Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChME
tag
válasz Lazarski #69296 üzenetére
Igen, nincs, ezért kellett a 2 mediabox (legalább is egyből ezt mondták). De még olyanok is gyorsan megszokták, akik elsőre nagyon húzták a szájukat, minek kell még egy távirányító, minek kell két eszközt kapcsolgatni, stb.
És még kedvezmények nélkül is olcsóbb lett volna egy új csomag +2 mediabox, mint amennyit a régiért fizettünk.[ Szerkesztve ]
-
Lazarski
csendes tag
válasz kabelmania27 #69294 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz, mert ahol optika van, ott tudomásom szerint nincs analóg tv adás (ez mondjuk nem akkora veszteség, de még mindig létezhet olyan akinek szempont).
-
Watercolour
aktív tag
Frissítettem az írásom az új firmware-ről rendelkezésre álló információkkal.
Spoiler:
- DoS sebezhetőség nincs javítva, az eszköz továbbra is sérülékeny.
- Latency spike első ránézésre jobb lett, de nem tudni, hogy a két "javítás" közül melyik került implementálásra: egyik valóban javít némileg a teljesítményen, bár nem tökéletes, a másik csak megpróbálja elrejteni a problémát úgy, hogy az ICMP csomagok kezelésén változtattak, hogy azokat ne érintse a megugró késleltetés. (Mivel a valódi adatforgalom TCP és UDP protokollokon történik, ezért azt ugyanúgy érinti.)Ha szeretnéd tesztelni a problémák valamelyikét, szívesen várom a teszteredményeket privátban. A teszteléshez tudsz puskázni a cikkben látható videókból. (Sajnos én egyelőre nem tudom tesztelni, mivel nincs már Connect Boxom.)
[ Szerkesztve ]
-
ChME
tag
válasz kabelmania27 #69292 üzenetére
Köszi, akkor kisebb belenyúlással megúsztam pár kör UPC szerelő hívást/egyeztetést
Egyébként hasít a net, itt a 29-es körzetben ez nagy szó. -
ChME
tag
válasz kabelmania27 #69266 üzenetére
Most ilyenek:
TV kikapcsolva
TV bekapcsolva -
Lacccca87
addikt
Csütörtökön beszéltem ügyfél szolgálattal a lemondás miatt, ma kerestek hogy érdekelne-e a csomagom fejlesztése.... Pedig akkor is elmondtam hogy ahova költözöm ott nincs UPC.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz headhunter #69285 üzenetére
Lehet a jó idő miatt gyengébb a bejövő jelerősség vagy valamit átállítottak, télen lehet megint 90%körül lesz.
100%-os minőségnél nem kell kockásodástól tartani.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
headhunter
addikt
válasz blakey #69275 üzenetére
"...de jelentösen csökkent a jelszint, 5-6dbmV-el kevesebb és a tv-ken is látni, hogy gyengébb, konkréten a Sony sok adó esetében 40% alá esett, hozzáteszem, hogy ha nem nézem az értékeket akkor fel sem tünne, többé, kevésbé hibátlan, nettel meg semmi gond..."
Berettyóújfaluban is észlelhető jelszint csökkenés. (90% helyett 70-74%)
Múlt : [link]
Jelen:
Travel Channel HD...
Sony Bravia KDL-55W829B
Jelerősség: 74%
Jelminőség : 100%Sony Bravia KDL-43W807C
Jelszint: 34%
Jelminőség : 100%[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Lazarski #69283 üzenetére
4Grider és kabelmania27
Köszönöm a tájékoztatást átgondolom még ezek fényében a lehetőségeket, mert a HD box-ot igénylő TV helységbe nem is kellett eddig net, így nincs kiépítve, míg a másik TV (CI+ és DVB-C-t tudja) helységében van a modem és saját router (AC68U)
Lazarski
Ezt hagyta itt az üzletkötő (nevét, elérhetőségét GDPR miatt lecenzúráztam )ui.
Miskolc, családi házas külvárosi környék, DIGI NINCS ezen a területen kiépítve[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Amelyik tévé nem tudja a médiacardot (nincs benne CI+ modulfogadó) ott a boxot csak akkor tudod kihagyni ha megelégedsz az analóg adásokkal, van 26kódolatlan dvb-c csatorna de ha nem tudja az mpeg4-et nem tudod nézni csak az analógot. Boxot és a modemet az interaktív funkció miatt össze kell kötni utpkábelleli, ha ezek a funkciókat nem szeretnéd használni kérheted a technikust, hogy ne rögzítse a falhoz az utp kábelt.
Ha egy osztóval meglehet oldani az osztást akkor egy hármas osztóval lesz elosztva a koax alacsonyabb csillapítású kimenetre megy a modem a két -7dB csillapításúra mehet a két tévé. -
4Grider
nagyúr
Ha 120-as maradsz, nem biztos, hogy ragaszkodni fognak az új modemhez (CB).
Ha nincs a tv-ben DVB-C tuner, akkor a UPC csatornái közül maximum az analógokat tudod vele fogni box nélkül.
A második tv-hez tehát kell box, az havi 900 Ft körül lesz (HD csatornák nélkül).
Ezt a csomagot egyébként olyan helyen kínálják, ahol van Digi...[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap beesett hozzám egy UPC üzletkötő, de épp menőkében voltam, így hétfőre beszéltünk meg találkozót, viszont itt hagyott egy tájékoztató lapot az elérhető ajánlati csomagokról.
Nekem jelenleg net szolgáltatásom van UPC-től, ami 120Mb/s-es és 3490 Ft-ot fizetek érte havonta. Nincs is szükségem nagyobb sávszélességre - sőt a korábbi 30Mb/s is bőven elegendő vot, de ugye arról fentebb dobtak +1..2százasért cserébe.
Az első ajánlott csomag az érdekes számomra, ami 101 digitális 33 HD csatornával + 120MB/s net + UPC hálózaton belüli díjmentes telefonálást tartalmaz és utalással rendezve 3899.- Ft-os árat mutat a papír.
Telefon része nem érdekel mobilozok úgyis. Net ugyanaz mint most, tehát bőven jó. TV rész ami érdekelne, mert jelenleg műholdas DIGI + MindigTV Extra (spílertv miatt) van előfizetve. MindigTV hűség október környékén fog lejárni és a csatornakiosztás alapján a 101-ben benne van a spílerTV (no mondjuk a 33 HD csatorna a neten elérhető csatornakiosztásnál is "csak" 31, meg az itt hagyott papíron is 31, de lehet csak én nem tudok számolni...kisügy)
Ami kérdés felmerült bennem amire hátha tudtok válaszolni: 2 TV-re lenne kötve, az egyik Full HD-s Samu UE40C6000 (összefoglalóban lévő nem hivatalos lista alapján Mediacard-ot tudja kezelni és működik) a másik csak HDready LG 32LG3000, amire nem lenne szükség HD minőségre és szerintem DVB-C-t sem tudja (csak DVB-T mpeg2). Ezen a TV-n a nem HD 68 csatornás kiosztás fogható lenne? Vagy ehhez kellene egy mediabox mindenképpen?
A Connectbox-os bohóckodást is szívesen elkerülném (mivel nekem tökéletesen megfelel a mostani cisco modem), de egy szerelő biztos ki fog jönni, hogy a TV-khez kiépítse a hálózatot, aki ezt a CB csodát bizonyára be is akarja majd üzemelni
read-only mode on the forum
-
válasz 4Grider #69278 üzenetére
Egy régi tp-link-et, amin OpenWRT(LEDE) fut.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
blakey
titán
válasz 4Grider #69272 üzenetére
Szerinem a 11. kerületet is érinti, mert, bár nálam van minden de jelentösen csökkent a jelszint, 5-6dbmV-el kevesebb és a tv-ken is látni, hogy gyengébb, konkréten a Sony sok adó esetében 40% alá esett, hozzáteszem, hogy ha nem nézem az értékeket akkor fel sem tünne, többé, kevésbé hibátlan, nettel meg semmi gond.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Toth_Jani
őstag
Nem úgy van hogy az összes csatorna jele bent van a kábelben a HD adás is, és a előfizetői kódkártya felel azért hogy mit látunk?
Nálam is a TV vagy 170 csatornát lát, de 100 körüli az ami kódolt a részemre. -
Celtis
veterán
Harmadik napja nincs internetem a XXII. kerületben.
A csütörtök esti villámlás óta.
A droid szerint központi hiba és az egész kerületet érinti. Tud valaki bővebb infot? A 1221 egy vicc. Bemondja, hogy fennakadások vannak, de holnapra kész. Mindig holnap... -
Shady313
aktív tag
válasz kabelmania27 #69259 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni és időt szakítottál rám! Jobb híján várok, hátha a technikusok megoldják.
Minden jót!
-
Shady313
aktív tag
válasz 4Grider #69263 üzenetére
Igen, az lesz, a HD-s infókat pedig köszönöm, meglepett ugyan, de elfogadtam, ha esetleg megjavul az adás akkor igényelni fogom, addig nincs értelme. A 72 órán bőven túl vagyunk, ugyanis a bekötés óta rossz (múlt hét péntek óta) és a hibajegyet mindig aznap felvettem ismét, hogy lássák a hiba folyamatos fennállását. (Én már a "majd küldöm a Sanyit oszt' ő jó megnézi" kijelentéseknek nem hiszek....)
-
Shady313
aktív tag
válasz kabelmania27 #69259 üzenetére
Mindegyik frekvencián előfordulnak zavarok, a legjobbak a 338 és a 610MHz.
-
ChME
tag
válasz kabelmania27 #69162 üzenetére
Igen, a TV volt az IN-ben, és a 'bejövő' volt a tetején abban, amit te tapnak hívtál (mondjuk aki tervezte ezt a kütyüt, azt biztos szeretik azok, akiknek nap mint nap ezzel kell dolgozniuk, így hozzá nem értőként nem tűnik intuitívnak).
Megcseréltem őket, gyors teszt alapján így a TV is okés és a nettel sincs gond, ha megy a TV.Köszi a válaszokat/segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Shady313 #69256 üzenetére
Azt nehezen hiszem, hogy optikával fullra lefedett településen ennyien kábeleznének. Ahány kistarcsai ismerősöm van, mind már évekkel ezelőtt otthagyta a UPC-t. Vagy a ti társasházatok nem engedte be az optikai kábelt?
Azt is nehezen hiszem, hogy a HD adások ilyen minősége csak neked szúr szemet.
És igen, a HD adók vételéért a UPC-nél minden tv-n külön kell fizetni. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Shady313 #69258 üzenetére
ITT megtudod nézni mely frekik jók.
Ha mindenhol 100% a jelerősség akkor lehet központi hiba lesz, mert erős bejövő jellel is elvileg mennie kellene akadás nélkül ismerősnél 20-21es modem vételi értéknél az sd box 80%os erősséget írt ki 100%-os minőségnél és minden stabil volt.[ Szerkesztve ]
-
Shady313
aktív tag
válasz kabelmania27 #69255 üzenetére
Mindenhol
-
blakey
titán
válasz Shady313 #69251 üzenetére
Sony tv-m 38% jelszintet mutat az RTL Klubra, 100% jelminőséget és nincs ilyen kockásodás. Lehet, hogy szolgáltatási hiba.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Shady313
aktív tag
válasz 4Grider #69253 üzenetére
A lépcsőház 80%-a UPC-s, a mi szintünkön van a UPC kötődoboza is, így láthattam is, hogy futkosnak kifele belőle a kábelek serényen.
A szerelő csak annyit mondott, hogy ez válószínűleg másoknál is probléma, csak olyan "birka" nép a magyar, hogy nem jelentik vagy ha jelentették is, elfogadták, hogy nincsenek HD adások. Egyébként most költöztünk ide és így ránézésre (kor, habitus), nem nagyon mozgatja őket, hogy legyen HD adás.
-
Shady313
aktív tag
válasz kabelmania27 #69252 üzenetére
Megpróbáltam a bemenetre tenni a csillapítást (egyébként 10db-essel próbálta a szerelő is) és változatlan minden, a jelerősség is maradt 100%.
A TV-n nem találtam ilyen opciót.
-
Shady313
aktív tag
válasz kabelmania27 #69248 üzenetére
RTL Klub HD:
Jelszint szabályozást nem tudom hol kéne találnom, ha van.
A két TV:
Samsung UE50MU6102
Samsung UE49KU6400[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz kabelmania27 #69233 üzenetére
Köszi
3208-as van. 2013-as a firmware rajta. Ez jó régi. Nincs újabb?
-
Shady313
aktív tag
válasz kabelmania27 #69246 üzenetére
Pontosan
-
gduck
addikt
Minden esetben regisztrálni kell az új modemet a http://prov.chello.hu/ címen! Ez alól az új csoda se kivétel Ugyanis ezt már automatikusan csinálná, de nem nagyon jön neki össze...
Egy szó mint száz, modem beüzemeléshez/cseréhez NEM KELL UPC technikus!
UI: Egy hónapja megy a CD modem módban, semmi gondom nincs vele, online játék is zökkenőmentes
[ Szerkesztve ]
-
Shady313
aktív tag
válasz kabelmania27 #69220 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget.
3-as splitterrel van elosztva (1 modem, kettő közvetlenül a TV-be megy tovább).
Ilyen splittert használtak: [link - 3DSS3U]
Az értékeim a következők egy modem reset után:
Egy 6db-es csillapító van közvetlenül a modembe betekerve, máshol nincs.
Szerk:
A közszolgálati HD csatornák valóban bejönnek és azok többnyire jól. Sajnos a többi csatornán ha HD, ha SD, szétesik a kép[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Én sosem kaptam cisco-t, én már CB-t kaptam. Beszereztem egy cisco-t regisztráltam és kész.
"technikai okból kifolyólag már nem lehet visszaregisztrálni a Cisco 3208-at"
Vagy direkt hazudik, vagy nem ért hozzá. (igazából ha nem tudja, akkor maradna csöndbe)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Levi123
senior tag
Szia,
ezzel működik a visszaregisztrálás.
http://prov.chello.hu/reg/login.jsp
volt már téma, meg én is próbáltam, nekem is megvan a 3208-as modem, meg a technicolor 7200-as.
Visszatettem már párszor a 3208-ast, csak valamiért pár nap után már a link LED-je csak sárgán villog ilyenkor csak 100 Mbit a sebessége és nem jön a 120 Mbit, ezért visszaregisztráltam a TC7200-t.szerk.: nekem is mondták, hogy nem lehet visszaregisztrálni, meg nem működik, de mégis működik, lehet néha tévednek?
[ Szerkesztve ]
Levi
-
net91
senior tag
Tegnap megkaptam a CB-t. Beüzemeltem.
Reggelre már nem volt internet.
Fél óra zene hallgatása után kerültem telefonos ügyintézőhöz.
Javaslatára reseteltem a CB-ot, amellyel megszakadt vele a kapcsolat, mivel UPC vonalas telefonról hívtam.Második kör, ismét fél óra várakozás az ügyintézőre, majd sikerült technikushoz jutni.
Az első ügyintézőtől három dolgot kérdeztem, majd ugyanezeket a technikustól. A technikus válaszai pont az ellenkezői voltak mint, amit az első ügyintéző mondott.
A végeredmény az lett, hogy azért nem volt internetem, mert a CB két frissítést kapott, amelyek lefagyasztották.Erre mondtam neki, hogy a Cisco 3208-as hat év alatt egyszer sem fagyott le, stabilabb volt, ezért élni szeretnék a 14 napos felmondási idővel és visszatérek a Cisco 3208-hoz. (Direkt nem adtam vissza, hogyha gond van tartaléknak ott legyen.)
Erre a technikus azt válaszolta, hogy CB regisztrálása után, technikai okból kifolyólag már nem lehet visszaregisztrálni a Cisco 3208-at. Ez nekem érthetetlen, miért ne lehetne?Valaki CB regisztrálása után tért már vissza az előző eszközhöz? (Most van internetem, addig nem akarom piszkálni új regisztrációval még működik.)
(szerk.: ....és modemként üzemeltem be nem is routerként.)
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
headhunter
addikt
válasz 4Grider #69231 üzenetére
"...Azaz minél később mondod fel a hűségszerződést (minél kevesebb van hátra) annál többet kell fizetned..."
Egy bizonyos idő eltelte után, viszont már nem nő az összeg...
pl.: Nekem max. 75.000Ft kötbért mondtak (2017.09.19-én) és amikor elérte ezt az összeget, azóta nem is nő... (hónapok óta)
Digital gold, HD csomag + mediacard, HD csomag + 2. mediacard + Fiber Power 500 + Nonstop S díjcsomag (Határozott idejű szerződés lejárata: 2019.09.21)
HD csomag + 1. mediacard
Igénybe vett kedvezmény mértéke 13 655,76 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 0 napHD csomag + 2. mediacard
Igénybe vett kedvezmény mértéke 11 344,24 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 245 nap----------------------------------------------------------------------
Nonstop S díjcsomag
Igénybe vett kedvezmény mértéke: 15 000 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka: 0 nap----------------------------------------------------------------------
Fiber Power 500
Igénybe vett kedvezmény mértéke 35 000,02 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 0 napÖsszesen: 13655.76+11344.24+15000+35000.02 = 75000Ft
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz herdsman12 #69234 üzenetére
Csak amit itt ott olvasgattam róla meg ismerősöktől hallottam, de bevallom tapasztalatom nem volt még vele meg a UPC-vel sem. De ha jól sejtem ahogy mások is irták a csatornaválaszték az ami jobb lehet UPC-nél, mondjuk ennek sem néztem most utána. Nekem mondjuk mind1 hogy milyen sport csatorna lenne mert TV-t se nagyon nézek, inkább gépen este elalváshoz néha CC,HUMOR tv a TV-go szolgáltatáson keresztül. De nekem szerintem TV előfizetésem nem lesz belátható időn belül.
-
kacsaesokos
tag
válasz herdsman12 #69234 üzenetére
Részben a csatorna választékra gondolhatott, ha kedveled a sport közvetítéseket, főleg a focit, akkor sok örömöd nem lenne következő szezontól a diginél. (spíler tv)
Nálam 2 hónapja van UPC szolgáltatás, és eddig nagyon elégedett vagyok, internet még nem szakadt meg használat közben, tv is tökéletes, bár azt nem sokat nézem.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Lacccca87 #69229 üzenetére
Itt a határozott idejű (hűség)szerződés felmondásakor az eddig igénybe vett kedvezményeket kell kifizetni. Számszerűsítve: Szolgáltatás listaára mínusz te általad érte fizetett havidíj szorozva a hűségidőből eltelt hónapok számával. Azaz minél később mondod fel a hűségszerződést (minél kevesebb van hátra) annál többet kell fizetned.
-
polonic
félisten
Hogy lehet a modem értékeit megnézni? Azt hiszem cisco van.
-
Lacccca87
addikt
válasz Monyos #69223 üzenetére
Nekem anno ~2 éve mikor lejárt nem változott, igaz csak Net előfizetés volt. Aztán rá 2-3 hónapra talán 100-150Ft-al lett drágább csak úgy, de utána nem módosult.
Kiváncsi vagyok hogy visszahívnak-e majd. Nemrég betelefonáltam lemondás után érdeklődve ( 2018.12.-ig hűséges még) hogy mennyit kellene fizetnem exra költségként. A hátralévő időszakra 35e Ft ot állapíottak meg, ami eléggé nonszensz tekintve ha nem mondom le és inkább hagyom kifutni akkor is max 15e Ft-ba kerülne. Akkor mondjuk megérteném az extra extra díjat ha megkötöm a 2 évet és fél év után le akarnám modani de így hogy kb 1,5 évig rendesen fizettem és van hátra 6 hónap így azért gáz.
Itt mondjuk azt hitte a kolléganó hogy akkor nem fogom lemondani mert elrettent az összeg, de ekkor előhúztam a költözöm kártyát amire egyből jött a válasz hogy majd ugye lesz papír amivel bizonyítom hogy olyan helyre költöztem ahol nem tudnak szolgáltatni. Mivel lesz adásvételim így tudok, így már egyből kijött hogy nem kerül nekem semmibe, majd lesz egy terhelés meg jóváírás az utolsó kivonaton aztán annyi.Vittem volna egyébként szívesne magammal mert van hogy egyszerűbb de új helyen Digit optika meg T-home kábel van csak. De ha még lett volna UPC akkor is elgondolkodtam volna hogy ér-e nekem 6000e Ft ot a szolgáltatás költöztetése vagy inkább átadom az új albérlőnek én meg kötök újat.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Monyos #69223 üzenetére
Lejárat után - ha nincs jobb áron szolgáltató konkurens - akkor kb. 4-5%-ot emelnek szolgáltatásonként. És fél-egy év múlva megint. És teszik ezt addig, amíg meg nem jelenik egy jó áron szolgáltató konkurens, vagy te nem elégeled meg, és kötsz egy év hűséget. Persze időnként felhívnak egy "jó" ajánlattal...
-
Monyos
aktív tag
válasz kabelmania27 #69213 üzenetére
Lejárat után mi történik egyébként? Attól a naptól rögtön drágul a havidíjam? Vagy amíg én nem jelzek, addig minden simán megy tovább ugyan azon az áron?
-
toyee09
csendes tag
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Amennyiben adott egy hibás connect box, azzal jó ha beszaladok egy közeli UPC kirendeltségre, és kérek egy másikat, vagy mindenképpen 1221-et tárcsázok?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Shady313 #69217 üzenetére
Üdv!
A koax kábel marad elállás esetén.
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.
Ha megnézed a modem értékeket a haladó beállítások/hálózat állapota menüpontban a letöltés és feltöltés füleknél meg tudjuk írni kell-e netszakadástól tartanod.
Második eszköznél külön kell kérni a hd adásokat, de a közszolgálati hd adások kódolatlanul jönnek.
nandow: Ahol van konkurencia ott honlapon lévő csomagoknál jobb ügyfélmegtartó csomagot adnak.
1221 lemondás gomb után említsd meg a konkurencia ajánlatait.
Gabró: 1221 lemondás gomb után érdeklődj vagy menjél be egy irodába.
toyee09: Milyenek a modem értékek?[ Szerkesztve ]
-
toyee09
csendes tag
Sziasztok!
Erdekelne hogy csak nalam vagy masnal is ha speedtestet inditok ingadozik a sebesseg? Pontosabban ha vodafone szerverre merek adja a 490-500 mbitet, de barmilyen mas magyar szerverre merek csak 100-200, max 300 mbit! Es ha torrenten toltok ott is csak 30-35 Mbyte/sec a legjobb eredmenyem!
Valaki tapasztalt hasonlot? -
Gabró
tag
Sziasztok!
Eddig nem volt gondolom a UPC-vel, jó áron nyújtottak vállalható szolgáltatást, fizettem a számlákat rendesen, ügyfélszolgálatot hírből sem ismertem.
Lejárt azonban a 2 éves hűség (immáron 2. alkalommal), és már hónapokkal előtte fűtöttek, hogy szerződni kellene +12 hónapra kb. 2800 forintért, mert a hűségidő lejárta után listaárra (3600 forint) emelhetik a szolgáltatás díját, szóval itt a soha vissza nem térő alkalom. (Ez pár hónapja volt és még most is 21xx forintot fizetek egy 120-as netért, és egy S telefonért, amit nem használok). Akkor azon ment a huzavona, hogy mondják meg kerek-perec, hogy emelik-e 3600 forintra a díjat vagy sem, mert szeretnék ennek tudatában dönteni. Lényeg a lényeg megnyugtattak, hogy nem fogják drasztikusan emelni, inkább csak az infláció mértékével, és akkor is tájékoztatnak az előző havi számlakivonaton - minden okés, teljesen korrekt.
E hó elején meg is érkezett a várva várt díjemeléses számla: következő időszaktól Fiber Power 120 - 1900 forint, Nonstop S telefon - 580 forint. Gondoltam, ha már lejárt a hűség rákérdezek, hogy lemondhatom-e a telefont úgy, hogy az internetet megtartom az imént felkínált áron. Írtam is az ügyfélszolgálatnak pár sort, 5 napon belül (de max. 30 napon belül) ígértek választ. Másnap hívnak telefonon, hogy van egy ajánlatuk 2399 forint 12 hónap hűséggel. Mondom remek, engednének 81 forintot, de megvárnám az ügyfélszolgálat válaszát, hátha 580 forinttal is beljebb kerülhetek.
Rövid időn belül megérkezett az ügyfélszolgálat válasza: "Nyilvántartásunk szerint 2018.05.17-én telefonos ügyintézés során munkatársunkkal már egyeztetett a csomagváltási lehetőségekkel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy kollégánktól valamennyi felmerült kérdésére kielégítő választ kapott."
Visszaírtam, hogy ez így nem lesz jó, mert az ügyintéző nem tudta megválaszolni a kérdésemet, és egyébként is írásos kérdésre, írásos választ várok.
Erre is kaptam rövid időn belül egy választ: "Bejelentése alapján tájékozatjuk, hogy további adategyeztetés szükséges, amelynek hiányában jelzett igényét sajnálatos módon nem áll módunkban rögzíteni."
Visszaírtam, hogy mégis milyen adategyeztetésre gondolnak, minden releváns infójuk megvan, válaszolják meg a kérdést.
(innen folyt. köv.)
Volt valaki, aki hozzám hasonlóan hűség idő lejárta után a korábbi Duo csomagból kidobta volna a telefont, és engedték/nem engedték?
-
Shady313
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek. "Sikeresen" bekötött nálunk is a UPC.
A következő szolgáltatást rendeltem:
Havi díjak
1. hónaptól
7 860 Ft/hó
Happy Home Fiber 500 + Digital Gold Online Extra
6 970 Ft/hó
HD csomag + Mediacard
0 Ft/hó
2.Mediacard
890 Ft/hóA fentiek a visszaigazoló emailből lettek kimásolva. A rendeléskor is ezen feltételek szerint kötöttem a szerződést. Viszont most azt látom minden csomaghoz írva, hogy a 2. hónap után egy jóval magasabb összeget kell fizetni. Ez engem ugye nem érint a fentiek alapján? Remélem nem lettem félrevezetve, mert az összesítő felületen is csak egy összeg volt (1. hónaptól) egy sávos diagramon.
A másik problémám:
Bekötéskor megállapította a srác, hogy nem jók a jelszintjeim, majd küld valakit szintezni. Nos (mint kiderült jól tettem, mert nem tudtak az egészről semmit). én is kértem rá egy hibajegyet, ugyanis a HD adások + néhány SD szétestek, kockásodott, nem volt hang. Ma kint is voltak, szinteztek. Azonban a probléma nem szűnt meg. Közölték, hogy a node-tól kell visszakeresni mi lehet a baj, ugyanis nálam a végpontokon mérve is minden rendben. Persze én erről nem fogok tudni, egyszer csak vagy megjavul vagy nem (ezt konkrétan így megmondta a srác)...
A harmadik problémám:
A fent említett Happy Home Fiber 500 + Digital Gold Online Extra csomagot medicarddal kértem + kértem még egy mediacardot 890 Ft/hó-ért (két TV). A mai napig, tehát a szintezésig mind két TV-n elérhetők voltak a HD csatornák, persze mindkettőn szétestve. Ma a szintezéskor közölte a srác, hogy nekem a második mediacard-omra külön kell HD adásokat igényelnem. Így most ott csak egy "Kódolt jel" üzenetet kapok. Valóban külön elő kell fizetnem a második mediacard-ra a HD adásokért? Ha igen akkor ezt telefonon kell megtennem? (neten nem találtam erre vonatkozó információt).Kezd a hócipőm tele lenni, így feltennék még egy kérdést:
A 14 napos elállás esetén milyen szankciókra számítsak? Jönnek és kirángatják a kábelt a falból? Amihez fúrni kellett és én lelkesen már le is javíttattam a festőkkel a barmolást? Nem szeretném kiköttetni, de erőteljesen kezd olyan érzésem lenni, hogy nekem ez csak nyűg lesz...Elsején telik le a 14 nap, addig lépnék ha úgy alakul....Egyébként nem a pusztán lakok, Kistarcsán egy 4 emeletesben, bár nem hiszem, hogy ez befolyásoló tényező kéne, hogy legyen...
Köszönöm a tanácsokat/válaszokat előre is, illetve a türelmet annak aki elolvasott!
-
pjen
félisten
válasz nandow #69214 üzenetére
Én nem játszom,tehát nem tudom,hogy bírja,de egyébként nálam jobban teljesít mint a cisco routerként.A harminc méteres kert végében is tudom nézni a Go-t.A torrent is megy,szerintem egy próbát megér,főleg most jött rá frissítés.Ez csak az én véleményem.A Tv messze a UPC nél a legjobb.Nekem van DIGI is,lányoméknál T.össze tudom hasonlítani.Viszont a DIGI net verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz Gubek-Einste #69187 üzenetére
és (#69189) kabelmania27
Köszönöm a válaszokat.
Ahogy olvasom, ez a CB azért nem annyira megbízható. Nekem nincs saját routerem, router módban menne.Jelenleg Digital gold + HD adók + 240-es net + alap telefon csomagért fizetek 7500 Ft-ot.
Van a házban Digi és Telekom is, megnéztem az ottani árakat.
Telekomnál 250-es net + legnagyobb tv HD adókkal + alap telefon havi 6840 Ft.
Diginél 1000-es net + legnagyobb tv HD adókkal + alap telefon havi 5290 Ft.Eddig azt gondoltam, nem annyira rosszak a UPC árai, de most azért másképp gondolom.
-
Monyos
aktív tag
válasz kabelmania27 #69210 üzenetére
+ DanielK
Köszi az infót!
Ezzel meg kell várnom a június közepét amikor lejár vagy korábban is elindítható a folyamat? -
DanielK
addikt
válasz Monyos #69209 üzenetére
Én bementem lejáratkor, hogy lemondok mindent, mert drágállom már a 14500 Ft a 3 dologért, meg amúgy is csak az internetet használjuk. Ugyanaz a net, de bronz tv és telefon (amiket amúgy sem használunk) hirtelen elérhető lett 6000-ért is...
Szóval elfogadtam és most idén jár majd le ez a 2 év is. Valami hasonlóval fogok megint bemenni, de addigra asszem lesz a házban digi is... szóval majd meglátjuk -
Monyos
aktív tag
Sziasztok!
Júniusban le fog járni a szerződésünk a UPC-nél, jelenleg a 120-as netért fizetünk ~4800-at havonta.
Most a leggyorsabb, 500-as net kerül ennyibe online kedvezménnyel...
Nekem a legszimpatikusabb ajánlat a 240-es lenne online kedvezménnyel 3899-ért, de ehhez gondolom új előfizetőre van szükség, lemondva a mostanit.
Viszont sokszor olvasom itt ezeket az egyedi ügyfélmegtartó ajánlatokat, ez min múlik? Mindenki kap ajánlatot? Nálunk elérhető a Telekomtól is internet, gondolom ez sokat számít...
Ami még különbség lehet, hogy jelenleg még a korábban kapott Ubee EVW3226 eszközünk van és korábban azt mondták, hogy csak új előfizetőként jár ConnectBox. Taán ezért is érné meg lemondani és új előfizetőként kérni.l -
kezo0
addikt
Ez most műholdas topik is lett? Mert ha nem, akkor tegyétek már meg, hogy legalább OFF-ban írtok itt erről a témáról, köszi.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Bdanyy
addikt
válasz kabelmania27 #69167 üzenetére
Sajnos még nem tudtam megnézni, de azóta most megint jó. (Magától)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
ArthurShelby
addikt
-
snpetit
aktív tag
Hogy rohadnának meg
[Félmillió routerre költözött be az orosz malware] -
snpetit
aktív tag
válasz ACAB95 #69199 üzenetére
Ahhoz kellene egy parabola antenna és oda forgatod vagy fixen állítod ahová akarod. FTA Magyar kínálat csak közszolgálati jórészt. FTA értelmes csatornák németek vannak, viszont azok nem azon a holdon vannak ahol a magyarok (Astra<->Thor) ezért forgató nélkül nem fog menni. Gyakorlatilag előfizetés nélkül értelmetlen a műholdas vétel is.
30W és 23E (28E már néhány nyaláb nem jön) között nézelődhetsz ami mellett nincs encryption elvileg jön.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest