- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- YouTube
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#68216320 #20012 üzenetére
Windows 8 merevlemez optimalizálás.
Mellesleg, itt az van leírva, amit pl. a PH-s SSD tesztben is leírtak. A page-file meg olyan dolog, ha nincs hová rakni, és kell, mert mondjuk kevés a ram, akkor úgysem kapcsolhatod ki, ha tetszik, ha nem. Vagyis, kikapcsolhatod, csak lehet több hátránya lesz, mint előnye.
-
bzoley
veterán
válasz
Mondjuk a lapozófájl költöztetését lassabb médiára hülyeségnek tartom, és minden hasonló dolgot is, pl. temp, cache, mert akkor mi a fenének vettem ssd-t, vagy tettem rá rendszert? Vitrinben biztos tovább élne, de a cél az, hogy minél gyorsabb legyen, megpusztulni nem fog két hónap alatt.
-
törölt tag
válasz
Lejárt a szerkesztési időlimit. Bocs.
Mióta a TRIM funkció létezik, azóta azért nem kell kesztyűs kézzel bánni az SSD-kkel sem. Átlagos felhasználásnál gyakorlatilag nyugodtan írhatod csak arra kell figyelni, hogy kb. 20% szabad hely maradjon minimum partíciónként a TRIM használathoz. Így egyenletesen osztja el a terhelést. Én azt mondom, hogy a felesleges dolgokat kapcsolja ki mindenki, a számára szükségeseket pedig ne. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest