- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #13350 üzenetére
Én a Helix-et próbálom most már végre végignézni.
Speed(R):
Dehogyis. Legalább meglátjuk, adatmentés terén mennyire lesz strapabíró a valódi életben egy SSD a berkeinken belül.Egyébként a friss fw forrás tőlem van.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
robogos10
senior tag
Na én ma már nem leszek gépközelben!!
Szeretnék mindenkinek előre is Boldog újévet kívánni![ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Szintén zenész (még tempbant is kértem magamra, kerülendő a mámoros banosztogatást ), szóval mindenkinek kellemes ünnepelgetést, aztán jövőre ugyanitt, szevasztok
-
-
Mercutio_
félisten
10 éve kint vagyunk minden szilveszterkor
Köd ugyan nem volt, de szürke jellegtelen borult idő volt, még az is jobb volt, amikor felkapcsolták a lámpákat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Boldog új évet kívánok mindannyiótoknak!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Vigneau
félisten
BÚÉK a s*ggetekbe a vörös s*ggű ördög!
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #13369 üzenetére
Éppen linkelni akartam.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
emiki6
veterán
Mi volt ott?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
smiti
veterán
Ez így elég durva!
Mondjuk az még durvább, hogy az általad linkelt post már el is tűnt!
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #13373 üzenetére
Ezek szerint Szpidi nem hülyéskedett?
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #13373 üzenetére
Mi???
Amúgy az is vicces, hogy a miért bannoltuk topicból hsz-t törölnek...
Szerk: Mi lesz itt április 1-én?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
Na jó, most basztak fel ezek a szaros okos tévék. Annyira okosak, hogy lófaszt nem lehet velük csinálni, de egy-kettő annyiba kerül, hogy abból már lovat lehetne venni.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #13377 üzenetére
hát, erre megkérdezném, hogy ki az a hülye, aki olyat vesz...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #13377 üzenetére
Mi a baj az okostévével? Nekem semmi bajom az enyémmel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz föccer #13378 üzenetére
Szüleim..
(#13379) smiti: A Gru első részében DTS hang van, ez meg nem bírja lejátszani. Most azzal szenvedek, hogy kiszedtem a .mkv-ból a hangot, megpróbálom valamivel AC3-ba konvertálni, aztán vissza a videó mellé.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #13380 üzenetére
Nekem az ilyenek kiküszöbölése végett van HDMI kábellel összekötve a TV. Így semmi nem jelent akadályt.
-
Bjørgersson
félisten
Nálunk viszont a TV kint van a nappaliban, a gép meg a szobámban, úgyhogy ez annyira nem kivitelezhető. Ezt a rohadást viszont most szétverném egy kalapáccsal.
-
robogos10
senior tag
B.U.É.K mindenkinek
-
emiki6
veterán
Vicces, mikor szakmai fórumba ontopicban írják hogy BÚÉK...
(Mellesleg) Boldog új évet és jó egészséget kívánok mindenkinek!
Robogos10-nek meg (jól fizető) munkalehetőséget![ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Éppen azért okos egy tv, hogy ne kelljen mindent rákötni, hanem vigyen alapból mindent.
Egyébként sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindegyikőtöknek!
Így a szilveszteri szolgálat végén alig tudok megmozdulni, kicsit sok volt tegnap a kaja. Nem is baj, hogy itt a január. Léböjtkúra & fogyókúra. Közelebb vagyok a 100-hoz, mint a 90-hez.H2O über alles!
-
Sdi
addikt
B.Ú.É.K
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
'reggelt
-
B.ú.é.k.
-
embe
nagyúr
Hali!
Boldog - boldogabb új évet kívánok mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
addikt
Szépjóreggelt és Boldog Új Évet!
Holnap meló...
nofene
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #13380 üzenetére
Az okosTV-k media player része elég buta, ez köztudott
Csigi : Velünk központilag kivetették a szabit ,jövő hétfőig pihi.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #13395 üzenetére
Az biztos, hogy saját használatra egy pengőt nem leszek hajlandó fizetni egyért sem, akármilyen fullos is legyen. TV-t úgyse nézek, ha meg saját filmet akarok nézni, csak a szenvedés megy velük..
Más: GTX 780-at vagy Ti-t tervez valaki venni mostanában?
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #13396 üzenetére
Szerintem kell egy jó monitor (ami úgy látom megvan neked is), ha nem is nagy legfeljebb közelről nézed... Persze kell hozzá egy "okos" számítógép és ha már itt vagyunk, magunk is legyünk okosak!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #13397 üzenetére
Délután megnéztem egymásután a két Grut, vagyis csak szerettem volna, mert a TV megint kitett magáért. A második részt a gépen kellett megnéznem, mert amint tekerni szerettem volna, egyből lehalt az egész, csak kikapcsolni lehetett.
Szeretem nagyon a monitort, általában olyan 90-100 centiről nézem és még így is bőven gyönyörűen lehet látni mindent.
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #13398 üzenetére
Én közelről nézem, mert erősen rövidlátó vagyok, amin a szemüveg csak 80-90%-osan tud segíteni, ezért ha olvasok, távolról nem látom jól a betűket... Játék közben, ha nagyon keresek valamit, akkor néha közel hajolok, de amúgy Hátradőlök a székben, ha filmet nézek vagy játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest