Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz ledgeri #67998 üzenetére
Az lesz az indito particio... oda másolja fel a rendszer fileokat majd átadja a 2 particiora a vezérlést és indul a win... ez másolásnál problémákat okozhat.
Legközelebb ugy telepits ,hogy egy másik gépben leparticionálod az adattárolót ,és a telpitésnél csak megmutatod ,hogy ide kéred... akkor nem készit olyan kis particiót... és simán lehet copy-z ni...
a mostani problémádra a megoldás lehet ha disk-copy.t csinálsz... akkor elméletileg jó lesz... vagy profibb programot ami kezeli rendesen...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
krealon
veterán
válasz ledgeri #67998 üzenetére
Baki baki hatan....
Klonozas elott a cel meghajto azonositoja ha bekerul a registry-be, akkor klonozas utan is megmarad a betujele a celmeghajtonak.Klonozas utan az eredeti lemezt el kellett volna tavolitani az elso inditaskor, hogy az uj meghajtohoz rendelodjon a C betujel.
A Macriumos WinPE-vel bootolva elvileg lehet a rendszerinditast javitani.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Mit tartalmaz a kis kiegészítő partició, amit a win7 csinál településkor?
Problémám részletesebben:
SSD-mről átmásoltam macriummal HDD-re mindkét particiót (100megás, meg100 gigás). A HDD az az SSD mellett a fő háttértár szerepét is betölti, win telepítéskor nem volt a gépben HDD, csak az SSD ahogy illik...
Amikor a HDD-t tettem meg első számú boot eszköznek, akkor az SSD-ről futott a rendszer...
Amikor csak az HDD volt elérhetőnek megadva bootolni (fizikailag minden csatlakoztatva még), akkor viszont a "nem találtunk boot eszközt" fogadott...
Azt szeretném elérni, hogy a HDD-ről bootolhassak. Lehetséges-e hogy csak elfelejtkeztem a betűjel átírásokról, vagy az SSD-ről mentett kiegészítő partició automatikusan (valahogy azonosítván) csak az SSD-ről akarja bootolni a wint?
Korábban mintha műköött volna ez csak egy macrium váltással, kb 2 éve próbáltam utoljára...
Bármi tipp mit hagyhattam ki?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Pityu.
nagyúr
Egy ismerősömnek van egy nagyon régi laptopja amin windows 7 van,3 napja állítólag még normálisan működött de elkezdett szórakozni olyannal,hogy nem minden betűt ír vagy bizonyos betű gombokra meg nyit ezt meg azt vagy bezárja a böngészőt tehát beírni nem nagyon lehet sehova semmit sem vele.Nos először gondoltam vírusra vagy malewaréra csináltam is vizsgálatot vírus nem volt de maleware volt vagy 3 ki is irtottam de továbbra is csinálja.Most nem tudom mire tippeljek anno 3 napja körül telepítettek egy nyomtató drivert a gépre ,hogy esetleg az is megzavarhatja,vagy a windows sokallt be,vagy hardveres hiba lehet e a billentyűzet döglődik e.Lehet nem szoftveres hiba?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Munkahelyi gépen abba a hibába futottam, hogy a bekapcsolás utáni frissítések konfigurálásán nem jut túl a gép. Gyanítom kevés a szabad tárhely a c meghajtón. De addig amíg valahogy el nem indítom a gépet, nem férek hozzá. Csökkentet módokban is elkezdi tekerni a konfigurálást. Mit tegyek?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
-
-
Helló, az eheti win update után mikor bejelentkezek fekete képernyő van egér kurzorral, egy idő után bejön a háttér, de nincs net. Ilyet tapasztalt valaki?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
bacsis
Közösségépítő
NA gyerekek, hozok én nektek kihívást!
Adott egy laptop. Amin egyszer csak elszállt a Wifi, a nyomtatás lehetősége és a fényerőst sem lehet állítani.. állítólag pár napja le volt futtatva a Windows update, illetve amit az update talált frissítéseket, azóta nem jó.
HA a fényerőt akarnám állítani ezt kapom:
Youtube-n találtam ezt a "bemutatót" hogy registry-ben mit próbáljak kipucolni, persze nem hozott megoldást. Érdekes, hogy míg normál módban a Windowst indítva ugye egyből 0-ra vágja a fényerőt, addig csökkentett módban normálon hagyja...
NA szóval ettől az akármitől hogy lehetne megszabadulni?
Bónuszkérdés! Mi hozhatta elő? én még ilyent az életemben nem láttam -
sz.j
nagyúr
válasz Zafir78 #67981 üzenetére
Amikor én álltam át (kb 1 éve) win 10-re, valami olyan lehetőséget is lehetett választani, hogy a meglévő adatok és programok megtartását is lehetett választani és a win 7-re frissítettem rá a win 10-et.
Szinte minden megmaradt win 10 alatt is (kivéve a win 7-ben lévő játékok és a miniatűrök).[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Zafir78
tag
Frissítenék Windows 10-re, de nem akarok kitolni magammal. A videókártya driver-t nyilván frissíteni kell, de mennyire esélyes, hogy utána nem indulnak steam-es játékok, programok, office, vagy, hogy adatvesztés következik be? Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Januárban elvileg lejár a W7 támogatása. Szerintetek az MS meg fogja hosszabbíani ezt az időt? Csak Windows specifikus alkalmazásokat futtatok a Windows alatt (például Office), tehát ritkán van elindítva.
Maradhatok még rajta, vagy frissítsek 10-re?
-
zolee001
őstag
kicsit bonyolultnak hangzik de nem annyira az
Win telepitöröl boot,nyelv kiválasztása majd shift f10,megjelenik a cmd
majd net user
net user administrator /active:yesEkkor bootolás után megjelenik a beépitett rendszergazda fiokja amivel elvileg vissza tudod adni magadnak a jogokat
-
peti_s
addikt
Üdv Emberek!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet átvinni komplett programokat egy frissen telepített W7-es gépre a régiről?
Van egy rendszerem amit 5 éve mindig klónoztam amikor merevlemezt cseréltem, de most gépet cserélnék, 64 bites Windowsra váltással.
Specifikus programonként, vagy van valami olyan segítség, mint okostelefonnál a SmartSwitch?
Köszönöm előre is,
üdv. peti_s -
zolee001
őstag
-
efi99
őstag
válasz kiváncsi f.. #67959 üzenetére
Lehet, hogy ebből 33 perc volt a letöltés.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
ZBO
tag
Sziasztok!
A köv. problémára keresek megoldást: (Win7 alatt) a keresőbe beírva a feladatkezelőt nem tudom megnyitni, mert a ,,rendszergazda letiltotta" . Hol lehet visszaállítani? Egyébként a közelmúltban bekaptam pár vírust, amit azóta leirtottam. Akkor állíthatták el szerintem. Ctrl+alt+del beütve nincs a listában a feladatkezelő. Előre is köszönöm. -
zoo8800
veterán
válasz kiváncsi f.. #67959 üzenetére
Nekem pár perc alatt felment (SSD-re), semmi fura nem volt. Szokásos patch kedd...
rip and tear, until it is done
-
kiváncsi f..
tag
Ma reggel a Win 7-em 3 frissítést kapott. 35 perc alatt birkózott meg vele. 2x indult újra.
Nem sok ez a 35 perc egy kissé?De még mindig jobb, mint a Win 10 gépet és rendszert hazavágó frissítései
-
-
krealon
veterán
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, de lehet off téma lesz, csak nem találtam jobb topicot.
Vettem egy TP-LINK AC1300 wireless USB V3 adaptert, amihez adtak egy telepítő CD-t, de a gépen már nincs DVD meghajtó.A neten próbáltam keresni hozzá drivert, de csak a V1-hez találtam, de az nem ismerte fel.
V3-hoz csak Mac és Linux operációs rendszerhez találtam.Esetleg tudna valaki segíteni, hogy hol találhatok ehhez a típushoz (V3) drivert Win7-hez?
A pontos típus:
TP-LINK AC1300 V3 Archer T4U High Gain Wireless MU-MIMO USB Adapter
Köszönöm
-
Freddy S
tag
Hello, Windows XP módot nem tudtam telepíteni Windows 7 pro alatt, az intalláció megakad olyan 90% nál. Van ennek valami hardver limitje esteleg? A windows 7 es gép egy Ryzen 5 3600, lehet túl modern?
LGB - Lets go Brandon ugyanazt jelenti mint FJB csak takartabban. FJB pedig F - Csúnya szó, J - Joe, B - kitalálhatod!
-
Panthera
őstag
válasz Glaz-dozfhut #67942 üzenetére
Nekem is volt hasonló a régi billentyűzeten, de a mostanin már nincs. Emiatt sem lehet nagy dolog, de ezzel a programmal szerintem nem lehet kideríteni.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Glaz-dozfhut #67941 üzenetére
Rosszul írtam a program nevét; Process Monitor. Az a program tényleg mindent lát, ami egy folyamathoz kapcsolódik, meg azon kívül mindent is. Jól kell tudni használni, de én nem vagyok otthon benne.
- Glaz-doz-fhut -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Panthera #67939 üzenetére
Konkrétumot nem tudok, de kell lennie valaminek, mert a mezei billentyűzeteken, amiken vannak média-lejátszásra külön sor gombok, azok minden külön driver nélkül működnek. Nekem ilyen van, médialejátszás nélkül is van némítás. Nem kellett driver.
Ha véletlen értesz a Process explorer nevű microsoft gyártású programhoz és tudsz hozzá beállítást, amivel lehet szűrni a kívánt parancsot, akkor meg tudnánk nézni. Vagy bárki.- Glaz-doz-fhut -
-
Panthera
őstag
Üdv!
Lehetséges külön program nélkül gyorsbillentyűt némításra beállítani?
A Nircmd-vel megcsináltam, de nem hiszem el, hogy nincs erre egy rundll vagy akármi parancs. Köszönöm! -
ricsi99
addikt
válasz ricsi99 #67924 üzenetére
Megvan a hiba... az intel vga driver... telepitésnél csak az igp-volt ,igy feltelepitettem azt is... késöbb pattintottam be egy 8800gt-t.. és hiába volt inaktiv az alaplapi vga 1-2 exe akkor is futott a igp-nek... kilöttem a feladatkezelöböl ,majd uninstalll.. minden hibátlan...
piros pont amugy a zintel barátunknak 25 év után sem tudnak egy normális szopatásoktol mentes drivert irni[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
zoo8800
veterán
válasz sfdrakex #67934 üzenetére
Itt valami alaplap hiba lesz.
Előástam az 1000 éves pótvinyómat egy régi Win-telepítéssel, annak az eseménynaplójában is benne vannak ezek a bejegyzések, csak ezek jóval korábbiak, mint amióta fagyogat a gép. Azzal a Winnel is fagy a gép, bár az SSD után egy öreg vinyót használva nehéz megállapítani, mikor fagy fél percet a gép bekapcsoláskor, és mikor csak szimplán tetűlassú.
RAM, VGA cserebere megvolt.rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz sfdrakex #67932 üzenetére
Mbam nem talált fenyegetést. MSconfigban nincs semmi gyanús.
Ez a fagyás néha már a bejelentkezési jelszó begépelése közben előjön, szerintem nem az automatikusan induló programokkal van baj.Event logban van még pár, de ritkább hiba:
pl.
A(z) 192.168.1.1 DHCP-kiszolgáló elutasította a(z) 0x1C872C630FB5 hálózati című hálózati kártya 192.168.1.100 IP-címbérletét (a DHCP-kiszolgáló DHCPNACK üzenetet küldött).
Letelt egy időkorlát (30000 ms) a(z) aswbIDSAgent szolgáltatás kapcsolódására való várakozás közben.
A(z) C: kötet árnyékmásolatait a program megszüntette, mert az árnyékmásolatok tárolására szolgáló lemezterületet egy felhasználó által beállított korlát miatt nem sikerült megnövelni.
Egyáltalán érdemes nekem az eseménynaplót túrnom?
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Van egy kis probléma a PC-vel: bekapcsolás után 30-60 mp-re lefagy, aztán minden rendben.
Az eseménynaplóban van egy visszatérő hiba, ez:A(z) alapértelmezés szerint a gépre vonatkozó engedélybeállítások nem biztosítanak Helyi Aktiválás engedélyt a(z)
{BC50CF2A-E12C-4F18-90CE-714CC8600CEE}
CLSID és
{BC50CF2A-E12C-4F18-90CE-714CC8600CEE}
APPID azonosítójú COM-kiszolgálóalkalmazáshoz NT AUTHORITY\HELYI SZOLGÁLTATÁS SID (S-1-5-19) felhasználónak a(z) LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával) címről. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszköz használatával módosítható.A neten rákeresve a "BC50CF2A-E12C-4F18-90CE-714CC8600CEE"-re van találat, de megoldás nincs.
Memória cserebere volt már, a hiba továbbra is fennáll.
Mi lehet a hiba?
-
ricsi99
addikt
Nincs virusom ,vagy ilyesmi.
1 hete dobbtam össze ezt a gépet .és csütörtökön kezdtem el használni.
Viruskergetés ,ilyesmi megvolt , hálózati rész rendben van.
Nincs semmi rendszerbirizgáló csodaprogi sem fent.
Nincs a gép hálózatban ,most csak egyke... telefon pedig egy vatta új s10 ,azon sincs semmi kártevő... szinte csak az alaprogramok vannak.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Van még új a nap alatt... van egy 20ft-s kérdésem.
Win7 sp1hu ...eddig 1000-gépre telepitettem ..
Asus p5gc deszka
Felment , win feltelpit driverek minden hibátlan.
Telefonról usb-n leosztva rá a net.Az érdekes hiba... elinditasz egy bármi videólejátszást..... és az elején megáll... ez lehet online
film , a gépen lementett valami ,de ami érdekes ,hogy pl a játékok elején kis intro mind1 megáll....
megszakitom a netkapcsolatot és már megy is minden , visszakapcsolom és tökéletesen megy akár egy online video....
Mind1 milyen böngészö ,mind1 milyen video ,mind1 milyen játék... ha van netkapcsolat az elején megáll és ha megszakitom, ujrainditom a netet akkor megy tovább....Amugy minden hibátlan ,szépen megy a net is
Tudom egy win reinstall megoldaná a problémát ,de inkább az izgat mi lehet a hiba? Ilyet még nem pipáltam...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
carr
őstag
válasz ricsi99 #67919 üzenetére
én úgy tudom nem lesz 11. 10 marad, és évszázadokig fogják toldozni foltozni.
mondjuk nekem nem oszt. win 7 marad még vagy 10 évig tuti. vagy tovább.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
ricsi99
addikt
Várd ,meg amig kijön a 11... nyugodtan
Win 1000 sebböl vérzik... nem oszt nem szoroz ,ha egy pár foltal kevesebb van rajta....
Ha meg igazi nagy gond volt ,akkor ezután is lesznek javítások rá.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
sz.j
nagyúr
Mert úgy voltam vele, hogy jobb ha nem az utolsó pillanatba állok át rá, legyen időm megszokni, de mint írtam ezt nem mondhatom el ....
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Kár, hogy megszűnik a win 7 támogatása, mert kb egy éve hogy frissítettem win 10-re a gépeket, de nem tudom megszokni...... Sokkal jobban szerettem a hetest ....
Félreértés ne legyen, hibátlanul működik a win 10 a gépeimen, de szinte minden nagyobb frissítésnél tartani kell attól, hogy a frissítés nehogy agyonvágja a gépeket.
Eddig egy alkalom kivételével megúsztam ....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
carr
őstag
válasz King Unique #67909 üzenetére
~30GiB szabad tárhely maradt.
~750GB foglalt (mindent kijelölve, akár TC akár win kezelőben ~750GB a foglalt terület)
belezavarodom. ne bonyolítsd.
Google fotók felszinkronizálta magát, kb 1 órája, úgyhogy formázom, majd visszamásolom rá a cuccokat. Azt meglátjuk. köszönöm![ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
troviko
senior tag
Sziasztok,
Hogy lehet megoldani, hogy az 1-es monitor legyen a kettes, a kettes pedig az egyes?
Azt tudom, hogy hogy lehet váltani közöttük, hogyan lehet az egyiket vagy másikat alapértelmezetté tenni, de azt nem, hogy miként lehet felcserélni a számozást.
Előre is köszönöm a segítséget!
https://www.oldtech.hu/
-
King Unique
titán
Ha bruttó 1 TB-os a HDD, akkor igen, a nettó mérete 931 GB (pontosabban GiB), az addig oké. Azt pedig a fájlkezelőben a meghajtó tulajdonságainál lehet megnézni, hogy mennyi a rajta lévő partíciónál a foglalt és a szabad terület. Ha a meghajtó gyökerében kijelölöd a mappákat és azok méretét nézed, az nem minden esetben egyezik az előbbivel, ami nem egyedi eset (példa). Ha NTFS fájlrendszernél nincsen megfelelő jogosultság a megtekintéshez, akkor pedig pláne nem meglepő. De ilyenkor rá lehet nézni külön fájlkezelővel (pl. TC), vagy erre szakosodott speciális programokkal is, mint pl. a TreeSize, hogy mi és pontosan mennyi tárhelyet foglal a meghajtón.
Viszont esetedben az nem derült ki, hogy az a ~ 200 GB (vagy inkább 181 GB) most szabad terület, vagy a tulajdonságoknál ténylegesen 931 GB foglalt és a mappák kijelölése mutat 750-et. Ha az előbbi, akkor semmi gond. Ha az utóbbi, akkor meg lásd az előbb leírtakat. -
carr
őstag
válasz King Unique #67905 üzenetére
köszönöm! szuper vagy! Közben rájöttem, hogy más furcsaság is van itt.. 931GB diskmgmt.msc szerint a vinyó nettó mérete, de a rajta tárolt adatok 750B° Gb-ot foglalnak. hová tűnt dé... izé, ~200gb?
Most asszem megformázom inkább, s visszamásolok mindent. Hátha. HD sentinel 100/100
Rejtett fájlok/mappák megjelenítve. hmm...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
ricsi99
addikt
válasz VIPowER #67906 üzenetére
Sajnos az első megoldásom nem jött be akár mit csináltam 72% megállt a telepítő.
Pe verzió amiket meg megtaláltam win7re az nem ismert fel a nyamvadt alaplapom hálókártyáját
8.1 10 pe meg a vga-t nem dijazta ...not supported.maradt a c verzió... elökotortam aszonypajti bobcatmagos régi notiját... na az lassú dög igazán... arra feltoltam egy win7 tiny-t és megy az adott célra...
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
King Unique
titán
Röviden, NTFS fájlrendszer és annál felhasználói jogosultságok. Ha a folytatásra kattintás esetleg nem lenne elég, akkor Windowson belül a saját tulajdonba vétel, saját felhasználódnak megfelelő hozzáférési jogok beállítása lehet a megoldás. Ez megoldható grafikus felületen és parancssorban egyaránt.
Alternatív megoldás lehet külső program (pl. IObit Unlocker) használata, vagy bebootolni pendrive-ról egy Linux Live (példa) / spéci WinPE (példák) rendszert, amik rendszerint figyelmen kívül hagyják az NTFS hozzáférési jogokat.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Sziasztok!
kolléga HDD-ről másoltam át fájlokat a saját hdd-re (windows és más egyébeket is), s most rendszergazda jogot kér, meg másegyéb jogokat a törléshez. :s
Azon kívül, hogy átmásolok mindent egy másik hdd-re, és formázom, majd azon kívül visszamásolom, van valamilyen alternatív opcióm? köszi. Ja, rendszergizda vagyok.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
King Unique
titán
válasz ricsi99 #67899 üzenetére
Van többféle megoldás is a WTG-hez, említve, linkelve volt már pár. Ha neked azok valamiért nem felelnek meg, akkor lehet másképpen is (példa), de a többi általában körülményesebb, pláne W7-nél.
Windows 8-tól hivatalosan és natívan támogatott a Windows To Go, mint már említve volt. Annyi korlátozás viszont van, hogy hivatalosan csak Enterprise lemezképpel működik, legalábbis a beépített eszköz használatánál. De külső programokkal megoldható más kiadásoknál is, lásd pl. az előbbi válaszban említett programokat. Meg akár a meglévő, pl. SATA-s telepítés WTG-re történő átkonvertálására is van lehetőség. Ez W10-nél működik (próbáltam), sőt mivel elég rugalmas, volt akinél még külön konvertálás nélkül is ment utólag USB-n csatlakoztatva.
Téged nem érdekel a sebesség, az egy dolog, de amúgy nem véletlenül volt említve. Akármilyen tetű lassú pendrive-ot nem javasolt WTG-hez használni, mivel rossz esetben használhatatlan lassú lesz rajta a telepített Windows... Ilyen szempontból általában jobb egy külső HDD, egy külső SSD meg pláne. A strapabíróság (írásterhelhetőség) meg a másik, azt az utóbbi kettő szintén jobban bírja, mint egy akármilyen vacak pendrive. Egy lassú, nem túl strapabíró pendrive-nál inkább valamilyen WinPE megoldást (példák) célszerűbb tartósan használni.
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz King Unique #67898 üzenetére
Nem érdekel a sebesség ... kb 3* irom le.
Kell nekem egy os ami mimimum win7 ,az se érdekel ha 1/2 óráig bootol.
Se nem hivatalos, se nem naprakész az se érdekel.
Frissitések sem ,csak menjen pen drive rol egy c2d lap.
Nem veszek hozzá se hdd-t se ssd-t mert szinte csak az asztal ketyeg rajta aztán megy a kukábaEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest