- Facebook és Messenger
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
szabogabor10 #12059 üzenetére
Marseille-Dortmund megy.
-
Sziasztok!
Nem vagyok UPC előfizető (egyelőre), csak kíváncsi vagyok: valaki meg tudná esetleg nézni, hogy a ZDF német csatornán látható-e most a BL meccs? Elvileg műholdról FTA vétellel a Németországon kívüli vétel lehetőségéből adódó jogi okok miatt nem lehet nézni bizonyos sportközvetítéseket, de érdekes módon a kábelszolgáltatóm (Tarr) valószínűleg a csati kódolt adását továbbíthatja, mert minden sporteseményt meg tudok nézni.
Előre is köszi.
-
Jégkokó
veterán
A cisco mediabox sokkal jobb minőségűbb mint az előző philips féle volt, az csomószor csinált olyat, hogy bizonyos esetekben totál más csatornára kapcsolt, m intha ahova menni szerettem volna.Másrészt meg ezen már van legalább hdmi port is.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este 11 óta nincs kábel tv-m, internet+telefon megy. Mediacard-m van és "kódolt jel"-t ír minden csatornára, még az M1-re is. Telefonon nem lehet elérni őket, hibabejelentés menü (2-s gomb) megváltozott, csak mediabox beüzemelés meg valami más lehetőség van. Mi lehet a gond? -
neilszab
őstag
válasz
kabelmania27 #12053 üzenetére
Próbáltam két kábellel és két géppel is...
A gépen világít a led, ha bedugom a kábelt, de továbbra is azt írja, hogy nincs bedugva... -
neilszab
őstag
Sziasztok!
Ma váltottam T-Home-ról UPC-re, kaptam egy Technicolor TC7200-es kábelmodemet. A Wifi remekül működik, viszont kábellel (UTP) nem tudom összekötni a gépemmel. Hiba dugom be a hálókábelt, nem érzékeli a gép ('egy hálózati kábel nincs bedugva"), kipróbáltam több géppel és kábellel is, semmi... mintha a router-en lenne letiltva vmi.
A gépemen minden címkiosztás automatikus, az előző Router-rel csak bedugtam a kábelt és pár másodperc után ment, itt meg se nyikkan. Más hálózati eszköz nincs a rendszerben...
Előre is köszi a segítséget...
-
devil-k
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #12049 üzenetére
Saját router opció lesz. Akkor gondolom Cisco EPC3208. Erről valami tapasztalat?
kabelmania27
Ezen kell nekem majd valamit állítanom vagy mindent kivitelezhetek/beállíthatok a saját routeremen? -
-
kabelmania27
félisten
válasz
istvansebok #12047 üzenetére
Grat és köszi hogy megosztottad velünk a hibajavítással kapcsolatos felfedezést
-
istvansebok
tag
Sziasztok!
A szombaton beüzemelt Cicso hd Dvr beltéri ma délben megadta magát. Load felírat és ennyi.
10 újraindítás utn se lett jobb. 1221 segítséggel se lett jobb. Szerelő kihív.
Intreneten megtaláltam a megoldást:
Box kikapcsolni. Ch- ,Ch+ ' Rec gomb egyszere nyomni a beltérin a Clear felírat megjelenésig.
A box letisztította az összes beállítást, és müködik minden:-)
1221 szerelő lemondva, saját váll megveregetve, homlok kisimul. -
-
facan
tag
válasz
adamssss #12012 üzenetére
Én is T-s voltam tizenéven keresztül míg végre megérkezett a UPC a Fibernet helyett, azonnal lemondtam mindent a T-től
(a Fibernet internete mint már elmondták csapnivaló és nagyon drága volt, ezért nem sokáig élveztem a szolgáltatásaikat)
A youtube mondás az mese, videoletöltővel 10-12 Mbyte/sec-el lehet leszedni a filmeket onnan, teljesen függetlenül a hosszuktól, felbontásuktól. Soha nem vettem észre hogy akármennyire is korlátos lenne.
A maximális letöltési sávszélesség (esetemben 240mbit/s = 29,7Mbyte/s) az esti/késő délutáni óráktól eltekintve megvan, ebben az időszakban (cirka 18:00 és 23:00 között) 170-180mbit körül mozog a maximum ami még mindig több mint amit a többi szolgáltató tud (vagy józan paraszti ésszel ki lehet használni)
A feltöltési sebesség bármelyik napszakban az elméleti maximum felett van egy kicsit (20.6 mbit/s esetemben, azaz nagyjából 2.4Mbyte/s))Arra figyelj hogy ezekhez a sebességekhez már router is kell. Olyat válassz aminek a LAN-WAN NAT-olási sebessége bőven 240mbit felett van. Ha ugyanennek a routernek a wifijét is használni szeretnéd akkor hardweres NAT-ra képes eszközt válassz, pl. TP-LINK TL-WDR4300. Ez képes 930mbit-et átvinni a LAN-WAN portjai között, és wifin max. 750mbit-et átkergetni.
-
Spet
addikt
Üdv mindenkinek,
Mai nap folyamán szerencsés (vagy szerencsétlen?), gazdája lettem a UPC jóvoltából az erősebb nethez illő, Techcolor márkájú modemhez. Olyan problémám lenne vele, hogy a beállításaiba, csak egyszer sikerült belépnem, arra az időre míg kinyomtam a beépített wifijét, utána mikor beléptem volna másik menüpontba pedig kidobott és ha újra beszeretnék lépni, azt írja ki, hogy egyszerre csak 1 személy léphet be (az igazi WTF kategória). Kérdés, mint user, hogy tudnám megoldani? Ha közvetlen a modemről vagy ne adj isten routeren keresztül próbálnám meg így is úgy is ezt írja ki. Internet van (hisz így is lehet használni), csak idegesítő, hogy nem férek hozzá a saját modememhez. Egy eseteleges modem újraindítása szerintetek kiküszöbölné a problémát?
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest