Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #10149 üzenetére
Elvileg az a naplózás dolog nekem ki van kapcsolva, a Gmailt és YouTube-ot pedig napi rendszerességgel használom, úgyhogy az itthoni gépen sosem szoktam kilépni.
(#10150) F34R: És ezt a mókolást csak én fogom tapasztalni vagy a Google is kevesebb infót lát majd rólam?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #10151 üzenetére
Valamit megint szerencsétlenkednek, mert nálam minden nagyon lassú.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
F34R
nagyúr
válasz Bjørgersson #10151 üzenetére
gyakorlatilag egy skin, a regi eleresket lehet vele ugyan ugy visszahozni . Magat a szolgaltatast sajnos nem modositja.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Eszméletlen hogy le tudja hangolni az embert ez a takony idő.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #10155 üzenetére
Engem a csúcsforgalom hangolt le. Valami akciós nap van a Mammutban, akkora dugó van a környéken hogy csak na.
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #10156 üzenetére
Akcióról jut eszembe: Nem tudjátok itt lesz valami ezen apropóból?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Modikat és Hardverapródokat kérdezném. Ha valakinek olyan hirdetése van amiben nagyon sok mindent árul azt hogyan értékelhetjük?
Mondjuk innen vettem a procit és a lapot: LeC -
emiki6
veterán
Valakinek esetleg egy Nanoxia Deep Silence 2?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sehogy, a gyűjtői hirdetéseket nem támogatja a rendszer.
Mercutio_: pont emiatt voltunk ott. Vettünk egy csomó cuccot. Akció most lesz a hétvégén: Glamour napok.
A cég elvileg tavasz előtt vonul ki (ezt mondták az üzletben). Nagyon sajnáljuk, mert az egyik legjobb márka, ami nem csak jól néz ki, de természetes anyagokkal dolgozik és nem gyerekekkel dolgoztat.Nincs más választás, majd járunk Dániába.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
F34R
nagyúr
Ismeri valaki ezt a Voll vizsgalatot ? azon gondolkoztam meg kellene csinaltatni hogy kideruljon egy par dolog.
-
Mercutio_
félisten
-
emiki6
veterán
Túl nagy, Arc minire váltok.
Mikor próbáltam rászenvedni az oldallapot véletlen rátoltam a muanyag front panelt a ház vázára, ezért egy nem látható helyen megrepedt a muanyag.Más: hétvégén nem jár a 2-es metró.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #10167 üzenetére
Direkt a tömeg előtt mentünk vásárolni, erre kiderült 10-én Mammut napok vannak és tömeg volt.
Holnaptól vasárnapig pedig Glamour napok lesznek. Cottonfield-ben is van 20% mindenre, igen.De ez az akciózás nem a bezárás miatt van, az még odébb van szerencsére.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
CM Elite 335 ház előlapi panelén ki lehet valahogy cseréni az USB csatlakozókat 3.0-ra?
-
Cheesy
őstag
Ütközne az valamilyen -jogi, szabályzati- akadályba, hogy egy olyan topic szülessen, ahova különböző webshopok éppen érdemleges akcióit posztolnák ki a userek?
www.vakbelmutet.hu
-
-
smiti
veterán
Úristen, mi ez a pangás itt ? Lassan egy napja nem járt erre senki ?
-
Mercutio_
félisten
válasz Rypejakten #10182 üzenetére
Szerintem a celeb lakotarsaval tekereg
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #10183 üzenetére
A topikot nem találtam meg. A celeb lakótárs éppen alszik, akár csak az anyja. Én meg éppen Heroes Migh & Magic 2-ot toltam.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #10184 üzenetére
Fárasztó a celeb lét
Tudtok olyan helyet itt ahonnan olcsón beszerezhető usb3-ról usb2-re alakító?
Az egyik házban csak usb3-as előlapi csatik vannak az alaplap felé ilyen véggel, az alaplapon viszont csak usb2-es tüskesor van valami ilyesmi
E-bay-ről 3-at küldenek ~1k-ért de az időbe telik.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
AMD Turion 64 X2 TL-64 (2x 2,2GHz, 1MB L2)
Reális szerintetek az ár?
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10191 üzenetére
Szerintem nem rossz ár, de lehet 3-4k-ért hamarabb viszik el. Én ennek a gyengébbik változatát árultam TL-52-est 3k-ért. Most nézem az árakat, elég a nagy a szórás ennél a processzornál is.
A régi vasam emblémáját, és ODD-jét hamarabb adtam el, mint a procit.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
marsu
veterán
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
... nem most, majd csak karácsonykor, de akkor pont nem fogom találni ezt a képet.
Press any key to continue ...
-
Andris837
senior tag
Kollégám van nagyon bezsongva a karácsonyra... Novemberben már karácsonyos csengőhang, karácsonyos appok a telefonon, ajándékvásárlás, stb.. Kicsit fanatikus...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
emiki6
veterán
Na beüzemeltem az Asus P8Z77-M PRO-t és a HR-02 Macho-t [képek]
1,230V 4,2 GHz-en az milyen? (i5 2500K)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest