Új hozzászólás Aktív témák

• Attila0

őstag

válasz King Unique #157641 üzenetére

Másrészt meg csak a szokásos, felhasználók makacssága azért sem akar váltani alapon, egy része a Windows 10-nél az automatikus frissítések miatt dünnyögött és hogy akkor nem tudja hülye módon végleg letiltani mint a Windows 7-nél, a többinek a Start menü nem tetszett mert nem pont olyan mint a Windows 7-nél, stb."

Igen, ebben is van igazság. DE, a kérdés inkább az, hogy 2015 hány, a W10 rendszerkövetelményeinek NEM megfelelő PC-t kellett volna leselejtezni a mostani 240 millióval szemben. Mert ahogy elnézem most leginkább ez a hatalmas szám ami böki a fórumosok csőrét. Igen tudom, hogy van Linux amivel alapjában véve semmi probléma. De, mint ahogy a Start menüs példád is mutatja például egy idős felhasználó már nem biztos hogy megtanulna egy Windowstól szinte eltérő rendszert használni. (Jó persze lehet, hogy túloztam és nem is annyira eltérő. De, erre a saját 2020-as példámat hoznám fel amikor csak egy pár hétig bírtam a Linuxot használni ami után mint a villám, olyan gyorsan telepítettem fel először a Windows 8.1-et majd ráfrissítettem a W10-et. Persze ne kérdezd, hogy miért ez lett a sorrend. Akkor egyszerűen így láttam jónak. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák