Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Na elvileg műkszik, úgy látom a DIGI-s számokat nem nagyon lehet vele hívni, akkor derült ki amikor azzal akartam próbálni. De nyilván mivel van DIGI-s számom, azokat nem a SIP-ről fogom hívni
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Az él még, mint régen, hogy külföldi címre regisztrálva nem lesz ÁFA?
-
KTU
addikt
"Viszonylag ritkán telefonálok,...."
Ebből nekem az jött le, hogy 10€, 10$ vagy 10£ feltöltés után 120 nap ingyen telefonálás, csak vezetékes irányba, nem a legjobb választás.
Részletezve, heti 300 perc ingyen beszélgetés, napi 42,85 perc,
görgetve értendő, mindig csak az utolsó 7 napot számolják visszafelé.
Mellé minimum 2x drágább mobil percdíjak, sipdiscount és freevoipdeal a "legolcsóbbak", e felett akár 18x drágább Dellmont klón is van.
Ha ennél többet telefonálsz, de a 120. nap után mindenképpen gyorsan elfogy az egyenleged.
Itt tudod összehasonlítani.Ezen kívül jó lehet még a Telz
percdíjak:
Hungary (Landline) € 0.006 ____________ Callback € 0,019
Hungary (Mobile) € 0.013 ____________ Callback € 0,026
Ingyen kipróbálható, kezdésnek kapsz 0,2 € kezdőegyenleget ingyen.
Ez csak okostelefon alkalmazásból használható.Dellmont klónokat nap mint nap használok, főként Gigaset IP eszközökről, itt szinte mindig jó a hívás minősége.
Okostelefonos alkalmazásból is használható, itt sok mindentől függ a hívás minősége.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
anadroid
senior tag
2005 óta, ha ez mond valamit. Az ingyenesség 10 euró illetve 10 USD feltöltésenként 120 nap, kevesebbre arányosan kevesebb, de legalább 5 piculát rá kell tetetni (10 alatt csak viszonteladó tud feltölteni). Vannak olyan szolgáltatások is, ahol kevesebb ingyen nap jár.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ACE-
addikt
Értem hogy legolcsóbb, bár van ennél olcsóbb is a táblázatok alapján, ahol pl. ingyenes a vonalas hívás. De vajon megbízható? Stabilan működik? Nem lesznek hangszakadások, megszakadások, sípolgatások hogy nem tudok telefonálni, stb.? Ti használjátok ezeket?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Legolcsóbb a supervoip
Hungary (Landline) € 0.004 € 0.005 (kb. 1,34 Ft)
Hungary [non-EU-callerid] (Landline) € 0.040 € 0.051
Hungary (Mobile) € 0.010 € 0.013 (kb. 3,35 Ft)
Hungary [non-EU-callerid] (Mobile) € 0.015 € 0.019ez tán a callingcredit és a cheapbuzzer
Hungary (Landline) € 0.005 € 0.006 (kb. 1,675 Ft)
Hungary [non-EU-callerid] (Landline) € 0.040 € 0.051
Hungary (Mobile) € 0.010 € 0.013 (kb. 3,35 Ft)
Hungary [non-EU-callerid] (Mobile) € 0.025 € 0.032Csak a Magyarországra indított (EU-callerid-val) vezetékes hívások árában van eltérés.
Ezek a legolcsóbbak.
Csak a nettó árakat forintosítottam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
ACE-
addikt
Melyik most a legjobb VOIP szolgáltató? Telekom feltöltős kártyát használok, mellé pedig DIGImobil, Budapesten, tehát a legtöbb helyen van DIGI-s hálózat. Igazából az 5 Ft/perc DIGI-s jó lenne, csak nem a mindenki által ismert Telekomos számomról megy a hívás, ezért használnék ilyen Voip szolgáltatót. Viszonylag ritkán telefonálok, legtöbbször Viber, Skype, messenger kombó megy. Melyik lenne a legmegbízhatóbb? Gondolom azok a szolgáltatók, ahol ingyen vezetékes hívás van, megbízhatatlanok.
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger másnál se megy?
(Megint...)#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Zoiper régi (1.53) verzió.
Páran panaszkodnak, hogy nagyon halkan hallanak, miközben én tökéletesen hallom őket.
Mit kéne állítani?#?*@&!
-
anadroid
senior tag
Vagy zárolva van. Az elmúlt 1 évben beléptél-e a webes felületről, illetve használtad-e a saját szoftvert? Ha nem, akkor 1 év után zárolnak.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
dvdboy
csendes tag
Sziasztok srások!
Men tudjátok, hogy melyik voip-on lehet felvenni a beszélgetést, várm a válaszokat.Üdv
-
Mett
senior tag
Használ valaki CallingCredit-et? 2 napja busy-t ír ki minden hívásindításra. Kíváncsi lennék, hogy másnál is ez e a helyzet
-
KTU
addikt
"Információ a telefonszámok hordozottsági állapotáról" [link]
Az (NMHH) Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság üzemelteti.
Itt lekérdezhetőek a magyarországi szolgáltatók számai, nem csak mobil és vezetékes, hanem a nomadikus (21), díjmentes (40, 80) és az emelt díjas (90, 91) telefonszámok.Magyarországi szolgáltatók listája [link]
Legutóbb frissítve: 2019. augusztus 2."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zeki
nagyúr
Dellmontéknál az access number melyik szolgáltatóé?
0618088232
Ha Telekom lenne, az előny lenne. -
addikt
-
KTU
addikt
válasz zagloba #29758 üzenetére
"Rebtel-re váltottam...[link].."
"A vezetékesen keresztül hívok mindenkit! Nincs plusz költsége! 2 csengés a vezetékes hívás! A harmadik csengés már az ügyfélnél cseng!....[link]......"
Erre reagáltak a többiek.
Ami így megfogalmazva magában félinformáció, félrevezető.Miért reagáltak, mert valaki csak olvassa, visszakeres, megtalálja, regisztrál a Rebtel-re és szembesül a valósággal, hogy a GSM szolgáltatója kiszámlázza a "behívásos kapcsolatot" ami valójában Local access, ami a Dellmont klónoknál is van, Stanlee fórumtárs itt nagyon jól leírta hogyan működik, (CallBack hívás leírásával kezdődik az írás, ami szintén jól ki van fejtve)
Igen írtad utána "5 fontért korlátlan előfizetésem van"
GSM hívásokra, így egyértelmű.
Ezt elsőre beleírod nem indul flame.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zagloba
aktív tag
válasz gyula38 #29757 üzenetére
Lassan írom ,h mindenki megértse!😊 5 fontos 30 napos előfizetésem van! Ezért korlátlan hívásom van! Tehát nem fizetek se a mobil sem a vezetékes hívásért!😊 De az is lehet ,h engem szeret a program!😊 2 hónapja használom és amit elsőnek feltöltöttem pénzt, még most is rajta van ! Nem von róla semmi plusz díjat! Az 5 fontos havidíjat bekapcsoltad? Mert ha nem fizetted be, persze,h számol a vezetékes hívásért!😊
-
gyula38
tag
válasz zagloba #29748 üzenetére
Ki kell ábrándítsalak, az általad használt Rebtel local call módozat számlázásra kerül, most próbáltam az imént. Ha van ingyenes vezetékes szám hívási lehetőséged a tényleges szolgáltatód által, akkor valóban nem számítja fel a hívás díját, egyébként pörög a számláló...
[ Szerkesztve ]
-
-
KTU
addikt
válasz stefi68 #29751 üzenetére
Igen.
Általában média hangerőt kellene állítani a VoIP hívások alatt, ami általában nem ugyanaz a hangerő gomb nyomkodásával.
pl.: MIUI 10 alatt a hangerő alatt a 3 pöttyre katt, és akkor állítható.
Vagy 3d party app linkból. Képek hátterében ez az alkalmazás látható.
De így is, úgy is macerás, és lehet nincs is hatással a VoIP hívások hangerejére.Ezért jobb VoIP kliensből intézni, mint pl. Groundwire,
És mellette van mikrofon hangerő állítási lehetőség is.[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Igaz, én a bétával próbáltam. Lehet különbség ebben a béta, lite és pro verzók közt?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
anadroid
senior tag
Akik az Ephone-on kívülről próbáltak hívni Ephone-os számot, azok jó eséllyel a túlterheltségre panaszkodó női robotpapagájba futottak. A hiba nem az Ephone-nál van, azt kérik az Ephone-os fiúk, hogy annál a szolgáltatónál, ahonnan indult a hívás, jelentsék be időponttal, hívott számmal együtt, hogy meg lehessen találni a hiba helyét. Engem hívtak belföldről-külföldről, vezetékesről és mobilról (DT és O2 Németország), illetve Dellmontból nem tudtam felhívni az Ephone ügyfélszolgálatát (061-550-7777) sem. Délelőtt 10-től már biztosan fennállt a hiba.
-
zagloba
aktív tag
válasz whbear #29732 üzenetére
Azért nincs plusz költsége, mert 5 fontért korlátlan előfizetésem van! Így a vonalason keresztül is ingyenes semmilyen plusz költsége nincs! Ezért nem is tudom,h fogom elkölteni a feltöltött 10 fontot!😊 Csak azért jegyeztem meg a vonalas hívást mert nálam ez a legjobb minőségű!😊
-
pinnacle
nagyúr
Digi Mobillal működik a Voip? Nekem nem megy, Telekomra váltva semmi gond. Digis számot hitelesíteni sem tudok, hívással, SMS-el.
-
KTU
addikt
válasz stefi68 #29740 üzenetére
Elnézésed kérem.
És tényleg tudja az új verzió is.
Mikor kijött az új GUI, írtam nekik többször hogy mik hiányoznak ami a régibe benne volt.
kb. a válasz: ez van, használjam a régit ha az tetszik.
Év elején beszéltünk róla.De aztán valamikor csak belerakták.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Miután levadásztam a régi verziót, feltelepítettem, kipróbáltam, működött, piszkálta a csőröm hátha az újabb verziókban is benne van ez a funkció. Hát benne van. Ugyanúgy működik a képernyő elhúzás és hangerő állítás, csak nem tudtam, hogy van ilyen lehetőség
-
stefi68
addikt
válasz Siriusb #29735 üzenetére
Én is gyanítom, hogy nem lehet. Alkalmazáson belül mindnél van Speaker Gain, bár a Groundwire-nél hívás közben az sincs hatással.
#29736 KTU: Sejtem, hogy az a rég GW nem fog tetszeni, de egy próbát megérhet. Mi annak a verziószáma?
-
KTU
addikt
válasz stefi68 #29730 üzenetére
Nálam is volt hasonló, hogy hol halk, hol hangos a hívás.
Ezért még mindig a régi (fekete) Groundwire-t használom,
itt hívás alatt lehet gyorsan állítani,
jobbról balra húzva, másik képernyőn 2 csúszka állítási lehetőség: mikrofon és hangszóró.Minden Codec G.711-re állítva, minden fióknál.
-
betyarr
veterán
válasz stefi68 #29730 üzenetére
ezt az alkalmazáson belül állítják sokszor gyárilag.ez lehet hangerő és/vagy kodek miatt is.a telóm beépített sip kliensében is ez a zavaró: elég halkan hallom a másik felet,holott a hangerő a maxon van.sajnos,sem ezt,sem a kodeket nem lehet külön a kliensben beállítani
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Egy észrevétel (kérdés is egyben) az androidos programokkal kapcsolatban.
Eddig Grounwire-t használtam és mostanában feltűnt, hogy különböző hívások változó hangerővel szólnak az én (hívó) oldalamon. Van amelyik úgy harsog, hogy 10 centire kell a fülemtől eltartanom, van amelyik jóval halkabb már-már alig hallható.
Rájöttem, hogy nem tudom direkt módon szabályozni a hangerőt.
Sem a hívás hangerejének változtatása, sem a média, sem a rendszer hangerő módosítása nincs hatással.
Próbáltam GSWave-vel is, ott is így van.
Másnál is ez a jelenség, vagy az én "készülékemben" van a hiba?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
KTU
addikt
válasz < CyberBob > #29721 üzenetére
Sajnos úgy látom nincs lehetőség arra hogy a regisztrációnál megadott e-mail címet megváltoztassuk.
Nem használom aktívan.
Pár fiókom már meg is szűnt."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Reengert használok és meg szeretném változtatni az email címem amin elérnek pl. értesítő egyenleg lejárásról. Sehol nem találok email változtatási lehetőséget. Tudnátok ebben segíteni?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
KTU
addikt
válasz chungee #29712 üzenetére
Ha a VoipBuster-re gondolsz, ez frissítve 2019. április 30.
Tennék egy próbát a MobileVOIP-al, amit 2019. május 7.-én frissítettek, hátha.Lassulok
Azért vagyunk itt páran, akik figyelik a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Segítséget szeretnék kérni mert kifogytam az ötletekből. Xiaomi Mi A2 Lite gyári android. Voipblaster legújabb. Diagnose lefuttatva, minden ok. Próblémám a következő. Csak simán szeretnék telefonálni wifiről / mobilnetről. Tárcsázás után kicsöng párat és automatikusan lerak, 587-es kóddal. Mi a fene baja lehet
[ Szerkesztve ]
-
biega
aktív tag
Gigaset A510 IP-t használok itthon, de vennék egy készüléket a lányoméknak is.
Mi most az ajánlott? -
whbear
senior tag
Valóban leült a topik
..sajnos. Én továbbra is kizárólag voip-t használok. 3 trunk, Ephone bejövő, Reenger kimenő bejövő és Dellmont kimenő hívásokra. VPS-en fut a PBX, Wireguard-al megyek fel a PBX-re, hogy dupla naton is legyen bejövő hívás. A családban 5 kiterjesztés használja ezeket a trunk-öket és egymás között is ingyen beszélünk. Kell ettől jobb? Nekem nem.[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
betyarr
veterán
nagyon leült a topik.alig van hetente jó esetben egy hsz.senki nem használ már voipot?
de,hogy ON is legyek: jelenleg még mindig a zoiper a legjobb megoldás a jelenlegi telómon (op7pro).jól hallani mindkét oldalon és a beszélgetés minősége is teljesen gsm minőség.a telefon beépített sip kliense is jó lenne,ha lehetne rajta egy kicsit hangosítani.nem hallom elég hangosan a másik felet.zajosabb helyen nem 100-as a dolog
sajnos a mobilevoip az egyre rosszabb: csörög-zörög,visszhangzik,hiába mutat 5 csillagot a hívás minőségére.más is így van vele?pedig régebben meglehetősen stabil volt.vagy ez is telefon függő lenne?pedig ramból van most dögivel a telefonban.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Hócipőm tele, hogy a gmail megint a spam mappába teszi a Reenger értesítőt...
#?*@&!
-
KTU
addikt
Nem tudom sajnos.
Szigorúan 1 nappal a fordulónap előtt töltöm, (ha el nem felejtem), és így is minden évben kb. majd 1 héttel hamarabbi időpontba írják jóvá, kvázi ennyivel rövidebb az év náluk.Szóval én már tegnap hívtam volna az ügyfélszolgálatot.
Írj nekik e-mailt, gondolom hétfőn válaszolnak."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Digi Mobil Roaming,
Az adatforgalom díja is nagyon durva,
"Roaming 1. díjzónán belüli országokban fogadott vagy indított adatforgalom 0,488 Ft/MB"
Itthon drágább a Telekom Maraton 3,5 GB is, itt kicsivel több mint 1 Ft / MB, ez is felhasználható EU.-ban.Roaming 1. díjzónából indított hívások Magyarországra és 1. díjzónába : 5 Ft / perc
pl. nyaralsz Horvátországba, Olaszországba, Görögországba stb., 5 Ft-ért telefonálsz haza, de ott helyben is.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Nálam is ez a helyzet Fonio-val.
Van rajta 6000 Ft körül, pedig hívunk is róla,
van akit nem korlátoztam saját hálózatra.De még így is ők a legolcsóbb megoldás "vezetékes" számok fenntartására.
Már akár 2db-nál is, e felett meg főleg.
És ha kell, ledumálható az összes, máshol csak kifizeted havidíjba.
A feltöltés felhasználhatósága kb. mint a mobilszolgáltatóknál.Megoldódott 2db végponti problémám is,
nem volt gyors, (és eléggé finoman fogalmazok) 8,5 hét!
Kaptam új számokat, amik még "szépek" is."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tibor23
senior tag
válasz instantwater #29700 üzenetére
Nálam pár hónapja a fix hívások erről mennek, de így sem fogy túl sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Horgász topik
- NBA és kosárlabda topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest