- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- PR-Telecom
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
atti1985 #64275 üzenetére
Nekem teljesen automatikusra van állítva, mert különben tuti megfeledkeznék róla.
Tálcás jelzést akarsz? Azt nem tudom, hogy ha nem telepíti automatikusan, jelez-e valamit, de a Vezérlőpult/Windows Update ablakban látni fogod őket.
Ha teljesen automatikusra van állítva, nem jelez semmit, alkalmanként kikapcsoláskor látod, hogy telepíti őket, de amúgy nagyon szépen a háttérben teszi a dolgát az Update. Frissítés még nem tett tönkre nekem soha semmit, kb. 10 éve nem volt warez Windows telepítve nálam, így attól sem féltem soha, hogy kárt tesz az aktiválásban. XP-nél is csak azért volt én döntöm el-re állítva, mert az kevésbé tudott a háttérben csendben, kulturáltan dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest