csak szimplán béna vagyok, de akkor "nagy" frissítés előtt miért volt jó?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Notebook hibák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Gyűjtőknek APPLE PPC-s 14 darab telepítőlemez egyben , olcsón.
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest