Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elkezdődött az Olimpiai megnyitó.
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
Olyan illúzióromboló, hogy az olimpikonok felvonuláskor telefonnal veszik fel az egészet.
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Vigneau
félisten
Az szerencsére könnyen javítható.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Tudod, lényegi pont a későbbi GTX 760 eladásodnál a jövő heti khm... projekt, valamint az, hogy mire is képes az SSU valójában. Ha alig többre, akkor nincs értelme majd a "visszacserének" sem.
Amúgy nagyon lutri a tuning, techpowerup messze jobbal kecsegtetett. De gondolom, jól fekszik fel a hűtő, mert akkor nem 52-53°C-ot mértem volna én sem.
Viszont röhej, hogy az egyik Wing Boost teljesen átfúj a VGA-n. Remélem, nem kavar be a CPU hűtésébe.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #15264 üzenetére
Mennyire elvész a kártya a hűtőhöz képest. Nem hinném, hogy bekavar a cpu hűtésbe. Egy ventivel is nézted a hőfokokat, véleményem szerint nem emelkedne sokat. GPU tuninghoz kellett plusz fesz? GPU VRM-ek milyen hőfokokat mutatnak?
(#15261) smiti : Ezért szoktam közvetlen eladás előtt még egyszer kipróbálni mindent. Az ördög nem alszik.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #15265 üzenetére
Gyorsan "összedobtam", normál (WoT) teszt várat magára vasárnapig. Ennél már lehetne emelni a GPU feszt? GTX 660-on nem lehetett, azaz aktív volt a csúszka, de nem csinált semmit. Jó kérdés, de szerintem itt sem lehet. Aztán majd meglátjuk, de a BIOS-t még nem akarom átírni...
-
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Nem tudtok esetleg valahol elfekvőben Xonar DX vagy Xonar DSX hangkarit?
Bolti árnál olcsóbban érdekelne, lehet használt is, az a lényeg hogy megbízható helyről legyen és nem lenne baj a garancia sem.
Illetve még tudna-e nekem valaki abban segíteni, hogy egy ilyen Klotz 3,5 Jack - 2xRCA 2m kábelre lenne szükségem és elpostázná nekem. Természetesen elutalom az árát és a postaköltséget.
-
robogos10
senior tag
Opp máma mit hoztak nekem
[link]
+80 Bronze táp
Vélemény érdemes megtartani vagy adjam el? -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #15269 üzenetére
A beléről nem tudok nyilatkozni minőség ügyében, járj utána a tápos topikban, megbízható-e. De a 12V ág karcsú..a 300as TFX Seasonicom erősebb ;p Eladni..
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
már csak 6 xD
-
robogos10
senior tag
rasurbo 550w belső van benne
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #15285 üzenetére
U1-ben eddig úgy tudtam uaz van mint a dg/dgx-ben, rosszul mondták?
smiti : úgy emlékszem a dgx-ben is cserélhető.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #15290 üzenetére
Én most a mITX - be vga pakolás terv /elmélkedés miatt töröm a fejem, csak 1 pcie slot van az alaplapi zajkelto meg elég gyenge lenne jó füles és dgx után
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
válasz Mercutio_ #15291 üzenetére
Mindenre van megoldás : Maximus VI Impact Csak győzze az ember megfizetni.
(#15292) Cheesy : Ezért mini ITX egx mini ITX, nem lehet bele pakolni, cserébe kicsi. Micro atx-ben kell gondolkozni, az sem sokkal nagyobb, de azért abba már lehet dolgokat tenni, nem kell vacilálni, hogy vga, hangkari vagy ssd menjen bele.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F e Z o #15293 üzenetére
Bevallom nekem még az az egy is felesleges néha, bár egy AMD-s CPU on board mini-ITX lapra csak hangkártyát lenne értelme tenni, de akkor meg nagyobb házba férne el. Esetleg külső házba tenni a hangkártyát.
Igen, Impact is egy szép darab, de 25W-al többet zabál az alatta levő PRO és DELUXE társainál.
picoPSU-val hajtva már nem mindegy ez a 25W.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #15293 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy hozza azt a szintet mint egy rendes külső kártya meg ennyit nem is koltenék rá, a mITX - szel nincs semmi gond és lényegesen kisebb gép is kihozhato vele mint mATX alapon, csak figyelembe kell venni a mozgásteret.
Én most magamnak generalom a problémát azzal, hogy még nem tudom mivel játszanék egyáltalán, de kitaláltam, hogy akarok egy dvga-t mer milyen jópofa már, hogy hulk-ot csinálok a kis gyöszbőlEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
Nem hiába, csak jobb az a kártya. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet.
Nálam 1120/1775 - nagyjából.
Viszont, ha láttad volna a gyári pasztát a kártyádon, lehet, elhűltél volna tőle. 1 az 1-ben lejött, elég merev volt, meg kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Állítsd át a driverben, a fizikát ne a gpu számolja. Meg kell hagyni szépen szalad. Ez a Vigi féle matricás-csavaros kari?
(#15296) Mercutio_ : Meg kell hagyni manapság már mindent lehet. Mini ITX-ből is "gamer" konfigot, hisz VGA-nak elég egy 760-as, azok meg tényleg alig foglalnak helyet. A radi féle kisgép is tetszetős volt.
(#15297) Vigneau : Garanciáztatáskor vajon mennyire nézik, hogy szét volt szedve-e a kari és nem gyári paszta van a gpu-n?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #15298 üzenetére
Nem hinném, hogy ezen még szórakozna az ASUS - jelenleg. Viszont hasonló négyszögletes kivitelben fellehet a pasztát vinni az MX-2 formájában, hogy ne legyen annyira eltérő. A színe szerencsére szinte ugyanaz, mint a gyárié. Az állag meg változhat az igénybevétel során. A lényeg, ne legyen gányul, folyósan felrakva (még az SMD-re is ráfolyva), akkor nem lesz feltűnő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest