Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszibmw
tag
Sziasztok !
Hiába kapcsolom ki a Connect Box-ban mindkét wifit-t, a wi-free aktív marad.
Van arra mód, hogy teljesen lekapcsoljam a wifi részét a modemnek ? -
MadGame
senior tag
válasz #75501312 #99093 üzenetére
Hát ja, most ezt csináljuk. Aktiváltatni akkor ügyfélszolgálaton keresztül tudom? Ha igen, remélem távoli kézrátétellel azonnal meg tudják oldani, mert elég bosszantó. Nem is értem, hogy nem volt aktiválva. Bár a főbérlő azt mondta, hogy már régi előfizetők, és az 500-as csomaghoz adtak alap tévét, viszont AV-vel összekötve, ott is láttam ezeket a most meg nem jelenő csatornákat, ezért gondoltuk, hogy a váltás majd segít, de semmi. Akkor ezek szerint adtak egy kártyát a boxhoz, amit anno nem aktiváltak és úgy is maradt. Másra nem tudok gondolni.
-
halalfalo
csendes tag
Heló!
Új előfizetéshez ch7465vf modemet adtak, van erről valami hivatalos specifikáció, hogy mit is tud pontosan? Nem láttam, csak beszerelési útmutatót, meg cseh leírásokat. Vegyesek voltak a vélemények, hogy eltér-e a CH7465LG-LC-től hardveresen is vagy csak külsőleg.
Egy TP-Link Archer C5 Ver. 2. router volt eddig és nem tudom, melyik lenne a jobb, a modembe épített router vagy az Archer C5?
-
törölt tag
válasz MadGame #99091 üzenetére
Hát, akkor más ötletem nem maradt, mint hogy lopom a gyárivisszázni szöveget.
Ahogy CoF is írja, akkor valószínűleg nem él a kártya. Annyit max megcsinálhatsz amíg nem aktiválják, hogy bedugod a kábelt a tévébe és akkor max azt a kb. 30 csatornát addig tudjátok nézni, ami egyébként is jön analógon.
-
MadGame
senior tag
Igen, bocsi, csak már lejárt a szerkesztési idő.
A koax a boxba van dugva és a box HDMI-vel összekötve a TV-vel. A TV-t kb. két hónapja vettük. A netcsomagot most nagyobbra cseréltük, vagyis a főbérlő. Régóta UPC-s, mi meg nagyobb csomagot akartunk a net miatt, így 500-asról 1000-re váltottunk. Azt hittük, hogy ez megoldja a problémát. A párom volt itthon csütörtök este, mikor átkötötték. Rákérdezett a TV dologra, azt mondta a szaki, hogy jó ez hozzá, csak össze kell dugni. Amit eddig is megtettünk a régi TV-vel, de ott se volt semmi. A képet ne nézzétek vagy képzeljétek bele a koax kábelt A kártya, mint kiderült, jól van benne. Hülye nem vagyok, tudok gyárivisszázni, mobilszervizben dolgozom A kódot jól adom meg: VIII. kerület, 108. Már 4x végigjátszottam, de semmi. TV be, box be, TV megtalálja a jelet, box beadja a csatornákat, de csak az alapokat vesszük, mint a közszolgálati adó, RTL talán még van, de nem néztem végig, csak feltűnt, hogy a közszolgálatin kívül se HD-k, se sima csatornák nincsenek, amit az 1000-res csomag tartalmaz (63 DB azt hiszem). -
Toth_Jani
őstag
válasz MadGame #99082 üzenetére
Mondjuk ha HDMI csatlakozás van és némelyik csatornán megy is a műsor akkor inkább azt kellene megnézni hogy mik azok amik mennek, ha 1 HD adó sem megy akkor még az is lehet hogy nem aktív a kártya.
Nekem sincs Boxom, ez ír valamit ha olyan adót akarunk nézni ami nincs az előfizetésben?? -
MiZo1990
aktív tag
A teljes visszaállításnál meg kell adni egy területi kódot (ezeket itt találod).
Jó kódot adsz meg?
Illetve, biztos így csinálod a visszaállítást?
nyomd meg a távirányítón a MENU gombot, majd a nyilak segítségével lépj az ESZKÖZTÁR opcióra, ahol válaszd a SPECIÁLIS BEÁLLÍTÁSOKAT;válaszd a MEDIABOX menüpontot;válaszd a GYÁRI VISSZAÁLLÍTÁS opciót;add meg a PIN kódot; ez 0000, amennyiben korábban nem változtattad meg;ha szeretnéd, hogy saját beállításaid megmaradjanak, akkor válaszd a NEM opciót;erősítsd meg a gyári visszaállítást;a mediabox most újraindul;válaszd ki Magyarországot a lehetőségek közül;válaszd ki, hogy milyen nyelven szeretnéd használni a mediaboxot;az Általános Szerződési Feltételek-et az ELFOGADÁS opcióval tudod jóváhagyni;nézd meg mi az aktiváló kódod ide kattintva, majd írd be;a csatornakeresés befejezése után javasoljuk a GYORS INDÍTÁS mód kiválasztását(Meg ugye a koax kábelt is az IN portba kell dugni.)
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz MadGame #99080 üzenetére
Nem akarok okos lenni, nincs horizon boxom.Nem lehet, hogy a sorrendel van baj?Először a Tv t kapcsold be és mikor felált akkor a boxot.Még valami, mikori Tv?Nekem volt egy okos Samu aminek volt a távján egy HDMI gomb, azzal élesedett a HDMI bemenet.Esetleg a bejövő koaxot dugd az antenna in be.Egy RF kábellel kösd össze a box antenna kimenetét a Tv antenna bemenetével.Egyébként koax szerintem kell bele az UTP kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Gyári visszaálításnál újból be kell állítani nem? Nyelvet, országot... és a 3 jegyű aktiváló kódot is ami településenként változó. Helyes adod meg?
Aktiváló kód
Az aktiváló kód egy 3 karakterből álló
szám, ami elengedhetetlen a mediabox
megfelelő telepítéséhez. A településeden
elérhető teljes csatornakiosztás elérése
érdekében add meg a településednek
kiosztott aktiváló kódot.
Ezt a kódot a településed nevéhez rendelve találod meg a mediabox használati
útmutatójának erre vonatkozó részében.Amúgy a koax kábel is legyen bedugva, mert a képeden nincsen, remélem csak a kép miatt húztad ki a hátuljából.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MadGame
senior tag
Igen, bocs, már rájöttem
A kártya chippel felfelé van benne. Kihúztam, bedugtam, rátettem áramra a boxot, bekapcsolt, de semmi, gyárivisszáztam, és uganaz a helzet: lát mindent, kiírja a műsorokat, nem írja, hogy nincs jel, csak egyszerűen nincs se kép, se hang a legtöbb csatornánál. És az időt is rosszul veszi. -
MiZo1990
aktív tag
Szia!
Van lehetőség dekóderkártyát kérni (Vodafone Mediacard), ezt egy CI+ modulos TV tudja fogadni.
Ebben az esetben nem elérhető a 7 napos műsorvisszanéző és a videótár, illetve a műsorújság is csak 1 napos.Továbbra is kábel hálózaton megy a TV.
A Vodafone TV beltérihez kötelezően kell internetet csatlakoztatni, nem megy nélküle.
A régebbi, Horizon beltéri megy net nélkül is, de bizonyos funkciókhoz abba is kell a net.[ Szerkesztve ]
-
vzozo
senior tag
Sziasztok, egy családtagom új lakásba fog költözni, és úgy látom csak Vodafone szolgáltatás van. TV-nél viszont mindenáron STB-os megoldást akarnak eladni, miközben itt bőven beszélgettekmég DVB-C-ről.
Jó 10 évvel ezelőtt még én is UPC-s voltam, és akkor kábelen jött a TV, mindenféle boxos mókolás nélkül. Van erre még lehetőség ma is, vagy STB only?
-
MiZo1990
aktív tag
válasz MadGame #99072 üzenetére
Az előlapon az óra és a gombok mellett van egy lenyitható fedél, mögötte van a kártya.
8. lap / 15. oldalAz internet jól működik?
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Gyári vissza volt kétszer is. Elsőre jól mutatta az időt, de a csatornák helyzete ua. Éjszaka újrabootolt (úgy maradt, kikapcsoltam magán a boxon erre újrabootolt), azóta sz@r az idő megint. Hol tudom megnézni a boxban a kártyát?
-
cof
veterán
válasz MadGame #99068 üzenetére
Pedig itt valami zavar van a tér idő kontinuumba, mert a CC nem jön kódolatlanul, TV-be dugva a koax kábelt nem szabadna mennie. Analóg vagy Digitálisan jön?
Amúgy a BOX-ban akkor is kell lennie kártyának mivel hozzá van párosítva, néküe ki sem adják. Azt kellene megnézni, hogy benne van-e, és hogyan. Meg egy gyári beállítások visszaállítása sem árthat a Horizonnak.
-
Ledi
aktív tag
válasz MadGame #99066 üzenetére
Tuti fordítva van bedugva a kártya a boxban.
Amikor régen Horizont boxot kaptam gyárilag fordítva volt benne. Csak néhány csatorna jött be. Megforditottam a kártyát és minden ok volt.
Ha rossz időt ír ki próbálj egy resetet. A Horizon egy ipari hulladék ezt mindenki tudja akinek volt már "szerencséjére" vele találkozni.
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Azt mondták, hogy jó ez hozzá és így kell összekötni. Korábban is ez volt: ha a TV-be dugjuk a koaxot, akkor jön több csatorna is, de nem mind. Ha a box-szal kötjük össze, akkor csak az alapcsatornák jönnek (pl. Comedy Central TV-be dugva jön, boxon keresztül nem). A box meg fel is ismeri a csatornákat (még azt is megjeleníti, amire nem fizettünk elő), viszont se kép, se hang. Másorújságot is kiír mindenhez. Ja, a box az órát sem tudja beállítani, most pl. 22:14 van rajta.
Soul Gem: Durva lenne, ha 21. században pár napig kéne várni ilyenre
kezo0: Nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Esetleg benne van, de megfordítva...
(Azt írta, az „alap” csatornák bejönnek, pl. M1 és „stb.”.)szerk.: MadGame – esetleg keress a tévé beállításai között a HDCP védelemmel kapcsolatosat, és ha van ilyen, azon próbálj állítani, hátha...
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
ArthurShelby
addikt
Valakinek már sikerült úgy szerződni 1000-res netre, hogy nem lett drágább a havidíja?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
cof
veterán
válasz MadGame #99058 üzenetére
És úgy hagyták ott, hogy be sem állították? Az fura. Csak TV nincs internet van? Ha bedugod a koax kábelt a TV-be akkor sem talál semmi csatornát a TV keresőjével? Vannak kódolatlan digitilás csatornák meg analóg is van, bár nem mindenhol.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Összekötöttem a Samsung okos TV-t HDMI-vel a set top box-szal, a boxot peddig a modemmel. Akoax kábel a modembe és a boxba megy. Sok csatornára elődizettünk, HD is van, és egyszerűen nem jön be az alapokon (M1 stb.) kívül semmi. Nem írja, hogy nincs jel, csak egyyzerűen nincs kép. A csatornaenveket és a műsorokat is kiírja.
Mi lehet a gond? -
Komikaze
csendes tag
válasz kabelmania27 #99050 üzenetére
Szia,
köszönöm a tanácsot, meg is nézem mindjárt. -
hhgygy
senior tag
Üdv, nem nagyon tévézek, volt UPC-s most már Vodafone-os vagyok, XXII. ker.
A Prime tévé (de néha most már az RTL is) iszonyatosan pixeles, meg nyökög a hangja, megpróbáltam áramtalanítani és újraindítani a set top boxot és úgy néz, ki javult is valamennyit, csak műszakilag érdekelne, hogy ettől elvileg megjavul és ha igen, miért?[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Zigi
senior tag
válasz unicumnext #99042 üzenetére
Kösz megpróbálom!
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Toth_Jani
őstag
válasz Komikaze #99047 üzenetére
Nem mellékesen ha a csomagban van telefon és a Web oldalukon egy másik csomagra leszerződünk amiben nincs telefon akkor a telefon hűség (és figyelmeztetés) nélkül megy tovább.
Vagyis ha nem mondjuk le, akkor nem kapcsolják ki, csak nem lesz rá hűségidő !!
Én 2 hónapja szerződtem újra TV prémium +500 net 1 db MediaCard 5800 +100 forintért maradt a telefon, amit 100 forintért én sem mondok le.[ Szerkesztve ]
-
Komikaze
csendes tag
Nem kell, viszont 100Ft/hó és a nagyszülők ezt használják mivel nekik is ez van, ergo ingyenes.
Kb. ugyan azt ajánlja mint amit az ügyfélszolgálat, 8.300 és Giga net vagy 7.800 kb. a mostani. Nekünk nem kell semmi felvevős-visszajátszós hókuszpókusz, meg Voda TV médiabox.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Komikaze #99043 üzenetére
1270 és lemondást választva nagy valószínűséggel jobb árat fognak adni
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Komikaze
csendes tag
Sziasztok,
árakról kérdeznélek titeket.
Budapest, 11. kerület, Allee közelében.
A csomagom TV prémium, Internet 500, Nonstop S, ePack kedvezménnyel, hűség lejárt nyár elején, 1x éve vagyunk előfizetők. Ez 7.825Ft-ról (május) most kúszott fel 8.281Ft-ra.
Voltam bent az Alleeban, hadakoztunk, de nem tudnak jobb árat adni, váltsak a Gigás netre +300Ft-ért. Köszi-köszi, de nincs rá szükségem, akkor várjak hátha lesz valami ákció.
Telekom az optikát tavasszal húzta volna be a házba, de elnapolták, eltűntek mint turisták a Ferihegyről. A Digi meg csak Fehérvári út páratlan(!) oldalán van.
Ezen a fent összegen reálisan mennyit lehetne faragni?
A szolgáltatás egyébként jó, nem tervezem a váltást, csak az a csoda CB dobálja a wifi-t.
Válaszokat előre is köszi. -
törölt tag
válasz #72445440 #99036 üzenetére
Áááh, nem, nem adok le igényből, ne vicceljünk már. A doboz lenne ingyen, nem az egész szolgáltatás.
Ha majd az HBO eredeti minőségben lesz továbbítva, akkor újra előfizetek. Jelenleg több, mint a fél havidíjam olyan szolgáltatásokra megy el, amit nem használok.
Mivel le vagyok maradva 2-3 évvel mozifilmekkel, így a Netflix meg az Amazon Prime lefedi az igényemet.
HBO GO is max 720p ami még nem lenne gond, de még mindig sztereó. Inkább nem használom.
A net és a telefon marad, kb. félárból megúszom. Így ebből az árból jöhet majd 2 új streamer szolgáltatás előfizetése.
Én már nem akarok tovább megszokni, inkább megszökök. -
törölt tag
Hát elkezdődött.
Pár hete hív egy szám néhány naponta, amire a telefonom kiírja, hogy Potenciális csalás, most már kíváncsi voltam, felvettem.
"Jó napot kívánok, XY vagyok a Vodafonetól, alkalmas időpontban keresem?"
Csomagot ajánlott volna az új dobozzal ingyen. Mondtam neki, hogy nem kell, köszönöm.
Meglepődött kérdés: "Ingyen sem?"
Na akkor röviden elmeséltem neki a sztorimat, hogy már fél éve volt nálam, DD még mindig nincs, a 70 HD csatornából felét kapjuk, annak is a fele érdektelen és hogy egyébként is rontják a minőségét az HBO csatornáknak. Ha HBO jó lenne, maradnék, de így nem kell. Még egyszer megpróbálta, de mondtam, hogy nem kell köszi.
Egyébként kedves és rendes volt egészen addig a pontig, amíg ki nem mondtam, hogy le fogom mondani a szolgáltatást, nyilván eddig voltam potenciális ügyfél. És azért a kis érzékeny lelkemet kicsit megérintette, hogy ha nem is bunkó módon, de az emberi kicsinyességből fakadóan kaptam egy odavetett időpontot, hogy majd akkor jár le a hűségem majd elköszönt. Igen, de egy szolgáltatást mondok le, nem teljes csomagot, még mindig fizetek, hé, álljunk már meg egy pillanatra.
Mert én is felhívhatnám megsértődve az üfsz-t és indoklás nélkül lemondhatom a szolgáltatást, hiszen mindjárt hűségidő végén vagyok. Csak valamiért elfelejtik, hogy addig van nekik is munkájuk, amíg mi fizetünk minél többet, és az üfsz működésének egyik alapfeltétele az ügyfél elégedettség, amit mérnek is.
De majd a legközelebbi értékelésbe beírom ezt is. Mert úgy tűnik a tavaszi 4 oldalas levelemben ez a rész sem hatotta meg őket. Mert azt már a mai hívásban sem tudtam elmondani, hogy egyébként értékelem, hogy próbálkoznak, csak mire ebből lesz valami olyan, ami nekem is jó, megőszülök. Sőt, már azt se, mert kopaszodom. De mindképpen dicséretes, hogy próbálkoznak.
Szóval már csak 37 nap van hátra, de kiszámolja. 30 nap körül már telefonálhatok, hogy köszönöm szépen, nem kell. -
Zigi
senior tag
Sziasztok. Váltottam gigabitre, kaptam új modemet. Olvasom, hogy itt többeknek áttették modem módba, csak azt nem értem hogy? Felhívtam a szolgáltatót és közölték, hogy még nincs modemmód ezen a routeren. Akkor most mi az igazság?
-
őstag
válasz MiZo1990 #99029 üzenetére
Kozben megtortent az ugyfelszolgalat fele a panasz, gondoltam miert is ne tennem. Most annyit mondtak, hogy kivizsgaljak az ugyet es 30 napon belul jelentkeznek. Ha nem lesz elorelepes akkor a boxot kicsereljuk. Bar mediakartya lenne jo, mert a Horizon box kritikan aluli. Van egy itt, de folyton lefagy Ha jovairjak a tobblet befizetest, akkor 500Ft/ho-ert maradhat a box
-
-
tomee987
tag
válasz #72445440 #99025 üzenetére
Már nincs hűség médiaeszközre. Én most hosszabbítottam meg a lejáró szerződésem és felhívták a figyelmem, hogy médiaeszközre, extra TV csomagokra, vezetékes telefonra, e-packre nincs már hűség.
Nekem az elsődleges eszközöm egy CI+ modul 0 Ft-ért. Hűség nélkül.
A második eszközöm egy VTV box, szintén hűség nélkül 500 Ft-ért. -
őstag
Uj bekotes volt ez is De tenyleg nem szoltak errol, annyi kulonbseg lett volna, hogy akkor nem kertunk volna HBO-t
szerk: raadasul az a vicc, hogy nem is hasznaljuk a boxot egyaltalan Tv-rol valtunk csatornat, meg a tv bekapcsolja a boxot. A box taviranyitojat 1x hasznaltuk osszesen
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz Intruder2k5 #99018 üzenetére
Most, hogy mondtad megneztem a szerzodest Tehat mint kiderult, mivel szemelyesen fizetem be mindig, igy 600Ft-tal tobbet fizetek. A masik amirol nem szolt az uzletkoto, hogy a mediabox az havi 3000Ft. Ha ezeket leszamolom, akkor annyira jon ki, amit az uzletkoto mondott
-
Ledi
aktív tag
Ez most jött:
Kedves Ügyfelünk! 2020.11.09., 11.10. és 11.11-én 02:00-06:00h között rendszerkarbantartàst végzünk, ekkor a Vodafone TV szolgàltatàsodban idöszakos fennakadàsokat tapasztalhatsz. A karbantartàs csak a Vodafone TV szolgàltatàsodat érinti, màs Vodafone szolgàltatàsod müködését nem befolyàsolja. Megértésedet köszönjük! Üdvözlettel: Vodafone[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
őstag
Igazabol panaszt nem teszek, mert ha azt mondta volna az uzletkoto, hogy 14eFt akkor is bekottetuk volna. Egyszeruen azert, mert nem volt mas szolgaltato. Anno leirtam ide, hogy egy igazi horror volt, mire bekotottek. Uj rendszerkiepites volt az utcankban es csak a mi hazunk nem volt benne a listaban. Tobb mint egy honap volt mire elintezodott. Azota persze a Telekom is kiepitette, de ott meg nem rendelheto egyelore. Legfeljebb majd valtunk ha lejar az egy ev
-
Marcsello31
őstag
válasz fojtviki #99013 üzenetére
Nem értem a dolgot, nálunk aznap először telefonaltunk, akkor mèg UPC net volt. Sikerül elintézni a csomag aktiválást rendelést stb. Megcsináltuk a fiókot. Majd kb 1 hèt múlva jött a szerelő behúzta a kábelt kintről rá kötötte a modemet, a gèpèn beaktiválta, ès van èlőfiókom működő modemmel. Pedig vidèkről van szó. Nála is jónak kellene lennie. Ráadásul ipv4el. Nekünk csak net van. Bőven jó az is.
-
őstag
Parom felhivta az üzletkotot. Mondta, hogy nem erti, nem annyinak kene lennie. Ujra megnezte a cimet, es tovabbra is azt az arat latja, amit eredetileg adott Fb-on hozzaszoltunk egy hirdeteshez leirva ezt a problemat, es legalabb 10 ember irt a poszthoz, hogy ugyan igy jartak:))
-
pjen
félisten
válasz fojtviki #99010 üzenetére
Én is beszéltem előbb vodával.Jövő hónapban lejár a hűségem.Van mindenem amit voda adni tud, kivéve korlátlan vezetékes telefon.Ezért fizetek 10K t.A Voda ajánl hűséget csak Tv és Net re.Egy évre és 700 forint emeléssel.A többi összetevőre már nem vállal hűséget, tehát emelheti infláció arányosan.Érdekes hozzáállás.Mondtam akkor maradok hűség nélkül és felválalom az évi inflációs emelést.
-
kabelmania27
Topikgazda
29-es körzetben két hálózatot épített ki még a jogelőd Monortel, az egyik hálózat a telefonhálózat, melyen ADSL szolgáltatást adnak a másik egy koax hálózat ami nem tudja a visszirányt.
Azokon a településeken ahol elkészült az RFoG hálózat az előfizetőket átkötik az új rendszerre, így ugyanazokat a csomagokra tudnak előfizetni mint sima hfc koax területen. -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Eddig 7.299 Ft-ot fizettem 500-as netért, Hd tv-ért, telefonért, 2 boxért, és egy tv kártyáért.
Most vettem észre, hogy már nem 7299 a havidíj, hanem 7500. Ez mi miatt lehet? Nem volt semmi módosítás a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Félre ne értsetek, nem szarrágóskodni akarok, csak kíváncsiság mert újra szeretnék kötni náluk, és így már majdnem ott vagyok hogy 1 gigás net, tv-vel.Köszönöm!
-
Nordik
őstag
válasz hodostamas #99004 üzenetére
Hát beregisztraltak a cuccokat már helyszínen, de mivel szolgaltatovaltas lesz és ennek megvan egy fix időpontja mikortól el a szolgáltatás egyelőre nem megy semmi. Remélem csak ez kavart be és nem rontottam el most semmit ezzel, hogy közbe regisztráltam egy Vodafone fiókot, hanem majd helyreáll.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz Marcsello31 #99002 üzenetére
Köszi, lehetséges, hogy kell neki egy kis atfutas. Végülis tegnap kötöttek csak be. Szolgaltatovaltas miatt ha jól tudom, csak novembertől fog élni a szolgáltatás. Csak gondoltam előre beregisztralok. De vicc, hogy a mobilos app se működik otthoni szolgáltatásokhoz.
Direkt epackot kértem, mert nem akarok vesződni a csekkekkel, de nem gondoltam ennyire béna az oldaluk.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Tényleg ennyire rossz az online felülete a vodafonenak? Most regisztráltam de nagyon sok helyen 404hibat dob stb. Hol látom majd egyáltalán a szamlaimat? Esetleg küldenek email értesítőt ha új számla keszult?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest