- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoKoTt
csendes tag
válasz szucsrob #4835 üzenetére
Elöször is ajánlatos GAP kompatibilisnek lennie a DECT készüléknek (lehet, hogy mást nem is fogad el).
Belépsz a Fritz DECT menüjébe ott engedélyezed a DECT funkciót, beállítod, hogy a router DECT ázisállomásként működjön és megadsz egy PIN kódot.
Ezt követően kiad egy "Register cordless (DECT) telephone" képernyőt, amin next-el tovább lépsz.
A megjelenő "Connecting a Telephone" ablakban kijelölöd a "DECT (cordless telephone)"-t, majd next.
Ezt követően megjelenik a "Cordless (DECT) telephone performing registration..." ablak egy folyamatjelző csíkkal. Ekkor a DECT telefonodon a kézibeszélő menün belül kiválasztod a bázisra történő bejelentkeztetést és megadod az imént beírt PIN kódot. Ezután egymásra találnak és kész. A további kézibeszélő bejelentkeztetést már a "DECT/Cordless Telephones/Configure New Device" segítségével teheted meg.Egy másik módszer a PIN beállítását követően ha be akarsz jelentkeztetni egy DECT telefont a routerre, akkor a routeren hosszan megnyomod a dect gombot, majd az elengedését követően villogni kezd a DECT led. A villogás ideje alatt tudod beléptetni a DECT kézibeszélőt a bázisra.
[ Szerkesztve ]
-
LoKoTt
csendes tag
válasz szucsrob #4766 üzenetére
Rájöttem mi volt a probléma de, hogy miért, arra nem!
A telefonálást vezeték nélküli DECT készülékről indítottam, ami kapcsolatban volt a saját bázisával, ez pedig csatlakoztatva volt a fritz line2 bemenetéhez. Nem tudtam vívást kezdeményezni, csak akkor, ha a fritz saját telefonkönyvéből egy gyorshívó kóddal indítottam a hívást! Utolsó probálkozásként a DECT készüléket bejelentkeztettem a fritz saját DECT központjába. Azóta gond nélkül tudok akármilyen számot hívni! Az az érdekes, hogy a DECT telefonomat a saját bázisával eddig vezetékes telefonként minden gond nélkül használtam.
Na mindegy, most örülök ennek a megoldásnak, de azért érdekelne a probléma oka. -
szucsrob
csendes tag
válasz szucsrob #2487 üzenetére
Közben csináltam 3 LAN teszthívást, meggyőző az eredmény:
egyik hívás sem volt sikeres, az elsőt nem vették fel, de a hívottnál nem csörgött. A másik két esetben (1x AV, 1x FVD) a magyar telenoros szám helyett francia számot dobott a gép:
ezt adtam be hívottnak:
003620abcdefg
mindkét csapatnál ez lett belőle:
+336220 +az eredeti telszámból random kiválasztott karakterek duplikálva.
FVD nem vont az egyenlegből a 10 másodperces hívásért, AV mobil tarifa szerint vont.Ha nem 00-val kezdem beadni a számot, akkor a gépnéni félbeszakít és kéri a dupla nullát. Ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- ryzen 5 1600x six core am4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest