-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
bondixy #138986 üzenetére
• 6 Ways to Open Disk Management in Windows 10
• How to Change and Assign Drive Letter in Windows 10"A BIOS-ban látszik a HDD, és az eszközkezelőben is, de konkrétan a Windows nem látja és így formázni sem tudom"
Ha a lemezkezelő helyett tévesen csak a fájlkezelőben nézed, akkor nem meglepő, + a "WIndows nem látja " kijelentés szintén téves ha az eszközkezelőben megjelenik...
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Szeretnék frissíteni win11-re, viszont egy nagy gondom van: Legacyba van telepítve.
További gondom, hogy két meghajtó van a gépen és nem azon vannak valamiért a boot file-ok amin a win10 van fizikálisan telepítve. Ne kérdezzétek miért, ez van :/
Mivel külön van, így nem igazán tudom átkonvertálni UEFI-be a meghajtókat.
Van valami mód erre? Az újratelepítésen kívül, amit szívesen elkerülnék..
Előre is hála -
dokee78
félisten
Ma el kezdett valamiért le fagyni a rendszerem.
Friss a rendszer nem talál új frissiteseket.
Azóta nem telepítettem új programot.
Vírus irtót használok.Van valami hiba kereső program?
A Gépház/Frissítés és biztonság menüben lévő hiba elhárításon kívül kellene valami más lehetőség.
-
-szabi-
addikt
válasz
Kátai #138979 üzenetére
Hi
Amit linkeltél Windows 10 letöltő oldalt onnan leszeded a telepítési adathordozót készítő eszközt (jelenleg:MediaCreationTool21H1).
Nem tudom mennyire nem értesz hozzá a lépések nagyjából:
Elkészíti egy pendrivera a telepítőt (a licenc miatt azonos win legyen home vs pro).
A pendriveot rádugod az új gépre.
Beállítod a BIOSban, hogy lemezkezelés AHCI legyen, bootolás módja UEFI és pendriveról bootoljon (AHCI, UEFI új gép esetén szerintem már alapból be lesz állítva).
Elindul a pendriveról a telepítés, figyelj, hogy ne csatlakozzon hálózathoz.
A telepítési varázsló kérdezni fog pár dolgot remélem az mennyi fog.
Mikor eljut a hálózat részhez offline folytatod korlátozott telepítéssel.
Mikor végez a telepítéssel akkor csatlakoztatod hálózathoz belépsz az MS fiókoddal.
Futtatod az aktiválási hibaelhárítót és a régi gépről áthozod a licencet.
Röviden ennyi.
üdv
szabi -
-
-
bondixy
újonc
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de hirtelen nem találtam mást.
Nemrégen újratelepítettem a Windows 10-et a gépemre.
3 winchester-em van. 2 db. SSD és 1 db. HDD. A kisebb SSD-n volt a Windows a másik kettőre pedig telepítettem, amit éppen akartam.
Most az újratelepítés után sajnos a HDD-t nem látja a Windows (a 2 db SSD-vel semmi probléma). A BIOS-ban látszik a HDD, és az eszközkezelőben is, de konkrétan a Windows nem látja és így formázni sem tudom. Azt is próbáltam, hogy újra elkezdem a telepítést,
de ott sem látszik a HDD. Tudnátok esetleg segíteni, hogyan tudnám "rábírni" a Windows-t, hogy észrevegye.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest