-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
lugosi #25351 üzenetére
problémád legfejjebb neked lehet, mert ahogy nézem elég sokat kötekszel a fórumozókkal.
lesz*rom hogy annyival többet vontak le, csak éppen nem túl fair többet számlázni attól, mint amit hirdetnek. főleg úgy, hogy egyébként is elég drágán mérik a percdíjakat.
egyébként, ha egy kicsit visszaolvasnál, akkor láthatnád, hogy nem puszta hóbort miatt fizettem annyit, hanem maradt még eur az egyenlegemen még 2010-ből.akkoriban pedig még nwm volt ilyen horror az árszabás. -
Zeki
nagyúr
válasz
lugosi #25351 üzenetére
Nekem jelenleg a Phoxcall megy a mobilevoipban. De leginkább csak akkor, ha vezetékest vagy nem telekomost hívok.
Amúgy a Domino Most 9Ft-jával hálón belül tökéletes.
Az immmr kiesett, mert elfogyott az ingyen adott hívás. Amúgy ilyen fos minőségért nem is fizetnék. Ha én hívok vele, a másik nem hall jól engem, ha az asszony hív vele, én nem hallom őt jól.
Nem csodálom hogy ennek sehol sem találni tarifáját. Ezért nem lehet pénzt kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest