-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
#65388800 #48899 üzenetére
A tisztaszoftvernél nem kell semmit hálózatra dugni. Használtam én is amíg ment az én egyetemen is, csak ugye itt mos tmár csak műszaki karokon érhető el én meg nem vagyok az. Tesóm vegyészmérnök és nekik csak a Windows meg office érhető el, Windowsból és Officeból is Enterprise van aminél ugye kulcs nem kell de a KMS hálózat kell az aktiváláshoz. Szóval az övé nem is DS nem is tisztaszoftver hanem kettő közötti.
Igazából lényegtelen is a dolog, kartól függő, hogy mit lehet elérni, stb. A kollégának van DS lehetőség és ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest