Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Vazze... kezd tele lenni a hócipőm. Tudna valaki segíteni? Felraktam a Windows 7-et, ment is minden szépen. Következő lépés az alaplap telepítő lemeze a driverekkel. Kiír elsősorban valamit, hogy csak OS ill. XP rendszerrel működik. Okay, akkor próbáljuk egyesével. A Realtek drivert okoskodás nélkül telepíti és kéri, hogy indítsam újra a rendszert. Megtörtént...
Azóta semmi. Elsőnek még csak kiírta, hogy ilyen-olyan meghajtók vannak benne de aztán megállt. nyomtam némi várakozás után egy Ctrl+Alt+Del-t és azóta csak annyit tesz, hogy megjelenik a képernyőn az alaplap logoja - Proactive ai P5GD1 Pro - aztán szevasz; álldogál egy helyben. Azóta is. Ilyenkor mi van? Még csak újra sem tudom telepíteni Win7-et.
Hogyan bírom működésre a gépet? Továbbá, honnan a bánatból kapok én az alaplaphoz olyan drivert amit a Win7 elfogad (szerintem a Realtek driver tett be neki, fene a válogatós fajtáját)?
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- The Elder Scrolls IV Oblivion
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows 98SE telepítőlemez (bontatlan)
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest