Új hozzászólás Aktív témák

  • puritan

    csendes tag

    válasz puritan #6166 üzenetére

    Nagyon köszönöm, akik tapasztalataikkal segítettek eldönteni, hogy milyen fejhallgatót vegyek.
    Végül megvettem a Oneodio A70-et. Erről számolnék be, ha valakit érdekel.
    Nos a fejhallgatónak teljesen rendben van a hangja. Első kipróbáláskor nagyon megörültem neki, úgy gondoltam, ez tökéletes lesz nekem. A magas, és közép tartomány is nagyon rendben van. A mélyből én még egy nagyon kicsit tettem volna bele, de ha olyan zenét hallgat vele valaki, amiben a basszusnak nincs kiemelt jelentősége, hibátlan a masina. Equalizerrel próbáltam ezt korrigálni, de valóban csak egy nagyon kicsit kell tolni hozzá a mélyből, mert több már zavaró. Van benne erő is, nagyobb hangerőn is tökéletesen tiszta marad a hangzása.
    A bluetooth hatótávolsága is nagyon jó, lakáson belül a harmadik helyiségben, a számítógéptől 7-8m-re kezd szakadozni a hangja. Az akkumulátorról érdemben nem tudok nyilatkozni, mert még talán 10-12 órát használtam, eddig eszébe sics lemerülni.
    Egy tesztben olvastam, hogy vezetékkel sokkal jobb a hangminőség, mint bluetooth-on. Nos én ezt nem tapasztaltam, nem érzek különbséget a kettő között.

    Egy valamivel nem vagyok csupán megelégedve, mégpedig a méretével. Akármennyire is over-ear-nek árulják, nekem ebbe nem fér bele a fülem. Lehet, hogy túl nagy elefánt méretű füleim vannak, de számomra akkor is kényelmetlen. Hosszabb viselésnél már nyomja a fülemet, és hiába igazgatom, nem használ semmit. A fülpárna anyaga, hangszigetelő képessége teljesen jó, csak egy kicsit nagyobbra kellett volna csinálni.

    Úgy döntöttem, megpróbálom a 14 napos elállási jog keretében visszavinni, és egy másikat választok helyette.
    A következő kiszemelt a Blitzwolf HP3 lesz. Nem baj, hogy harmad akkora akku van benne, de remélem nagyobb lesz a mérete.

    Más.

    Nem tudjátok, hol lehet fejhallgatókat élőben kipróbálni?

Új hozzászólás Aktív témák