Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetsuo
őstag
Egy tönkrement laptop merevlemezén lévő adatfájlokat szeretném átmásolni. Mi a teendő akkor, ha ezek a fájlok a laptop Windows 7 "desktop" mappájában vannak?
A winyót ráköthetem az asztali gépem rendszerére, amin már van egy saját Windows 7 és ott mozgathatóak ezek a fájlok? -
sfdrakex
nagyúr
válasz cooi11 #66993 üzenetére
Lehet nem is kaptál mailt, nem küldött senki, semmit. Egyébként pedig az nem hiszem hogy Windows 7 hiba, hogy a böngésződből, egy weboldalra belépve nem jönnek levelek. Írj levelet az indamailnek, ezt ők tudják megoldani.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
cooi11
senior tag
Szia!
Laptopon belépek az indamail.hu oldalon a e-mail címembe
és ott nem jött.
30-án reggel kikapcsoltam a laptopot és ma 18:00~ bekapcsoltam
és nem jött kettő napig mail. -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat a fogalmazásért.
Email problémám van, Indamail-en kettő napig nem jött a beérkező
mappába levél, de a kéretlenbe érkezett.
Ez idáig naponta minimum 30 levél jött.
Esetleg volt már ehhez hasonló probléma, és mi a megoldás? -
peter889
őstag
válasz Doky586 #66988 üzenetére
Annyira tökkelütött nem vagyok, hogy nem tudjam a "hu" mit jelent.
Az ilyen spéci kifejezések miatt gondoltam jónak a magyarítást, mint pl. "virtual sheep".
Letöltöttem az általad elsőként linkeltet: "Virtual CloneDrive (Ingyenes)"
[link]De hiába írja a magyart támogatott nyelvként, mert feltelepítve mégsem jelenik meg a választható nyelvek között.
Valamit rosszul csináltam?A démon toolsban annyira egyértelmű volt, hogyan tudok virtuális meghajtót törölni és új tartalmat tenni a helyére, ebben fogalmam sincs hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
válasz Doky586 #66981 üzenetére
Köszi szépen, már telepítem.
Már azzal a démon tollsal tele volt a hócipőm.A telepítésnél kérdezi, hogy az Elborate Bytes AG Tárolóvezérlőket telepítse-e?
Vajon mit válaszoljak?(#66982) gregory91 , köszi a tippet, most már előbb kipróbálom ezt a Virtual CloneDrivet.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Werkly #66972 üzenetére
Pedig a Z370 még megy. A 390 viszont nem igazán. Vagyis működik, nem dob hibaüzenetet csak az USB portokra nem reagál. PCI-s USB bővítőkártya a megoldás a Z390-re. Egyébként a lapod utilities letöltései közt nézz szét, hogy van-e win 7 installation tool. Gigabyte-nál és Asus-nál van és Asrockra is telepíttek hetest.
- Glaz-doz-fhut -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz baboss #66976 üzenetére
Csodálatosak ezek a hiper-szuper booster, tuner, speed up és egyéb "hasznos" programok. Mindig kedveltem őket.
Tüntesd el a driver boostert. Eszközkezelőben távolítsd el azt az MTP-t, és utána nyomj egy hardverváltozások keresését.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Op win7, idáig felismerte a telefont ,tablettet, pár napja viszont nem ismeri fel.
Rendszer visszaállítást nem tudok csinálni, mivel nincs.
Volt egy driver frissítés a "Driver Booster" azóta van ez a hiba.
MPT -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Adott egy ACER Aspire 5737Z.
Win7 telepítés után eszközkezelőben van egy megjelölt elem, ami a "Társprocesszor" Ez mi akarna lenni?
═════════════════════════════════════════
-
Werkly
őstag
Csessze meg a Z370 chipsetet az Intel! Pendriveról sem megy föl a 7-es! Itt meg DVD/CD ROM hiányra utaló üzit dob föl! Érdekes Z77 alatt sosem volt gond!
-
Werkly
őstag
Hát fiúk ez nem akar menni!
[link]
Próbáltam GPT-MBR Legacy mode de eddig jut! Akkor mi a gond? -
Doky586
nagyúr
válasz quailstorm #66963 üzenetére
Nem kell váltogatnia semmit. Ha a CSM engedélyezve van akkor úgy bootol amilyen lemezre van telepítve az OS: GPT-ről uefi-t, MBR-ről legacy-t. F11-el meg vált a két os lemez közt.. Legalábbis ASRock-nál ílyen egyszerű..
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Doky586 #66962 üzenetére
De akkor potenciálisan váltogatnia kell majd UEFI és legacy közt ha már a W10-e UEFI.
Ha nem UEFI 2.0 only az alaplapja, akkor mennie kéne a 7-nek is.Pontosabban, INT 10 support kell.
Nálam már járt olyan gyárilag Win8-as HP laptop, aminek nem volt ilyenje...[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Csak egy kérdés. Ha W10 van az egyik HDD-n a másik HDD pedig üres és DVD olvasóról próbálok meg W7 telepíteni akkor hibát dob újraindítás előtt a fájlok fölmásolása után. Ez csak azért van mert a másik meghajtót nem húztam le az alaplapról vagy valami hibaforrás hardwareügyileg? Még csak próbáltam nem volt kedvem lekapni a ház oldalát és lehúzni a "madzagot"! De az akkor életképes dolog lesz telepítésügyileg? Köszi!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Remélem megfelelő topikban kérek segítséget.
Az alább idézett hibaüzeneteket írja ki a gépem induláskor. Mit kellene tennem a probléma megszüntetéséhez?„DTAgent.exe-Alkalmazáshiba
Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc0000005). Az alkalamazás bezárásához kattintson az OK gombra.”
és
„kX Mixer
Nincsenek kX eszközök. Installálja újra a meghajtóprogramot! kX Error: kX device not found.”Úgy emlékszem a Feladatkezelőben bűvészkedtem, és ezek azóta vannak.
Win7 64 bites rendszerem van.Köszönöm szépen előre is.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Szeretném beállítani minden user alatt, hogy 10 perc tétlenség után zároljon a rendszer, de ne aludjon el!
A legjobb megoldás registry kulcs lenne, több gépen szeretném és GPO most nem játszik. Ja és a userek ne tudják ezt felülírni. Guglival nem jutottam előrébb.
Köszönöm! -
Werkly
őstag
Fiúk!
Magyar nyelvű Home Premium x64 verziót hol tudok letölteni hivatalosan? Amiket néztem ott a magyar nincs listában! Köszi! -
Stirbi
addikt
Köszönöm!
A párom kedveli az alap win 10-es képszerkesztőt. Hobbi szinten teljesen megfelelő számára, amit nyújt.
-
Stirbi
addikt
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy a windows 10-es fényképnézegető és editor alkalmazás megoldható valami módon windows 7-en?
Köszönöm!
-
-
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm laptopját kellene egy kicsit gatyába ráznom, de annyira nem ismerem a windowsok lelkivilágát, így hozzátok fordulok.
Arra van lehetőség, hogy kizárólag csak biztonsági frissítéseket keressen, és ajánljon fel telepítésre?
Így biztosabban tudnám mondani neki, hogy nyugodtan telepítsen fel mindent, amit felajánl a rendszer.Előre is köszi!
Meizu MX3 32GB
-
zolee001
őstag
válasz mentoloshypo #66932 üzenetére
Az eszközöd manuálja ad segitséget,minden gyártonál más és más az eljárás
-
Doky586
nagyúr
válasz mentoloshypo #66932 üzenetére
Gyári előtelepített win7 en bootkor az F9 et nyomkodod majd követed az utasításokat.. De ez le van írva a user guideban is.
-
mentoloshypo
senior tag
Hogyan lehet előre telepített Win 7-et újratelepíteni?
Van egy jó régi laptopom amit házon kívül még használok a munkám miatt és nagyon ráférne már az újratelepítés, de nem tudom hogyan kell csinálni. Anno telepítve vásároltam, mondanom se kell a témához műveletlen vagyok. A gép alján van egy cimke ami a product key-t írja.
Előre is köszönöm a segítséget! -
krealon
veterán
válasz tpeter77 #66732 üzenetére
"Mi lehet a megoldás rá, hogy az Update elinduljon?"
Kezdesnek:
Windows Update hibaelhárítóhttps://aka.ms/diag_wu (WindowsUpdate.diagcab)
-
tpeter77
addikt
válasz tpeter77 #66732 üzenetére
Kérem, valaki válaszoljon nekem erre a hsz-ra. Köszönöm!
-
-
gregory91
senior tag
válasz King Unique #66927 üzenetére
Elég gáz ha a telepítő össze-vissza másolgat.
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
King Unique
titán
válasz Atomantiii #66922 üzenetére
Inkább a lemezkezelőről mutattál volna egy screenhotot, hogy milyen a partíció típusa a HDD-n. Ha csak sima elsődleges, akkor elvileg nem gond, de ha azon van a rendszerindítás és aktív, akkor már igen. Ha az SSD-re történő telepítésnél a HDD is csatlakoztatva volt, akkor nem lenne meglepő az utóbbi sem. Törölni azokat a fájlokat a HDD-ről pedig nyilván csak akkor szabad, ha biztosan nincs közük a mostani telepítéshez. De ezt úgy is le lehetne csekkolni, ha átmenetileg fizikálisan leválasztod (lehúzod) a HDD-t és úgy bootolod be az SSD-ről a Windows 7-et.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Doky586 #66924 üzenetére
Miért használná? Akkor lehúzom a merevlemezt és úgy telepítek SSD-re. Sokkal korábbi dátummal jöttek létre, nem a mostani telepítéskor rakta fel a rendszer.
Meg amúgy is simán át tudom őket nevezni és minden működik ugyanúgy, csak törölni nem engedi őket. De legfeljebb átmásolok mindent a merevlemezről egy másikra, leformázom és akkor eltűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
"szerintem nem használja azokat"
Szerinted.
-
gregory91
senior tag
Külsős particiónáló programmal.Kérdéses particiót kiválaszt, majd formázás vagy partició törlése, újbóli létrehozzása.
[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Atomantiii
addikt
Felraktam a win 7-et egy SSD-re, viszont van még a pc-n másik merevlemez és azokon vannak ilyen fájlok, hogy bootmgr stb. Azokat hogyan lehetne törölni? Nem engedi a rendszer pedig szerintem nem használja azokat az SSD-s telepítés.
-
Storms
őstag
Üdv
A lapozófájlt kikapcsolhatom 12GB ram mellett? Vagy érdemes bekapcsolva hagyni?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
akaido
addikt
Tavalyi PC World-ben olvastam, hogy az itthoni Win használók 44%-a a W10-et, 42%-a a W7-et gyűri, a maradékon a többi Win op.r. osztozik. Az hogy, ez mennyire reprezentatív azt nem tudom, ők biztos.
Világviszonylatban nyalván más.[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
krealon
veterán
A microsoft-os Bluetooth driver korlatozott kepessegu, a korrekt mukodeshez telepiteni kell a notebook vezerlojehez tartozo gyari driver-t.
https://support.hp.com/hu-hu/drivers/selfservice/hp-elitebook-8570p-notebook-pc/5212912
Illeszoprogram Halozat --> Bluetooth... -
CB
senior tag
Segítséget kérek!
Lányomnak vettem egy JBL charge3 hangszórót.
A bluetooth kapcsolódás sajnos sikertelen, nem múködik együtt az eszköz a notival.Tudtok valami megoldást?
HP EliteBook8570p
Win 7 pro40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
GreenIT
tag
válasz bernel #66902 üzenetére
életveszélyes használni!
Mutass barkinek barmikor olyan esetet, amikor ilyenert egyetlen emberelet akar csak veszelyeztetve lett!
Az ilyen tipusu fenyegetesekert USA-ban jo par ugyved hulyere keresne magat, ezert csinaljak itt, mert itt legfeljebb a "fogyasztok megtevesztese" cimen indulna hatosagi eljaras, azok meg hivatalnokok.
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
válasz bernel #66908 üzenetére
A támogatása megszűnésekor 26%-on állt. (2014 tavasz). Akkor sem voltak ilyen hírek. Az ilyen jellegű támadások 99,9%-a olyan formában érkezik, aminek megfogása a vírusírtó ill tűzfalak feladata volt akkor is és most is és/vagy aktívan közreműködik benne egy hibás böngésző.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
prabhu
senior tag
-
bernel
tag
A riogatástól eltekintve, komolyra véve a témát, ha egy idős családtagnak van Windows 7-es gépe, amit csak böngészésre és skypera használ, és a böngészőben általában híroldalakat látogat, meg gmail-t, facebook-ot, illetve persze a google-vel keres témákra, akkor reálisan lehet neki problémája abból, hogy nincs biztonsági javítás a Windowson?
Elméletben persze eltévedhet egy olyan oldalra, ami kihasznál valami hibát, de csak magyar nyelvű oldalakat látogat,és nem töltöget le programokat meg hasonlókat, szóval esetleg valami popup reklámoldal jut eszembe, amibe belefut valami oldalon, amin van valami támadó kód esetleg, de nem tudom, ezért érdemes-e megbolygatni a rendszerét, ha már megszokta, és jól tudja használni.
Szerintetek?
-
adamcsik
aktív tag
válasz King Unique #66900 üzenetére
Igen úgy csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest