Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz virkir #31047 üzenetére
nem amatőr módon piszkálnék bele... XPnél már jól kitapasztaltam miket lehet kikapcsolni.
de kb 1hónapja tértem csak át win7re és egészen máshogy vannak a dolgok 1-2 helyen..
azért gondoltam hogy valami jó kis leírást elolvasnék róla.. de ezek szerint akkor marad az angol "leírás, tutorial"CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
virkir
veterán
válasz scope2007 #31043 üzenetére
Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
Majd baloldalon Turn Windows features on or off
Ezen kívül ne nagyon buzeráld komoly szaktudás nélkül mert akkor jön a szarfoswinfosmegintkékhalálvoltnemmegyezarohadtrendszeréskülönbenisdögöljönmegabalmerpityu.Waxaxa
A vezérlő gyártójának a honlapján esetleg lehet driver.
Az Asus amúgy is egy trehány cég dríverügyileg.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Waxaxa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus p5gdc deluxe alaplapom, win7-tel szeretném használni, de nincs hozzá win7-es raid controller driver. Tudna vki segíteni, hogyan lehet mégis életre kelteni a vezérlőt?
Előre is köszi, ha válaszolsz! -
bluobluo
aktív tag
-
scope2007
addikt
válasz Psychonaut #31042 üzenetére
nem lassú, itt nem azon van a hangsúly hogy lassú, és gyorsabb kell.
de ebbe is van alapból sok olyan funkció, szolgáltatás ami teljesen felesleges, vagy esetleg más programmal sokkal jobban lehet pótolni őket. Meg egyébként is, szerintem jó turkálni a win beállításaiban mélyebben, így lehet csak igazán megismerni mit is használsz.
Én oprendszernél sose állok meg ott, hogy azt használom amit elém tesznek, alapból feltelepít magának... érti aki értimás valaki esetleg?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
scope2007
addikt
válasz Psychonaut #31039 üzenetére
én igazából nem ilyesmire gondoltam... pl blogout ahol okosságok le vannak írva. vagy valamilyen magyar win7el foglalkozó portál.. stb
"aki érti az úgy is tudja mire gondolok"[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok olyan leírást adni linkben ahol vannak win7 finomhangolások, felesleges szolgáltatások letiltása stb stb tippek. nem igazán találtam eddig olyan oldalt ahol szépen rendezve le lennének írva.. esetleg valaki?
-
pancerock
csendes tag
Sziasztok!
a segitsegeteket kernem.
letoroltem a win7 home prem a geprol,visszatudom allitani valahogy?a vinyo most tok ures,a pszihikai meghajtoban latom az egeszet,ki is masoltam a tartalmat a logikai meghajtora,van benne minden,install.wim,boot.wim,stb
ezekbol visszalehet allitani vhogy?Note 4 FZDENEE Bronze Gold
-
Uzmany
őstag
Sziasztok
Mit kell feltennem win7 prof 64 bit alá?
Konfig: Biostar H55, i5 650, 2x2GB ram, Intel X25 80GB ssd, 5850-Intel® Chipset Software Installation Utility?
-Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST)?
-Intel® Data Migration Software?
-Intel® Solid State Drive Toolbox?
-Intel® SATA Solid-State Drive Firmware Update Tool?
-AHCI driver?Bocsánat, de már nem tudok eligazodni, hogy mi micsoda...
Egy kis magyarázatot szabadna kérnem?
Köszönöm.® visions created with passion
-
WonderCSabo
félisten
Üdv!
Van arra módszer, h. a PNG fájlokat is tudjam úgy tagelni, megjegyzéseket hozzá fűzni, mint a JPGket Explorerben?
-
pohár
félisten
válasz Morden24 #31028 üzenetére
ja hogy minden ramot beleértve 4GB, ezt nem tudtam, és ezért is csodálkoztam
köszi a helyreigazítást
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bluobluo
aktív tag
válasz WonderCSabo #31024 üzenetére
Semmi változás
Más ötlet?Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
pohár
félisten
üdv a topiclakóknak
most tűnt fel, hogy a 32bites W7 kezel 4GB ramot, holott a 32bites XP csak hármat látott belőle? ez most hogy van? ha jól számolok, akkor az XP-nek is látnia és kezelnie kellett volna a 4GB ramot, miért nem tette?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz Mercutio_ #31025 üzenetére
Milyen win 7-ed van? Home Premium, vagy Prof, esetleg Ulti?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #30924 üzenetére
Az utolsó kérdésre közben találtam választ: HW támogatás nélkül is lehet Win7-re XP-módot telepíteni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Hogyan lehet a win7-nél rendszergazdaként futtatni néhány programot? Mert van pár ami sajna nem indul, főleg portableNem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
Desann
csendes tag
köszönöm a segítségeket
-
Sátán44
addikt
válasz Desann #31019 üzenetére
Itt is találsz egy lehetséges módot: Win7 telepítése
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
-
Desann
csendes tag
Üdv!
Pendrive-ról hogyan lehet ISO képfájban lévő Win7-et telepíteni? van itthon egy 32bites eredetiben de 64-es szükségeltetett a 4 giga ram miatt. Az egész merevlemezt formatálom és penriveról szeretném utána telepíteni a win7-et. Lehetséges ez valamilyen módon? -
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #31011 üzenetére
Az a baj, hogy a file-ok el vannak tűnve, de azért ürül, de nem állítható vissza.
Na, de megoldódott:
Betettem egy ikont a kukába. Nem látszódott benne, de a kuka jelezte, hogy van benne hulladék.
Gondoltam megnézem TCM-mel. Ehhez a rejtett file-ok megjelenését akartam engedélyezni. Rendszergazdai hozzáférés a tcm.ini-hez stb, sikerült is átállítani a TCM-et.Míg ezzel molyoltam ránéztem a kukára, és már látszódik benne az ikon. De hogy mitől?
Tehát nem lettem okosabb. Valahol rányomhattam valami adminisztrátori dologra? Addig meg tiltotta a kukahozzáférést? Nem tom. -
Laccoss
addikt
válasz WonderCSabo #31013 üzenetére
Jó vinyó van beállítva bootsorrendnél? IDE-AHCI úgy van beállítva ahogy volt bios frissítés előtt?
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Frissítettem a BIOSt, erre kinyírta a BOOTMGRt... Ez, meg h. történhetett?
-
TRob1
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #31008 üzenetére
Persze alaphelyzetben elég, de amiket én is használok, annak kell egy 50gb os partíció, az tuti. csak a pinnacle studio legalább 8 gigát elfoglal+használatnál még többet.
Ez mind mind tényleg attól függ hogy épp mit akarunk telepíteni, használni, de az előbbi hozzászóló példája is elég jó rá, hogy még a frissítésekre sincs már helye. haha
Akkor megéri 20gigára lespórolni a rendszerpartíciót a mai több száz gigás (sokaknál terás) helyek mellett? Nem hiszem.¤ R'n'R ¤
-
nagyúr
válasz #27483136 #30995 üzenetére
Ilyen nekem volt már és úgy sikerült eltüntetni, ahogy neked. De ha az asztalra frissítést nyomsz, vagy a kukán belül? Úgy sem tűnik el?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
válasz MR. Anderson #31001 üzenetére
Nem a kérdéseddel, hanem a hozzáállásoddal van probléma. Az meg már egy külön kategória, hogy inkább cseszel uscve egy év biztonsági frissítéseire, semmint vedd a fáradtságot, hogy takaríts a gépeden. Ez az indoklás semmi alól nem mentett fel, csak a butaság mellé a lustaságot is beiktatta.
Amúgy meg jó etetős duma ez a "nem volt időd". Gondolom állati lényeges és pótolhatatlan adatok vannak a gépeden, tekintve, hogy a teljes biztonságra magas ívben teszel.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Sátán44
addikt
Hogy lehet megváltoztatni ezt az ikont,egy általam választottra?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
félisten
Hali!
Olvastam a korábbi "partícióméret hsz-eket", ezért itt egy kép, épp most végeztem egy laptop telepítésével. Ez a nyers méret, se driverek se frissítések se semmi, csupán elindult a W7 Ultimate x64...[link]
Szóval az MS által megadott 20G-s méret(x64 esetén, 16G x86 esetén) adott esetben egyáltalán nem kevés, simán el lehet rajta férni, de célszerű többet adni neki, attól függően, milyen szoftvereket használ az ügyfél. (Erre még fel fog menni a legújabb AutoCAD minden kiegészítőjével, ez az elsődleges vinyó amúgy egy 256GB-os SSD)
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
TRob1
veterán
Na már itt is van az a helyzet (rendszerpartíció mérete) amiről pár hsz-el előbb diskuráltunk.
¤ R'n'R ¤
-
utgyuru
aktív tag
válasz Morden24 #31000 üzenetére
7.50 van A másik, amit észrevettem, ment a CoD6 rajta normálisan. Most meg az elején kicsit akad, de utána ugyanúgy teljesen jó. Ez miért van? Lehet hozzá köze, hogy bedobtam egy DVD-írót a gépbe ?
Megnéztem, a CPU ID-nál van olyan, hogy 64-bites X86 kiegészítés (AMD64, Intel64), erre azt írja támogatva, akkor ez az, nem?[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Tehát inkább a biztonságodat kockáztatod. Te tudod. Hidd el, jobban jársz a frissítésekkel...
-
MR. Anderson
tag
válasz Morden24 #30992 üzenetére
Nem kell egyből osztani a másikat..szerintem szépen kérdeztem...
Ne szólj le senkit olyanért aminek nem tudod az okát
Egyébként azért nem telepítem a frissítéseket mert kicsi a partíció amin a rendszer van én meg nem akarok nagyobbat csinálni mert a nagyobb feléről mindent ki kellene menteni amire nincs időm..."Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest