Aktív témák

• kezo0

addikt

válasz pjen #128065 üzenetére

Két Cisco boxom volt, anyámnál most is van még egy példány. Kikapcsolva sem tudott soha két különböző csatornát egyidejűleg rögzíteni. Nálam pl. az volt beállítva a menüjében, hogy minden felvétel elejére és végére még tegyen rá extra 5 percet a felvételi időzítéshez képest. Tehát ha egy műsor, amit rögzíteni akartam, az EPG szerint 18.00-tól 19.30-ig tartott, akkor a rögzítés már 17.55-kor elindult, és 19.35-ig ment a felvétel. Ha netán időzítettem egy másik műsor felvételét is, ami 19.35-kor kezdődött (tehát a két műsor nem fedte egymást), azt már egyáltalán nem vette fel a box, mivel ennek a második rögzítésnek már 19.30-kor el kellett volna indulnia, de ugye akkor még épp tartott az elsőnek beállított rögzítés. És a második rögzítés ilyenkor már akkor sem indult el, amikor az első ténylegesen befejeződött! Ennyire buta volt a Cisco szoftvere, szívtam is emiatt sokat vele.
    (És igen, egyedül akkor tudott két párhuzamos műsort felvenni, amikor a kettő közül az egyiket nézted is – legalábbis azt hiszem, hogy így volt, mert nekem nem életszerű, hogy felvegyek valamit, amit épp tudok „élőben” is nézni, ezért ezt nem is próbáltam ki soha.)

Aktív témák