Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz FoxiestFox #68299 üzenetére
Tegnap előtt jöttem rá én is hogy nem megy, újra be kellett kapcsolni a upc oldalán.(ami persze új jelszó)
Deus ex machina
-
félisten
Sziasztok!
Nálatok megy a Wi-Free? -
laci06
senior tag
válasz Gubek-Einste #68273 üzenetére
User error volt.
A portok 3310,11,12 volt, nem pedig 3010,11,12. Minden oké mostmár, miután ezt sikerült észrevenni. -
vg
addikt
válasz Intruder2k5 #68295 üzenetére
Nem, ha belépek szét van szedve, van külön szolgáltatásaim alatt televízió, kábelinternet, vezetékes telefon, és akár most azonnal is fel tudnám mondani bármelyiket a felmondás menű alatt, természetesen kötbérrel. A többi meg menne tovább.
-
MODERÁTOR
-
legenda
Szia,
Pedig igaza van, azért olcsóbb minden szolgáltatás, mert csomagban van, minél több szolgáltatás, annál több kedvezmény.
Ahol van lehetőség egyénileg összeválogatni a szolgáltatásokat a rendszerben, ott nem véletlen, hogy három szolgáltatásra nagyobb kedvezményt adnak, mit kettőre - ez más szolgáltatóknál is így van -, direkt úgy van megoldva, hogy az olcsó specifikus, okos és társai csomagokban erőltetik a három szolgáltatást és ha csak két szolgáltatást kérsz, már nincs is lehetőség adott csomagot megrendelni, illetve a szolgáltatásokat csak az abban szereplő külön áraktól drágábban.
Más szolgáltatók honlapjáról is lehetne behivatkozni kapcsolódó felületet, amik szintén így működnek, de az nem ide való téma.
A különböző szolgáltatások árait minden esetben muszáj nekik külön lebontva is szerepeltetni, az ne legyen számodra ilyen tekintetben mérvadó, mert az mindig így van, hiszen jogszabályi előírás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
adika4444
addikt
válasz laci06 #68272 üzenetére
Hali!
Van a menüjében switch / bridge mód kapcsoló?
Ha nincsen, IPv6 módban van, és át kéne kérni első körben IPv4-re. Vagy a MYUPC-n, vagy az üfsz-on lehet megtenni.
De ha előzőleg külön modem + router kombód volt, akkor ezt is érdemes lenne átrakni bridgedbe és saját routert használni...üdv, adika4444
-
vg
addikt
válasz Intruder2k5 #68290 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy igazad van, hiszen nem egyben van a szerződésben minden, hanem külön minden egyes tétel gyakorlatilag egy-egy külön szerződés. Ezért is számolnak fel kötbért, ha mondjuk idő előtt felmondod a csomagból mondjuk csak a tv-t. A többi megy tovább ugyanúgy. Én így gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Miért kellene bármire is hivatkozniuk? Felbontod a régi szerződést és újat kötnel, amire ők majd adnak egy árajánlatot, és te azt vagy elfogadod, vagy nem.
Nézd meg a honlapon mennyi a 120-as net ára szólóban, és abból indulj ki.
Te rosszul gondolod, amikor azt hiszed, hogy az még a mostani szerződésed keretein belül megy majd tovább.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Eddig egy pack-ot/csomagot kaptál. Ezt felbontod, ha lemondasz belőle elemeket (mint pl telefon, tv, hbo pack), és így a szerződést is felbontod, ergo az árra nézve nincs semmilyen kötelezettségük
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
vg
addikt
válasz Intruder2k5 #68287 üzenetére
Ok, sejtettem, de mire hivatkozva emelik meg az árát?
-
MODERÁTOR
Amennyiben változatlan a szolgáltatáscsomag összetétele, de Te módosítani szeretnéd a szerződést. Én legalábbis így tudom. Szerintem kizárt, hogy ezt így engedik, ha lemondod a TV-t, megemelik a net árát.
Vagyis ez akkor érvényes, ha minden marad a jelenlegi felállásban, csak határozatlan időre. Ha bármit módosítasz, az új szerződés, semmi köze a jelenlegihez.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Nekem egy elég komplex csomagom van most, még 30-as net(ami pár 120-as persze), digital gold, hbo pak 0ft és nonstop s telefon. Ezért fizetek 10e pénzt. Kurvasok. Namost, ez a hűség pár nap mulva lejár, és arra van lehetőségem, hogy mindent lemondjak ha lejár a hűség és csak a 30-as net maradjon ugyanezen a 2600 áron? Semmilyen tv, telefon totál nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz NoOne1976 #68278 üzenetére
Leírás: Link
Nekem az első (újabb) típusú távirányító van, azon a 27-es gomb úgy működik.
A régin a 16-os olyasmi, de ezt csak kérdőjelesen írom a leírás alapján, mert csak a menü kapcsán írnak visszalépést.ztsoft: Jól emlékszel, az újabb típusúnál azzal a gombbal működik úgy.
[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz NoOne1976 #68278 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem, akkor a "Recall" nevű gomb mindig az utoljára nézett műsorra ugrik vissza, azaz, ha az AMC-ről a TLC-re kapcsolsz és megnyomod a recall gombot, akkor az AMC-re kapcsol, ha ismét megnyomod, akkor a TLC-re.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
NoOne1976
őstag
A Horizon boxon (távirányítón) hogyan lehet megoldani, hogy két csatorna között váltogassak, amik nem közvetlenül egymás mellett vannak?
Olyan funkcióra gondolok, mint minden normális stb-nál a back gomb. Nézek egy műsort, keresek egy másik csatornát, aztán ezzel a gombbal oda vissza váltogatok köztük. -
Micha3l
tag
Udv! Ennek a Horizon box "belterinek" a taviranyitoja, komolyan ilyen hulladek, vagy csak amit en kaptam az ennyire gyenge?
Konkretan ra kell iranyitani, szorakozni a tavolsaggal, (2 m) nagyon korulmenyes hasznalni. (elem cserelve)
Az mar csak hab a tortan, hogy a gombok elhelyezese (kiemelese) egyedulalloan logikatlan.
A csatornakat valto gomb es a hangero is "elkepesztoen jo helyen vannak". -
anonymus89
addikt
válasz kabelmania27 #68275 üzenetére
Írtam privátot.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz anonymus89 #68274 üzenetére
Üdv!
Energiatakarékos wmm-et kapcsold ki, próbálj meg másik csatornát.
Előfordul, hogy az eszköz az adott csatornát nem szereti.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Sajnos már 1 hete, hogy random eldobálja wifit az Ubee EVW3226 modem világít a led de egyik itthoni telo sem látja.... Többek között most sincs wifi dhcp alatt is csak a gép szerepel más eszköz nincs. (3 telo meg egy tablet)
Áramtalanítás után persze tökéletesen műxik.
Lehet valahol ezt loggolni esetleg?[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam meg a csodamodemet, a Connect Boxot. Valamiért a port forwarding az istenért sem akar működni. MySQL-hez kellene, 3010-3012-es portokat szeretném elérhetővé tenni ahhoz, hogy kívülről is tudjak csatlakozni. Eddig egy másik modemem volt tőlük, és azzal gond nélkül ment a dolog. Milyen beállításokat kellene használnom? Nem vagyok azért abszolút profi, szal szerintem user error lehet könnyen a dolog, de ha tudnátok segíteni azt megköszönném. IP addressnek megadom az IPv4 address-ét annak a gépnek amihez csatlakozni kellene, local és external portnak pedig a 3012-t mondjuk, protocol: both.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet ha (az újabb típusú) Mediabox-on amikor megnyomom a középső OK gombot, hogy elkezdjek a csatornák között nézelődni, majd valami megtetszik és rá akarnék menni, 2-vel azelötti csatornára megy rá, és ezt többször is eljátssza, van hogy olyan csatornára megy rá, amit "tekergetés" közben nem is mutat stb...
Elnézést ha furán írtam le a hibajelenséget, de kezd már egy kicsit idegesítő lenni.https://www.twitch.tv/csehla
-
hypno skate
senior tag
válasz ArthurShelby #68254 üzenetére
Én simán váltottam. Engedték.
Ráadásul úgy, hogy az előző hűségidőmből még 14 hónap volt hátra, és az új szerződéseket 12 hónapra kötik.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Zimi91
tag
válasz Xboy01 #68232 üzenetére
Én háromszor hívtam őket, igaz első kettőnél simán csak kérdeztem milyen csomagokat tudok megrendelni. Harmadiknál már hivatkoztam rá, hogy a honlapon ott van a mix, de nem engedi megrendelni. Mondta, hogy semmi gond, mindjárt beállítja, sikerült is. Ami érdekes, hogy az utcában 1-40 házszámig kb. feldobja a honlap is a csomagot, 40 fölötti házszámoknál nem, pedig semmi különbség nincs, elvileg még újabb rész is a 40 fölötti házszámú. Ahogy írták próbálkozz többször.
-
ates2
senior tag
UPC megint trash,GW-nél packet loss elégé durván...
-
spike70
tag
válasz ArthurShelby #68205 üzenetére
Köszi.
-
ArthurShelby
addikt
válasz vargalex #68255 üzenetére
Ez igaz. Mea culpa.
Mentségemre legyen mondva, hogy miután mondtad konkrétan mit keressek úgy sem találtam meg (lehet a 15.6-os laptop kicsi ennek a honlapnak, vagy simán vak vagyok). Kikapcsoltam a reklám blokkolót, hátha az a baj. Végül a ctrl+f segített. Ennek ellenéri én a csomag leírásába is betenném, nemcsak alcímnek.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
kuyarashi
őstag
Telefonon kérték, de valahol leírva is láttam. A UPC tulajdona a modem, a box, így vissza kellene mindet szolgáltatni (egyébként ez díjmentes, a legtöbb posta előre címzett, UPC logós dobozokat kapott erre).
Ettől függetlenül nekem is van több éves modemem itthon, amit ugyanígy vissza kellett volna küldeni, csak elmaradt... Nyilván nem zaklatnak miatta, de terheli a környezetet, stb., ezért vagyok úgy vele, hogy visszaadnám a UPC-nek.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
vargalex
félisten
válasz ArthurShelby #68254 üzenetére
A linkelt Nonstop M oldalon rögtön a csomag megnevezése alatt ott áll: "Díjmentes belföldi vezetékes hívások".
[ Szerkesztve ]
Alex
-
ArthurShelby
addikt
válasz Xboy01 #68253 üzenetére
Alapból nem gondolnám, hogy tudnál olcsóbb havidíjra váltani hűség alatt...
Lazarski:
Tényleg elb...-ták, hogy kint van a honlapon, és mindenkinek látható. Ez egy jó alap alkudozásnál.Most nézem a Nonstop M-nél nincs ott a lényeg: hogy belföldi vezetékest ingyen hívsz (és ugyanígy nincs ott ez nonstop L-nél sem, ott is csak a mobil hívásokra van kiírva a 0-Ft...)
Itt tényleg ilyen kretének csinálják a honlapot?[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Xboy01
csendes újonc
válasz ArthurShelby #68234 üzenetére
hátha szerencsével járok valakinél.
-
-
Lazarski
csendes tag
válasz ArthurShelby #68247 üzenetére
Ez ok, de ha egyszerűen kiírja az oldal, hogy van ilyen akkor mire gondoljon szerencsétlen? Feltételezi, hogy ő is megkaphatja. Ha nem jogosult, akkor úgy kéne működnie az oldalnak, hogy sose lássa, de ha már ilyen balfaszok, akkor legalább kínálnának neki alternatívát és nem lerázni az ügyfelet azzal, hogy bocs, de nem tudunk mit tenni.
Pjen: Neked is csak azt tudom mondani, amit korábban, hogy azt nem tudom elfogadni, hogy valakit nem szolgálnak ki azzal, ami látszólag "kapható". Ezt nem tartom normális üzleti hozzáállásnak. Ha terelni akarják drágább irányába az legfeljebb csak nem etikus az ügyfél szemszögéből (ha rájön), de legalább kínálnak neki valamit. Itt pont ez a problémám, hogy számomra úgy tűnt még ez sem történt meg.
És igen, a myupc és az egész oldal nagyon szar és megtévesztő... -
Laza...
addikt
-
ArthurShelby
addikt
válasz Lazarski #68240 üzenetére
A mix csomag egyedi ajánlat (területtől függően adják).
Ha te, vagy egy szimpla ügyintéző nem tudja megrendelni a mix csomagot az két dolog miatt lehet: épp el van szaródva a myupc és ezért nem dobja fel, vagy nem vagy kedvezményezett körzetben és nem vagy rá jogosult.Ha nem vagy rá jogosult, akkor azt csak egy nagyobb jogosultsággal rendelkező tudja neked megrendelni (ha nála kisírod), aki már "bizonyos szabályokat meg tud szegni" a jogosultságaival.
A pékséges példádnál maradva te nem kaphatsz zsemlét, mert nem vagy rá jogosult. Esetleg ha a pékség főnökénél kisírod kaphatsz zsemlét, de csak úgy egy szimpla tegnap kezdett eladó nem adhat ki neked.Az egyedi ajánlatot adó ügyintézőnek megbízhatónak, tapasztaltnak kell lennie. Ő sem adhat mindenkinek túl jó ajánlatot. Pl tudnia kell alkudoznia, hogy meddig mehet el...
Így működik ez miden multinál (telenor, voda, t,...)
Mondjuk tényleg szar lehet a belső rendszerük, szerintem ha egy hacker ráállna fél perc alatt feltörné és megbénítana mindent
-
pjen
félisten
válasz Lazarski #68244 üzenetére
Bármilyen nehezen elképzelhető ,ez egy üzleti válalkozás.Az ügyintézőnek ki van adva,hogy az aktuális ajánlatokat promózza,és ha lehet oldja meg árengedmény nélkül.Még az is lehet,hogy mind intézhet mindent,csak igyekezniük kell megnehezíteni az olcsóbb szolgáltatás nyújtást.
-
Lazarski
csendes tag
És ezért az ügyfélnek kell szívni, mert közlik vele, hogy nem lehet rendelni, mert ő csak múlt héten kezdett? Ha veletek ilyen történik akkor ti hogyan reagáltok mikor széttárja a kezét és nem kapcsol valakit legalább akinek több joga van? Szerintetek akkor normális lenne mondjuk egy olyan pékség ahol csak kenyeret kaphatsz, mert a zsömléhez az eladónak már külön képzés kell? Lehet csak nekem vannak túlzott elvárásaim... Inkább akkor befogom...
-
kuyarashi
őstag
A régi mediaboxot szeretném postán leadni, de nem kaptam hozzá nyomtatványt. A kérdésem az, hogy neten elérhető-e ez az űrlap.
Előre is köszi
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
Lazarski
csendes tag
válasz ArthurShelby #68239 üzenetére
Ezt én máshogy látom. A MIX csomagot az ügyfél is megrendelheti a upc weboldalán keresztül, azaz nem látom benne a nehézséget ami külön képzettséget igényelne, eltérne egy normál megrendeléstől amit akár a "mezei ügyintéző" is fel tud venni. Ha egyedi ajánlatról van szó, az igényelhet tapasztaltabb munkatársat, de az meg simán megoldható némi fejlesztéssel, így végeredményben az sem igényel szaktudást, vagy tapasztalatot egy ügyintézőtől. Természetesen csak az otthoni előfizetésekről beszéltem, az üzleti előfizetés már más témakör és tudtommal külön kezelik.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Lazarski #68235 üzenetére
Egy sima ügyintéző kevésbé van kiképezve, "butább", kisebb fizetést kap. Akinek több joga van, az már régebben van a szakmában, képzettebb, okosabb és már csak a szűrt embereket kap.
Szóval így ezt a rendszert végső soron valószínűleg könnyebb fönntartani, ezért nem öntökönrúgás.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
LilProphet90
senior tag
válasz Lazarski #68237 üzenetére
Sziasztok! A Netflix az utóbbi pár hétben 2-5 hibaüzenetet dob, ha TV-n keresztül használnám (internet csatlakozási probléma), pár hete gond nélkül működött, de gépen jelenleg is jó. Mi lehet ennek az oka? Gondolom valami UPC beállítás lehet. Előre is köszönöm!
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Popes
őstag
válasz Lazarski #68235 üzenetére
Szinte minden szolgáltatónál a "lemondom" a kulcsszó, amíg nem akarod lemondani addig nem fogják felajánlani még azt a kedvezményes árat sem amit egy új belépőnek. Általában rákérdeznek hogy biztos lemondod e, és ha igen a válasz akkor felajánlják az új belépőknek szánt kedvezményes árat, vagy kapcsolják az ügyfélmegtartó embert aki már jobb ajánlatot tesz.(de még ez sem a legjobb ajánlat lesz, azért még alkudozni kell egy kicsit(vagy nem is kicsit) ) Nem egyszerű, de megéri.
Deus ex machina
-
Lazarski
csendes tag
válasz ArthurShelby #68234 üzenetére
Szerintem inkább pontosan az a baj, hogy a kötelezőt sem hozzák (myupc teljesen egyértelműen ilyen, habár másik két példád is közelít erőteljesen). Valóban ennyire nyomorékok, hogy egy szolgáltatásukat nem tudja a saját ügyintézőjük megrendelni, mivel nem adnak neki jogot? Ez akkora öntökönrúgás, hogyha ez valóban így van, akkor csak gratulálni tudok, hogy ilyen rendkívül értelmes vezetőket alkalmaznak.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz ztsoft #68230 üzenetére
Mondjuk nálam pont a média kártyával nincs baj.
A régi cisco modem is jó (ugyanez kéne manapság csak több csatornával). Az újakkal vannak komoly gondok.Félre értés ne essék, a upc-vel közel sem vagyok megelégedve. A myupc-től kezdve (+upc.hu) a horzizon go-n és boxon át a CB-ig mind egy kalap ... . Ezek mind félmegoldások, amik a a kötelezőt hozzák, úgy nagyjából tudják amit papíron írnak róla (amivel reklámozzák), és rájuk lehet fogni hogy működik.
Xboy01:
A mix csomagok sokszor csak adott (jó konkurenciával rendelkező) területeken elérhetőek. Ha sokat telefonálsz és rámenős (kicsit erőszakos) vagy eljuthatsz olyan ügyintézőhöz, aki megrendeli neked, de ehhez olyan ügyintézőhöz kell kerülnöd, aki ilyen szintű jogosultsággal rendelkezik. Ilyenek például a lemondással foglalkozók, pl ők szoktak különleges ajánlatokat is adni ügyfélmegtartás érdekében.[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz blakey #68231 üzenetére
Nem igazán tudom, hogy a TV-t hogyan tudnám leellenőrizni, esetleg majd megcserélem a Mediacard-okat.
Ugyan ez a hiba jelentkezett anno az Amiko box-al is, a box látta a modult, de a kártyát már nem. Mozgatás, ki - be dugás nem segített, reset-elni kellett a modult, utána jó volt. Itt is a kártyára írta a hibát a TV, nem a modulra.
Most próba képen kihúztam a kártyát a modulból, ugyan azt írta ki a TV, mint a múltkor, azaz, a modul nem érzékelte a kártyát. Igaz, ez lehet kártya hiba is, volt már ilyen a Horizon box-al is, akkor box csere volt a vége.
-
Xboy01
csendes újonc
sziasztok!
mai nap láttam hogy van a upc-nél új csomag még perig a Happy Home MIx 3 ami egész jó áron van 6900ft a mostani 7900ft-al szembe amiben perig még csak a 120mb-s net van, meg is szerettem volna rendelni ám valamiért belépve a myupc ba már az a csomag nem volt feltüntetve így felhívtam a 1221-et. Telefonba a hölgyike próbálkozott megrendelni viszont valami oknál fogva nem sikerült neki, vidéken lakok így kérdezgettem hogy esetleg a régebbi fejlesztés miatt van-e de arra azt mondta hogy már elég fejelt hogy el bírja ezt.
valakinél már fordult elő ilyen, esetleg meg tudjátok mondani mitől lehet, nem a kisasszony nem értett hozzá?
válaszotokat előre is köszönöm.
További szép estét
Üdv -
blakey
titán
válasz ztsoft #68230 üzenetére
Kicsit több, mint 3 hónapja van nálam a Mediacard, de már kétszer eljátszotta, hogy nincs benne a kártya, ellenőrizzem. - ez nem feltétlenül a kártya hibája évek óta kártyákat használok 0 hibával, különböző tv-kben voltak és most le fogom cserélni a maradék boxot is kártyára. Szóval ha a médiakártyával gondod van akkor a kártya mellett a tv-t is ellenőrízd le. Lehet, hogy a tv-vel van a gond.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ztsoft
őstag
válasz ArthurShelby #68224 üzenetére
Csak félve kérdezem meg. Tudsz olyan területet mondani, ahol a UPC tökéletes szoftvert készített?
Kicsit több, mint 3 hónapja van nálam a Mediacard, de már kétszer eljátszotta, hogy nincs benne a kártya, ellenőrizzem. Mire rákészültem, hogy odamegyek és megmozgatom, addigra magától helyre jött.
-
Laza...
addikt
válasz tillatrilla #68226 üzenetére
Hívd fel a 1221-et, ott tudnak csak mindent beállítani. Hangpostát, átirányítást, hívástartást. Online felületen semmit nem tudsz megcsinálni
Never give up!
-
tillatrilla
senior tag
válasz ArthurShelby #68225 üzenetére
Szia! Köszi!! A mobil előfizetést kéne megváltoztatni,de itt csak a vezetékes módosításait találom. Vagy rosszul nézem?
Üdv: Attila
-
ArthurShelby
addikt
válasz tillatrilla #68222 üzenetére
Ha van myupc-d (ha nincs, akkor csinálj egyet) itt tudod kikapcsolni. Vagy felhívod a 1221-t és megcsinálják ők.
-
-
Lazarski
csendes tag
válasz tillatrilla #68222 üzenetére
Persze, majd szólok neki, hogy nyugodtan vegye fel ha keresed...
Amúgy viccet félretéve szerintem azt lehet csak megoldani, hogy kapcsolják ki a hangpostát, mást nem tudsz tenni. -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Számhordozással átvittem egy mobil számot a upc-hez. De lenne egy kis problémám. Ha hívom a számot,a korábbi T-s szolgáltatómhoz viszonyítva jóval hamarabb átkapcsol üzenetrögzítőre.Szerintem olyan max.15-20 másodprcig kicsöng,majd síp szó. Ezt meglehet valahogy oldani,hogy később,vagy abszolút ne menjen hangpostára a hívás? A nejem használja a telefont,idegesítő,hogy sokszor kell hívnom,mire felveszi...
Üdv: Attila
-
RBJ
addikt
upc tájékán volt valami módosítás upc wifi free dologban?
Mostanában nem tudok csatlakozni. MOst megnéztem a profilomban érdekes módon a beállításokban ki volt kapcsolva.
Pedig semmihez nem lett nyúlva.
Most visszakapcsolva, új jelszóval se megyen még.
u.i. Már megyen.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #67967 üzenetére
UPC technikusa azt mondta ez az idegesítő hang azt jelzi, hogy nincs vonal. Valamiért a Connect Box továbbítja, amikor leteszik a telefont és az üzenetrögzítő úgy érzékeli beszélnek még. Ezt kell hallgatni minden üzenet végén 30 másodpercig. Ubee-val nincs ilyen gond, ott foglaltság hang kerül rögzítésre pár másodpercig. Ubee-t csak annak adnak akinek a UPC engedélyezi. Szerintem valami félreértés lehet, mert azt mondta, hogy üzleti előfizetők kaphatnak.
UPC-nél azt mondták, nem tudok használt Ubee router regisztrálni, mert törlik a rendszerből ezeket, ha cserélték valakinél, illetve ha valaki nem adja vissza, beterhelik az eszköz díját. Persze lehet az utóbbi nem igaz, mert már többen írták, hogy náluk maradhatott az előző router is.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Nos UPC vicc,1221-en már elmentünk oda,hogy kapok 500-as netet ugyan úgy 13071 Ft- ért amiért most a 240-et, ami nem kell mert modem csere ugye instant. Viszont ha a jelenlegi csomagot akarom megtartani (gold tv + hd 240net,telefon) drágább lenne 131xx Ft -ra és csak azt nyomják,hogy csak az 500-as cuccal tudnak kedvezményt adni...
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
A régi mediaboxot szeretném postán leadni, de nem kaptam hozzá nyomtatványt. A kérdésem, hogy honnan tudom letölteni.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
legenda
válasz vargalex #68211 üzenetére
Szia,
A gyártói leírás szerint (Link - az átváltáshoz: Link) 64 QAM esetén -17 dBmV és +13 dBmV, 256 QAM esetén pedig -13 dBmV és +17 dBmV a meghatározott DS tartomány, de persze minél közelebb a 0 dBmV értékhez, annál jobb, az általad írt értékek viszont nem a legjobbak, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Nem UPC, de ED3 hálózat és itt tudom, hogy vannak hozzáértők. Édesanyámnál a PR Telekom ma vitt ED3-as modemet (Cisco EPC3208G), így ránéztem távolról a jelszintekre. Az összefoglalóban kicsit más értékek szerepelnek, így inkább rákérdeznék. Downstream irányban -15,4 - -12dBmV közötti Power Level-ek láthatóak. Az SNR 33-36,8 dB közötti. Upstream irányban 47-47,3 dBmV tapasztalható. Lehet ebből később probléma? A kábelezés oszlopon található.
Alex
-
Zimi91
tag
válasz ArthurShelby #68206 üzenetére
Köszönöm! Amúgy tényleg visszavesz a wifi-ből, ha be van kapcsolva a wi-free. Miután kikapcsoltam már ott is van wifi, ahol eddig akadozva volt csak.
-
Lester75
csendes tag
Előre elnézést az amatőr kérdésért:
Két szintes házban fizettem elő kábeles szolgáltatást (tv,net,telefon).Ember jött, az alsó szintre behúzta a kábelt.Bent egy elosztóról (vagy bármi is a neve) egy kábel a tv box-ba,egy pedig a modemre megy.Felső szintre csak az internethez szükséges UTP vezetéket építettük ki utólag.Később igény mutatkozott a felső szinten történő tv nézésre,ami egy mindigtv extra előfizetéssel lett megoldva,de az adások minősége és a kapott box kifagyásai miatt más megoldás kell.Ha rendelek egy második STB-t a UPC-től,ahhoz milyen vezetéket kell a fenti szintre vinnem?Nem találtam infót a honlapon.Ha kell neki koax,az honnan csatlakozik a 2. STB-ra?Vagy elég neki egy mwgosztott UTP? Igazából nincs nagy kedvem mennyezetet fúrni,meg vezetékezni,ezért is húztam eddig a mindigtv-vel fent.Bocs,ha hosszú lett. -
ArthurShelby
addikt
válasz Zimi91 #68203 üzenetére
ipv6-t telefonon (1221) tudod. Wi-free-t is érdemesebb telefonon, mert ők "jobban ki tudják kapcsolni", mint te my upc-n (valami config fájlt küldenek a modemedre).
Egyébként myupc-n (bejelentkezés után) itt tudod bekapcslni, és itt módosítani a jelszót.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
spike70
tag
Sziasztok.
Elég rég nem nézem már a TV adásokat úgyhogy lemondtam az év elején. Csak az internet maradt. Viszont az analóg adás azóta is jön a kábelen, nem mintha kéne. A következő lenne a kérdésem. Ha a haverom a szomséd lépcsőházban ugyanígy lemondja, marad-e nála is az analóg TV adás? Vagy nálam csak véletlenül úgy maradt?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Storms
őstag
válasz Intruder2k5 #68199 üzenetére
Hmm.
[kép]
Én eddig próbáltam bárhol nálam ennyit hoz, de legtöbbször 15 és 20 között.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest