Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #54072192 #101058 üzenetére
Oké, de tök más dolog, amikor "borzasztó" ötletek, koncepciók fogalmazódnak meg igény gyanánt, meg más dolog az, amikor már készen lévő, rendszerbe állított és hasznos beállítást tesznek rejtetté, vagyis nehezen aktiválhatóvá. Én nem azon csodálkozok, hogy minden abszurd ötletet miért nem valósítanak meg, hanem azon, hogy a saját ötleteiket, hasznos beállításaikat is titkolják.
"Amúgy más rendszerekkel is ez van, mindig találhatsz olyan dolgokat, amikre szükséged van, de rejtett beállítás, vagy valamit keresgélni kell hozzá."
Lehet, nekem kizárólag winnel van tapasztalatom, soha életemben nem használtam sem linuxot, sem almát. De elgondolkodtató, hogy miért állnak át sokan linuxra. (Most az almát hagyjuk, azt rengetegen dícsérik, élek a gyanúperrel, hogy a legjobb os lehet, csak hát teljesen más hardver kell hozzá.
Tudom, tudom, a winnek milliónyi, a macnek csak pár hardverkonfiggal kell jól működnie. )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest