- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Outlook topic
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Bitcoin topic
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
aftercooler #63976 üzenetére
Az a baj, hogy sokat használom az alvás módot így nem szeretném azt letiltani. Miért lehet ludas a videókártya? Lehet, hogy a legújabb driver a gondja?
Na és hogy tiltom le az karbanartást?
Nálatok, hogy néz ki a rendszer megbízhatóság figyelő?
Szerintem ennek nem így kéne kinéznie mint nálam... Az a vicc, hogy nem is használok skype-ot pl..
-
bobalazs
nagyúr
válasz
aftercooler #63906 üzenetére
Használsz AIMPot amiben beálitod melyik hangkimenetre szóljon. A windows alapértelmezésbe meg minden más szól közben.
-
katt777
félisten
válasz
aftercooler #63087 üzenetére
Csak áramtalanítsd a gépet (táp lekapcsol v. kábel kihúz), 15mp reset, aztán indíthatod.
stampedli: Ez mobilnet, vazze?
(Úgy tudom, nem.) Bizony beleszarhat, ha ilyen gyenge. Legbénább UPC csomagomban 30/3Mbps sebességgel, de ugye ez csak az elméleti, terheléstől függően simán tizedelhet, nálad akkor annyi is az egésznek, hibaüzi érthető. Szóval igen, létezhet.
Ha már erre járok, eszembe jut egy viszont engem nagyon idegesítő probléma:
Ha UAC aktív, egy rakás program nem teszi be a hozzárendelt parancsikont (csak ált. ikon lesz, ikvéve TC-ben, ott megvannak
), és meg sem feltétlenül nyitják a fájlt, csak mindig választani kell. Legmakacsabbak a pdf fájlok. Ha UAC-ot kilövöm (természetesen regből), máris minden OK. De hiába telepítek akár így mondjuk egy PDF-olvasót, UAC-ot aktiválva megint eltűnik a hozzárendelés (alapértelmezettben persze ott van), és megint nem nyit automatikusan. Ráadásul vmelyik win frissítés (?) óta ha képet akarok programból (Megnyitás) betölteni, nincsenek miniatűrök, míg intézőben ott vannak.
Lehet ezzel kezdeni valamit?Már azon kívül, hogy rakjam újra a wint, ne frissítsem, és ne használjak pdf olvasókat.
-
mttssz
senior tag
válasz
aftercooler #60193 üzenetére
Fogalmam sincs, nem használom, de ez volt a google első találata.
Registry módosítást írnak benn, úgyhogy gondolom csak egyszerbeállítós.
-
mttssz
senior tag
válasz
aftercooler #60191 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
válasz
aftercooler #59305 üzenetére
Innen nézve nem hulladék, de már szerintem nincs értelme. Csak gyenge gépeken.
Ilyen kéne a Nokia N900-ra, és ilyen van az iPhone-ban. Mindent a reszponzivitásért, inkább nem halad annyira, csak teneked válaszolni tudjon. -
Воланд
titán
válasz
aftercooler #59305 üzenetére
nincs ertelme.
-
kispx
addikt
válasz
aftercooler #58901 üzenetére
Minden hardveres és szoftveres környezetben más lesz az ideje. Nekem is több mint 1 órán keresztül fut. A leginkább időigényes részei:
- a teljes gépet átnézi a vírusirtóval
- hdd esetén töredezettségmentesítés -
jeni
félisten
válasz
aftercooler #57567 üzenetére
érdemes a boltban bevizsgáltatni ahol vetted.
ha beveszik gariban hibásként,akkor nagy az esélye,hogy kapsz másikat helyette
akár DVI,akár HDMi kimeneten nézzed tök mindegy melyik is lesz ,nem is szabadna ilyen jellegű hibát produkálnia.
további lehetőség,hogy berakod a VGA-t egy másik gépbe.[ Szerkesztve ]
-
aftercooler
aktív tag
válasz
aftercooler #57566 üzenetére
Garanciális, de heaven benchmark alatt semmilyen hibát nem mutat, csak a bios olya.
Azt is próbáltam, hogy letiltom a vga-t a feladatkezelőben, és úgy is hibás.
Vga kábellel nem hibás csak Hdmi-vel. -
jeni
félisten
válasz
aftercooler #57559 üzenetére
Töröld az összes feltakott VGA drivereket es azzal figyeld a jelenséget. Ha ez előjön akkor sanszos,hogy a VGA VRAM hibás ha jól gondolom. Garanciális a kártyád?
-
Amartus
senior tag
válasz
aftercooler #56901 üzenetére
Mint írtam most ismerkedem a win8.1-el. Ez az online/offline mód elég szokatlan nekem. A 8/8.1-et nem lehet úgy telepíteni, mint a 7-es windows-t? És aztán valamikor 30 napon belül aktiválja az ember; muszáj microsoft fiók a használatához?
-
Ukeve
tag
válasz
aftercooler #56908 üzenetére
Offline telepítővel sikerült megoldani.
Köszi a segítséget! -
Ukeve
tag
válasz
Szia!
Offline használom.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Plusz még annyit írnék, hogy töröld a mappát ha létrehozott már a Essentials-hoz a rendszer és frissíts a windows-od.
Ha így sem jó akkor próbáld az Offline telepítőt az Essentials-hoz, amit itt találsz:
[link][ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
aftercooler #56863 üzenetére
Kikapcsolod ha meg majd valami hiányolja vissza. Az a baj annyira különböző programokat használunk, hogy lehet nálad sosem fog előjönni a virtuális memória kérése, másnál meg egyből.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
aftercooler #56856 üzenetére
hagyd meg valamennyire ha elférsz tőle, mert láttam már appot ami pagefile nélkül nem indul akkor se ha 256GB RAMod van...
-
premete
veterán
válasz
aftercooler #56853 üzenetére
Attól függ, mennyi a ramod és mi a felhasználás; 8 GB ramnál, általános felhasználásnál törölhető, vagy levehető 1024 MB-ra.
-
Ciccuka
veterán
válasz
aftercooler #56810 üzenetére
Rendszergazda módban kell futtatni a cmd.exe
Majd powercfg -h off
És utána sehol -
XtremLor
őstag
válasz
aftercooler #56810 üzenetére
C:\ Tehat a gyokerkonyvtarban...
Nezet ful/ rejtett elemek/ pipa be -
aftercooler
aktív tag
válasz
aftercooler #53856 üzenetére
page fault nonpaged area a helyes az előbb rosszul írtam.
-
szabonagyur
félisten
válasz
aftercooler #53849 üzenetére
Ahogy írta a kolléga USB2.0-as pendriveot vagy ha csak 3.0-ás van akkor USB2.0-ás portot használj a gépen és menni fog.
8.1 esetében ez elég ritka hiba, valószínűleg nagyon ismeretlen gyártóval szerelt port van a gépedben.
-
_ak_
addikt
válasz
aftercooler #53849 üzenetére
USB 2-es csatlakozót használj, szerintem ez a baja.
-
zoltan6
addikt
válasz
aftercooler #53778 üzenetére
tálcán jobbgomb/tulajdonságok/navigáció.
-
szabonagyur
félisten
válasz
aftercooler #53778 üzenetére
Hello
Beírnád a keresőbe millió találat van, de a google-ban is.
Jobb gomb a tálcán, tulajdonságok, navigáció, majd pipa az "Asztal megjelenítése...." részhez.
-
King Unique
titán
válasz
aftercooler #52057 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de ha eleve live fiókkal volt bejelentkezve és az nem különböző, mint amit másik gépen is használt, akkor elvileg "megjegyzi" a vásárlást. Ebből kiindulva uaz a megvásárolt app, felrakható ugyanazon live fiókkal más Win8-cas gépre is, v tévedek, csak 1 gépre
Csak mert én ugyanazzal a fióknévvel használok több 8-cast, természetesen más a termékkulcs, igaz vásárlás még ilyenformán nem próbáltam, de érdekelne, h elég akkor 1x megvenni az appot, v külön kell minden gépre??
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz
aftercooler #52057 üzenetére
Nem is szabad, hogy engedje. Különben egy ember megvenné pénzért a Store-ban az app-ot, majd simán csak kopizgatná szerteszét. Az MS nem lenne boldog.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
aftercooler #51450 üzenetére
Windows 8-ra 2010-es optimalizálóprogram?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!