Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Rypejakten #6599 üzenetére
Az nem is lényeges, mert én úgyis csak 1600Mhz@1.50V CL9-ben fogom használni. Nekem 17k-ért nem tűnik rossz vételnek, ráadásul mégis csak elhozná a srác kipróbálásra (többletköltség nélkül).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
Ilyen RAM KIT-ről van vkinek infója, esetleg tapasztalata? 17k lenne egy, tavaly decemberi vásárlás, tehát garis.
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
-
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #6583 üzenetére
Nem vagyok válogatós, csak én általában a mi csapatunkból megyünk mindig valahová. Így kicsit furcsa is volt,hogy nem mi megyünk. Azt én se tudom,hogy melyik főnökünk nevéhez fűződik a lista. Én csak egy "lövészetet" kaptam másodikára.
(#6586) smiti : Haesetleg lesz ingyen vagy kedvezményes jegy,akkor lehet,hogy átmegyek Kecsóra, bár még élénken él bennem egy jópár évvel ezelőtti repnap szerdától-hétfőig egy pöppet hosszú volt. Máruntam a repülőket, meg nem volt erőm már emelgetni a kocsiba a kiskrapekokat, mivel pont a kapu és a repnap közé állítottak fel minket.
(#6588) radi8tor1 : Not bad, not bad.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
szasanyi
félisten
válasz Mercutio_ #6580 üzenetére
Sajna nem jön össze, mert azért is fizetnem kéne, hogy elhozza kipróbálni megy-e a lapomban (márpedig anélkül nem érdekel). Mondtam is neki, hogy a hirdetésben Nyíregyháza szerepel...
-
Qru
MODERÁTOR
Nah most kaptunk meghívót a Kecsói repcsinapra. Mentek?
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #6579 üzenetére
Szívesen, gondoltam hátha
Érdekes infó, hátha lesz valami jó termék amit overkill-nek jelölnek
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Ez a H100i rövid pályát futott be.
radi: Ja, a pöttyös az igazi!
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szasanyi
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #6559 üzenetére
Keveset használom amolyan második telefon csak. Sztem ez első lesz, a második már nem érné meg.
mod:
Rypejakten: Hah a régi szép idők, mikor még a szakmaiakban nyomultam aktívan. Ma már alig postolok értlemes dolgokat.
Btw érzem is, kiestem már a fő véráramból, az újabb cuccokról alig tudok már vmit csak a fontos dolgokat.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
válasz Rypejakten #6560 üzenetére
Fiatal vagy még nagyon, de kinövöd...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Rypejakten
addikt
válasz radi8tor #6557 üzenetére
igen, akkor kellett volna rakattintanom a kijelentkezes gombra.. mindegy, most picit setalok, kiszelloztetem a fejem, igy is tul sok volt a PH! erre a hetre. napi 30-40 hozzaszolas, tejo eg.. Qru termelhetett csak ilyen mertekben anno.
Vigneau: alapjaraton en sem vagyok egy pitbull, aki mindenre ugrik, csak havonta 1-2 nap van (magaslabda..), amikor megsem sikerul az onkrontroll
-
szasanyi
félisten
Hogy lehet ezt megmondani úgy, hogy a telefonhasználati szokásaidat (havi hívásidő, SMS-, nethasznált, stb.) nem ismerjük? Vagy csak én nem, és mindenki másnak evidens mert akkor vki biztosan meg tudja majd mondani.
-
Vigneau
félisten
válasz Rypejakten #6556 üzenetére
Érdekes, nekem még nem volt tempbanom, mindig le tudtam higgadni, vagy le se tojtam a szitut...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6556 üzenetére
Ő többet kapott.
Pedig mondtam, hogy ne szólj vissza neki...⭐ Stella
-
Rypejakten
addikt
huu, rovidke forumos palyafutasom elott most erzem eloszor, hogy van olyan pillanat / van olyan forumtars, akinek folosleges beszelni > cpu-topik.
illetve, hogy vannak olyan emberek, akik, barmennyire is nyugodt alapjaraton az ember, fel tudjak huzni annyira, hogy hamarosan megkapjam az 1 oras tempbant azert, mert felhuzom magam az irasain.
szerk.: csak 0perces tempban lett.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Nah új tarifacsomival örvendeztett meg a Telenor. Most gondolkodom melyiket válasszam...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #6549 üzenetére
Bírnám ha a melóhelyen ezzel szórakoztatnának
Egyébként azt mondják aki rendesen csinálja - csajok - annak nagyon jó kondija leszEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
titán
-
szasanyi
félisten
válasz Mercutio_ #6547 üzenetére
Attól függ, hogy a csökkentés és a futás mennyisége milyen arányban áll egymással. Nálam nem jött szóba a sör és hasonló csökkentés, mert az eddig is nulla volt. Viszont a fehér liszt és a cukor (meg minden ami ezeket tartalmazza), és a zsír zéró lett. Hát mit mondjak... sucks.
Ehhez mit szóltok?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #6546 üzenetére
Elkezdek megint futni és a vacsikat, söröket csökkenteni, az remélem használ
Qru: Aszondod nem vagy egy ebihal típus?
-
szasanyi
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6542 üzenetére
Nem csak tesztre lenne nálam, vagy max ha potom pénzért megkapom de nem gyúrok rá. CSak kipróbálnám igazából. Villany nem érdekekl, mert keveset megy a gép úgy is (akkor is többnyire idle-ben).
#nincsbennetarcsi
-
Rypejakten
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6539 üzenetére
Próba erejéig csak. 480-am volt az nem kell már.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Gyerekek lehet beszállok egy SLi-be. Úgy néz ki, lehet tudok szerválni egy pár a karimnak.
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
Az enyémeket jövő héten (talán kedden, de inkább csütörtökön) viszik, nekem addigra kellene vmi különben nem lesz üzemképes gépem.
sephi: ezt sem tudom pontosan. Bár nem is lényeges, mert tenni semmit sem lehet, viszont a futárköltséget borsosnak találom, néha kimondottan aránytalan a vásárolt értékhez képest. Illetve a nem vásárolthoz, mert én +15%-ot ezért nem fogok kifizetni a megemelt RAM árára.
Mercutio_: nem baj az, ha vállban lett szűk és nem deréktájon.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #6531 üzenetére
Kinőtted mi?
#6532: Bitang az a Mini, de ennyit sose költök VGA-ra nomeg biztos fűt mint a gondnok télen
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #6522 üzenetére
Ez a szopi itthon ha nem pesti vagy minden csak drágábban tudsz megvenni.
Gorninak is csomószor én szállítom a cuccokat pont ezért.Mercutio: Általában azt, hogy lehet, hogy még beesik pár kit.
Radi: Nagyon áron alul vitték el?
Btw csini csak ram nagy lenne.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Isten is úgy akarta, hogy lecsússzak a GTX670 Mini-ről. [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6530 üzenetére
Ezt még a tavalyi Veletech-en szerváltam, de sosem volt rajtam.
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #6525 üzenetére
Én is megbántam, hogy eladtam korábban a 2x8GB-s kitemet, jobb lett volna csere-berélni kisebbekre.
-
-
Speed®
titán
válasz szasanyi #6522 üzenetére
Ilyenekből van quad kittem..épp gariban. Utána megy szépen eladásra és veszek 2x8GB Patriot Viper Red Venomot..egyébként korrekt modulok, csak 4esben a passzív procihűtés mellett szvsz nem érezhetik valami jól magukat..1866/9/1.5ön mennek amúgy szépen..feljebb nem néztem, nem szeretem a RAMokat tuningolni, kb. semmi értelme.
Ahoj mindenki! Rég jártam errefelé..és egyre kevésbé van idő..melómelómeló :S
-
-
Mercutio_
félisten
-
szasanyi
félisten
Tulajdonképpen az harmadlagos, szinte mind1. A lényeg, hogy 2x4GB DDR3-1600@1.50V XMP KIT legyen, és jó áron (nem gari nélkül vagy a hivatalos gari 1/5 idejével illetve ne majd' bóti áron ).
Mercutio_: az sajna nem jó nekem.
-
Mercutio_
félisten
Vagy ha átrágja magát a szélvédőn, esetleg felbukkan a godzilla méretű anyja
szasanyi: CSX 1333MHz-esem van, de épp arulom a 4magos félkonfigommal, mondjuk egy 2x2GB+KP-s csere még talán szóba jöhetne.
-
Qru
MODERÁTOR
Az kemény. Én pont egy kereszteződés után léptem a gázra főúton szóval olyan 60-70-el csaptam el, azért 130-nál már elég komolyan szétkenődnek.
Btw itt mindenki Citroennel nyomja?
mod:
szasanyi: Milyen márka?
Mercutio: Csak akkor ha tovább repült volna.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
Srácok esetleg eladó 2x4GB DDR3-1600@1.50V XMP KIT valamelyikőtöknek jó áron? Vagy ismerősnek?
-
Cheesy
őstag
Tavaly februárban ütöttem verebet, Karcag felé az elkerülőn, olyan 130-al, a Picassonkkal. Épp diplomaosztómra igyekeztem, ünneplő gúnyában. A veréb beszorult az ablaktöRŐ lapát alá, de valami zuzája meg ott lógott neki mindenfele. Odakint -10C körüli hőmérséklet, ahogy megpróbáltam a lapáttal lelökni a madarat, csak szétkentem a szélvédőn és azonnal ráfagyott a lé, ráadásul a madár lába beakadt a lapát résébe és így nem is esett le. Benzinkútig el, öltönyben vakartam le kurva hidegben a véres maszatot a szélvédőről, nem kicsit lesett mindenki
www.vakbelmutet.hu
-
Qru
MODERÁTOR
A veréb berepült alám, nem tudom, fura ívben jött, de dobbant a kerék és a tükörben láttam, hogy nem egészséges szögben van szegény.
A süninél elrántottam a kormányt de az acélkorlát miatt nem mertem nagyobbat kerülni ő meg pont befutott a kerék alá. A "vicc", hogy ha nem próbálom meg kikerülni akkor túlélte volna.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Én egy galambon mentem át egyszer. Deák tér 3 sávoson mentem középen. A sávok elég szűkek. Ott toporzékolt előttem. Ha elhúzom jobbra-vagy balra, akkor koccolok. Addig toporzékolt, hogy csak sikerült besétálnia a kerekek alá.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #6508 üzenetére
Pacák is hüle volt, hogy beállt mögé. Múltkor mögém is mögémálltak segítő szándékkal mikor álltam le a garázsba. Jól le is üvöltöttem, h menejn onnan. Ha nem látom, elromlik a fék vagy vmi akkor kivasalom.
A héten amúgy is taroltam az utakon. -1 veréb -1 süni.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Ahogy ott közlekednek nem csoda
radi: Persze, de ott elég gáz a közlekedés, gyerekcipőben jár, sokan hirtelen lettek olyan "gazdagok", hogy a bringát lecserélhették.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
smiti
veterán
Ha kellene valakinek egy Macho
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest