Hirdetés
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
GreenIT #66663 üzenetére
Azt írtam, hogy én a gyártó vagy a chipset gyártó oldalán szoktam a drivereket keresni.
Elsőkörben pl megnézem a laptop gyártó oldalán, hogy milyen frissek a driverek, majd megnézem a chipset gyártóén is, Illetve használom a Win updatet, hogy keressen drivereket. Drivereket nem guglival keresem. Nem vagyok politikus. Egyébként csak furcsáltam, hogy mindenhol kerestél drivert csak az eszköz és a chipset gyártó oldalán nem. Számomra az az egyértelmű, hogy ezeken a helyeken keresem, és megjegyeztem, nem csak neked szólt, úgy általánosságban csodálkoztam rá a dologra, mert nem te vagy az első az elmúlt pár évben aki számomra logikátlanul keres valamit. Volt aki állította 4-5 óra guglizás után kért segítséget, nekem 10 mp volt megtalálni a választ a kérdésére, tehát, sokan azt sem tudják a gugliba mit írjanak be, hogy érdemes keresni. Bár a te esetedben, nem is használtam volna a google-t.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nők, nőügyek (18+)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest