Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Zoiper hibára nincs ötlet?
Csak a régi 1.53- as verzió hibátlan. Minden frissebb pár óra elteltével néma lesz, nem hallani semmit egyik oldalon sem, még a kicsöngést sem.
(Mi Max 3, droid 8.1)#?*@&!
-
anadroid
senior tag
válasz tibor23 #28897 üzenetére
3-6 hónappal előbb megismerkedhetsz az új funkciókkal.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
betyarr
veterán
válasz tibor23 #28896 üzenetére
igazából csak azért gondolkodtam másik kliensen,mert egyrészt nem tudom,hogy a saját vpn tud-e folyamatos kapcsolatot fenntartani,illetve a vpn kliens,valamint a fritzapp fon mennyire merítheti a telefont,ha folyamatosan fut a háttérben.ezért is kérdeztem,hogy tud-e push-t az app.mert ha nem tud,akkor gyorsan merül a készülék akksija.ha viszont groundwire-el vagy acrobits-el használnám,akkor ez a kérdés megoldott,hiszen azok tudják a push-t,ami annyit tesz,hogy nem fut folyamatosan az app a háttérben,csak akkor "aktiválódik",ha van bejövő hívás rajta.valszeg használnám bejövőre is,mert lehet beállítanám a családot mellékekre és így nem kerülne pénzbe az egymás közötti kommunikáció.
-
tibor23
senior tag
válasz betyarr #28895 üzenetére
Majdnem mindegyik ebayesnek német a gui-ja, de volt néhány nemzetköziesített is. Régebben könnyen át lehetett hack-elni angolra, most nehéz.
Nem tudom miért használnál a stabil fritzfon helyett egy külső folyamatosan változó instabil külső klienset? Ráadásul a fritzfonban telefonkönyv, híváslista, konfig, stb is van. -
anadroid
senior tag
válasz betyarr #28893 üzenetére
A fekete Fritz szolgáltatós. Abból csak az 1&1-est vedd! Arra laborváltozatot is lehet tenni.
Hardverben is különböznek, valamint a nemzetközinek általában hónapokkal le van maradva a szoftvere.
A nemzetközire nem szokott lenni laborváltozat, valamint vannak országspecifikus változatok is (osztrák-svájci, belga stb.) Azokkal a DSL-inkompatibilitás miatt meg lehet fürödni.
Laborváltozat: bétának szánják, de általában jóval stabilabb, mint egyes nagy gyártók első két revízión átesett terméke.
Ha már AVM, akkor a mai sorsolás:
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
betyarr
veterán
illetve még egy kérdés vetődött fel: ha távolról,mobilnetről telefonálnék,akkor a fritzboxhoz mennyire biztonságos 3rd party appot (zoiper,groudwire stb.) használni a fritz app fon helyett (ami ugye vpn-en kapcsolódik távolról)?
-
tibor23
senior tag
válasz betyarr #28885 üzenetére
20 fiókot legalább be lehet állítani egyszerre, és szabályokkal meg lehet határozni melyiken menjen ki egy adott hívás.
Fritzfon appot érdemes használni, azzal nincs probléma, mindent tud.
7390-es modell viszonylag olcsó az ebayről. viszont német tudás nélkül nem fogod szeretni. Van tudtommal International verziót áruló is, de az drágább. -
anadroid
senior tag
-
-
tibor23
senior tag
válasz betyarr #28883 üzenetére
Ahhoz, hogy a voip nagyjából tökéletes legyen okostelón, először is priorizálni kellene az erőforrásokat (processor, memória, internet, stb.) a voip kliens számára, sőt lehetőleg lelőni a futó alkalmazásokból a legtöbbet. És akkor még vegyük hozzá, hogy sokszor a tisztán mobil-mobil hívás is messze van a tökéletestől.
Nekem annyi a tapasztalatom a Fritzfon-nal, hogy külföldről VPN-en keresztül jó-nagyon jó a minőség vele, ugyanakkor a mobilvoip kliens érthetetlenül szar. Mindez egy kb. 5 éves akkor középkategóriás Lenovo tablettel. Ja, és tisztán mobilhívás esetén külföldön (pl Horváto.) igen erőteljes késés, néha visszhang is van a vonalban. -
ggabor02
aktív tag
válasz betyarr #28875 üzenetére
Igen, meg lehet, nekem is meg van oldva. iPhone van 3 db, azokon megy, de teszteltem a régi androidos telefonon is. Az a titok, hogy (a mellékek egymást tudják hívni) mindegyik telefonnak kell egy vpn-t csinálnod külön-külön. Ha egy vpn-t konfigoltál, arra csatlakozik a kettő, vagy több telefonos kliens, akkor egymást nem tudják hívni. Nekem is 3 vpn account van beállítva, így tökéletes.
-
Stanlee
őstag
válasz betyarr #28878 üzenetére
Mindketto ugyanannyi hivast fog tudni egyszerre kezelni, az fb-nek annyi a hatranya, ha ki is akarsz telefonalni rola, akkor ha ketten beszelnek belso halon egymassal, te meg kitelefonalsz, akkor mar csak 1 ember tud hivast fpgadni vagy kezdemenyezni a kulvilaggal, egy ujabb belso beszelgetes szerintem mar nem fog menni.
https://avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7390/wissensdatenbank/publication/show/421_Maximale-Anzahl-Gespraeche-ueber-die-FRITZ-Box/
Step-by-step nemetul. angolul nem talaltam sajnos, tobb idot a keresesevel nem akarok eltolteni...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
tibor23
senior tag
válasz betyarr #28878 üzenetére
Hát azért szerintem a freepbx mégiscsak Linux, még ha van webes interface is. A Fritzbox nem bonyolult, sőt egyszerű ahhoz képest amit tud. A saját Androidos Fritzfon kliens meg szerintem sokkal stabilabb akármilyen más voip kliensnél, ahogy itt látom mennyien szívnak ezekkel. Viszont ahhoz, hogy mellékként legyél távolról a Fritzbox servereden, ahhoz VPN-nel kell csatlakoznod annak a hálójára. Én ezeket a megoldásokat csak és kizárólag üdüléskor szoktam használni, mikor van idő ezzel szórakozni, és ismerősökkel beszélek, nem számít ha nem tökéletes valami.
-
betyarr
veterán
válasz Stanlee #28877 üzenetére
hmm,jól hangzik.bár igazából ehhez nem is kell feltétlen egy fb,meg lehet oldani egy rpi+free pbx megoldással is.kérdés,hogy melyik (fb vs. rpi+pbx) mennyire bonyolult.
magyar leírás jönne jól.igaz bírom az angol nyelvet is,de lehet még a magyarra is csak bámulni fogok,mint boci az új kapura
[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
válasz betyarr #28875 üzenetére
Marmint valami PBX-re gondolsz? Mert megoldható, hogy az interneten keresztul egy okostelefont vagy celhardvert beregisztralsz, es ugy mukodik, mintha a fb belso halojan lenne, megcsak a sajat kliens se kell hozza, eleg egy Zoiper.
Milyen nyelvu leiras kellene?
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Stanlee
őstag
Normal hasznalat mellett is elfogyhat a savszel, nalunk egyszer annyira gyatra volt a minosege a szolgaltatonk sajat vonalanak is, hogy utana kellett nezni, mitol lep fel ideiglenesen a problema. Baratnom gepen a Windows 10 ugy frissitette magat, hogy minden elol elszipkazta a netet, olyan folyamatos vonalat letoltesben meg soha nem lattam a firtzbox letoltesi savszelesseget mutato fulen. Azon mar meg se lepodtem, hogy az en gepem meg a telefonok nem kaptak semekkora netet
-
betyarr
veterán
van itt valaki,akinek van fritzbox-a?
ezen úgy látom,hogy megoldható a voip szerver.ha jól emlékszem még android kliens is van hozzá.lehet ezzel felállítani egy saját voip rendszert?úgy értem,hogy ezt beállítva és az android appal használva meg lehet oldani,hogy mellékeket adni és azok között telefonálni? -
anadroid
senior tag
Mai AVM sorsolás:
-
wrm
csendes újonc
Biztosítja valami a Gigaset A540IP telefon esetében a megfelelő sávszélességet (vagy simán el lehet internetezni mellőle a telefonáláshoz szükséges részt is)?
Fordul elő ilyen probléma nála? - Ha igen, mi a jó megoldás? (Nem gyengébb kodekre gondolok elsősorban, hanem esetlegesen olyan eszközre, ami biztosítja ezt, amit azt gondoltam korábban, hogy megold maga az A540 IP is, de most jöttem rá, hogy nem a router előtt, hanem után van a teló.) -
Stanlee
őstag
Nekem lassan 5 eves a 7360-as FB-om, amikor koltoztunk akkor adtak a 2 eves 1&1 szerzodesunkhoz. Igaz azota mar valtottam, de meg mindig ezt hasznaljuk, meg a eredeti folia van rajta.
Most azon gondolkozom, hogy legalabb 1 AVM termosztatot veszek, hogy a teli szunetben kiprobaljuk, mennyire mukodik jol a tavoli iranyitasa a futesnek. Ha bevalik, akkor mind a 4 radiatoron lecserelem a termosztatot.
-
ggabor02
aktív tag
válasz tibor23 #28866 üzenetére
Szia,
Azért annyira nem szórom a pénzt.
A 7390-est a jófogáson vettem 15 ezer forintért. (dobozos új international verzió volt, azonnal ültem be az autóba, mentem érte Budapest ellenkező végébe)
A 7490-est egy Németországban élő barátomnál cserélték le, mert kapott a szolgáltatótól valami nevetséges havi 5 Euróért két évet aláírva egy 7590-est.
A 7590-est nyáron vettem Németországban a MediaMarkt-ban 250 Euróért. -
tibor23
senior tag
válasz ggabor02 #28860 üzenetére
Szia!
Ha megjelenik az új Fritz, már meg is veszed, vagy máshogyan jutsz hozzá?
Én most váltottam ősszel 7490-esre, mivel a 7390-em villámcsapás áldozata lett, de így használtan, német verzióval is 24.000Ft volt az ebay-ről. Azt sajnálom, hogy a németek néhány éve elzárták a lehetőségét is, hogy mélyebb beállítási lehetőségek legyenek házilag. -
anadroid
senior tag
A mai AVM-sorsolás erről szól:
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz ggabor02 #28860 üzenetére
Én még az ős Fritz-cel (nem volt még száma) kezdtem, előtte szoftvertelefon volt.
-
zeon.hu
nagyúr
2.6.31-es Zoiper megvan valakinek?
Tehát az utolsó 1-2 frissítéssel korábbi.
Tesztelném, hogy az is néma-e.
(Sajnos nincs még root az új telón, így még mentésem sincs)#?*@&!
-
anadroid
senior tag
Csak áttételesen VoIP, de hátha valaki jól jár:
Az AVM (a Fritz!Boxok gyártója), mint minden évben, idén is adventi ajándéksorsolást tart. Annyi a dolgod, hogy rákattintasz az aznapi ablakra, megadod a neved és az emailcímed, és a visszaigazoló emailben található linkre kattintasz. A mai "felhozatal": 5 db FRITZ!Box 7530 + AVM ivópalack.
Csak egyszer regisztráljatok naponta (minden nap újra kell az aznapira), mert különben kizárnak.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger másnál se jó megint?
Nem hallani kicsengést, engem se hallanak, én se hallok semmit.
A hívás kimegy, mert elindul a rögzítés.
(Zoiper)#?*@&!
-
zsolti.22
senior tag
Linuxhoz milyen kliens ajánlotok, amivel működik a dellmontos fiók?
-
betyarr
veterán
most egy kicsit bekavartam magam,pedig ezt mindig biztosra tudtam: ha egy magyar Trékomos előfizető külföldre utazik (lengyelország),akkor itthonról felhívva őt a dellmont-os fizetnivaló díj ugyanúgy magyarországi marad,ugye?
-
whbear
senior tag
-
nyuszi123456
aktív tag
Mintha lett volna egy pár tized centes drágulás minden Dellmontnál. A calling credit is 0.8Euro centet /!/ ír európára
Más. A paysafecarddal is fel lehet mostmár tölteni dellmontot. De a tranzakciós díjak miatt elég esetleges, hogy a fix összeggel megvett paysafecard mire elég, és mikor használható el. Van rá valakinek okos stratégiája, ha szeretnék kártyaadatokat megadni?
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
betyarr
veterán
akkor sokat nem ad hozzá a minőséghez.ergo felesleges áldozni rá.
van egy érdekes jelenség zoiperrel kapcsolatban.van egy vezetékes szám,amit ha a telefonkönyvből választva hívni akarok,akkor "user not foud" hibaüzenettel szakítja is a hívást.ha viszont manuálisan írom be a tárcsázón keresztül,akkor voilá,szépen hív.próbáltam más vezetékes kontakttal is,azokat rendesen hívja.mi lehet ez...
egyelőre egyébként eddig ez a legjobb sip alkalmazás a dellmontos voip-ra.alig érzékelhető a késés és a vonal is tiszta.gsm kodekkel használom.a többinél mindnél volt valami gebasz a vonalban.
-
4Grider
nagyúr
válasz whbear #28840 üzenetére
Én folyamatosan használom (S7 többnyire Telenor 4G néha Wifi), tényleg szokott lenni késés, de csak minimális (<0.3 mp). A hangminőség változó, vannak közel HD-hang minőségű hívásaim, és vannak 2G minőségűek is. Mintha terhelés-függő lenne, korán reggel (8 óra előtt) pl. jobb a minőség, 10 körül jellemzően rosszabbak.
-
betyarr
veterán
zoiperhez van aki megvette a g729-es kodeket?
-
whbear
senior tag
Viber Outtal kapcsolatban van már tapasztalat? Nálam nagyon késik a hang.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Stanlee
őstag
válasz n_atsi #28836 üzenetére
Egy FXO portos ATA-ra lesz szukseged, ami az analog vonalon erkezo hivast atalakitja es a PBX altal kezelhetove teszi. Ilyen lehet pl. egy Grandstream HT503, ez egy bejovo analog vonalat (PSTN) kepes fogadni es egy VoIP accountra tovabbitani.
Mar elottem irtak, hogy az FXS porttal rendelkezo ATA-k azert nem jok, mert az csak azt teszi lehetove, hogy VoIP => Analog telefon iranyba menjen a hivas, visszafele nem mukodik mar.
-
KTU
addikt
válasz n_atsi #28836 üzenetére
Szia!
Nem véletlen ajánlottam már hétvégén a: VOIP - mélyvíz (Asterisk és társai) topikot.
Ott vannak az Asterix szakik, nyugodtan lehet hozzájuk fordulni, biztos fognak segíteni.
Ne tévesszen meg hogy viszonylag ritkán írnak, szakmai topik, nem "fészbuk" stílus.A Linksys PAP2T Internet Phone Adapter with 2 Ports for Voice-over-IP [link]
Felcsatlakozik 2 darab sip szerverre és 2db telefonkészülékkel tudsz telefonálni rajta.
A 2db. RJ11 port az csak kimenet rajta.A problémádnak lehet az az egyszerűbb megoldása, hogy hordozod a "analog (matáv) telefonvonal" számát, egy földrajzi magyar számot biztosító VoIP szolgáltatóhoz, pl. ePhone, Fonio.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
n_atsi
tag
Kedves mindenki!
Szeretnék megerősítést kérni a következőkkel kapcsolatban.
Van egy hálózat, csüng rajta 40 db, VOIP telefon, melyeket egy asterix (FreePBX) (PC) szolgál ki.
Adott egy analog (matáv) telefonvonal. Szeretném az analóg vonalat hozzáilleszteni az asterisk rendszerhez.
Az analóg vonal nem ugyanabban a helyiségben van, mint az a PC.
Ha minden igaz akkor egy Linksys PAP2 - vel az analóg vonalat át tudom fordítani VOIP-ra, melyet az asterisk-el kezelek?A cél az lenne, hogy egy VOIP készülék felé kapcsolja az asterisk az analóg vonalat, majd a készülékkel lehessen tovább kapcsolni mellékek felé.
Erősítsetek meg, hogy erre a Linksys PAP2 megfelel és ez a megoldás működik.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ggggg5 #28831 üzenetére
Nekem egyszer volt ilyen, hogy a kártyás fizetést letiltották, mert meghiúsult a tranzakció, de azt hiszem egy idő után feloldották ezt a korlátozást.
Mondjuk én a saját oldalon akartam feltölteni nem hanstelen keresztül.
Sosem értettem miért jó egy közvetítőt is fizetni. A Dellmont így is, úgy is ráteszi a maga kis kezelési költségét...Ha sürgős, akkor regisztrálj egy új fiókot és minden működni fog.
[ Szerkesztve ]
-
ggggg5
csendes tag
- Fizetésnél csak ezek a lehetőségek aktívak: trustpay, bitcoin, onecard, webmoney, international Bank transfer.
- (Hanstel hibaüzenete: Zárolt VoIP számla - nem lehet feltölteni)
- Eddig banki átutalást csináltam, de észrevettem, hogy a tranzakció díja 2500Ft.
- Írtam nekik hogy engedélyezzék az inaktív fizetési módokat. Válasz hogy elégedjek meg az elérhetőkkel. -
betyarr
veterán
ma is volt 4 hívásom a zoiperről,kettő mobilnetről és kettő wifiről.a mobilnetesek teljesen jók voltak,de a wifis párszor beszaggatott.pedig már azon gondolkodtam,hogy megveszem a pro-t.
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
A Zoipernél lehet két fiókot létrehozni? Nekem nem sikerült. Köszönöm!!! -
4Grider
nagyúr
Előfizettem Viber-out-ra (korlátlan Mo. csomag) néhány nappal ezelőtt. Eddig pozitívak a tapasztalatok ha mobilneten (jellemzően 4G) használom. Wifi-n (ott ahol a hálózaton volt más voip eszköz is) voltak a beszédben kimaradások.
Minimális késést néha észreveszek, az ügyfelek/kollégák viszont még nem vették észre, hogy voip telefonálok.
Ezek az elmúlt néhány nap tapasztalatai, kb. 20 nap múlva összefoglalom az addig tapasztaltakat. -
betyarr
veterán
a zoiper ingyenes verzióját próbáltam most ki.bármilyen kodeket alkalmaztam,nem hallottam semmit,pedig a vonal létrejött mert elindult a számláló és mint kiderült utólag a másik fél fel is vette,csak ő sem hallott semmit.
maradok a mobilevoipnál. -
Ludovicus
aktív tag
válasz zagloba #28815 üzenetére
Én is teszteltem az elmúlt napokban a Groundwire-t, munkahelyi és otthoni wifi esetén jellemzően 30-60 ms a késés, 4g esetében 100 körül ingadozik +- 20 ms. A hangminőség nálam jó nettől függetlenül. Zoiperhez viszonyítok, eddig azt használtam, ott is jó, talán még jobb volt a hangminőség, de minimális késést nagyon sokszor hallottam.
-
zeon.hu
nagyúr
Zoiper legfrissebb verzióban (2.6.39) hol lehet szerkeszteni a kedvenceket?
Mert minden kimenő hívás után oda tesz be mindenkit.#?*@&!
-
KTU
addikt
Jeleztétek privátban hogy a Linphone újabb verziója már nem ilyen felépítésű.
Linphone 3.10.2 régebbi verziót használok, ami jó azon nem változtatok.
A linken ez a verzió is elérhető, de még régebbiek / újabbak is."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zagloba #28815 üzenetére
Groundwire-t nálam kilövi a Mi Max, bármit teszek. Hívás minősége nagyon jó általában, viszont engem nem tudnak hívni így.
Most visszatettem a Zoiper 1.53-at, kiváló a hangminőség és folyamatosan megy.Szerk.
A gondom még mindig az autós bluetooth vele, ezért nem biztos, hogy marad.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zagloba
aktív tag
Mivel a Groundwire program bármely kodek beállítása nem hozta a jó minőséget tesztbe kezdtem a hétvégén! Discountvoipot használtam mindhárom appnál!
1, Zoiper ulaw a legjobb szerintem a másik oldalról sem gondolta senki ,h nem GMS-en hívtam!
2, Acrobits Softphone ulaw itt is a legjobb ! Majdnem olyan jó mint a Zoiper nagyon picit gyengébb csak! A másik oldal sem vett észre semmit! De a háttérben néha lehet hallani némi bugyborékolást!
3, Groundwire bármelyik kodeket használtam jó nem volt! A hívásnál nem volt késés ! De a hang minőse nagyon rossz volt szinte mindig újra kellett hívnom a hívottat!
Pedig nagyon jó kis program! Remélem majd valamelyik frissítéssel helyrejön! Még megpróbálom ha esetleg nincs bekapcsolva a visszhang és a háttérzaj kioltása!De legjobban azt várom ,h a Zoiper mikor lesz akciós!?
-
KTU
addikt
válasz pulykas #28807 üzenetére
Mert alapállapotban nem látsz a képernyőn nagy számgombokat (ami nem érintőkijelzősön igazából semmire nem jó, csak arra hogy egérrel kattintgass rajta, ami igazán nagy élvezet mondjuk egy iNum szám beírásánál).
Kép, oda kell beírni a számot, ez oda is van írva.
Sipuri híváshoz is beírható a cím.
Van keypad, a beállítások alatt hívható elő, tone hangokat is produkál, ha kell pl. hívás alatt.
Akár sip-uri hívással vissza is hívható a rajra beállított account, ha a sip szolgáltató ezt támogatja.
Inkább nevezném egy "letisztult" felületű, több fiókos alkalmazásnak a Linphone-t.
Ízlésekről nem vitatkozok senkivel.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
anadroid
senior tag
válasz Castell #28810 üzenetére
Amikor 1 euró (dollár, font) alá fogy az egyenleged, akkor ahelyett, hogy figyelmeztető emailt küldene, megterheli a bankkártyádat a legutóbbi feltöltésnek megfelelően.
-
Castell
aktív tag
-
pulykas
csendes tag
Köszi, hogy foglalkoztál a gondommal.
Látom más is járt így, mint én.
Ezt a Linphone-t feltettem, be is enged lépni, de ebben még tárcsázó felületet sem találok...
Nagyon kezdetlegesnek tűnik a többihez képest.
Csak account és contact információkat találtam benne.
Na, mindegy. Marad a hagyományos mobil....
Azért, köszi!üdv.: Berti
-
pulykas
csendes tag
-
KTU
addikt
válasz 4Grider #28782 üzenetére
Viber teszthíváshoz még partner sem kell, ingyen hívhatók az iNum számok, valaki fenntart egyet tesztelésre: 00883510001196512
Amit még lehet vele tesztelni: CallCentric, CallWithUs, ippi
Dellmont klónok tesztelésére is szoktuk ajánlgatni de nem mindegyikkel megy pl. CallingCredit nem tesztelhető."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Gondolom Dellmont klónról beszélünk?
Valaki írta régebben hogy a "Display Name"-be ha átírja, akkor küld akár nem alapértelmezett számot,
szerintem az alapértelmezett működése az ha a szolgáltatónál beállított számot küldi.[ Szerkesztve ]
-
p.t.r
aktív tag
Hasonló problémákkal küzdök. Groundwire-ben hol kell beállítani, hogy milyen szám jelenjen meg a hívott félnél? Három szám van regelve, az alapértelmezettet jelzi ki, de a másik kettő is jó lenne néha.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest