Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz nimmrody #27799 üzenetére
Próbálgatni kell, mert más-más készülékeket / android verziót, különböző netet használunk.
Lassú nethez alacsony bitrátájú codec kell, mert kifutsz a sávszélből és nem lesz beszélgetés.
G.711 (64 kbps) u-Law, a-Law, ezeket használom.
Elvileg ez lenne a legjobb.G.726 (32 kbps)
G.729 (8 kbps) Fizetős, de némely alkalmazásba ingyen beépítve kapod.
G.723 (5.3 & 6.3 kbps)
GSMFR (13 kbps)
Dellmont klónok ezeket támogatják.Próbálgatásnál csak 1db codec-et engedélyezz,
aztán hívás után / alatt ellenőrizd is, hogy azt használta-e.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
A Groundwire hasznalatahoz kernek egy kis segitseget.
Ti melyik codec hasznalatat javasolnatok a legjobb hangminoseg eleresehez?
Illetve ha van mas megoldas masik applikacio e helyett ami jo minoseg az is erdekel.
Dellmontos accountot hasznalnam itt az androidos telefonomon.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Nem tudom megmondani, mikortól ilyen, mert volt más rendszer is a telefonon, a digi is változtatgatott (FTTH területen csak az 1 gigás csomag van már és ez hozott némi problémát magával). Szóval többtényezős a dolog. Megvettem korábban a groundwire-t is, azt dicsérték, de azzal mindenhogy rosszabb a hívás minősége.
Az az érdekes, hogy mobilneten sokkal jobb, mint wifi-n ugyanazzal a készülékkel és programmal, no de hát ez van.
-
KTU
addikt
válasz Siriusb #27795 üzenetére
Ez egy új probléma, vagy kezdetektől ilyen wifi-n?
Másik mobiltelefonnal milyen?
Másik alkalmazás?
Valami alkalmazás / android, nem korlátozza a hozzáférést?Sajnos az android ilyen.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Siriusb
veterán
Zoiper+mobilnet (tehát mobiltelefon) kvázi tökéletes minőség. Zoiper+wifi (digi) közepes minőség. Más szolgáltatót nem próbáltam, csak a browsercalls-t.
1 gigás net, jó router, tehát sávszél nem gond és NAT-olva sem vagyok. Ebből kiindulva gondoltam, hogy itt kéne kutakodni, a portok környékén. -
KTU
addikt
válasz Siriusb #27792 üzenetére
Ilyet nem szoktam állítgatni.
Lehet kellene?Inkább a "Traffic Management and QoS" körül nézelődj.
Más szolgáltatóval (nem valamelyik Dellmont) mi a helyzet?
Mobiltelefon vagy valamilyen VoIP adapter?Én úgy szoktam próbálni hogy Fonio, Reenger, Neophone, saját hálózatba ingyen hívás, VoIP adapter --> VoIP adapter. sipuri-t is írhattam volna.
Ha mindháromnál rossz, akkor van gond a "nettel" routerrel.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Otthoni router-en mit szoktatok beállítani, hogy jobb legyen a hívások minősége (ugyanis mobilneten kiváló)?
Például:
Port range 5060 through 5065 (protocol: UDP)
Port range 10000 through 30000 (protocol: UDP)Ha ezeket átirányítom, az segít?
Szerk.: jó, a másodikat biztos nem csinálom meg, de az első még belefér.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Köszönöm a válaszokat, már itt is megy.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
drpele
senior tag
válasz whbear #27787 üzenetére
A CallWithUs jelenleg az elsődleges VOIP szolgáltatónk, s szinte csak mobil hívásokra van használva premium route-al (de standard-al is tökéletesen működik).
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Valaki használja a Grandstream Wave-t?
Úgy néz ki, hogy ez az app lenne a befutó. De van nálam valami bibi:-ha otthoni wifin használom, akkor mindig beregisztrál, zöld pötty. (Telenor Huawei-MiFi korlátlan net, net apn van beállítva)
-ha a dual sim-es telómon a 2-es kártya adatát használom, ami szintén Telenor 4G, és ugyan úgy net apn, akkor egy idő után(30 sec kb.) kiregisztrál, piros pötty
/és érdekes módon, a még párhuzamosan használt Bria ugynekkor még beregisztrálva marad, stabilan/Mi lehet itt a gixer? Van valakinek használható tippje??
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Valaki meg tudná nézni, hogy a callwithus megy magyar mobil irányba? Nálam se a standard, se a premium plan nem megy, viszont a pstn megy szépen csak az nagyon drága.
-
hgabor19
aktív tag
válasz whbear #27785 üzenetére
Nekem is enged más codec-et kiválasztani, de híváshoz nem hajlandó mást használni csak ilbc-t.
Hiába mondjuk a 711a a prioritás, és a lista alján az ilbc, akkor is csak ilbc-t hajlandó használni( i-betűs hívás infónál látszik)Más:
Bria-ban hogy lehet rávenni, hogy a stock tárcsázóból átvegye a hívás előzményeket, nem fogadott hívásokat is?
Erre még nem jöttem rá. Csak a Bria-ból indított hívásokat mutatja, és az oda beérkező nem fogadottat.. -
hgabor19
aktív tag
válasz whbear #27783 üzenetére
Köszi. Bocs úgy néz ki korábban átsiklottam felette.
De ha a gyári android tárcsázó a default, attól még egy bejövő hívásnál nem fogja szétvégni az aktív voip hívást?Ezzel az (új) acrobits-el van még két probléma:
-csak iLBC codec-et hajlandó használi (érdekes, mert a dellmont klónok nem támogatják)
-hiába van vezetéknév szerint contact nevek rendezése, mindig visszaáll keresztnév szerinti rendezésre -
hgabor19
aktív tag
Akkor ez úgy néz ki, hogy ilyen az újhullámos feature, és nem bug lesz ez
Amúgy szintén Xiaomi, csak épp A1.
És akkor most mi a tuti, aminek jó is a HD hangja?
Meg van véve az acrobits zöld kliense, de ott meg a beépülő tárcsázója gagyi.
Nem bírom elviselni, hogy azt látom egy sima bejövő GSM hívásnál, és nem a stock androidos telefon klienst.Nem lehet azt valahogy lekapcsolni, hogy ne az legyen aktív bejövő GSM hívásnál?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz hgabor19 #27778 üzenetére
Nemrég én is kifizettem 1 hónapot, nekem se tetszett a hangja a G.711-nek.
Betudtam hogy ilyen a telefonom (Xiaomi Redmi Note 4X, Mido),
aztán lemondtam a Bria előfizetést.[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
"5db különböző klónnál használtam ugyanazt az e-mail címet"
A "különböző" szót kihagytam. De nekem az 5db nem 1db klónt jelent.
Elnézést kérek ha félreérthető volt.Ugyanavval az e-mail címmel megy több különböző klón,
csak a felhasználói névnek kell különbözőnek lenni.
Ha lefogy egy account-om, megyek az aktuális legolcsóbbhoz.
Az "ingyen 120 nap vezetékes hívás" egyik klónnál se szempont nálam.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
-
tibor23
senior tag
Hanstel feltöltésre van valamilyen jó alternatíva? Korábban magyar bank átutalásra adott kedvezményt, kb. 3650Ft. volt a 10 € feltöltés, és azonnal teljesült. Most nincs ilyen opció, és se kártyás fizetést (12€), se Paypalt nem enged.
Freevoipdeal saját belső feltöltésnél 13,23€ számol bankkártyás fizetésnél (4200Ft), a feltolt.es durván 4.000Ft. és meg kell várni a banki átfutást.
Sajnos ennél az accountnál Magyarország lett megadva a regisztrációnál és módosítani nem tudom már. -
whbear
senior tag
válasz hgabor19 #27766 üzenetére
Acrobits esetében az Androidban kell beállítani programok, speciális alkalmazásoknál hogy mi legyen a phone app. Bria esetében él a régi licence, tudod használni a régi klienst továbbra is. Azért tértek át a havidíjas konstrukcióra, mert a push mint szolgáltatás üzemel és ebből finanszírozzák a push szervereket és a fejlesztést. Én náluk béta tesztelő voltam. Szerintem megéri a jelképes összeg, napi szinten több jattot adok csak az egyik alkatrész kiszállítónak a sok közül. Folyamatosan jönnek a javítások, stabil a push. Igaz, nehezebb beállítani mint az Acrobitsban.
[ Szerkesztve ]
-
hgabor19
aktív tag
válasz whbear #27765 üzenetére
Acrobitsben nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ha a telefon standby-ban van, akkor bejövő GSM hívásnál ne az undormány Acrobits híváskezelő képenyő jelenjen meg, hanem a stock androidos?
És csak akkor jelenjen meg az Acrobitses ha van aktív voip hívás?Bria is elmehet a fenébe. Megvettem a klienst. Erre nemrég kitalálták a havi/éves előfizetéses rendszert, és a régi licencek ugrottak. Vegyed meg újból...
Akkor ezek szerint csak az Acrobits és a Bria használható üzleti célra? Mert nagyon égő hogy bejövő GSM hívásnál dobja a voip hívást. -
whbear
senior tag
válasz hgabor19 #27764 üzenetére
Az Acrobits tudja, sőt ha engedélyezed phone appnak akkor csak becsipog bejövő gsm hívásnál. Igaz akkor az Acrobits lesz a gsm hívások kezelője is. Nekem nem jött be. A Bria sem dobja el a bejövőt, egészen halkan csenget közben. Zoiper régen tudta de a fejlesztés következtében egyre rosszabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Utóbbi 2 napban teszteltem több VOIP klienst is. 2 féle Zoiper, Acrobits softphone(nem a Groundwire), Grandstream wave.
Jól láttam, hogy mintha az egyikben lett volna olyan opció hogy bejövő GSM hívásnál nem dobja a voip hívást a háttérbe?
Tuti nem láttam rémeket, csak most sehol sem találom, hogy melyikben lehetett.
Nem tudom reprodukálni a menükben, hiába kutakodom.Melyik app lehetett?
-
vg
addikt
Melyik helyre/országba érdemes csinálni új stuntcalls fiókot?
-
anadroid
senior tag
Samsung SM-G530FZ, Note 4, Note 8, S7Edge, Tab S 10.5, Beelink GT1, amire felmenne a környezetemben előforduló eszközök közül.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Zeki
nagyúr
immmr-ék új próbálkozása, az Orbit. Még bétább a bétánál.
-
zichie
senior tag
válasz Avicularia #27747 üzenetére
+3614848484 a szám tartozik a 06-80-as számhoz. Minden 06-80-as számhoz tartozik normál szám is. Sok esetben a normál számot nem tüntetik fel. Ugyanígy igaz volt 06-40-es számok esetében is.
-
Avicularia
veterán
Igazából nincs szükségem magyar számra, évekig tartottam különböző számokat, legutóbb telenoros volt, de lejárt az 1 év felhasználási idő és még volt rajta 2-3ezer forint. Ezért használok régóta voip-t, de eddig nem is épült fel az ingyenesen hívható 80-as szám, legalább is mikor régebben próbáltam a magyar dell-t felhívni, nekik csak 80-as számuk volt és nem lehetett hívni voip-ről.
Na mindegy, köszönöm azért a tanácsot. -
KTU
addikt
válasz Avicularia #27747 üzenetére
Akkor célszerű regisztrálni egy Fonio 21-es telefonszámot.
Mondhattam volna Neophone-t vagy Reengert.
De az első megszűnik, a másodiknak az ügyfélszolgálata mintha nem is lenne.
Esetleg Ephone, de ez viszonylag "drágább" amúgy jó,
Bár a Fonió jobban konfigurálható.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Svédországban élek, nincs magyar kártyám. A raiffeisen bankot hívtam, csak kopiztam a számot az oldalukról, nem is igazán figyeltem, hogy megváltozott, régebben pesti szám volt megadva, de most +36 80 488 588 formában van fent. Jobban rákeresve él a régi +36 1-es szám is de nem az van a főoldalon már kirakva.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Avicularia #27744 üzenetére
Miert hivsz 0680-as szamot voiprol? (eleve azon csodalkozom, hogy egyaltalan letrejott a hivas , de a kulfoldrol hivhato/pesti vezetekes ugyfelszolgalati telefonszamot celszeru hivni ilyenkor)
-
KTU
addikt
válasz Avicularia #27744 üzenetére
Magyarországi ingyenes számot magyar telefonszolgáltatótól hívunk,
ha már ingyenes.Ma regisztráltam még egy accountot a DiscountVoip-ra.
Most ez a legolcsóbb magyar mobilra és vezetékesre."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Régóta nem foglalkoztam a VOIP hivással, 2017 januárban töltöttem fel a browsercall accountomat 10 dollárral.
Még volt rajta 1.64 dollár és ma hívtam egy magyar 80-as számot. 8 perc 16 mp után bontotta a hívást és lefogyott az egyenleg
Van esetleg jobb szolgáltató, illetve nem értem miért számlázott ennyit, mikor mobilra is csak $ 0.0275 percenként a hívás? -
hgabor19
aktív tag
Üdv,
A Grandstream android app hogy működik a háttérben Dellmont klónokkal?
Lehet azt állítani valahol, hogy csak kimenő hívásokat kezeljen, és bejövőre inaktív legyen?
Acrobits softphone-nál ugye lehet korlátozni csak kimenőre, de ebben nem találtam ilyen beállítást.
Vagy csak jól el van dugva? -
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
A nordtelekom ügyfélszolgálatát hogy lehet elérni? Felhívtam a számot, szépen végigmondja az automata a magáét és a végén megszakad a vonal. Hogy lehet élő emberrel beszélni? -
LaySoft
tag
Köszönöm válaszod, a Fonio szerintem tökéletes lesz nekem!
Leskó és Nagy volt a szolgáltató neve, voipshop.hu volt az oldaluk, de az most már átdob a https://www.rebelltel.hu oldlra, ez az új tulaj.
Február közepén kaptam egy email-t, hogy tulajdonos váltás lesz, de semmi sem változik. Idézem:
"Fontos, hogy a szolgáltató váltással kapcsolatban jelenleg semmilyen teendőjük sincsen! A szolgáltatásokat továbbra is magas színvonalon nyújtják Önöknek és kérjük, hogy észrevételeikkel bizalommal forduljanak az új szolgáltatójukhoz!"
No ehhez képest a prepaid konstrukció megszűnése micsoda? Onnan tudtam meg egyáltalán, hogy fel akartam tölteni az egyenlegem, de a feltöltőoldalon inaktív volt az összeg választás, meg a submit gomb. Elolvastam az ÁSZF-t, egy büdös szó nincs arról, hogy megszűnik a prepaid. Felháborodásomat megírtam nekik, válaszoltak is hamar, hogy nagyon sajnálják, de ez van. Fontolgatom, hogy felnyomom őket az NMHH-nál a fogyasztó tudatos megtévesztéséért...
-
anadroid
senior tag
Ephone-nál 5000 bruttó a számhordozás, de ha 10000 forintot befizetsz a hordozás előtt vagy legkésőbb annak megtörténtétől számolt 5 napon belül, akkor ingyenes, a 10000-et pedig lebeszélheted vagy a szám havidíjának kiegyenlítésére felhasználhatod. Párszor már eljátszottam náluk.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zeon.hu
nagyúr
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Melyik most a legjobb vétel dellmontos klón?
Discountvoip.co.uk-nél jobbat nem találtam. Összehasonlító oldalak meg nem naprakészek.Illetve, a Freevoipdeal ingyenes országai feltöltés nélkül is használhatók, vagy ahhoz is kell feltöltés?
-
KTU
addikt
válasz LaySoft #27722 üzenetére
ePhone, földrajzi szám 100Ft /hó, (bp.-i is)
vagy
Fonio, évente 2000Ft-al kel tölteni, de ezt lebeszélheted, ha több földrajzi szám kell ez a leggazdaságosabb. Egyszer kell fizetni a számért 100Ft-ot (21, 1, 44, 62, 72, 76), vagy 1000Ft-ot ha nincs saját számmezőjükbe olyan amit szeretnél.Én átcipelném a számot, ha szükség van rá.
Fonio-nál a számhordozás egyszeri díja: bruttó 4 000 Ft.Milyen számmezőből kell szám?
Melyiknél vagy ahol eddig ingyenes volt a földrajzi szám?
És mennyi most.
Ha kapcsolt szolgáltatásként veszed igénybe, akkor lényegtelen.
meg már úgyse ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz zolee001 #27725 üzenetére
Izé, hát ezt benéztem,
nem is neked ment volna, hanem a kérdező jozsikka fórumtársnak.
Hogy vannak ott érdekes percdíjak.
Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmét."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zolee001
őstag
Csak a technikai részét irtam le,nekem nincs semmilyen upc telefon csomagom,nem használok ilyet.
Jopofa dolog mert ugye az általad kifizetett neten bonyolodik ip alapon a telefonálás,ezek még pénzt is kérnek érte:-)A csomagok áraival nem vagyok tisztában igy nem tudok érdemi dolgot hozzáfüzni,nem tudom mekkora cég vagytok de office 365 Business keretein belül a legnagyobb csomag flett 8 cal van pbx szolgáltatás is amivel szinte bármit megcsinálhatsz.
Gondolom az ára aranyár x8Értelmesebb dolog egy pbx szakit megkeresni aki összedob nektek egy pbx rendszert.
Anno amikor volt a T nél vmi csomag hogy aránylag jo áron korlátlan 30 as ill vez hivás ingyen akkor csináltam ezt
A mobillal bárhol voltam voip alapon az otthoni vezetékes számommal beszéltem kvázi "ingyen"Manapság a 6-7000 ft os flate rates mobilcsomagok korában már nem életszerü szerintem
-
LaySoft
tag
Tulajdonost váltott az eddigi VOIP szolgáltatóm és ezáltal megszűnt a prepaid konstrukció. Ez még nem is lenne baj, de az már igen, hogy eddig 0 Ft. havidíj volt, most már az is van, és fizetni kell a földrajzi számért, ami szintén ingyen volt eddig.
Fentiek fényében melyik VOIP szolgáltatót javasoljátok?
-
KTU
addikt
válasz zolee001 #27720 üzenetére
És melyik csomagotok van?
Mert a legolcsóbba "Fix árú mobilhívások, belföldön bármikor 65 Ft/perc"Ha mondjuk átirányítasz mobilra, mennyi annak a költsége?
Mert általában kimenő hívás árán van.[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
válasz jozsikka #27718 üzenetére
Az upc telefonszolgáltatásához nem kell Voip készülék,akármilyen hagyományos telefon megfelel a kurblistól felfelé.
A hivásátirányitás az pedig hagyományos módon történhet:IgyHa arra gondolsz,hogy a már beérkezett hívást kapcsold össze mobil telefonnal az készülékfüggö dolog.
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
HELP ME!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van nekünk itt egy kis irodánk, amiben van egy UPC-s csomag (gyors internet és telefon) és egy ősrégi telefonkészülék
Szeretnénk egy kicsit modernebb készülékre váltani, de nem drága készülékre. Gondolok itt olyan 15-20 ezer forint környéki készülékre.
Eddig egy készülék volt de jó volna legalább 2, hogy ne kelljen az iroda másik végéből elbaktatnia annak akit keresnek. Belső UTP kábeles hálózat ki van építve.
Mit ajánlanátok? Meg lehet oldani 2 VOIP-os készülékkel hogy ha hívják a UPC -s számunkat akkor a másikra át lehessen irányítani a hívást? Esetleg mobilra is lehet hívást irányítani? Hogy oldanátok meg és milyen készülékkel?Köszönöm a válaszokat előre is!
-
zeon.hu
nagyúr
-
< CyberBob >
őstag
Mióta frissült a Zoiper (Reenger) azóta időnként nem csörög ki ha keresnek és nem fogadott hívásnak jelzi.
Találkozott ezzel más is, illetve honnan lehet letölteni még a dizájn váltás előtti legutolsó verziót?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
tibor23
senior tag
válasz instantwater #27714 üzenetére
Nyilván nem biznic, hogy ingyenes hívásra, fogadásra használják, de ők sem akartak belőle bizniszt csinálni: vagy 8 éve változatlanok az áraik, 30FT náluk 1 perc mobilhívás (igaz mp. alapon).
-
addikt
válasz tibor23 #27713 üzenetére
Szerintem a legtöbben ingyenes 21-es szám miatt használták csak.
Az pedig nem biznisz, hogy az userek 80%a foglal ingyen egy számot a korlátozott számmezőből, és sosem tölt fel, és ingyen telefonál hálón belül és fogad hívásokat.Egy időben sokan féltek a 21 es számok hívásától, vagy fogadástól, én ezért vettem otthonra földrazji számot, aki akar elér, és nem kell magyarázni a 21 es számot.
Egy ideje elég elhanyagolt a webes felület is. Olyan 2000-es évek elejéről itt maradt feelingje van.
Sebaj, majd veszünk a foniotol számot. Vagy használunk ENUMot.
-
tibor23
senior tag
Bye-bye Neophonex! Gondolom, akinek van, már megkapta:
"Tisztelt Ügyfelünk!
A Szolgáltató megszünteti a NeoPhone ClassIP és NeoPhone VoIPer szolgáltatások értékesítését 2018. április 1. napján. Ennek következtében új regisztráció és a meglévő egyenlegek feltöltése nem lehetséges a fenti időpontot követően. A szolgáltatásokat véglegesen, valamennyi előfizetőt érintően 2018. augusztus 1. napján szünteti meg a Szolgáltató, ezt követően a szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.
A szolgáltatásokhoz kapcsolódó egyenlegek ezen a napon a szolgáltatással egyidejűleg megszűnnek, ezt követően nem használhatóak fel. Jelen értesítés útján a fenti szolgáltatásokra vonatkozó előfizetői szerződést rendes felmondással megszüntetjük 2018. augusztus 1. nappal." -
KTU
addikt
MobileVoip alkalmazás winfonra. Mobileszközre
Most telepítettem Lumia 435 dualra.
Ez maga a kliens alkalmazás.Dellmont klónra gondolnál?
Mindig a legolcsóbbal.
Most a DiscountVoip
Hungary (Landline) SuperDeal!** Ft 0.3571 Ft 0.4536
Hungary [non-EU-callerid] (Landline) SuperDeal!** Ft 0.3571 Ft 0.4536
Hungary [non-EU-callerid] (Mobile) Ft 3.5714 Ft 4.5357
Hungary (Mobile) Ft 3.5714 Ft 4.5357[ Szerkesztve ]
-
meko1
tag
Hölgyek,Urak
telepíthető Mobilvoip/Freevoipdeal programotok win8.1 alá(Nokia)?
nagyon köszönném(neten minden/ki/ a ms oldalhoz lökdös,na ott persze nincs már)
üdv mindenkinek meko1
ha létezik közöttünk használója,azt is elárulná,az egyszerűség kedvéért,melyik Finareas
klienssel használja?kösz -
andatti
senior tag
válasz Somatom #27685 üzenetére
Köszi Somatom és 8!
Akkor lebeszéltetek róla. De a probléma még nem oldódott meg.
Az ajánlott szolgáltató 9 Ft-os sms-e azért nem jó, mert nekem 70-es számom van, amihez Telenor előfizetés kapcsolódik. Az a bajom vele, hogy van havi 20 sms ingyen és most épp kezd kevés lenni, de nem akarom, hogy a havi számlám emiatt magasabb legyen. Inkább feltöltök 1-2 ezer Ft-ot, vagy 3-at, és azt az egyenleget használnám sms küldésre. Régen a mobilabc.hu-t használtam, de a számkijelzés már ott is megszűnt. Letöltöttem a GoSMS-t a telefonomra, de az is a havidíjas sim-em kezelte, így semmire nem mentem vele.
Most írtam az androidos szoftver kibeszélő topic-ba, hogy ott tudnak-e ajánlani olyan app-ot, aminek az egyenlegét külön fel tudom tölteni és a havi 20 sms-től függetlenül tudnék küldeni sms-eket, a feltöltött egyenlegem terhére... (amúgy pont 30-as számra...) -
KTU
addikt
ePhone, földrajzi szám 100Ft /hó, (bp.-i is)
Fonio, évente 2000Ft-al kel tölteni, de ezt lebeszélheted, ha több földrajzi szám kell ez a leggazdaságosabb. Egyszer kell fizetni a számért 100Ft-ot (21, 1, 44, 62, 72, 76), vagy 1000Ft-ot ha nincs saját számmezőjükbe olyan amit szeretnél.Szükség van egy VoIP adpterre, PAP2T, SPA2102 stb. ezt (konfigurálni) csatlakoztatod routerhez,
vagy
Gigaset A540 IP ez már maga VoIP adaptert is, 6db VoIP account-ot kezel, stb.
ezt is csak routerhez kell csatlakoztatni (konfigurálni), és már lehet telefonálni.Ha klasszikus vezetékes / dect telefonra van igény, a routeren legyen RJ45 csatlakozás.
[ Szerkesztve ]
-
Ano
senior tag
válasz hgabor19 #27702 üzenetére
Hali!
Köszi a segítséget, de sajna kellene a vezetékes telefon ... én csak igyekszem összehozni a technikai dolgokat, nem én döntök abban, hogy mi kell az irodába ...
Szóval ha megvan a router és a mobilnet, akkor hogyan varázsolhatok arra egy vezetékes telefont budapesti telefonszámmal?
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
bzolika10
aktív tag
válasz herdsman12 #27697 üzenetére
Megpróbáltam csipsimpl-lel azzal se működött wifivel, de mobilnettel tökéletesen
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Router: nézzél rá erre is. Ez legalább Cat 6-os.
Mobil internet: Telenor elég jó, a hypernet. Mobil flotta fórumban találsz korlátlan netet hűség nélkül havi 4k-ért, bruttó.
Ha mobil az iroda,akkor hogy jön képbe vezetékes telefon?
Nem egyszerűbb a szolgáltatótól a számot mobil telefonos kliensbe becuppantani?
PAP2 csak a faxhoz fog kelleni. De megintcsak: nem egyszerűbb virtuális faxot rendelni? Havi pár százasért kapsz faxszámot, emailben kapsz PDF-et amikor fax jön, illetve PDF-et nyomtatsz/küldesz és a túloldalon kimegy a faxgépből.
Holá 21. század
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Futás, futópályák
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Autós kamerák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akvarisztika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP