-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Jogtisztaság útjára szeretnék lépni az offersen vásárolható licenssel a Win7 frissítés megszűnése miatt...
5 kulcsos liszenszre gondoltam mivel több gép van itthon. Konkrétan erre .Kérdéseim:
Vettem 5 kulcsot tök szuper
- a kulcsok pl teljes újratelepítés után is használhatók ugyanazon vagy akár egy új gépen? Akárhányszor?
- úgy tudom de lehet rosszul majd javitottok a W10 alatt kell MS fiók. Mivel 5 kulcsot készülök venni 5 MS fiókom lesz vagy egy fiókom lesz de az összes gépen az az 1 lesz beállítva? Vagy ez ,hogy fog működni?Bocsi kicsit alap kérdések csak hát kényszerítenek az újra...
Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Politika
- eGPU tapasztalatok
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest