Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Asustor NAS
- Windows 10
- DIGI internet
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Tisztában vagyok vele, volt jó néhány baleseti -, és biztosítási ügy, no meg saját (rossz) tapasztalat is. De én egyszerű emberként, egyszerűen fogalmazok: a szopás az szopás, mind1 ki okozza (bár valójában a baleset okozója és a biztosító karöltve garantálja a "sikert" ). És ha okozták, onnan csak a mértéke lehet kérdéses.
Egyébként a megfizethető árú casco sem olyan jó, csak jobb valamivel persze többszörös havi díj ellenében. -
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #6388 üzenetére
Röviden és tömören? Mert nem szociális intézmény, hanem kőkeményen nyereségorientált cég. A szerőzédst el kell olvasni abban benne van minden kitétel mikor fizet/nem fizet a bizti.
A kifizetés csúszása: egyrészt kevesen vannak akik feldolgozzák a károkat, mind (kár)szakértő, mind maga az ügyintéző.
Egyébként a biztosítónak pont nem az az érdeke, hogy lassan fizesse ki a pénzed, ugyanis és ezt sokan nem tudják, de ugyanúgy kérheted a büntető kamatot (jegybanki alapkamat 2x-e) mint minden egyéb ilyen esetben.30 nappal lehet csúszni csak. Utána bontják a szerződést.
Mercutio_: Nem, forudlhatsz bírósághoz is. Anno az segített. Igaz kicsivel több mint 3 évig pereskedtünk de végül csak kifizették (kamattal növelten persze) a kárunkat.
Egyébként érdemes perre menni, mert a bírók nem szeretik a biztosítókat, nálunk a jogászok 10-ből 1-pert nyertek meg átlagosan.Nem minden biztosítónak van szerződött patrnere. Ha nem vagy elégedett velük válts biztosítót. Én pl az enyémmel elégedett vagyok, ami volt károm eddig azt megtérítették rendesen.
szasanyi:
Igen, KGFB esetén van avulás (casco esetében nincs!). Tehát ha a 8-éves kocsid lököse törik le, akkor a 8 éves lökös árárt kapod meg, nem egy újét. A szervízben nyilván nem egy 8 éveset tesznek fel (kivéve ha bontottat veszel) innen az árkülönbség.
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
válasz Vigneau #6392 üzenetére
De szépen fogalmaztál, ami sajnos nagyon igaz! Mert a KGFB ugye az okozott kárt sem fedezi, kvázi aki vétlen az így is úgy is beszopta a gigabrokit. Kivétel új (talán 1-2 éves korig) autó esetén, ha a szakszervíz vállalja a kárintézést és a javítást egyszerre. Tudom, mert én is így jártam mikor a közel 70 éves csóka kitolatott elém mint Steve Wonder, és a vészfékezés ellenére amit az autóm jobb eleje (meg a lökhárítóm) bánta. Utána gondolom z öreg is, mert a szervíz vastag ceruzával ír(t), amit a biztosító nyilván nem nyelt le.
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6394 üzenetére
Lehet külön vis majorra is biztosítást kötni, de az más kategória.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vigneau #6392 üzenetére
Hozzá tenném azt is KGFB csak akkor téríti meg a károdat, ha a másik személye ismert.
Több sérülés is van az autómon, amit másik parkoló autók okoztak rajta, de mivel ismeretlen tettesről van szó nincs ki fizessen.A fentiek értelmében jégkár nem lehet KGFB terhére finanszírozó, mert az időjárásnak nincs biztosítása.
⭐ Stella
-
szasanyi
félisten
válasz radi8tor #6388 üzenetére
Amiért Te sem: annyival kevesebb marad.
MOD - dehogy bontják! Legalábbis 1-2 hónapig nem. A lényeg a lényeg, azaz a befolyt pénzből (biztosítási díjakból) minél többet megtartani, és azt "bármi áron". Ezért alakítják- és értelmezik úgy a szabályokat a biztosítók, ahogy. Erkölcsi alapon bele lehet ebbe kötni? Többnyire igen. Jogilag? Nagyon kevés precedenstől eltérően nem, hiszen az nekik többe kerülni, így erre vigyáznak.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
No akkor 2 kérdés:
1. Tényleg csak a PSZAF-hez fordulás old meg egyértelműen a Groupama sara miatti ki nem fizetést?
2. Mennyi idővel a történtek után fordulhatok még a PSZÁF-hoz? (Annó leépítés miatt feladtam a groupamával levelezést, mert álláskereséssel voltam elfoglalva )
+1 Miért van az, hogy az Allianz kirakja a honlapjára az általa elfogadott szolgáltatókat, míg az OTP/Groupama még külön kérésre sem hajlandó megadni melyik cég által készített előzetes árajánlatot hajlandó tényleges költségként elismerni?[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
válasz szasanyi #6384 üzenetére
Nem igazán voltam feldobva.
Egy Kollégám szerint rá kellene kérdezni, hogy a K&H-s KGFB-m esetleg jó-e rá. Én viszont úgy emlékszem, hogy KGFB-be csak az Allianz-nál volt beépítve a biztosítási díjba évenkénti egy szélvédőre vonatkozó kavicsfelverődési javítás. A jégkár meg mintha - Föcire is visszatérve - egyértelműen a CASCO-t meríti ki.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Cheesy
őstag
Nincsenek horpadások az autón, a 0,000001mm vastagságú lemez tudatában pedig már felkészültem egy sajt látványára...
Viszont most a reggeli madárcsicsergéssel együtt egy másik, jellemzően kertes házak között fészkelő madárka hangjai hallhatóak nem is egy helyről.
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
A végén kiderül, hogy a topic nem csak modik és honvédek, de földbirtokosok törzshelye is
Valakinek esetleg nincs egy fillérekért eladó szőlője kis házzal viz+árammal a Káli medencében vagy a Balatonnál?Eszak-Pesten is kb éjfélig csak dörgött aztán jött a tipikus nyáréjszakák '' sose fog elállni '' hangulatú monoton esője.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6380 üzenetére
Kérj kölcsön egy kompaktot ha tudsz és akkor meg van oldva. Mobilod napfénynél se csinál jó képeket? Az enyém egész tűrhetőeket csinál pl.
#nincsbennetarcsi
-
Rypejakten
addikt
& Qru:
alapesetben en sem igy allnek hozza, viszont lehet, hogy besegitek ShellKretornak a hazmustrakban, mert mostanaban el van havazva. erdekel is, talan a hozzavalo ismeret is megvan, mar csak egy 10k-s kis kompaktot kellene szereznem, amivel meg is orokithetem a lenyeget - bar a jelenlegi helyzetben annak is orulok, hogy el tudtam adni a nem hasznalt tapom..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6377 üzenetére
Nem olyan egyszerű 10 címlapos írást összehozni... Előbb meglesz az a 2 év.
mod:
föccer: Így jártam én is, örököltem egy telket ahol semmi nem volt (még áram se víz se). Szerencsémre a szomszéd megvette, különben sztem még most is s nyakamon lenne.
mod:
Nekem már 5 van. Bi-bi-bíí.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
válasz Rypejakten #6377 üzenetére
ez lenne elsodleges prioritasu?
igen, ha meglenne a 10 kiemelt cikked, akkor megkapnád az egyedit, ha az adatlapod megengedi.
ps: Qru jól látja a dolgokat, kevés felhasználó mondhatja el magáról, hogy megvan a 10 kiemelt cikke. Nekem összesen 3 van.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Rypejakten
addikt
en most estem haza, gyonyoru a varos este, reg nem lattam a Dunapartot, el is felejtettem, hogy milyen szep is kivilagitva.
picit mas tema: nagyon boki a csorom ez az egyeni arckep igenyles. termeszetesen a feltetelek nincsenek meg (hianyzik 2 ev), viszont a kerdes, hogy ha netalantan osszehoznek 10 cimlapos bejegyzest, ez utne a tobbit, es ez lenne elsodleges prioritasu?
megint mas: akinek eladtam a tapot, azota nem irt, szerintem mar kiprobalta, es rajott, hogy semmi baja. minusz egy ko a szivemrol.
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6375 üzenetére
Nekem 130 km. Anyám után örököltem, nem tudok vele mit csinálni. 1,5M-ért kb ingyen van. Volt rá eddig 2 érdeklődő, de egyiknek sem volt pénze... :-/
No, mindegy, ha bárkinek kellene szóljon, megegyezünk.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #6370 üzenetére
Az szívás KGFB erre nem fizet.
Közben itt nagyfaluban is lekzdett dörögni, hátha lehül egy kicsit az idő, nagyon fülledt meleg van.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Vigi: Akkor még olcsón megúsztad... :-/ Casco?
Nem akar valaki Akasztón telket venni? Ocó csendes nagy.
Ha nem megy el 2 év múlva építek rajta és elvonulok oda remetének
üdv, föccer
-
Cheesy
őstag
válasz Mercutio_ #6363 üzenetére
Neeem, abból kb. ugyanannyira jó dolog készül, amire 2 éve kaptam rá és azóta minden évben több paradicsomot ültetünk
Főleg, hogy kb. 10 szemes adag került a Korában 400 HUF-ba... :/Idén viszont az első pálinkámat fogom főzetni. Cseresznye és meggy van most egy jó fél hordónyi (meg egy demizsonra való meggy meggybornak). Gondolkodok rajta, hogy a szilvát is hozzákeverem majd, de lehet külön fogom venni. Vagy lehet megesszük az összes szilvát, ki tudja
www.vakbelmutet.hu
-
Vigneau
félisten
Ez a f@sz@... Diónyi nagyságú jeges eső esik Cegléden. Ha most nem törik be a C4 szélvédője, akkor soha...
-
-
Mercutio_
félisten
Erre a V550-es tápra kaptam egy "8k?" választ ha valakit esetleg érdekel
-
F34R
nagyúr
válasz radi8tor #6344 üzenetére
3770, tobb dolgot tamogat mint a K-s amit ha nem tuningolsz kar is megvenni.
Samuel 17 is jo itx-be ha nem magas ramokat fogsz hasznalni , fentre (ha meg mindig a Lian Li hazat akarod ) beraksz egy csendes 120-as ventit es kiszippantja a meleget. h80-nak hangos az alapventije es nem keves penzbe kerul ugyanakkor a fenti topflow huto is megveri -
Mercutio_
félisten
Ez a meleg betett nekem, a "megy innen a lecsóba" helyett "megy vissza a tecsóba"-t olvastam
Grat, és várjuk a tapasztalatokat
-
smiti
veterán
Igen, belevágok!
És most kérném az rakja fel a kezét akinek volt, vagy van ilyen gyerekvize és van személyes tapasztalata vele. Ha nincs akkor szerintem nem kell fikázni, mégha száz tesztet is elolvastatok róla esetleg.
Ha szar lesz úgy is megírom, oszt megy innen a lecsóba.De nekem kell a személyes tapasztalat!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #6342 üzenetére
Ez esetben jobban jársz a vízzel, mert a radit (nem, nem magad ) kirakod házon kívülre és kész. Nem lesz halk de ezt régóta tudjuk, hogy vagy hűs a proci vagy csendes a gép.
Ha nem bika proci lesz benne akkor alapon nem lesz zajos, bár nem tudom menynire vagy érzékeny a hangra.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Corsairről.
Ami miatt elgondolkoztam rajta az az, hogy egy ITX házikóban hatékonyabb egy ilyen, ami kintről szívja vagy kifelé fújja a levegőt közvetlenül. Míg egy sima léghűtéssel ez bent kavarogna, ameddig a házhűtő ki nem szívja onnan.
Valszeg a léghűtés sem lenne túl olcsó, mert ezt a még meg nem jelent darabot néztem ki: [link]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #6339 üzenetére
Sztem semmi értelme az ilyen gyerek vizeknek, mert egyszerűen nem jobb és halkabb mint egy 10k-s léghűtés. Arról nem is beszélve, hogy egy fémdarabon nincs ami elromoljon a pumpa meg előbb vagy utóbb de kukás lesz...
mod:
Vagy a hitelezésről szeretnéd tudni a véleményem?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6337 üzenetére
A ventik nem érdekelnek, azokat ismerem. A pumpától félnék nagyon, ha egyáltalán belefognék a vízbe. Csak azért tenném, hogy csendesítsem a rendszert.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6335 üzenetére
Mennyire hangosak ezek a vízhűtések? A pumpa nem ad túl nagy hangot a sima léghűtéshez képest?
üdv, föccer
-
radi8tor
MODERÁTOR
smiti csak bevetette magát a mélyvízbe!
Vigi: köszi , majd meglátjuk élek-e a lehetőséggel.
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz szasanyi #6332 üzenetére
Csak a buták vallják azt, hogy nem kettőn állt a vásár. Az ügyfélen, aki felelőtlenül, bőven saját erején felüli életszilvonalat akart magának, és a bankon, aki orrba-szájba nyomták a hitelt bárkinek, aki besétált az ajtón.
Én eléggé sok hitellel machinálok, mégsem dőlt be egyik sem, pedig volt benne frankos is. Csak ésszel kell vállalni és a megfelelő célra fordítani. Nem hülyeség az a közgazdasági fogalom, hogy a bankoknak pénzteremtő hatása van. Csak sokan nem pénzteremtésre, hanem pénztemetőnek használták. A bankok meg nem világosították fel az ügyfeleket, hogy hülyeséget csinálnak, csak a realizálandó haszon lebegett a szemük előtt.
üdv, öccer
-
Qru
MODERÁTOR
Jártam hasonlóan, jöttünk haza autópályán és a román kamionos lehúzódik mondom milyen endes nem jellemző rájuk. Aha, azért mert egy szétrobbant gumi volt a sáv közepén. Szerencsére akkor még új volt a gumi így nem volt gond a kikerűlési manőver de most a 37/06-os gumival már nem biztos, hogy menne...
mod:
Mercutio_: vannak aki egyszerűen képtelen spórolni. Égeti a zsebüket a pénz. Vannak ilyen emberek akiknél mindegy, hogy az adott hónapban 200-at vagy csak 130-at visz haza elkölti mindet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
válasz Mercutio_ #6329 üzenetére
Hát figyi... szerintem mindenki úgy hülye, ahogy jólesik neki, és egye amit főzött. Ez a véleményem és nngem nem is érdekelne tovább, csak ne kelljen már sajnálnom szegény hiteleseket. Attól ugyanis már nagyon herótom van!
Én (sem) nem azért lakok 62nm panelben, és nem azért élek úgy ahogy, mert nem szeretnék jobban, vagy mert nem tudtam volna megtenni hitelből, mint sokan (ideig óráig ugye). Hanem azért, mert a szüleink dolgos, tisztességes átlagemberek velünk együtt, akik nem kapták, lopták, csalták-hazudták össze a vagyont magunknak, nekünk.
Aztán a TV-ben (!!!) panaszkodik anyu, hogy hát ez mégiscsak borzasztó, hogy nekik milyen óriási mértékben nőtt a hitelük amiről ők nem tehetnek, és nem segít senki... szegényeknek.. Miközben a konyhája nagyobb volt, mint a lakásunk, és az autója is többet ért mint a lakásunk. Esetleg kényszerítették ezeket az embereket, hogy nem szabad gondolkodni és csak a legjobb forgatókönyvet figyelembe venni, esetleg nem adtak nekik kisebb hitelt 30 millánál? -
Cheesy
őstag
Mész mész az úton, egyszer csak... kerék
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #6328 üzenetére
Erről jut eszembe: Sose értettem azokat akik felvették a 40-150%-os provident hiteleket, amit aztán törlesztettek is, ahelyett, hogy ugyanolyan összegeket félretettek volna, és fele/harmada idő alatt összejött volna az áhított termék ára megspórolva a kamatokat.
Ennyire türelmetlenek, vagy ennyire nem gondolkodnak előre?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szasanyi
félisten
válasz Vigneau #6326 üzenetére
Nemes gesztus. Sajna nekem egy bajom van a kölcsönnel: vissza kell adni. Éppen ezért nincs bankhitelem sem, és nem is lesz. Egyszer volt autóhitel, soha többé. Inkább ne legyen semmim amit saját erőből nem tudok megvenni.
Ezt csak úgy, általánosságban, nem a Te felajánlásoddal összefüggésben mondtam! -
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6322 üzenetére
Keresd meg privátban, hogy látod, hogy van 75k-s ajánlata, de te 80-at adsz érte.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #6309 üzenetére
Nekem jó lenne , és szerintem van az a piaci rés amit az apróm lefed, csak meg kell várni, míg rá(m)talál.
Nem kell az eladással bajlódnia, időt tölteni főleg most nyáron, amikor inkább másra használná mindenki mint ilyen-olyan fél-komoly érdeklődők válaszaira, visszamondott talikra, stb.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6319 üzenetére
90? Meg vagy te huzatva? 75től indítunk, osztán majd megjátuk kötélnek-e áll 80-85 között.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Rypejakten #6315 üzenetére
Elcsapott kisgazdak plaánta aki leüvölti az anyja fejét, hogy hogy merészel csak egy husztst adni a péntek esti diszkóra, hiszen az semmire nem elég. Ennyi, pénz nem számít ezeknél, mert az "van". Érdekes én 1,5 éve akarok vga-t cserélni, mert a 4850-es néha már eléggé nehezen bírja. De még bírja, addig marad
(#6317) radi8tor1: meglátom nit tehetek.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Rypejakten #6315 üzenetére
Akinek pénzre van szüksége, az aligha ha vesz ilyeneket! Ha mégis, mert közben változott (romlott) a helyzete, annak meg kell a pénz, és olcsóbban is adja.
-
Rypejakten
addikt
válasz radi8tor #6311 üzenetére
saccra 2-3 hetes lehet neki a cucc, gondolom nem szeretne sokat bukni.
azt viszont sosem fogom tudni megerteni, hogy egy ilyen erteku muszaki cikket hogy lehet egyszeruen "megunni". lehet rosszul latom, de ez a "jo dolgomban azt sem tudom mit csinaljak" effektus.
ertem, ha valakinek penzre van szuksege surgosen, de mas egyeb esetben szerintem ez nem mas, mint szin tiszta penzpazarlas.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6313 üzenetére
Mennyit akarsz érte fizetni?
ps: van egy zsici kollégám, sokat tanultam tőle e téren.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #6306 üzenetére
Én egyszer vettem nála, akkor is megpróbált két sittes gyerek kirabolni. Mindezt fényes nappal a VII. kerületben. Persze egyszerűbb kirakni a háromlábólt az autópályán értelmetlenül kirakott 100-as tábla mögé, mint a közbiztonságra figyelni
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #6304 üzenetére
Gyakorlatilag
Lassan 3 hete van fent a bontatlan HD7790-em, de szerintem még 1 hónap múlva se lesz használt, csak 36 helyett 34 hónap garis új.
De kezdünk túl sok időt szánni a témára, gyerünk inkább a vízpartra
-
szasanyi
félisten
válasz Mercutio_ #6303 üzenetére
Ja... tipikusan ilyen pölö LeC: új, OEM, 1 év gari (rajtam keresztül) - olyan termékekkel is láttam, amiből soha, sehol nem volt OEM, és 3 év garancia van mindenhol.
MOD - sőt! Mint mondtam, újként árulja a többségét, és ő ahhoz mérten jó árnak gondolja amit kér.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #6302 üzenetére
Sok esetben felmerül a kérdés: Hogy állapítod meg, hogy a termék használt-e?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
Persze, bolti áron mindenki meg tudja venni - kivéve, ha csak jó ára van, de a bolt mégse tudja beszerezni csak a duma van, hogy "de van itt helyette kicsit többért ez a másik" - de olyan cucc esetén amivel nincs tele a piac, vagy senki nem adja garisan bolti nettó alatt fogadja el az illető, ha az eladó nem enged, és ne kezdjen el alpári stílusban hőbörögni. A bepróbálkozással nekem sincs bajom, én is szoktam , de ha nem jön be, vagy nem találunk közös nevezőt azt tudomásul veszem és "megyek tovább"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.