- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Windows 11
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz
King Unique #157641 üzenetére
Másrészt meg csak a szokásos, felhasználók makacssága azért sem akar váltani alapon, egy része a Windows 10-nél az automatikus frissítések miatt dünnyögött és hogy akkor nem tudja hülye módon végleg letiltani mint a Windows 7-nél, a többinek a Start menü nem tetszett mert nem pont olyan mint a Windows 7-nél, stb."
Igen, ebben is van igazság. DE, a kérdés inkább az, hogy 2015 hány, a W10 rendszerkövetelményeinek NEM megfelelő PC-t kellett volna leselejtezni a mostani 240 millióval szemben. Mert ahogy elnézem most leginkább ez a hatalmas szám ami böki a fórumosok csőrét. Igen tudom, hogy van Linux amivel alapjában véve semmi probléma. De, mint ahogy a Start menüs példád is mutatja például egy idős felhasználó már nem biztos hogy megtanulna egy Windowstól szinte eltérő rendszert használni. (Jó persze lehet, hogy túloztam és nem is annyira eltérő. De, erre a saját 2020-as példámat hoznám fel amikor csak egy pár hétig bírtam a Linuxot használni ami után mint a villám, olyan gyorsan telepítettem fel először a Windows 8.1-et majd ráfrissítettem a W10-et. Persze ne kérdezd, hogy miért ez lett a sorrend. Akkor egyszerűen így láttam jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest