Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

sziasztok!

hálózattal kapcsolatban jöttek elő problémák a "nagy" frissítés után. elszállt az otthoni csoport, és csatlakozni már nem lehet a kimentett kóddal sem, viszont újat sem lehet létrehozni. ilyenkor mi van?
    már ezerszer megbántam, hogy frissítettem a melós gépeket 7-ről, de ugye azt meg használhatatlanná tette a frissítés... (services.msc/winupdate letilt...). melós gépek használata frissítés nélkül meg kicsit para.
    szóval milyen úton módon lehet új csoportot létrehozni, hogy legalább a nyomtatót tudjam használni mindegyik gépről. szerveren keresztül van megosztva. sajnos nem egy lépcsőben frissültek a gépek, így már egyszer megszendvedtem ezzel, de most rosszabb a helyzet.

alapvetően van egy csavar a történetben, mert hdd-ssd csere volt a szerverben (is), és a win7-es hdd-n lévő rendszerrel lett létrehozva a csoport. ssd-re új win10 került, és tudtam csatlakozni a hálózathoz a kimentett kóddal, még az 1 éves javítás után is. viszont most a két kliens lett befrissítve, és teljesen elszállt a csoport.
    vissza kéne rakni a régi vinyót, hogy töröljem a csoportot vagy wtf?

azt írja a szerveren, hogy a "szerverpc" tulajdonosától kérjem el a kódot, ami el lett mentve, és mellesleg a "szerverpc"-n írja mindezt. ebből tippeltem arra, hogy a régi win 7-es szervepc-re gondolhat. vész esetére el lett rakva a vinyó komplett működő rendszerrel, de ez elég nagy állatság lenne az ms részéről. vagy csak szimplán béna vagyok, de akkor "nagy" frissítés előtt miért volt jó?

Új hozzászólás Aktív témák