- Videó stream letöltése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
Csak a technikai részét irtam le,nekem nincs semmilyen upc telefon csomagom,nem használok ilyet.
Jopofa dolog mert ugye az általad kifizetett neten bonyolodik ip alapon a telefonálás,ezek még pénzt is kérnek érte:-)A csomagok áraival nem vagyok tisztában igy nem tudok érdemi dolgot hozzáfüzni,nem tudom mekkora cég vagytok de office 365 Business keretein belül a legnagyobb csomag flett 8 cal van pbx szolgáltatás is amivel szinte bármit megcsinálhatsz.
Gondolom az ára aranyár x8Értelmesebb dolog egy pbx szakit megkeresni aki összedob nektek egy pbx rendszert.
Anno amikor volt a T nél vmi csomag hogy aránylag jo áron korlátlan 30 as ill vez hivás ingyen akkor csináltam ezt
A mobillal bárhol voltam voip alapon az otthoni vezetékes számommal beszéltem kvázi "ingyen"Manapság a 6-7000 ft os flate rates mobilcsomagok korában már nem életszerü szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest