- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Windows 11
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
#72445440 #99199 üzenetére
Működik persze, csak te nem vagy elég rámenős az ügyfélszolgálatnál, elcseszték nálad. A tomp-nak megy a VTV is meg a HoGO is pedig csak kártya van a VTV mellett.
Lehet erre hivatkozni (#99188) trinitronka világosan leírja, hogy mi meg mikor jár.
De a HoGO ÁSZF is említi a Horizon médiaboxot, mint ha már írtam volna, hogy járj utána.
-
-
-
trinitronka
tag
A Voda tv alkalmazás nem működik tv boxon, legalábbis én még nem jöttem rá a módjára.
-
cof
veterán
válasz
trinitronka #99188 üzenetére
Pedig érthető szerintem "a TV alkalmazások médiaeszköz típusától függően érhetők el". Tehát a VTV-hez Vodafone app, Horizon BOX-hoz HoGO app. A régebbi BOX-okat most nem sorolom ide, mert azokat már nem lehet kérni.
-
F-ECT$
titán
válasz
trinitronka #99188 üzenetére
A Voda TV app fog tovább élni, a régit szép lassan kivezetik.
-
Miska0330
tag
válasz
kabelmania27 #99180 üzenetére
Üdv,
Mind a 15 letöltési csatorna megvan.
Mindegyiknél 38 SNR(dB) a Power dBmV pedig mindegyiknél 4.Közben pedig elkiabáltam, mert újra 330-340 Mbit között van a letöltés. Biztos, hogy a terhelés miatt van mert a jelszintek tökéletesek. Ennyi lehet a város között a sávszélsségük elosztva.
-
trinitronka
tag
Akkor megszivtam, mert lecserélték Voda boxra a Horizont.
-
F-ECT$
titán
válasz
trinitronka #99183 üzenetére
Nincs. Csak annak jár az app, akinek Horizon doboza van.
-
trinitronka
tag
Lemaradtam valamiről? Horizon Go már nincs a Voda tv szolgáltatásai között vagy csak egyszerűen nem működik napok óta?
-
-
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Isaszeg -en valamit finomhangolhattak, vagy sávszélességet bővítettek, mivel eddig nappal 330 és 350 Mbit között ment a letöltés. Most pedig stabil 450 Mbit felett van. A jelszintek azok rendben vannak. A feltöltés az stabil 22 Mbit.
-
mate211
csendes tag
válasz
kabelmania27 #99172 üzenetére
-
válasz
bbsofficial #99173 üzenetére
Nálunk párom mamájánál szinte minden nap lefagy, es csak áramtalanitás után javul meg. Azt csinálja, hogy éppen amit néz annak marad hangja és kép is, de semmit nem lehet vele csinálni, se csatorna váltás se kikapcsolás. Rém idegesítő, főleg ha nem vagyunk itthon, mert a mama nem bír vele mit kezdeni
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Samsung TV-ből már ki van kapcsolva az ARC funkció, így a Horizon box, kb. heti 2x van bekapcsolva és mindig kikapcsolom.
Másnap reggel viszont látom, hogy megy a STB, teljesen meleg a box, de jelet nem küld. Másnak is lefagy ilyen sűrűn?
Kb. Minden alkalommal csinálja. Kihúzom, vissza, majd kikapcs., úgy jó.
Mi a baja?
-
mate211
csendes tag
Sziasztok,
Múlt héten lett bekötve a gigás net, az arris touchstone modemet kaptuk. Sebesség tök okés, wifi-hatótáv so-so. Viszont ami nagyon nem okés, hogy ma kétszer is rebootolt az eszköz. Ez normális? Ilyenkor valami frissítést kap, vagy létezik, hogy csak crash-el? Event logban nem találtam semmi értelmeset, error sincs.
Egyedül ez a bejegyzés, amire felvontam a szemöldököm:
"Configuration Changed : Set Device.WiFi.AccessPoint.1.X_CISCO_COM_KickAssocDevices to true from CLIENTTOOL,old value is : false,result: Set successfully."Szerintetek központból csesznek ki velünk updatekkel és később jó lesz, vagy baj lehet az eszközzel? Így home office-ban annyira nem fun arra várni mikor megy el a net
-
-
drk88
senior tag
Sziasztok,
Az mi miatt lehet hogy a telefonos ugyfelszolgalaton nem fogadja el az ugyfelszamomat a rendszer.. azt mondja hibas vagy nem talalhato
pedig ott a szamlan is meg a webes profile alatt -.-
-
Scotty
tag
válasz
unicumnext #99164 üzenetére
Ezek szerint LAN-on amikor nem volt bridge mode, neked sem érte el a 900mbit-et?
-
Hajdúszoboszló , fürdő negyed központi hiba várhatóan 14 óráig
-
Scotty
tag
válasz
speederiii #99153 üzenetére
Megosztom a saját tapasztalatom: 1 hónapja kötötték be az 1 gigás netet, a korábbi modemet cserélték Arris Touchstone TG3442DE-re. Sajnos nálam is instabil ennek a modem/router-nek a WiFi kapcsolata, megszakad, bizonyos távolságnál már borzasztóan lassú. Tegnap felhívtam a 1270 vezetékes hibabejelentés ügyfélszolgálatot. Elmondtam, hogy az instabil WiFi kapcsolat miatt szeretnék saját routert használni és kérném, hogy tegyék bridge mode-ba a modemet. A kedves hölgy készségesen segített: elmondta, hogy előbb áttesznek IPV4-re aztán frissíti a firmware-t, utána reboot után meg fog jelenni a menüpont, ahol ezt be tudom állítani 15 perc múlva próbálhatom. Elbúcsuztunk... Reboot után beléptem a felületre és megjelent pluszként az IP Forward opció. Ugyan ez nem teljesen az amire gondoltam, bridge mode továbbra sincs, de nekem így is jó lett: UTP-n összekötöttem a saját routeremmel, a teljes TCP/UDP tartományt forwardoltam a routerem IP címére, azt beállítottam AP módra Arris-ban WiFi-t kikapcsoltam. Végeredményként az Arris továbbra is a DHCP, a routerem meg egy WiFi AP. 3 vezetékes eszközt továbbra is közvetlenül az Arris-ra kötöttem, a routerem-re meg csak WiFi-n kapcsolódnak a plusz eszközök. A sebesség nem csökkent, ugyanazt tudja mint korábban (az mondjuk más kérdés, hogy nálam LAN-on sem megy 550M felé soha, de ezt most elengedem..)
-
inf3rno
nagyúr
No nekem sikerült lefilmezni amennyire fél kézzel lehetséges. Ilyen a herendi UPC-vel a játék már 10 éve. [link] Általában nem ennyire látványos, inkább csak érződik, hogy nincsen a helyén a hitbox, és csak néha teleportálnak ojjektumok meg emberek, de ma éppen ilyen volt. A következő az lesz, hogy megnézem Q3-al is, hogy az is ilyen e, de valszeg igen, mert ET:Legacy is ilyen, ami a frissített verziója az ET-nek. Más játékoknál inkább csak érződik, hogy egy kicsit máshova kell lőni, de nem nyilvánult meg ennyire, amikor játszottam őket, pl Battlefield-et. Adaptive sync nélkül durva tearing-el is jár ET-vel.
-
speederiii
tag
válasz
unicumnext #99155 üzenetére
köszi a választ
-
unicumnext
aktív tag
válasz
speederiii #99153 üzenetére
igen átkapcsolható, de csak az ügyfélszolgálat tudja megtenni.
de szokásuk azt mondani, hogy nem lehet még, ilyenkor szokás, az új doksira rákérdezni, igaz nekem csak a netes bejelentés oldotta meg -
speederiii
tag
Sziasztok, az Arris Touchstone TG3442DE már átkapcsol(tat)ható sima bridge módba?
Köszi -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #99146 üzenetére
1270 szerint oké. Mi az a broadcom service error?
-
zsloti
senior tag
Sziasztok!
Számítógépet csatlakoztatnék Vodás connect boxhoz wifi segítségével.
Melyik a legjobb wifis usb stick ami jó ár érték arányban ki tudja használni a box lehetőségeit?
Köszönöm
zs
Aktív témák
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest