Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #107010 üzenetére
Földszinten elosztod a kábelt kettes splitterrel modemre és a tévére, tévés kimenetet elosztod kétfelé megint egy kettes osztóval, két osztó közé pedig mehet egy ilyen ha egymás mellett vannak, ha egy osztót szeretnél használni akkor ezt a tipust használhatod, ennél out a modem és a két tapkimenet a tévé.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #107006 üzenetére
Üdv!
Érdemes a bejövő koaxra tenni egy kettes osztót, egyik kimenet modem, másikat osztani a tévékre, technikusok használnak olyan hármast, amelynek egyik kimenete alacsonyabb csillapítású, amire a modemet kell kötni, ez a tipus gyakorlatilag két kettes osztó egybeépítve. Legalább háromszoros árnyékolású rg6-os koaxot érdemes használni. Tévék előtt ne legyen aljzat mert annak is van csillapítása, de olyan aljzatot használhatsz ami gyakorlatilag F toldó.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz devil-k #101544 üzenetére
Meglévőn nem valószínű mert ennyit tud a hálózat kb. Viszont itt ott már váltanak ED 3.1 re, ott már most is elérhető az 1000/50 es csomag.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #43336 üzenetére
Ez jó kérdés, az elérhető modemek közül a szolgáltatók csak pár típust vásárolnak.
pl UPC-nél ez a tipus nincs
ilias: Vezetékesen biztos kitudod használni, szvsz akkor érdemes nagyobb csomagra váltani ha az esetek többségében kitudod használni a nagyobb sebességet.[ Szerkesztve ]
-
válasz devil-k #43269 üzenetére
Az már valóban elégnek tűnik, de akkor is 12k. Ezért is írtam, kinek mi a fontos.
Nekem az elmúlt évben mindég 5k alatt volt a "dumcsi" igényem, de szinte sosem volt elég az 500MB-os csomagom. SMS-t is max. a parkolásra, lottózásra használom. Ezért logikus lépés lenne a váltás.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz devil-k #43267 üzenetére
Véletlenszerűen? Eddig csak a külföldi irányról hallottam, hogy kötöttek, vagy nem szerződést, és vagy átmegy, vagy nem. A belföldi SMS-ek is problémásak?
devil-k
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? 10k-ért 500MB adat?! Persze kinek mi a fontos.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz devil-k #43128 üzenetére
Ez első körben mindig így van, sajnos amíg nem fenyíted be őket a lemondással, nem is nagyon fognak jobbat mondani. Össze kell válogatni a környékben lévő alternatívákat, és felhívni UPC-t, érdeklődve a lemondás feltételeiről, kinek hova címezve, és mennyivel előbb kell elküldeni a felmondást, eszközöket kinek mikor hova kell leadni stb...
-
MODERÁTOR
-
kaszaf
aktív tag
válasz devil-k #39499 üzenetére
Szia!
Kiegészítésként egy érdekesség.
Ma figyeltem. meg, hogy valószínűleg felhasználó függő is a dolog. Ugyan azon a gépen az én fiókom lassú, de a fiamé meg nem. Rejtély. Ugyan azzal a felhasználóval jelentkeztünk be a windowsba, böngésző is ugyan az. Az ő face fiókja még is gyorsabb pedig jóval aktívabb, meg ismerőse is több van.
Mobilon nekem nincs gond csap pc-n. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #33461 üzenetére
Jaja, a szürke betűs mondattal is egyetértek, TG-ként nem szeretném elvinni más területre a topikot.
Elég csak beleolvasni a Tarr/Invitel/Pr topikba többször leírják hogy UPC-hez képest több havidíjért lassabb netet adnak.
Mindenkinek egy szolgáltató nem tud és nem is fog megfelelni, legjobb és legválasztékosabb szolgáltatás alatt mást lehet érteni.
Akkor írok egy példát ha gondolod írd le többiek is írhatnak nyugodtan példát hogy ez alatt mit értenek.
pl jó szolgáltatás analóg tv-nél legyen sztereó adás ne recsegjen a hang, ne legyen szemcsés nyáron se, jó legyen a jelszint, alacsony legyen az adási 40felett legyen az SNR.
mate3553 Az alapján megy hogy UPC vs Digi témának nincs értelme, megbeszéltük már érthető hogy elégedetlen vagy ha szeretnél váltani átmész ahhoz amelyik neked megfelelőbb ennyi, amit leírtál még belefér.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #33457 üzenetére
Ugyan ezt tudom én is leírni amit te, albérletben még internet 15ös csomag volt stabil volt nem volt vele gond, ismerősöknél nagyon ritkán van kimaradás, de ha van az is csak pár perces szokott lenni, 29-es körzetben is stabil az ADSL, ettől független előfordulhat olyan terület ahol vannak problémák pl mate3553 esetében is, elég bonyolult és összetett technológia a ktv.
Arról is beszéltünk már többször hogy hasonló technológiákat érdemes összehasonlítani, tehát UPC/Telekom/Invitel/ koax vagy a három nagy szolgáltató FTTx-ét, FTTx és hfc koaxot havidíj szempontjából lehet (átlagember számolja is) de aki egy kicsit is érti a technológiák közötti különbséget annak teljesen felesleges főleg azért mert az üzemeltetési költségük nem azonos hfc-n kell tápfeladó nodenak vonali erősítőknek optikán jóval kevesebb kell.
pl UPC Telekomhoz (Invitelnél egész koax területen nincs docsis3) képest több node-al rendelkezik tehát jobban szegmentált a terület, nagyvárosokba 15/5 frekin osztoznak az adott node terület előfizető, jelenleg feltöltési sebesség elmarad az FTTx-es csomagokétól de attól még teljesen jól használható, ha már lesz docsis3.1 ctms és modem átépítés nélkül is növelhető a sebesség, az már más téma hogy hány helyen van 4-5 éves régi gép.
Én is ADSL-ről váltottam gondolom nem kell részleteznem milyen ADSL-ről kábelnetre váltani.
mate3553: Kívánságod számomra parancs.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #33455 üzenetére
Minimálisan lehet csak offba kell tenni pl az első mondatodat.
Azért mert ha szóba kerül a Digi akkor elkezdődik hogy most melyik a jobb stb így a topik az eredeti témától és céltól elkanyarodik. Akinél mindkettő elérhető és szeretne vált, aki elfogadja az ügyfélmegtartót az nem ennyi. Előny hátrány minden szolgáltatónál van ezt már többször is kiveséztük.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok![ Szerkesztve ]
-
-
-
MODERÁTOR
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz devil-k #31031 üzenetére
Sok...csak ez nem menekülés,hanem jéghideg üzleti számítás.
Egész addig így is fog ez menni,amíg van a világnak olyan pontja,ahol olcsóbban ki lehet jönni... 20 éve ez kelet-európa volt,most India,Ázsia..ha egyszer ők is feljebb emelkednének a sárból majd jön Afrika..Azt nem tudom ,mi lesz ha egyszer körbeérnek..Gondolom nagy háború.De ezt már én nem érem meg úgysem[ Szerkesztve ]
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz devil-k #31025 üzenetére
Annyira azért nem kell sajnálni őket. Az idióta ,állandó nyereségnövelési kényszer szüli ezt a centralizálódást. Van egy pont,mikor már a bevétel nem növelhető,akkor jön a kiadáscsökkentés.. Nem a call center az egyetlen részleg ami elköltözik,sőt nagy változások jönnek más tekintetben is.
Az összes multi "elmenekül",ahogy az olcsó munkaerő,olcsó energia,meg a kedvezményes adózás kezd elmúlni...Gondolom a call center csak azért nem Pakisztánba,vagy Indiába költözik,mert ott nehéz lenne a megfelelő számú magyarul tudó munkaerőt biztosítani.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz devil-k #31025 üzenetére
erről az jut eszembe amikor angliában voltam és gond volt a virgin mediás internettel... hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy valóban, brit származású embert kapcsoljanak telefonon, 90%ban egy kis indiai veszi fel, aki előtt szerintem még számítógép sincs, csak egy kis cetli amin az áll hogy : "have you tried turning it off and on again?"
-
HofiZoli
senior tag
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz devil-k #30743 üzenetére
A hétvégi kiszállásnak egy oka van.Kevesebben csúsznak ki a 72 órás hibajavításból. Kötbérben nem mindegy. CSI mutatóban is jobb,sokan csak hétvégén tudnak szerelőt várni otthon..
Persze kétélű a dolog. Akihez vasárnap reggel 8-kor becsöngetek,nem szokott felhőtlenül boldog lenni
-
mackosajt
addikt
válasz devil-k #30633 üzenetére
Hdd-re ment a letoltes, de nagyon gyorsan. Pont az a furcsa, hogy miért irt 80 megat másodpercenként, mikor 62 elég lett volna.
Majd kiprobalom a wget letoltest is.
A hdd egy wd 1TB.
Ssd-t is fogom tesztelni.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz devil-k #30614 üzenetére
Mindjárt jön az is, csak 3 gépet, meg 4 telefont kellett csatlakoztatni, miközben a gépemben 60 GB -->240 GB SSD csere történt, klónozással, meg a fiaiménál 120 GB haldokló HDD-ről váltottam a régi SSD-mre.
Kicsit sok a teendőm, hogy senki nem panaszkodjon.
Treck tesztjeit mindjárt töltöm.
Milnius:
Hardververzió 1A
Szoftververzió 4.3.9.9-SIP-UPCPort Frekvencia (Hz) Moduláció Jelerősség (dBmV) SNR (dB) Csatorna
1 466000000 256QAM -0.100 40.366 15
2 354000000 256QAM -0.500 40.366 1
3 362000000 256QAM -0.200 40.366 2
4 370000000 256QAM -0.500 40.366 3
5 378000000 256QAM 0.200 40.946 4
6 386000000 256QAM 0.200 40.366 5
7 394000000 256QAM 0.000 40.366 6
8 402000000 256QAM 0.000 40.366 7
9 410000000 256QAM 0.100 40.366 8
10 418000000 256QAM -0.200 40.366 9
11 426000000 256QAM -0.300 40.366 10
12 434000000 256QAM -0.400 40.366 11
13 442000000 256QAM 0.200 40.366 12
14 450000000 256QAM 0.200 40.946 13
15 458000000 256QAM 0.300 40.946 14
Kimenő RF csatorna állapotaPort Frekvencia (Hz) Sávszélesség Moduláció Jelerősség (dBmV) Csatorna
1 40000000 6400000 ATDMA 49.750 8
2 53200000 6400000 ATDMA 48.750 10
3 46600000 6400000 ATDMA 48.500 9
4 33200000 6400000 ATDMA 49.000 7A 1043ND most ki van iktatva a rendszerből, az a 240-et is neccesen bírja.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz devil-k #30568 üzenetére
Ennél olcsóbbak a mobiltarifák, nem?
Hogy jön ide a mobil?
Ma már a torrent a "divat". Senki sem szeret fizetni.
Macera, illegális(ha meg nem töltöd vissza, ki...nak), nem mindenkinek van ncore, stb...tagságija, és semmi köze a távolról programozható felvételhez.
Torrent esetében bekapcsolom, a gépet, rákeresek, ha éppen megvan osztva elkezdem letölteni. A tékában megnézett filmnek már a végefőcíme megy, mire jó esetben letöltődött a torrent verzió. Arról nem is beszélve, hogy nincs se okostv-m, se médiaplayerem, így vagy rámásolom külső lemezre/pendrive-ra, amit aztán TV-re dugva szerencsés esetben lejátszik. Szerencsétlenebb eset, hogy még konvertálni kell olyan formába amit a tv is felismer.
A online tékában ez csak 1-2 gombnyomás, a távoson, és már nézem is. Nekem megérne pár százast ez a fajta kényelem.Ez nem igaz. Megrendeléstől (net) számítva a 3. napon nálunk (muteromnál) volt a box.
Már bocs, de az nem mérvadó, hogy a te esetedben éppen volt ilyen eszköz. Nemrég egy Bpi(?) előfizető is panaszkodott, azt most nem találtam meg hírtelen, de egy 2014 szeptemberi hozzászólást találtam a Digi topikból:
Nem hagyott nyugodni a gondolat, ezért ma délelőtt elmentünk a miskolci DigiTV ügyfélszolgálatára, ahol kedvesen közölték, hogy a HD-boxra 2-3 hónapos várólista van!club1
Oké neked nincs, de egy új L-es-nek már ingyenes. A kérdés az volt, hogy egy ("mindenben jobb")Digi-s miért menne át ahoz a csúnya drága UPC-hez. Vagyis az új előfizetőknek szóló tarifákat/ajánlatokat néztem.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
-
mlinus
őstag
válasz devil-k #30558 üzenetére
Hát, ennyi nekem is meg mindenkinek normális esetben. Soknak sok, de szerintem mi járunk a legjobban hogy nincs mindenkinek 500 megabites internete upc hálón.
Én egyébként azokat nem értem akiknél van digi és mégis szenvednek azzal hogy adjon a upc jobb ajánlatot.. ez kb olyna mintha bemennék a sparba és mondanám hogy az aldiban olcsóbb a tej azért adják oda olcsóbban itt is..
ha valahol jobb, akkor oda kell menni, és kész , digi egyébként is minden téren jobb jelenleg. -
nagyúr
válasz devil-k #30546 üzenetére
Nekem régi L csomag van... 120-as net volt akkor még, most meg 240-es benne, és... 1. nem tették ingyen szó nélkül 240-be, pedig ugyanazt fizetem mint az újak kb (sőt most már majd többet mert lejárt a hűségem), 2. ha váltani akarok nagyobbra +2k nekem is.
Vagy ugye váltsam az egészet nagyobbra... azt meg nem akarom, mert ha lejár a hűség már fájdalom küszöb főlé menne az emelt összeg.
Ez van.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
HofiZoli
senior tag
válasz devil-k #30525 üzenetére
Nekem router módban van, nincs vele semmi gondom. Torrentnek kellett csak portot nyitnom. Egyidőben képes 2,4 és 5 ghz-en is működni a wifi, 5 ghz-en a telefonok 205 Mbps-t mértek.(Xperia Z2,Z3Compact, Galaxy S4) 2,4-en a noti 70-80 Mbps-t. Csak jót tudok róla mondani.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
mlinus
őstag
válasz devil-k #30529 üzenetére
Azért, mert bugos a router módba való visszakapcsolás - bridge módba való kapcsolás után csak úgy érheted el újból a modem oldalát ha egy bizonyos tartományba rakod a hálókártyád ip címét (most elfelejtettem milyen) ilyenkor elmegy a neted, de a modemet el lehet érni, és úgy tudod visszakapcsolni router módba.
Azt mondták, hogy majd javítják, hát egyelőre szerintem nem történ meg, mivel az uptime-om 20 nap, ergo nem kapott más firmware-t az eszköz.
ÜFSZ-től kell kérni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ariel96
aktív tag
válasz devil-k #30354 üzenetére
Úgy látom szeretsz olvasgatni.
Véletlenül keveredtem a Prohardverre. BD lemez írásához itt találtam progi-t. Megköszöntem a segítséget, és úgy gondoltam ezzel kész.
Nem tudtam, mi ez a Prohardver, sőt még most sem tudom. Ki üzemelteti, milyen céllal, milyen üzleti megfontolásból?
-
ariel96
aktív tag
válasz devil-k #30294 üzenetére
Két gépem van, mindkettőt ethernet kábellel használom.
Csak a notebook-ot és néha a TV-t használom Wifivel. A routerem: ASUS RT-AC56U - de ez lényegtelen a történet szempontjából.
Van amikor kiiktatom a routert és a modemet közvetlenül csatlakoztatom a PC-hez. Ennek sincs jelentősége a történet szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
ariel96
aktív tag
válasz devil-k #30272 üzenetére
Én számtalan figyelmeztető emailt kaptam - Fair Use Policy - mobil telefonon is fölhívtak, és kedvesnek egyáltalán nem mondható hangnemben beszéltek velem. Lehet, hogy rá akarnak kényszeríteni, hogy a valóban korlátlan üzleti NET-et megrendeljem?
Hát nekem elegem van, szolgáltatót szeretnék váltani. Sajnos a DIGI még nem jutott el az utcánkig. -
ariel96
aktív tag
válasz devil-k #30266 üzenetére
Rendesen fizetem a számlát. A TV Digital Gold, a NET 120/10Mb/s + van egy 3GB-os mobil NET előfizetésem is, és a telefon. Kiderült, hogy a korlálannak hirdetett NET 300GB/hó, és ha az adatforgalom ezt meghaladja jogukban áll a NET sebességét 90%-kal csökkenteni.
Ritkán tudtam ilyen sebességet is mérni:
Köszönöm a támogatást, és az együttérzést!
-
Topikgazda
-
HofiZoli
senior tag
-
mackosajt
addikt
válasz devil-k #30230 üzenetére
Nekem ha belépek, csak az 500 megás net és a Nonstop L van a lehetséges extrák között.
Az 500-as net 12990-ért.
Így lenne a havi díjam 21xxx Ft... na ezt panaszba rögzítette egy üszis, mert ő sem érti, hogy a +4000 helyett miért ennyi.Nem véletlenül nálad is így áll a helyzet?
Mert milnius-nak nem 500-as net, hanem 240-esre van +260 opció fizetve.
-
mackosajt
addikt
válasz devil-k #30218 üzenetére
Erre kíváncsi leszek, neked mit mondanak.
Nekem lassan letelik a 15 nap a panaszbol, hogy 13-ert akarják adni, mert nincs +260... Nekem...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
club1
veterán
válasz devil-k #30225 üzenetére
Diginek sem érdeke, mégsem kódol és szívatja az előfizetőit boxokkal meg kártyákkal. (Természetesen a prémium csatornák kivételével.)
Egyébként pedig panelben (1-1 tv-s lakásokban) simán lehet így is 3 előfizetésből egyet csinálni (már ha normálisak egymással a szomszédok). -
moddingR
aktív tag
-
HofiZoli
senior tag
válasz devil-k #26194 üzenetére
Tudod nekem nem csak meserészletek jutnak eszembe.. Ha ez annyira gázos lenne, nem is engednék hogy használjam.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
-
DS39
nagyúr
válasz devil-k #26185 üzenetére
az összeesküvés-elmélet inkább az, ami egy másik fórumot olvasva felvetődött bennem, vajon a vendég user kifelé milyen IP-t kap? mert ha azt amit a host, lesznek itt gondok, félreértések, ki is nézte meg valójában azt a terrorista / bombakészítő site-ot.
Apollo17hu: fokozatosan kapcsolják be, de ha szeretnéd gyorsítani indítsd újra a modemet.
amúgy ez egész vicces, olyanok ahol még nincs vagy technikailag nem is megy mert nem wifi-s modem kapnak jelszót, ahol megy több napja, ott még értesítés sincs, nem hogy jelszó. logikus[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
válasz devil-k #26057 üzenetére
Légy szíves ezt elolvasni! #26020
Majd még a végén én kérjek bocsánatot hogy az UPC aktivált egy olyan szolgáltatást
amire nem jelentkeztem, nem kaptam róla értesítőt hogy aktiválták, se jelszót, és a kikapcsolt Wi-fit is visszakapcsolták.A modemet szerintem jogomban áll a havi díj ellenében a szolgáltatás típusának és a modemben levő lehetőségeknek megfelelően használni, ameddig a modem el tudja látni a részemről fizetett szolgáltatást, addig az én tulajdonomban marad, ha üzemképtelenné válik vagy nem látja el feladatát a szolgáltatónak kötelessége adni egy másik készüléket. Ha nem rendeltetésszerűen használom, direkt tönkreteszem, jogomban áll kifizetni, mert kárt okoztam a szolgáltatónak. Ilyenkor is a tulajdonomban marad.
-
Mate
nagyúr
válasz devil-k #25760 üzenetére
Nekem pl. nincs mobilnetem, így jól fog jönni.
Most kicsit visszaolvastam és találtam pár butaságot a témával kapcsolatban.
1. Egyfelől kétlem, hogy hozzáférhető lenne a modem admin oldala a wifivel.
2. Torrentezésre kevés lesz (illetve le is tilthatják, nem erre lesz kitalálva) a 2,5/0,5-ös net.
3. A kódokat nem fogják felpakolni nettre, mivel 1 jelszóval (1 előfizetéssel) max. 3-an használhatják egyszerre."Természetesen ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy a náluk bekapcsolt UPC Wi-Free hálózatot bármikor kikapcsolják."
Ennek menetét is leírhatnák. Lehet MyUPC oldalon kikapcsolható, oda viszont nem találom a belépési lehetőséget.
Tovább olvasva viszont azt írja, hogy modemben Ki/be kapcsolható. Már akinél, mert nálam ilyen lehetőség nincs. A másik infó, hogy 1 modemre egyszerre max. 5-en csatlakozhatnak.
Ja és mobilnet előfizetők is igénybe vehetik. Mondjuk ők nem tudom miként támogatják majd a közösségi netmegosztást.
Úgyhogy 1700-ért havonta bárkinek lehet ingyen wifije.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Mate
nagyúr
válasz devil-k #24249 üzenetére
A kenyér igen, de az 5 kilós kenyeret már kevesen tudják kihasználni. Bár lassan már ott is lesz garantált súly 1 kilós kenyér, lehet csak fél kiló lesz, míg az 5 kilósnál garantálják a 3-at
(#24250) Zitronensaft: Sok a féreg üzletkötő. Mikor először bekötötték a digitális tv-t beszélgettem a szerelőkkel. Mondták, hogy rengeteg öreghez mentek ki, ahol ősrégi analóg tv volt és 5 csatornát néztek. Az üzletkötő rábeszélte őket a legnagyobb tv csomagra, HD-val, mondván az analógot nemsokára megszüntetik és nem tudnak majd tv-t nézni.... Ez volt kb. 2007-2008 körül. Eltelt 7 év és még mindig megy az analóg. Szerencsére a szerelők normálisak voltak és jó pár helyen elmagyarázták a dolgot és nem kötötték be.
Mondjuk "legjobb" üzletkötők invitelnél voltak régen. Juszt Lacihoz naponta járt be az invitel vezetőség a panaszok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest