-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
Csak a technikai részét irtam le,nekem nincs semmilyen upc telefon csomagom,nem használok ilyet.
Jopofa dolog mert ugye az általad kifizetett neten bonyolodik ip alapon a telefonálás,ezek még pénzt is kérnek érte:-)A csomagok áraival nem vagyok tisztában igy nem tudok érdemi dolgot hozzáfüzni,nem tudom mekkora cég vagytok de office 365 Business keretein belül a legnagyobb csomag flett 8 cal van pbx szolgáltatás is amivel szinte bármit megcsinálhatsz.
Gondolom az ára aranyár x8Értelmesebb dolog egy pbx szakit megkeresni aki összedob nektek egy pbx rendszert.
Anno amikor volt a T nél vmi csomag hogy aránylag jo áron korlátlan 30 as ill vez hivás ingyen akkor csináltam ezt
A mobillal bárhol voltam voip alapon az otthoni vezetékes számommal beszéltem kvázi "ingyen"Manapság a 6-7000 ft os flate rates mobilcsomagok korában már nem életszerü szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Yettel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest