Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz 3szli #107352 üzenetére
Egyrészt törölni kellene a lemezt és szabad terület néven kellene ott megjelennie, majd utána a tovább lehetőségre menni, ahogyan a másik válaszban is írták. Ellenben nálad először nem ez volt, meg nem kizárólag csak 1 db partíciónak kell lennie, mivel BIOS/MBR és UEFI/GPT telepítésnél is létrejönnek kisebb partíciók a rendszer számára fenntartva.
Aztán maga a nettó 28 GB-os célmeghajtó is gond lehet, mivel az kissé kevés, 1903-as verzió óta meg hivatalosan 32 GB a követelmény (bár a telepítő kevesebbet ír a partíció kiválasztásánál). Viszont ha 1507-es verziót telepítesz, akkor azt ez nem érinti. De másrészről annak sok értelme nincsen, pláne hogy Home/Pro kiadásoknál már nem is támogatott...
Ha csatlakoztatva van a géphez pl. USB-s háttértár, SD-kártya stb., akkor az is okozhat a telepítésnél gondokat, lásd másnál a nemrég történteket. Vagyis ha ilyen van, akkor a telepítés idejére értelemszerűen minden zavaró eszközt ideiglenesen el kellene távolítani. -
krealon
veterán
"win 10 telepítésekor a következő feliratott kaptam tudja valaki mi lehet a baj (win 7 is ugyanezt írta és most raktam bele a 30 gb ssd-t"
A minimum tarolo (HDD, SSD) kovetelmeny a 1903-as verzio ota: 32 GB
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/minimum-hardware-requirements-overview#331-storage-device-size[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Lehet kicsi neki, egy 64GB-os legalább kellhet neki, lehet, hogy tud valaki jobbat de ha egy régebbi Windows 10 build-et próbálnál azzal lehet menne. Egy nem túl régi build-ben módosították a hardverkövetelményeket. A 1703 vagy a 1709-esnek talán még elég egy ekkora háttértár, fizikailag elférne rajta 20GB-ot sem foglal a Windows 10.
-
senior tag
Nekem a laptopon jogtiszta Win 8.1 volt, frissítettem 10-re, nem tetszett. Vissza tettem a 8.1-et, majd most ismét 10-re váltottam. Telepítés során kihagytam a termékkulcs megadása opciót és miután települt a rendszer, aktiválta önmagát.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
raidx
őstag
Sajnos IE nélkül sokminden nem működik a Windowsba. Nagyon bedrótozták az Edgével együtt. Annó A hetesbe kiiktattam az IE.t de vissza kellett állítani mert nem működött megfelelően a rendszer. Az viszont az MS hüjeseége, hogy officenál is frissíti a nem telepített részeket. Gondolom ha váletlen még is használnák naprakészen legyen. Az ingyenesség ára a részümkről befolyásolhatatlan frissítési mechanizmus és adatgyűjtés.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest