- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Rendszergazda topic
- Max
- Synology NAS
- Zyxel NAS326
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Ti találkoztatok-e már hasonló problémával, illetve, hogy milyen felületeket ismertek, ahol esetleg lehet ilyenre ticketet nyitni, hogy megvizsgálják?
Egész érdekes a téma, úgyhogy gondoltam bedobom ide is.
Adott egy HP 830 G7 laptop, 10. generációs i5 procival, integrált GPU-val. Bevittem szervizbe, mert Windows 11 alatt (én már így vettem), néha előjött, hogy a kijelző tetején egy csíkot nem jól jelenít meg, aztán még később találtam fixen reprodukálható GUI elemet, ahol előjött a hiba.
Ezt a szerviz is felvette, nem tudom meddig elérhető a videó: [link]
Ezen felül Wordben produkálta ezt, ami újraindítás után is megmaradt, aztán eltűnt jó hosszú időre, nekem ezt külső monitoron nem csinálta (kiterjesztett nézetben, kettőzöttre nem esküdnék): [link] és ezen túl még szürkés hátterű dolgoknál látszott.Szóval azt gondoltam kijelzőhiba, de most beletörődök, hogy szoftveres baj van, mert Windows 10-en nem tudták reprodukálni. Most kénytelen leszek Win10-el használni a gépet, és ha egyszer előjön hasonló, akkor nincs tovább miről beszélni.
Találkoztatok bármi hasonlóval? Vagy bárkinek tippje, hogy mi lehet a gond?
Google keresés sikertelen volt, nem találtam igazán ilyesmit (lehet rosszul keresem).Hol érdemes visszajeleznem, Microsoft, Intel? A HP biztos nem fog semmit csinálni, ők teljesen hárítanak, hogy ne használjak Windows 11-et. (Annak ellenére, hogy a HP toolja megmondja, hogy frissítsd nyugodtan, és vannak is fent driverek...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest