- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Mitől lehet az, hogy ha újraindítom a gépet, soha sincs NET, mindig egy sárga felkiáltójel van a tálcán a netes ikon mellett (egy ikon csak erre vált) Aztán csak akkor lesz net, ha adapterbeállítás módosításánál -> Helyi kapcsolat -> Tulajdonságok -> TCP/IP protokoll 4es verziója katt 2x, beírom: 192.168.1.2 alá alapból beírja a 255.255.255.0 -t asszem vagy valami ilyesmit, aztán indítok egy diagnosztikát és kiírja hogy DHCP nincs engedélyezve, alkalmazom a javítást és akkor lesz net, de ha újraindul a gép akkor megint meg kell ezt tennem? Mitől van ez ???? Régen jó volt semmit sem kellet babrálni a nettel.
Próbáltam már a routeren az UPNP-.t disabledre tenni meg enabled, egyik sem segít. nem is értem miért lett ez ilyen, mitől? Vírusirtóra gyanakodtam, de az sem mert tettem fel újat de az sem. Nagyon idegesít kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24