- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Igen, éppen most találtam meg én is ezt az adatot. Akkor jó, megnyugodtam, 97 éves kort úgy sem fogom megélni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Nem sok mindenre hazsnálom a gépet. Mondjuk mai szemmel má egyébként sem túl acélos az i3-2100, illetve a GTX650 de azért engemet kiszolgál. Most már van 16 GB ram is. Érik egy combosabb cpu, hogy a minecraft szebben fusson, de heroin áron vannak.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz föccer #26855 üzenetére
Házi használatra teljesen jó a v300 is. Én is csak akkor vettem észre hogy lassú ha sokat írtam rá (pl vmi nagyobb progit installáltam rá). Így végül ősök laposában landolt. Azzal meg kb csodát tett a lassú noti hdd után.
16GB ram? Nekem egy 10-essel kevesebb van mégis elevickélek.
Szerencsére a procim erős azzal nincs gondom. Ahhoz képest, hogy 2009 őszén vettem azt mondom megérte az árát mert még ma sem fogja meg semmi igazából.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Vannak olyan moddolt MineCraft verziók, amik simán bekajálnak 5-6 GB-ot, és hiába van még szabadon ~1 GB a fizikaiból, a win7 egyszerűen nem engedi használni a teljes fizikai memóriát és önhatalmúlag lelövi a játékot. SSD-t meg nem nyírom a swap-pal.
üdv, föccer
-
embe
nagyúr
Én most vettem egy HP 8640p-t. i5-2520, 4Gb ram, 7200-as vinyo. Volt a fiókban 1Gb ram, az mellé ment, így az Aida szerint a memória olvasás/írás sebessége megnőtt jelentősen. Nagyon minőségi kis gép. Most vadászgatok bele még egy 4Gb-os modult.
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #26857 üzenetére
Lusta vagyok szétszedni a gépet, hogy bepattintsam a Savage-eket, nomeg a mostani 2x4GB olyan cukker és 1,35V-on is elvan, nincs szívem eladni gondolkodtam, hogy megvegyem a 16GB-s kitet, de alig van hely ahol kapni, abból is a hwker még amit ismerek, de csak 3 év gar és nem is olcsóbb, mint a savage
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #26863 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem nekem valami 24k körüli akciós ár rémlett én is 27,5k-ért lőttem most.
Holnap akkor szétkapom a gépet, kifújom a port, aztán megy bele a savage és a gtx950.
i5-ön törtem a fejem, de rettenet ára van, egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy ennyi pénzt kiadjak egy nyüves prociértEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #26866 üzenetére
Nem veszek én sem mindig új dolgokat. i5-4690K-t szeretnék majd egyébként. Hacsak idő előtt platformot nem váltok. Akkor viszont a Párom kapja meg a G3258-at a G3220 helyébe.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Vigneau #26867 üzenetére
Itt elvileg bontatlanul 50k... vagy rosszul olvasom?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
Erről a noti ram kérdésről mi a véleményetek?
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #26865 üzenetére
De te tuningolsz, én ahhoz nem is értek és inkább alulfesz / kisfogyi fétisiszta vagyok
Szerintem röhej, hogy bő 1,5 éve jelentek meg a haswell-ek és 20%-kal drágábbak, mint új korukban, $ árfolyam emelkedés mellett is túlzásnak érzem, közben azért az 1000 db-os árak kétszer is mentek lefelé.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Ha nem java-ban lenne megírva az egész játék, akkor 1/100 ekkora erőforrás is elég lenne neki. Bár akkor nem lehetne mod-olni és messze nem lenne ekkora sikere.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #26878 üzenetére
2013 december és 2014 juniusi árcsökkentésről találtam hírt, azt ne mond, hogy több mint 1 év alatt még nem pörgették ki az árcsökkentés előtti készletet a nagykerek/ boltok
Vigi:Mióta intelem van azzal se próbálkoztam még
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
Szvsz régebbi notiba normál DDR3 SO-DIMM. Az újabbakba pedig DDR3L SO-DIMM. Jobb a békesség, az újabbak már csak 1.35V-on ketyegnek, míg a régiek 1.5V-on. Ide is begyűrűzött az energiahatékonyság.
Az 1600MHz-es RAM pedig ketyeg 1333MHz-en is - elvileg.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speed® #26886 üzenetére
Igen az ottani topiklakók is ezt javasolták, hogy menjek rá a xenon vonalra és akkor letudva pár évre a kérdés.
Azért elég vicces, hogy egy 2009-ben bemutatott platformhoz képest nem sikerült 5-6 év alatt nem hogy felülmúlni de valós alternatívát sem nyújtani. Jó kevesebbet esznek az újabb procik, na bumm. Napi 1-2 órát ha megy a gépem... pont letojom hogy 130W vagy 85W a tdp-je.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ha van is lap, olyan áron többnyire, amiből simán platformot valtasz. Fogyasztás engem csak abból a szempontból izgat, hogy halkan hűthető legyen a motyó. A 860 elfozte a dualventis Mugen2t, a 2600 meg felpasszivan elvolt..nem mindegy.
Vigneau
Egyelőre te jársz elottem..hasi nekem kimarad, neked viszont jó lehet egy i5K ott..bár nem idén lesz jóárasítva :S
embe
Ünnepi. -
Qru
MODERÁTOR
válasz Speed® #26895 üzenetére
Thermalright Ultra van, az kordában tartja. Mondjuk nincs agyontuningolva sem, ráadásul C0-ás van azoknak más a "hőháztartása" mint a D0-nak.
Valószínűleg én is akkor váltok platformot ha kimúlik a lapom.
mod:
Radi: Nem kötném a HC gemléshez, inkább annak számít akinél sokat megy a gép szvsz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Épp azt néztem, hogy 130W TDP..egy X5650 meg 95W, 1.5X annyi mag/cache mellett. Kérdés persze, piszkálva hogy alakul..4GHzen biztos oda tud kormolni. Viszont megmondom őszintén, csak akkor váltanék rá, ha bízol a lapodban..egyébként meg inkább eladnám a lapot/procit és újabb motyót néznék. Amennyi a 920-5650 váltás lenne, hozzárakva az X58+920 árához már elég nagy mozgásteret ad
-
F e Z o
veterán
Január 15-én kötik a netem a szolnoki kéróban, meg kell hagyni, nem sietik el a dolgokat. Szerencsére van elég steam-es offline játékom erre at időszakra.
3770@4.1GHz, 16gb ram, GTX780 nekem is elég lesz még egy jó darabig.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest