Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz Landon #24292 üzenetére
A Windows 10 -t a Microsoft oldaláról tudod letölteni és elektrónikusan megvenni.
Pontosabban erről a linkről tudod megvenni. (Érdemes előtte egy Microsoft Accountot létrehozni és ott a vásárlási adatokat is megadni) [link]
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
válasz tagagaba53 #24281 üzenetére
Igen.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Dani3457
tag
Helló
nem akar megnyílni a gépház. Mi a teendő ?
Válaszokat Köszönöm!
-
Landon
őstag
válasz Rasiel #24294 üzenetére
Hat ez egy vicc... Nincs Mo-n hivatalos MS viszontelado?! Arrol esetleg nem tudsz valamit, hogy a feltetelek mik? Korlatlan felhasznalas?
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
teveszor
újonc
Sajnos ez megy nálam is. Windows 7-nél és 8.1-esen nem volt ilyen probléma. A Microsoft hang és video driver cserét javasolt win 7 kompatibilitési mődban, de annak a user-nek sem oldotta meg a problémáját, aki kérdezte őket. Ha találsz megoldást, légy szíves tedd közzé!
Üdv! -
Landon
őstag
Sziasztok,
Egy kis tisztán látást szeretnék kérni Windows 10-re való áttérésben. Eszméletlen mennyiségű info van a neten Win10-el kapcsolatban de sajnos sok az out-dated és/vagy hülység is.
Helyzetem egyszerűen és tisztán a következő: nem tudok és nem is szeretnék upgrade-elni 7/8.1-ről. Egy teljes értékű x64-es Pro ANGOL verziót szeretnék. Kérdéseim/aggályaim:
1: Amennyiben megvásárlom a "dobozos"(létezik egyáltalán ilyen?) verziót akkor az azt fogja jelenteni, hogy megvettem és míg az MS támogatja a Win10-et addig én azt szabadon úgy használom fel a saját gépemen (egydejűleg 1db PC-n) ahogyan akarom és annyiszor telepítem újra ahányszor akarom ha minden nap hardware-t változatok akkor is probléma mentesen? Elég gyakran változtatok hw-t a gépemben. Ha jól tudom a MS-nak a hardware az alaplapot jelenti és ha az változaik akkor lehetnek gondok egy OEM változatnál. Ez a teljes értékű box verziónál ugye nem áll fent és nem fogok problémákba ütközni pl. a 3-ik alaplap váltás után? Ez nagyon fontos mert ha már ennyi pénzt kiadok a Win10-re akkor elvárom, hogy ne kelljen azon aggódnom, hogy 2 év múlva az x-ik hw komponens változtatása után esetleg nem tudok OS-t installálni. Hangsúlyoznám, hogy egyidejűleg csak egy PC-n lenne az OS tehát azt a megkötést megértem, hogy több gépen egyidejűleg nem lehet felpakolni mert akkor boldog boldogtalan 1db termékkulcsot használna. De az, hogy a teljes értékű OS-em egy bizonyos hardware kompozícióhoz legyen kötve azt nagyon nem szeretném.
2: Hol tudom a leggyorsabban és legegyszerűbben megvenni a fent említett verziót? Vicc kategória, hogy felmegyek az MS oldalára és azt írja a Win10 oldalán, hogy érdeklődjek a helyi kiskereskedőknél... A helyi kiskereskedőknél OEM verziókat találtam ami nem kell.
Köszönöm a segítségeteket es elnézést a kissé indulatosabb comment-ért de már nagyon elegem van a sok félreinformálásból, ködösítésből és hogy nem lehet valamit egyszerűen, gyorsan elintézni még akkor sem ha teljes árat kérnek el érte...
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Tzoltan21
tag
Sziasztok!
Volna egy pár kérdésem a windows 10-el kapcsolatban. Hogyan tudom kikapcsolni a frissítéseket? Valamint a windows defendert ha kikapcsolom, magától visszakapcsolja. A services.msc-ben meg nem tudom kilőni, hogy egyáltalán a szolgáltatást lelőhesse. Van valamiféle metódus erre? Mi a véleményetek?
-
bardi
senior tag
Újraraktam a gépem, de win8.1-et mert ahhoz van telepítőm. A kódot nem fogadja el, és nem találok frissítést win10-re. Mit csináljak? Rakjam vissza a warez win7-et, vagy mi? Eleve le akartam törölni minden a gépről, de nem is volt lyan opció, hogy formatálom a hdd-t.
'92 Honda VFR 750
-
raidx
őstag
válasz Anonymus23 #24279 üzenetére
Örülök, hoga sikerült megoldani. Valamikor Win 7-nél találkoztam engedélymodosítással a regeditbe de most nem jött elő!
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Baggio04
aktív tag
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok, telepítettem ma a 10-est. S van egy olyan problémám, hogy nem találom a régi windowsos képnézegetőt. Valahogy előlehet varázsolni vagy töltsek le valami ingyenes képnézegető szoftvert?
üdvBaggio
-
bgabi1
aktív tag
A 24195-re valaki?
Nem jön elő a hangerőgomb balklikkre. Csak jobb klikkel lehet megnyitni. Hogyan lehetne visszahozni a hangerőszabályzót? Köszönöm előre is! -
Anonymus23
veterán
Na végre megvan a megoldás az ikonok elrendezésére.
Végül is a tenforumson lévő megoldás működik, csak ott volt egy mondat, ahol a CHANGE-re kellett kattintani, és én meg nem értettem, hogy melyikre, de mint kiderült a TULAJDONOS-t kellett megváltoztatni.Ha valaki meg akarja csinálni, nekem így működött
1., regedit indítása rendszergazdai jogokkal
2., Kikeresed az alábbi 2 helyet:HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\
3., Jobb klikk az "InProcServer32"-re, "Engedélyek" / "Speciális", a megjelenő ablakban a felső sorban Tulajdonos, és ott klikk a Módosításra, Itt beírod a saját felhasználódat klikk a névellenőrzésre, majd OK.
4., Engedélyek ablak alatt klikk a "Hozzáadásra", hozzáadod a saját felhasználódat, "Teljes hozzáférés" bepipálása, alul az "Engedélyek alkalmazása....." bepipálása, majd OK/OK/OK
5., Dupla klikk az (Alapértelmezett)-re, átírod az "Azonosító értékét" erre:
%SystemRoot%\system32\windows.storage.dll
Majd nyomsz egy OK.A 3-4-5. pontokat mindkét helyen meg kell csinálni, majd kilépsz, berendezed az ikonokat, és mehet az újraindítás, és az ikonoknak az általad elrendezett helyen kell lenniük.
;) - The Power of the Light Side
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Egy olyan segítség kellene, hogy a Gépházat hogyan tudom én átállítani, hogy a háttér fekete legyen és a betűk meg fehérek?
Aki tudja a megoldást, kérem ossza meg velem.
Köszönöm.
Ui.: (.1 pro-ról (eredeti) updateltem W10-re és eddig semmi probléma nincs vele. (Sőt még a Canon Lide 50-es USB-s scanner is megy a win7 x64-es driverrel).
-
gézu
őstag
válasz szundybence #24271 üzenetére
Nem, lennie kéne settingsnek, ha nincs, akkor ez sem jött be sajnos.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Anonymus23
veterán
Szia,
Sajnos az sem jó, ha így próbálom, akkor azt a hibaüzenete dobja, hogy "hiba az azonosító új értékének írásakor".
Ha jogosultságot akarok adni hozzá, akkor meg azt mondja, hogy nem vagyok jogosult jogosultságot adni sem, módosítani meg végképp nem. Ugyanezt csinálja csökkentet módban.Mondjuk most már ott vagyok elbizonytalanodva, hogy nem-e kell az ESET-et törölni előtte.
Csak a külföldi fórumban se válaszol erre a kérdésre senki, a leírás meg (számomra) nem egyértelmű.;) - The Power of the Light Side
-
-
junior11
veterán
Visszaraktam a régit, lefuttattam azt a progit, aztán hide updates - megtalálta az Intel video drivert, kipipáltam, rendben volt. Kíváncsiságból megnyitottam a Windows update-t, s látom, már ott díszeleg az új intel video driver frissítés mégis letöltve, de még nem telepítette...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
csixy
addikt
válasz --Disztroj-- #24267 üzenetére
inkább ne még.
Nekem csak éppen a munkára használton bugzik , a másikon meg nem.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Munkára használt notebookomra tervezek win 10et rakni, de sok hsz-ben látom, hogy rengeteg bug van még benne.
Persze ahány gép annyi bug, de mindent egybevéve érdemes egy win 7 után használni, vagy még várjak vele?A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
csixy
addikt
válasz rostiron #24262 üzenetére
parancssor
msconfig enter
második könyvjelző safe boot pipa bele, utána ujraindítás.
Safe módból majd ugyanezt vissza kell csinálni és megint ujraindítani.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
tomboy0013
veterán
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az Edge a tabletemen miért nem menti az előzményeket? Marha idegesítő, hogy bármikor vissza szeretnék valamit keresni csak a nagy üresség fogad. Nem, nem a privát böngészést használom. A gyári beállításokon nem módosítottam semmit. A PC-m menti a tablet nem hoz be semmit.
-
gézu
őstag
válasz szundybence #24258 üzenetére
vagy nézd meg van-e hasonló reg. kulcsod.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{6BDD1FC6-810F-11D0-BEC7-08002BE2092F}\0000\Settings
there is a 32bit DWORD entry FLIP. change the value from 0 to 1 or 1 to 0.
-
raidx
őstag
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
SOS. A speciális lehetőségek közül hová tudott eltűnni a hibaelhárítás ?? Csak a másik 3 opció látszik.
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
junior11
veterán
-
raidx
őstag
válasz junior11 #24255 üzenetére
Töltsd le az MS által erre a célra kiadott wushowhide.diagcab programocskát. Nem települ! Elindítod, elég sokat szöszöl és a végén kiválaszthatod a bibis drivert éa elrejtjheted mint régen. Utánna felrakod a kívánt drivert és nem fogja a rosszat telepíteni a rendszer.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
szundybence
aktív tag
Sajnos a 4 megoldás egyike sem működik nálam.
1 Nincs nekem olyan, hogy: "video Capture Filter", ezért állítani sem tudom.
2 Az ASUS-nak erre a modellre csak W7-ig volt drivere. Megpróbáltam azért, de nem fogadta el.
3. A Driver Detective Egy ősrégi wxpés program, ami a 64 bites w10-emen nem fut.
4 Ez pedig nem létezik nálam: HKEY_LOCAL_MACHINE point right SOFTWARE point right Sunplus SPUVCb point right VIDEOPROCAMP. Semmi hasonló sincsen a SOFRWAER alatt már.
Szóval ez sajna nem megy. Talán valami más megoldás?
-
Воланд
titán
igy a megjelenes utan ket honappal ez is elerheto lett....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Maxtreme
addikt
válasz valyogvisko #24224 üzenetére
így van
Amúgy án évek óta használom a linkelt progit, sokkal könnyebb és kézenfekvőbb a kezelése mint az alap wines megoldásnak -
junior11
veterán
Tanácsot kérnék tőletek, hogyan tudnám megoldani a Lenovo Z500 notebookomon az alábbi problémát:
Július vége óta használom a 8.1-ről Win10-re frissített rendszert, mely az automatikus WU-nek köszönhetően leszedte az Intel video drivert az Intel honlapjáról, mellyel nem működik a fényerőszabályozás, főleg este okoz gondot, mikor nagyon világit a kijelző, mikor viszont megpróbálom lejjebb venni, egyáltalán nem reagál vagy teljesen elsötétül, s alig látni vmit rajta. A normálisan működő, régebbi kiadású driver a Lenovo oldalán van fennt ( nem az Intel oldalán, ahonnan a W10 leszedi), de hiába rakom vissza a régit manuálisan, mellyel már a fényerő szabályozása rendesen működik, bele sem telik pár órába, már a Win10 automatikusan újból leszedi a friss drivert az Intel honlapjáról s feltelepíti, vagyis ugyanott vagyok, ahol voltam. Hogyan tudnám ezt megoldani? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
BiP
nagyúr
1. A Win8 kapcsán ez sok tekintetben felmerült, de nincs rá helyes válasz. A MS így döntött, és kész.
Addig jó, amíg -ha máshogy nem is- de külső programokkal még legalább megoldható.2. Könyörgöm, felejtsük már el ezt a Win10 az utolsó Windows dumát.
(#24236) TRob1: Tényleg unalmas már (főleg, mivel aki menüt szeretne, meg tudja oldani), de a túloldal is unalmas. Van, akinek igenis kell a menü, mert szereti használni, mert praktikus, mert megszokta, mert a Start screen egy sz*r, vagy mert akármi. És meg tudja oldani, akinek meg nem kell, az meg nem használja. Pont.
(#24240) vigyori78: Azt mondjuk én is hiányolom. A Settings-es változat nem igazán tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz Anonymus23 #24241 üzenetére
Ha a regeditet rendszergazdai joggal nyitod neg?
Keresőbe regedit majd jobb klikk és futtatás rendszergazdaként. Bár még így is van elzárt terület amit csak linux alól lehet buherálni. De ahhoz érteni kell mert lehet KO a rendszernek!
-
csixy
addikt
-
gézu
őstag
válasz szundybence #24249 üzenetére
-
szundybence
aktív tag
válasz szundybence #24212 üzenetére
Erre esetleg tudnátok valamit mondani?
-
pmheros
őstag
válasz Tibko8 #24234 üzenetére
Havernál a Project Cars -nál jelentkezett ez a visszaáll az alapértelmezett háttérkép hiba.
Nála 8.1 van, így nem gondolnám a 10 -es egyedi hibájának.Összehasonlítva kettőtök hardvereit, az egyezés mindössze a vga "zöldje", így talán driver cserével ez orvosolható
nem vagyok tökéletes
-
viera
őstag
Na ennyit a Win 10-ről.
Visszatettem a 8.1-et,az legalább normálisan működik.
Majd ha jó lesz a 10-es akkor visszatérek rá,mert ez így egy kacat!!!Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
bardi
senior tag
Ez a drága windows az user mappát a nevem alapján nevezte el, és van benne ékezet. A microsoft oldalán átírtam ékezet nélkülire, természetesen nem változtatta meg. Sajnos van program, ami valószínű emiatt nem működik(Ansys). Új felhasználót csinálva természetesen annál nem működik a licensz. Ha visszaállítom win8.1-re, aztán újra win10-re, akkor vajon átnevezi az user mappát? Nagyon jó lenne. Játékok meg hasonlókkal nincsen gondom, de ezek az egyetemi programok kihozzák belőlem az idegbeteget ezekkel a faszságokkal.
'92 Honda VFR 750
-
TRob1
veterán
válasz vigyori78 #24240 üzenetére
Ez csak 1-1 példa... De ennyiből minden mást is be kellene akkor építeniük amit eddig "alkottak", hogy 20 évre visszamenőleg bárki bármelyik részéből azt használhassa amit csak akar. Nem lehet akkor már 1-1 dolgot kiragadni. (Start menü-Start-menü-Start menü... Mintha az ember egész nap a menüben mászkálna, semmi másra nem is használná a rendszert - Én a win milleniumos start menüt szeretném a 10be. Nem lehet esetleg?)
(#24239) wwenigma:
Azért nem kell megvetni senkit mert nem tetszik valami. Azért már inkább mert használja ami nem tetszik (mikor nem is kötelező, hisz nem tartanak stukkert a fejéhez - elnézést ha valakinél ez volt a szitu ), mellette meg folyamat siránkozik hogy ez nem jó, az nem jó, miért nem az van benne...stb.(#24242) VGYke :
Persze, lehetne akár közvélemény kutatás is. De akkor Sokaknak egy új 7est kellene alkotni. Mások meg jönnének hogy nem is tudtak a kutatásról. Megint mások meg lennének akik az összes régit gyúrnák egybe... stb. Tehát egység, egy vélemény sosem lenne... Persze érdekességképp egy próbát mindenképp megérne.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Anonymus23
veterán
válasz bladex73 #24232 üzenetére
Előtte le kell szedni az ESET-et?
Nekem az a problémám, hogy egyszerűen semmiképpen sem tudok jogosultságot szerezni a két bejegyzéshez.
Már mindent megpróbáltam, szerkeszteni, jogosultságot beállítani, egy másik srác rakott fel .bat fájlokat,ott is a jogosultságon bukik el a dolog. Csökkentett módban indítva sem engedi módosítani.Te hogyan csináltad? Hogyan tudok jogosultságot szerezni a módosításban az adott reg bejegyzésnél?
;) - The Power of the Light Side
-
vigyori78
őstag
Ez már csak ilyen sajnos engem mondjuk jobban bosszant ,hogy kiszedték a vezérlőpultból a Windows update-et ami miatt vissza is tértem 8.1 -re mert ha minden le volt tiltva akkor is szedett le az update drivert frissítésként és tönkre is vágta a rendszert.
(#24236) TRob1 :
Mert ha mindent beépítenének, sokkal több hibalehetőség lenne a rendszerben (így is mindig van bőven), : ez igaz
több helyet is foglalna : 1-2 száz mega ide vagy oda
és a rendszert is jobban leterhelné. : A régi start menü nem hiszem az új az jobban terheli. Vagy a vezérlőpultos Win update is kevésbé fogja a rendszert ráadásul nem is vágja tönkre a rendszert mint a gépházas .
-
wwenigma
Jómunkásember
Mert nem akarnak foglalkozni vele, egyfajtat csinalnak. Szerencsere okos emberek meg megoldjak a tobbit.
Szamomra az az undorito ahogy egyesek megvetnek mert nem tetszik a szep uj, es mert haszontalan ocska - kozel hasznalhatatlannak - vacaknak tartom az ujat... Plane hogy ez az elocsempes hulladek még csak nem is kepes stabilan mukodni.
Amugy meg eszre kene venni hogy bizony tobbfelek vagyunk, nem is szuksegszeru hogy mindenkinek ugyanaz tetszen...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bencze
senior tag
Az összefoglaló többnyire jó és hasznos, mint általában, de a "KÉMKEDIK A WINDOWS10?" cikk sajnos vagy szándékosan vagy tudatlanságból de félrevezető, csodálkoznék, ha szakember írta volna. A szokásos "minden hülye szembe jön" hozzáállás.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
TRob1
veterán
Mert ha mindent beépítenének, sokkal több hibalehetőség lenne a rendszerben (így is mindig van bőven), több helyet is foglalna, és a rendszert is jobban leterhelné. Meg mert nem kívánságműsor.
Meg mert pl. mint én is, nem sírom vissza a régi dolgokat, próbálok inkább alkalmazkodni/szokni. Ha majd pl. 7es startot szeretnék, felteszem a 7es wint... de nem akarok. Nem is tetszik. Nekem tetszik az új, nem kell nekem a régi xar feleslegesen.
Új rendszerre meg ugye nem kötelező váltani ha vkinek nem jön be. Vannak akik még mindig a fos xp-t erőltetik a mai napig...ui: Ez a start menü mánia már évek óta kibaxott fárasztó. Olyan mint androidon, hogy azért kell újabb telefon hogy gyorsabb legyen a görgetés a menüben. Ennyi menü mániákust... hihetetlen.
Amúgy meg egy a lényeg. Bármi is lesz az életben, mindig lesznek elégedetlenkedők (nem is kevesen).[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok de itt talán kapok választ a gondomra.
Na szóval olyan problémám lenne, hogy amióta WIN10 (PRO 64) van a gépemen azóta bármilyen játékot (Project Cars, GTA V, Spin Tires, ETS 2,) elindítok a gépemen rögtön az-az első hogy a rendszer automatikusan rögtön visszaállítja a háttérképet a gyárira és a tálca szine is gyári lesz. WIN7 és 8.1-en nem volt ilyen gondom. Valaki tapasztalt ilyet? Valakinek bármi ötlette, hogy mit lehetne ellene tenni? Előre is köszönöm.
A gépem a adatlapomon megtalálható bár nem hiszem hogy teljesítmény gond lenne.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
VGYke
addikt
válasz wwenigma #24140 üzenetére
Csak elkondolkoztam és aki tudja a megoldást, kérem ossza meg! Miért kell az MS által kigondolt qurvajó dolgokat szeretni? És ha nem szereti a user, miért kell külső programokat telepíteni?
Pl. Start menü: Miért nem lehet a Win10 mint utolsó op rendszerbe beépíteni azt, hogy mindenki döntse el magának, milyen felület jön be neki, mit szeretne, mihez szokott hozzá.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
bladex73
aktív tag
Akinek bekapcsol a automata ikonrendezés, és nem lehet kikapcsolni ez a megoldás. Kipróbáltam müködik!
HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\
and
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\Double click on (Default) and replace "%SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll" with "%SystemRoot%\system32\windows.storage.dll" in both file destinations then restart your PC and everything should work fine !!
HOWEVER you need to have permisson to change the value of those keys so to that follow these instructions:
Originally Posted by chimera8888
You need to give yourself permission to edit the registry keys
Start by right-clicking on the last sub-key which in this case is InProcServer32 and click on Permissions the Advanced then change Ownership to yourself.
Assuming you're on Windows 10 click on Change -> Advanced again -> Find Now -> Administrators.
Then tick the "Replace owner on subcontainers and objects" and also "Replace all child object permission entries..."
Click OK
Then select "Administrators" in the Permissions window you first opened and tick "Full Control" then hit OK
Do that to the InProcServer32 folder and the {42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1} in both HKEY paths
-
samgar
őstag
Elnézést az offért, egy jatek feltelepitese mindenképen directx telepítést is kér, holott a 12-es fent van. De a jatek valamiért 9-est szeretne. Ahogy telepíteném a directx -et ezt írja ki.
Mi a megoldás?
Oppo Find X5 PRO
-
raidx
őstag
válasz valyogvisko #24228 üzenetére
Az SSD hiába csatlakozik Sata portra leválasthatónak tekinti a rendszer Bios beállítástól függetlenül. Ha egyéb USB-k esetén használod a leválasztást legyél figyelmes mert összeomlik a win, ha a rendszert leválasztod. Újraindítás után minden rendbe lesz mert értelemszerűen induláskor visszacsatolódik.
-
törölt tag
válasz valyogvisko #24220 üzenetére
A win 7 topikból való leírás! [link]A biosban a sata portnál tiltsd a "external sata" és a "hot plug" funkciót..
[ Szerkesztve ]
-
dre75
tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a 8.1et 10re de már több mint 1 hete csak az van hogy még vizsgáljuk hogy az ön gépén működni fog-e...Ilyenkor mi van? tényleg ennyi idő? -
Maxtreme
addikt
válasz valyogvisko #24222 üzenetére
Végső megoldásnak. katt
-
borsodika
őstag
válasz valyogvisko #24220 üzenetére
Biosba a hot swap be van kapcsolva? Mert ha igen akkor kapcsold ki.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
valyogvisko
csendes tag
Sziasztok,
működésbeli prolémám nincs a win10-zel, de ha valaki tud rá megoldást, hogyan lehetne megmondani az oprendszernek, hogy az SSD-t meg a HDD-ket ne akarja kiadni, azt megköszönném:
[ Szerkesztve ]
HTC, LG
-
Pipó
őstag
A win7 beépített játékokat fel lehet telepíteni, bár nem tudom szabad-e, ezért itt nem linkelem. Ha valakit érdekel írjon pü-t.
[ Szerkesztve ]
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
A képen látható üzenet fogad amikor is a megható tulajdonságait szeretném elérni. Találkoztatok ilyen problémával? Ha igent nyomok akkor adatvesztés következhet be? Hogyan tudom azt elérni hogy ez megszűnjön és rendszergazdai jogosultságokkal hozzáférjek a mappák fájljaihoz? Ne kelljen a fájloknak külön külön tulajdonost megadni a teljes hozzáféréshez?
A második képen írtakat hogyan javasolt megoldani? Köszönöm a segítségeteket.
J.M.
-
raidx
őstag
Sajnos IE nélkül sokminden nem működik a Windowsba. Nagyon bedrótozták az Edgével együtt. Annó A hetesbe kiiktattam az IE.t de vissza kellett állítani mert nem működött megfelelően a rendszer. Az viszont az MS hüjeseége, hogy officenál is frissíti a nem telepített részeket. Gondolom ha váletlen még is használnák naprakészen legyen. Az ingyenesség ára a részümkről befolyásolhatatlan frissítési mechanizmus és adatgyűjtés.
-
VeryByte
őstag
-
3szli
tag
Sziasztok frissítem egy ideje a win10-re és ma nézem hogy még mindig szed le az Internet Explorer-hez frissítés nem lehet valahogyan törölni? Elég fölöslegesen van fent maga az ie is nem h a frissítések.
-
wjbhbdux
veterán
válasz szundybence #24212 üzenetére
a területi beállításoknál nem ausztráliát választottál ausztria helyett?
/s
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy X5-ös ASUS notebookot, Windows 7H.P. holt rajta gyárilag. Frissítettem Windows -re. Egy kivételével minden jó. A Skype webkamera képe fejjel lefelé áll. Tudtok valamit tanácsolni?
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
-
bardi
senior tag
Antimalware service executable másoknak is folyamatosan eszi a processzort meg a hdd-t? Kipróbáltam ezt, de nem változtatott semmit. Simán felmegy 60-70%-ra a cpu használat, a hdd is folyamatosan cicereg, kilőni meg nem tudom.
'92 Honda VFR 750
-
bardi
senior tag
Van valami egyszerű mód, hogy visszaváltsak a win8.1-re, vagy egy új telepítést kell csinálnom? Vannak programok, amik nem futnak.
'92 Honda VFR 750
-
SirKero
őstag
Üdv.
Mit állíthattam el a gépemen ha azt a jelenséget produkálja,hogy kikapcsolás után a legközelebbi indításkor elindul de a boot képernyő után kikapcsol. Ha ismét indítom akkor már elindul rendesen. Ezt minden leállítás után eljátszaMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
wjbhbdux
veterán
válasz bakosgabor57 #24203 üzenetére
azt a dvd-t több éves driverekkel jobb távol tartani a 10-től
/s
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen program, ami...?
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation Plus 2024 Extra/Premium - A teljes decemberi lista
- Kompakt vízhűtés
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest