Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Nnna. Délután megrendeltem
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
Nincs szerelőnyílás az alaplapi tálcán?
Ma csináltam egy gépet. 3200+-os Barton, 512ram, 80maxtor vinya, a tulaj azt mondta lassú. 1100-en ment a proci, 2200 helyett. Így nem is csodálkoztam. Kapott még 512Mbyte 400-as ramot, meg egy sata3-as 500-as wdc blue-t. Egész szépen szedi a lábát xp alatt.
Ma néztem az ssd árakat a mezőtúri kiskerben 19k felett picivel mennek a 120-as ssd-k. 840 samu, kingstonv300, a poén a dologban, hogy néhányan ennyiért adják használtan is itt ph-n.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
smiti
veterán
Na kérem szépen, meg is van az új hűtő. Szerintem nagyon megérte, főleg így, hogy egy fillérembe sem került a csere és még a helyembe is hozták.
A hőmérsékletben hozza a Megahalemset, csak annyi a különbség, hogy most a Silent-Wings ventik ~ 450-en tekernek.
Nem utolsó sorban szép is.mod.: azt nem is írtam, hogy ma megint volt az apróban negatív tapasztalatom, írtam a hirdetőnek, hogy érdekelnének az általa kínált szélkavarók, de nem válaszolt és még a hirdetést is archiválta.
Egy hsz sem volt még ott az enyémen kívül és jegelve sem volt. AZóta sem történt meg az értékelés, márpedig én addig nem szoktam zárni amíg minden nincs lerendezve.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Valakinek egy dolgos Pali?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #16575 üzenetére
Én igen, szerintem sokkal kényelmesebb 1-2 perc alatt megdumálni mindent, mint pötyörészni. Nomeg gyorsabb is..persze ez szigorúan szvsz.
Cheesy
A mindent kikötök kategória nálam kapásból /ignore. Aki nem hajlandó kommunikálni és rugalmatlan, az ne üzleteljen inkább..nem boltba megy az ember, mikor kéz alól vásárol..szeretem, ha a túloldalon is ember áll, nem kereskedő. Ezzel nem azt mondom, hogy a kereskedő nem ember, mielőtt valaki betámadna Egyébként ebben az esetben csak azért "szóltam be", mert ismerem a tagot, akivel smiti nem tudott dűlőre jutni az itteni felületen és nem rossz gyerek..lehet nem volt ideje írni, nem lehet tudni. 1 híváson múlt a dolog, nem érte volna meg..? De No mindegy, megyek dógozni ;p -
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Arra, amit utána előnyként taglaltam a "konkurensnél". Okozhat némi fejfájást magas RAMokkal pl. És nem alkalmas passzív bohóckodásra. De ez ugye egyéni szempontom ;p Ja, a legfontosabb: könnyebb leírni, hogy HR-02, mint hogy Dark Rock Advanced C1
Sejtem, másképp látjuk, de úgy vélem, egy hívást megért volna..próbáltam segíteni, szvsz 1 perc alatt megbeszéltétek volna. De Te tudod
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cheesy #16560 üzenetére
AVplanetből vettem a Sennheiser PC-360 fülesemet.
Rendelés után kiderült hogy mégsincs nekik, de van valami majdnem használt, amit megrendelt valaki, felpróbálta az üzletben, azóta dobozában pihent. Ez megért nekem 10k kedvezményt.
Rendes számlát adtak rá, de garancia hozzájuk szól.⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Ha már teknózunk : Táp ügyben valami tipp? [link]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
válasz Speed® #16568 üzenetére
Mire gondolsz azzal, hogy kevésbé "környezetbarát" ?
Ami miatt a Be Quiet mellett döntöttem, hogy még nem kaptam választ az érdeklődésemre Medocsabi-tól, legalábbis xangyal gyorsabb volt a válasszal, Ő ide hozza holnap a munkahelyemhez, illetve még ezeken felül Thermalright hűtőm már volt két darab is, Be Quiet-ből pedig ez lesz az első.
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ha alapvetően nincs bajod a Dark, kevésbé "környezetbarát" felépítésével, csalódni nem fogsz..csak az exkluzivitást dobtad el, teljesítményre korrekt. Én azért komálom különösen a HR-02őt, mert passzív-félpasszív üzemben nagyon korrekt, és ugye a RAMokat fedetlenül hagyja..mellékesen meg persze mocskos jól mutat, akkora dög
Whatever..kapd meg, amit elvársz -
F e Z o
veterán
válasz robogos10 #16561 üzenetére
Keresd fel blackvinyl fórumtársat, nekem gariztatta már pár cuccomat.
Smiti : Szép nagy batár hűtő. Már csak a tuningeredmények hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
smiti
veterán
Úgy néz ki hogy holnap lesz egy Be Quiet Dark Rock Advanced C1-em!
Remélem nem bánom meg.
-
robogos10
senior tag
banyek itt hever nálam 1db 1TB os hdd és 1 500gb os WD Green és mind 2 kuka :S 1TB os legalább felpörög de a gép nem látja a az 500 as meg se moccan :S az 1tb osban a fejet is érezni mikor kicsit mocorog de semmi extra esetleg valami ötlet?
-
Cheesy
őstag
Hardvervásárlás helyett (micsoda szentségtörés ebben a topikban ) e kettő között vacillálok:
Polar FT60
vs
Polar RCX 3Vásárolt már valaki az AVplanet-ből? Kb. 7k-val adja olcsóbban az FT60-at, mint az őt követő az árgépen.
Gyanús..Sport: most squash, ahogy melegedik az idő úgy bringa és futás
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
Nincs nálunk gáz és nem használtam, egy nagyobb rendrakas során került elő a szekrény mélyéről
-
eszakas
senior tag
válasz Cheesy #16552 üzenetére
Hát van, de messze laksz biztos/173km/. Kölcsön adnám csak mert én is ilyesmikre használom /adatmentés, másolás/stb.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #16554 üzenetére
Nekem se volt egyszerű feladat, végül arra jutottam, hogy egy régi Win XP-s rendszerről kellett bebootolnom (szerencsére van egy ilyen particióm az egyik sata vinyómon) és IDE-módban kellett lennie az alaplapi sata csatiknak (emiatt kellett léynegében az XP, mert IDE módban nem indul el, az AHCI-vel telepített Win7.
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #16550 üzenetére
Van egy mocsok erős mágnesgyűrűm jópénzér megválok tőle
Cheesy: Van valami kicioccó s-ata to IDE adapterem, itt vettem Ph-n, 1,5 éve nagy nehezen lementettem vele anyósék régi vinyójának tartalmát, azóta áll a polcon.
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
-
eszakas
senior tag
Igen arra való. Kegyetlen lassú volt nekem, de a ha van időd kivárni és találsz hozzá megfelelő szoftvert akkor eldöcög lassan .
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
embe
nagyúr
Találtam egy bontásból egy ilyen karit. Ez arra való, hogyha nincs az alaplapon ide csati akkor ezzel rá lehet kötni a gépre a cuccot?
[link]Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz Speed® #16538 üzenetére
Igazán nincs.... nem is azt akartam hanem egy 760-ast venni.... csak ez megtetszett, a 7870esre bejelentkeztek, gondoltam kipróbálom azt is. Közben meg visszaléptek, így rajtam maradt. Valamelyiket le kell adnom, vagy oda a családi béke..és a garázskapú.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Na smiti sorsára jutottam. 2 vga van a háznál.
Vettem egy vgat, hogy majd a másik elmegy. De még nem ment el, és mivel terror alatt vagyok a feleségem részéről - mivel a garázskapú árból költekeztem - így legalább kipróbáltam a crossfire-t.
Feláldozva az esztétikumot a teljesítmény oltárán.
A két játékos: MSI R9 270X GAMING 2G és az HD7870-DC2-2GD5-V2Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2014-03-12 at 09:16:41
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 72.2
Minimum FPS: 19.3
Maximum FPS: 350.1Number Of Frames: 5525
Average Frame: 13.854ms
Minimum Frame: 2.856ms
Maximum Frame: 51.739msMachine Name: VAPPALI-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8139MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon R9 200 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1247
Dedicated VRAM: 3072MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Crissfire-nél melyik karihoz kell csatlakoztatni a monitort? Az alap vga-hoz igaz?
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Khm..így is 2/3 áron adja. Egyébként van hozzá 14es venti, egy Air Guard, teljesen kultúrált a hangereje, 7Vra letekerve meg gyakorlatilag néma.
Ismerős látvány..a G850en nekem is gyári hűtő feszít ;p Hamarosan jön vissza az i5, arra pattan majd fel a Mugen..aztán szíjjeltépem[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Végül nem mentél rá a HR-02re? Pedig annyiért ajándék
Vágom, nem hirtelen a srác, de a korrektségével nincs gond.Nálam egy Mugen2 néz be hamarosan Glide Stream ventivel.
VGAra felmegy a Setsugen2, házventik jóféle Slip Streamek.
Ha összejön, Vigi ModernVjét egy Kaze Master Flat váltja ;p[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
perge666
veterán
Vennék legalább 1TB-os 3,5" HDD-t,lehetőleg garanciásat,és bolti ár alatt.
100/100-as érdekel csak. -
smiti
veterán
Na gyerekek, úgy néz ki, hogy elkel a Prolima, csak most jön a nagy dilemma.
Mi legyen helyette? Sajnos az Ashura az elkelt közben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Cheesy #16504 üzenetére
Hát nálam most az NWN megy.
Jaja, de ez így reálisabb, hogy nincs sok pénzünk és a fast travel miatt igazából nem gond. Mondom én sok időt beletoltam. Drow thief sneaker-el nyomtam de egy idő után túl könnyű lett (1 lövés 1 halál) és elkezdtem a pajzs&kard kombót használni. Aztán abban is kimaxoltam magam igazi darálógép lett a karajom. Fent északon a havas tájak is nagyon hangulatosak... Házat vettél már? Arra lehet költeni egy csomó pénzt mire berendezed de igazából elég egy ház, mert korlátlan cucc elfér a kecódban. Nekem Whiterun-ban volt egy házam és kész.
#nincsbennetarcsi
-
Cheesy
őstag
Nem mindennap játszok, hétköznap 1-2 órát vele esténként, hétvégén becsúszhat ennél több.
Most lvl22, bosmer, thief, sneakre és archeryre gyúrok, aztán majd alchemy, hogy jobb mérgeket tudjak keverni. Kár, hogy ilyen kevés (1-1,5k max) arany van a kereskedőknél, mert így ide-oda kell rohangálni, hogy eladjak mindentTélleg, majd sztímen vegyetek fel! Nem tudom fejből a steam accomat, de talán "realcheesy".
Blacklight Retributionre kaptam rá, egész jókat lehet vele szórakozni. És freewww.vakbelmutet.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest